Første skoledag

Idag var første skoledag på 2 år for meg. Det var en smuuule tungt å sitte der og høre på lærerne snakke om hva som ville skje i dag og i morgen og neste uke osv… Haha, det blir bare så mye snakk og lite action. Jeg vil jo helst bare begynne med skikkelige skoletimer og få lekser osv. Men lærerne virket veldig hyggelige! I morgen er det ny skoledag igjen og da begynner vi til vanlig tid, altså 8.30. Det betyr at jeg må stå opp klokken.6! Å herregud, kjenner det blir tidlig kveld på meg i dag. Fikk ikke sovet noe særlig i natt fordi jeg var så spent på dagen i dag, spent og nervøs. 

Klassen er så som så. Jeg begynner jo på 1.trinnet igjen som en snart 22år gammel jente, følte meg ekstremt gammel i klassen. Men hvis jeg har rett så har jeg fritak for en goood del fag og da blir det ikke mange timene på skolen hver uke + det er bare i 4mnd nå før jeg går ut i permisjon, og det klarer jeg! 
Gleder meg faktisk veldig mye til det faktiske skolearbeidet begynner og jeg må dra med pc og bøker og skrive for hånd igjen! 

Klar for å bli supermom

Da er jeg klar for å bli supermom med sånn mikse greie man kan lage supper og mos og sånt og en bok om babymat, haha! Neida, jeg skal sikkert prøve meg på det, men jeg tviler sterkt på at jeg kommer til å lage babymat hver dag. Men alt det andre jeg fikk var jo super søtt da! Mummi fat til når han skal begynne å spise litt mer fast føde enn morsmelk og bøker. Og så kan jeg begynne å lage hjemmelagde supper til meg selv, woho! 

Ellers, har brukt siden forje torsdag på å laste opp den j***** sminkevideoen til dere. Den har failet 2 ganger og blitt avsluttet en gang, jeg var på hyttetur fra lørdag til søndag hvor videoen sto og lastet opp i mellom tiden. MEN videoen bruker 2-3dager på laste opp og i løpet av den tiden har jo tiden for å laste opp videoen på youtube gått ut (!!!!) Så da blir den ikke lastet opp likevell. Jeg har vært nær å kaste hele macen ut av vinduet, men den må jeg ha siden jeg begynner på skolen på torsdag. Nei, poenget er! Videoen blir ikke lastet opp, den kommer aldri ut rett og slett. Kanskje den kommer ut hvis husverten oppdaterer nettet en dag og gir meg og hennes sønn bedre upload hastighet, men det er vell en drøm. Neida, fikser det nok, når blir en annen sak. Men den ideen min om å begynne med sminkevideoer og sånt igjen går ikke her i alle fall, så det blir lagt på is inntil videre. 

Ja, også begynner jeg jo på skolen nå. På torsdag allerede! Herregud som jeg stresser og er nervøs og gruer meg. Er 2år siden sist jeg gikk på skole, jeg begynner nå helt på begynnelsen igjen, forhåpentligvis får jeg fritak fra en god del fag jeg har fullført tidligere, kanskje det bare blir spansk og 2-3fag eller noe ekstra jeg må ha, ikke vet jeg. Det får jeg forhåpentligvis vite på torsdag eller fredag eller når jeg får snakket med læreren jeg skal ha eller noe? Jeg aner ikke. Dette blir spennende! Men jeg ser frem til å bli ferdig med skolen nå da, en gang for alle. Og jeg skal gjøre mitt beste disse årene på skole og så kan jeg begynne å jobbe med en bedre lønn enn det jeg har hatt til nå, haha! 

Lashes for days

Nå har jeg endelig filmet den sminkevideoen jeg sa jeg skulle gjøre for snart en uke siden, haha! Den ble veldig enkel da siden jeg ikke akkurat fant inspirasjonen idag, men det blir ikke siste sminkevideoen da, så det kommer vell flere litt mer gøye! Nå som jeg har stæsjet meg opp og greier tenkte jeg rett og slett jeg bare skulle ta en tur på senteret og kjøpe mer garn til babyteppet og kanskje litt mat mens jeg er der, haha!

Gravidoppdatering – 20uker – HALVVEIS!

