Julelook

Nå skal jeg hvert øyeblikk dra. Først skal jeg levere gave til min farmor og så skal jeg til mamma og pappa og spise middag og dessert og pakke opp gaver og bare kose oss! Jeg gleder meg sååå mye. Elsker julelooken min i år. Gikk for all red. Skal ha røde sko og, haha! Vet øyeskyggen ser rosa ut, men den er altså rød/oransje egentlig. Nei, det var alt jeg rakk i dag, nå må jeg stikke! Pakke videre tingene for jeg skal sove hos mine foreldre i natt og enda ett besøk i morgen. Håper alle får en super fin julefeiring med venner og familie! God jul♥​

Ekte venner og julelys

På tirsdag var jeg ute og spist på Friday´s med min gode venninne Silje. Jeg spiste den vanlige burgeren med bananmilkshake ved siden av, og Silje spiste noe svinefilét mener jeg. Det var kjempe koselig å få se Silje igjen! Nå som jeg har flyttet og vi begge har hvert vårt liv blir det litt vanskelig å se hverandre. Men det ordner seg alltid når man er ekte venner. Jeg tok med kameraet den dagen for jeg tenkte jeg skulle knipse noen hverdagslige bilder til dere! Lite visste jeg at Bergen hadde pyntet det så fint i sentrum. Så da ble det litt mer spesielle bilder! Årets julepynt for Bergen. Det var kjempekoselig selv om det regnet og var iskaldt. Sånne småting som det gjør dagen min. Anyways! Nå sitter jeg med maske i fjeset og pysjen på. Nydusjet og nybarbert og nyskrubbet. Klar for selvbruning. Veldig seint, ja, men jeg har snudd døgnet rundt siden jeg har så mye fri. Men selv om jeg har så mye fri har jeg enda ikke rukket å bli ferdig med alle julegavene, haha! Men det går fort håper jeg. Har hele natten på meg så det får gå! Nei, vi snakkes, sov godt alle sammen.


Vitaminrik øyekrem

For en liten stund siden fikk jeg sponset 4 produkter som jeg skulle teste ut og så skrive om. Nå har jeg fått testet de ut i god tid og har egentlig bare gode tilbakemeldinger. Denne vitaminrike øyekremen er min favoritt. Den er fra Monica´s Naturprodukter som du kan finne HER. (www.monicas-naturprodukter.no)

Denne har en liten blanding av vannaktig konsistens og kremete konsistent. Den er kremete på fingrene før du tar den på huden, men med en gang den kom på huden ble den nesten litt vannaktig. Jeg elsker det. Kjempe enkelt å smøre utover under øyet. Jeg pleier å påføre den i en trekant under øyet. Det er nesten som om den avkjøler huden også, og det er så deilig. Da forsvinner posene ganske raskt. Den har også funket for å lysne under øynene mine. Vet ikke om den skal gjøre det, men den gjorde i alle fall det på meg. Jeg har også merket at smilerynkene i øyekroken har blitt mindre synlig! Jeg er kjempe fornøyd, en av de beste øyekremene jeg har prøvd i alle fall! Her er noe som sto på ett papir jeg fikk med: Monica´s Naturprodukter er en liten enkeltmannsbedrift på Østlandet som har produsert håndlagede naturprodukter for liten og stor siden 2003. Alle hennes produkter inneholder naturlige og rene råvarer av god kvalitet, uten tilsetning av mineralolje, parabener eller syntetisk parfyme. Verken produkter eller ingredienser er testet på dyr. 

Her er det som står på siden om kremen: En fuktighetsgivende, cellefornyende og oppstrammende øyekrem, spesielt egnet for de med tørr og sensitiv hud. Kremen inneholder blant annet granatepleolje som er svært rik på antioksidanter og stimulerer dannelsen av kollagen. Øyekremen reduserer fine linjer og etterlater huden myk og glatt.
PÅFØRING: Påfør kun en liten mengde krem ved å klappe kremen forsiktig på huden med ringefingeren. Pass på så du ikke strekker i huden eller påfører kremen for nært opptil øyet. La kremen få trekke inn før bruk av sminke.
Inneholder: Kokosolje, granatepleolje, e-vitaminolje, a-vitamin, e-vitamin, VE-fett, MF-fett, natriumbenzoat, lanettevoks, orangeblomstervann og glyserin.

Fordeler:
– Reduserer fine linjer.
– Gjør huden myk og glatt.
– Den er veldig drøy.
– Den kjøler ned huden.

Ulemper:
Ingen ulemper gitt. 

New shoes

På torsdag var jeg hos mine foreldre for å spise middag og snakke med de, eller, mamma var på jobb så ble bare pappa. I alle fall! Jeg hadde jo bursdag på tirsdag og av mamma og pappa fikk jeg en hel haug med ting, skal vise dere alt litt etter litt, først vil jeg vise dere disse skoene! Så fiiine. Og gode! De svarte blir jeg å bruke på regnværs dager og de rosa på finværs dager. Må bare få impregnert de så kan jeg bruke de, wii! Ønsket meg disse skoene, måtte ha noen vintersko da jeg ikke har fra før av, så da var dette ett nyttig ønske! 

Idag skjer det ikke stort, skal få besøk av kompis som jeg ikke har sett på 5år, haha! Så det blir jo koselig, ellers skal jeg bare slappe 100% av. Nei, vi snakkes, må runde av her! Butikken for å kjøpe tamponger next. 