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; color: #454545}
span.s1 {font: 12.0px ‘Hiragino Sans’}

Ups! Glemte litt vekk bloggen noen dager, har enda ikke filmet sminkevideoen heller, men det tror jeg at jeg skal få til denne uken hvis jeg bare finner motivasjon til å gjøre det, haha! Nå er jeg allerede halvveis i svangerskapet. Herregud som tiden har gått! Det går så fort. Men det er nå bare bra, da er det ikke lenge igjen til jeg får holde min sønn i armene ♥

Termin: 27.12.18

På vei: 20uker og 2 dager ♥

Igjen til termin: 141 dager!

Kjønn: Gutt ♥

Navn: Har navn klart, men avslører ikke før den lille er født ♥

Aktivitet i magen: Han er veldig aktiv! Sparker mye og beveger mye på seg. Spesielt på kvelden og natten. Kan også av og til kjenne sparkene utenpå magen nå!

Babyens søvnmønster: Han sover vell når jeg er i bevegelse og er våken når jeg er i ro tenker jeg, siden jeg kjenner kun spark når jeg er i ro.

Vann/ hevelser i kroppen: Ingenting.

Mors søvn: Jeg sover mye enda, men er veldig urolig om natten, våkner ofte av drømmer og at jeg må på do!

Humør: Jeg er veldig opp og ned, haha

Nytt utstyr denne uken: Ingenting denne uken.

Utstyr som enda mangler: Alt utenom stellebord og vugge. 

Vektøkning: Når jeg var hos jordmor hadde jeg gått opp totalt 5kilo siden jeg ble gravid til nå.

Neste kontroll: 23.august er neste kontroll!

Plager: Har ingen plager, men merker hoftene, korsryggen og lysken gir veldig etter hvis jeg går lenge eller for mye oppover, eller hvis jeg sitter/ligger på feil måte.

Strekkmerker: Ingenting.

Kynnere: Har litt kynnere, men ikke mye.

Barnerom: Babyen kommer til å sove på samme rom som meg, lurte på samsoving de første ukene eller mnd, vi får se!

Tanker om fødselen: Tar det fortsatt totalt chill med det, jeg gleder meg bare til jeg får min sønn i armene!

Cravings: Har hatt kjempe cravings på donuts denne uken, eneste problemet er at jeg ikke finner det noen steder, og når jeg først finner det kjøper jeg mye!

Høygravid: Det er enda leeenge til.

Utolmodig: Nei, går helt fint. Nyter sparkene jeg kjenner!

Sykehusbag: Enda en god stund til jeg skal begynne med det. 

Tungt: Er tungt når jeg skal gå på en lang tur, har også begynt å bli tungt å bøye seg mye som jeg kunne lett før, haha!

Sminkevideoer?

I dag fikk jeg for første gang på flere måneder, kanskje ett år til og med, vipper i posten! Tenkte jeg skulle starte med sminkevideoer igjen. Vet ikke om noen her har fulgt meg så lenge og husker at jeg gjorde det før for 2år siden? I alle fall, så igjen noen av videoene hin dagen og ble egentlig inspirert av meg selv, haha! Så fikk lyst til å begynne med det igjen bare fordi, hvorfor ikke? Det er gøy og tidsfordriv! 
Så om noen virkelig ønsker jeg skal begynne med det igjen, skrik ut! Jeg lager nok min første sminkevideo i kveld eller i morgen og legger den i så fall ut i helgen engang tenkte jeg.

CLZrd4MOCQE
vJDhnaR7g9g

 

Half bad, half good

I dag har jeg hatt en halvveis god dag, og halvveis dårlig dag. Den startet dårlig, men jeg, helt ærlig grein fra meg og reiste meg opp fra sofaen for å rydde og gjøre leiligheten ren og fin før jeg gikk tur på 4,5km til butikken og hjem igjen! Jeg skulle egentlig ha donuts på butikken, men kiwi har tydeligvis ikke donuts, gjett om jeg ble skuffet da etter å ha gått hele den veien! Men jeg endte opp med å kjøpe snop og en liten brus istedenfor som en liten trøstepremie, haha! 
Så nå sitter jeg å hekler videre på babyteppet til lille gutten min og spiser supermix mens jeg ser på Bones med pusene sovende ved siden av meg! Helt perfekt kveld spør du meg. I morgen er det endelig tid for ny time hos psykologen min, har ikke vært der på en mnd nå så nå gleder jeg meg litt til å få snakket med hun igjen.