Flashet pupper

Nå har jeg vært hjemme i en time allerede faktisk, styrt på å ryddet og vasket leiligheten så nå kan jeg leve i fred til det blir skittent igjen, haha! Har vært på Haukeland i dag for å sjekke litt diverse greier med halsen og hjertet mitt, alt ser bra ut hittil heldigvis. Var jo spørsmål om det var en svulst i halsen, men det er det altså ikke så woho! Nå er det bare spørsmål om hjertet mitt funker bra eller om det er noe som må gjøres. Så i dag har jeg flashet pupper for en sykepleier, som helt sikkert er vandt til det og jeg bryr meg ikke stort om det heller. Måtte bare ta en EKG så det gikk fint. Måtte jo søren meg sitte i 4time på Haukeland og vente mellom hver undersøkelse, så jeg kom der klokken ni og forlot sykehuset halv to, haha! Jaja, jeg fikk faktisk dratt inn til sentrum og kjøpt ting til julegavene da! Så jeg satt ikke på Haukeland og glante i 4timer altså. Men ja, nå er jeg i alle fall klar til å begynne å lage alle julegavene og pakke julegaver. Tenk da, bare en uke og tre dager til så er det juuuul, wiiii. Nei, vi får snakkes! Snart skal jeg til pappa og spise middag så skal vi vell handle. 

Flowers on a rainy day

I det siste har jeg følt meg litt utmattet og likegyldig egentlig. Jeg vil ikke gå ut og jeg føler omtrent ingenting. Så da tenkte jeg at jeg skulle gi meg selv en bursdag og julegave. Fordi, hvorfor ikke? Jeg ville muntre meg selv litt opp og det gjorde jeg! Denne bh´en kjøpte jeg for 249kr på Lindex. Blomstrene dekker akkurat nipplene men ikke mer, haha! Digger det. Klær som er litt avslørende liker jeg best. Men jeg elsker også store og tykke klær, spesielt nå på vinteren når man holder på å dø av kuldesjokk hver gang man går ut døren. I dag regner det her i Bergen, eller, regner og snør om en annen. Dere vet, det typiske Bergens været! Jeg fikk forresten en liten håndstøvsuger til bursdagen min, haha! Fikk den i helgen da så har fått prøvd den litt. Verdens beste bursdagsgave hittil. Den har allerede gjort hverdagen min tusen ganger enklere. All den kattesanden på gulvet og alle hårene etter meg, poof. Gone. Jeg har bodd her siden august og først nå får jeg støvsugd leiligheten, haha! 

Gratulerer med dagen til meg selv

Ufselig tidlig oppe i dag jeg. Skal ikke på jobb eller noe, likevell sto jeg egentlig opp klokken.7 i dag. Ikke at jeg har fått gjort så veldig mye da. Haha! Anyways, i dag har jeg bursdag og blir 21år, så i dag må jeg endre alderen i bloggdesignet. Det kommer til å ta altfor lang tid, er enda ikke blitt vant til kodene og slikt i designet, etter så mange år, men jeg finner vell ut av det! Ellers i dag må jeg gjøre litt bloggarbeid av noen sponset produkter, støvsuge, vaske litt, gå en tur kanskje. Jeg skal i alle fall ta fult utnytte av dagen nå som jeg er så tidlig våken. Håper alle sammen får en super tirsdag med fint vær. Her er det masse snø så en liten tur ute må jeg få til, haha!

Tattoo nr.11

Da var tattovering nummer 11 tatt! Wiii, elsker den! Så søt og liten. Og til dere som sikkert kommer til å spørre; nei, den gjorde ikke vondt der! Ellers ville jeg bare titte innom og si hei, beklager for mange dager uten ett pip. Har vært en smule opptatt i det siste, men det ser ut til å roe seg litt denne uken. I morgen er det min bursdag og da skal jeg henge med en kompis og hans hund! Gleder meg. 

Snart jul

Og siden det snart er jul var det på tide å pynte leiligheten med enda mer røde ting! Det var lite pynt men men, trenger ikke så mye i leiligheten min, mangler bare ett lite juletre og pynt til det så er leiligheten min fylt med jul. Elsker egentlig juletiden, pynten er så fin og det er så mye lys i en ellers grå hverdag. Ellers skjer det ikke så mye, tenkte jeg skulle vise dere noen nye masker jeg har prøvd i det siste om en liten stund. Babyene mine sover og jeg hører på musikk. Sånn går det egentlig hver dag her. Har dere noen tips til nye serier for meg? Har sett alt jeg har hatt lyst til å se og nå vet jeg ikke om det finnes mer i verden å se. Netflix og Tv2Sumo som går her om dere har noen tips.

Lazy days

Skal være helt ærlig med dere og si at det ikke har vært en eneste dag med trening denne uken… Haha, jeg har kun lagt slapt i sengen og stirret i taket mens jeg venter på bedre dager. Været utenfor kunne vært tusen ganger bedre, det senker humøret mitt litt, men mest av alt er det min egen feil at jeg føler meg sånn som jeg gjør. Jeg må ta litt tak og få gjort litt ting og tang med meg selv, jobbsituasjonen, pengesituasjonen også disse dumme julegavene da. Julen nå er nesten blitt helt for jævlig helt ærlig. Jeg har ikke råd til å kjøpe gaver og jeg har egentlig ikke råd til å lage gaver heller. Det vil jo si at mine venner og familie vil enten ikke få noe eller få noe dritt. Men jeg fikset det på en måte. I verste fall får jeg bruke bursdagspengene på gaver, haha. For ett tragisk liv.