Trening er som medisin

For meg. Husker jeg en gang for lenge siden skrev om det på en annen blogg jeg hadde, mange år siden altså. Da fikk jeg ekstremt mange hat kommentarer hvor mange sa at jeg ikke kunne si det, det er feil, jeg har ikke kropp til å kunne si det. Altså hallo? Sier hva søren jeg vil, jeg. Treningen jeg gjør er kun for meg selv og jeg trener kun pga meg selv. Treningen for meg får meg til å føle meg bra mens jeg holder på og i lang tid etterpå. Jeg elsker å trene. Treningen er den som holder meg oppe på dårlige dager, den som gir meg styrke psykisk og fysisk, den som gir meg energi, den som gir meg livsglede. 

Nå sitter jeg i sengen, endelig, har jobbet til seks i dag så var det trening til åtte og så måtte jeg jo dusje og spise, så jeg har først nå satt meg ned for å blogge litt, se litt på tv og bare slappe helt av. I morgen har jeg fri så da skal jeg sove lenge! Nei, jeg skal fikse litt greier ang bloggen så skal jeg legge fra meg macen og se på serie, det blir braaa. Håper alle sammen har en super dag! 

Nyåpning, kom kom

I morgen er det den store dagen for oss som jobber på Kali Hud & Helseterapi. Vi har nyåpning! Med helt nytt gulv, masse gode tilbud og kake og kaffi til alle besøkende! Så dere som er på Os i Hordaland burde stikke innom oss og se! Skader jo ikke å se, dere får kake og kaffi i alle fall. Jeg gleder meg i alle fall! Alle sammen har jobbet på spreng de siste dagene for å få alt i orden til åpningen, tror alle kjenner på at det skal bli deilig å komme i orden og få inn rutinene igjen. HER er facebook arrangementet. 

Ellers skjer det ikke stort, jeg har endelig kommet inn igjen i matrutiner og treningsrutiner så nå føler jeg meg enda bedre. Har nå dusjet, renset ansiktet og tatt på selvbruning på overkroppen så nå er jeg egentlig ganske klar for morgendagen! 

Orange & Red

Jeg vet, jeg vet. Jeg er elendig på overskrifter, men men! Det går fint, er jo innholdet som teller ikke sant? Nå skal jeg straks løpe på jobb men tenkte jeg måtte vise dere sminken min for dagen nå, jeg er så fornøyd! Det nye øyenskygge palettet var virkelig verdt å vente i to uker på, haha! Elsker det så langt, så masse fine farger som passer meg i og med at det er masse rød, oransje og brun toner der. Kjørte på med egne vipper i dag, orket ikke noe styr med falske vipper + øynene mine må hvile litt fra all det vippelimet. Nei, nå må jeg gå! Håper alle sammen får en super dag♥​

To sider

Det er alltid to sider av en person. Eller flere. Jeg har siden jeg viser min familie og siden jeg viser mine venner. 

Siden jeg viser min familie er en snill, god og uskyldig jente som selvfølgelig gjør alt i verden for at mine foreldre og andre i familien skal være stolt over meg. 
Men så har jeg siden jeg viser mine venner, siden jeg er mest stolt over, siden hvor jeg fant meg selv. Siden som er gal, naken, ærlig og uærlig. Jeg elsker denne siden av meg selv. 

Siden jeg fant denne siden av meg selv som jeg viser til venner, har jeg hatt det så sinnsykt mye bedre. Bedre ang. meg selv og jeg tar ikke så hardt i når ting skjer. Jeg gjør istedenfor alt jeg kan for å fikse problemet og lar ting skje… Jeg kan ikke kontrollere alt, jeg kan ikke endre på hvordan jeg er, jeg kan ikke endre på ting jeg har gjort. Ting skjer, ting vil skje. Og for første dag på mange mnd kunne jeg si til pappa, når han spurte om jeg har det bra, ja. Ja, jeg har det bra. 

Morphe 35OM

For sånn 2 uker siden bestilte jeg dette fine palettet. I dag fikk jeg det endelig! Fargene blir ikke vist så godt på bildene jeg tok av en eller annen grunn, for å si det sånn at det mer rødt og brunt i og ikke grønt og oransje, haha! Gleder meg kjempe mye til å teste det ut i morgen tidlig, skal ta bilder og vise dere selvfølgelig. Men ja, Morphe øyenskyggene er en av de beste øyenskyggene jeg vet om når det kommer til pigmentene og at det enkelt å blende ut. Har nå 3 paletter fra Morphe og kommer nok å kjøpe flere, haha! Dette er i alle fall det ultimate høstpalettet vil jeg si! 
Du finner palettet HER og HER.

#makeup #sminke #morphe #anbefaling #høst #øyenskygge

Ny uke, nye muligheter

Nå er mandagen snart over og jeg har fått en kjempe bra start på uken! Er så deilig å begynne på rutiner igjen og faktisk ha noe å stå opp til. I dag har jeg utrolig nok ikke vært trøtt i det hele tatt, masse energi til både jobb og trening! Treningen i dag gikk bedre enn den vanligvis har gjort, så det er jo bra for min del, siden jeg nå hadde vært 8 dager uten trening. Nei, denne dagen har bare vært kjempe bra. Har ikke fått sittet meg skikkelig ned før nå da, men da tror jeg at jeg vil sove veldig godt i natt, håper jeg i alle fall! 
Hentet også en pakke etter trening som jeg selvfølgelig skal vise dere! Ellers sitter jeg nå og bare surrer, blir jo aldri ferdig med å skrive føler jeg, haha! Har også fått tatt i fargebalsamen min da jeg så håret var begynt å bli oransje noen steder, haha, problemet med rødt hår er at fargen går fort ut, men men! Det går fint, det er verdt det. 

Red bow and blue eyes

I går var jeg jo som sagt på en julemesse for å støtte moren til kompisen min (som driver Alveshop som jeg har skrever om HER.) Det var en utrolig koselig messe! Masse fint og interresant der, mye som skjedde, de hadde til og med gratis kino for barn der. Det var utrolig mye å se på, fikk lyst på veldig mye men klarte å begrense meg til en flaske gløgg, to røde sløyfer til håret, ett i hårstikk og andre i klemme også 5 glass med syltetøygele som forresten var utrolig gode! Beste jeg har smakt i alle fall. Kjempe mange gode tilbud på den messen.
Etter messen gikk vi i middagsbesøk til moren til kompisen min og var der en liten stund før vi stakk videre til en kompis. Etter det var det bare til å farte hjem for da skulle jeg ha besøk av tre venner! Utrolig koselig dag i går, følte meg nesten litt gammel da jeg for en gangsskyld ikke dro ut på fest, kanskje litt mer voksen? Haha, who knows! Og nå bare sitter jeg i leiligheten og slapper veldig godt av. I morgen er det på jobb igjen og da blir det jobb hele uken, det kan bli tungt. Samme med trening, treningen begynner på´an igjen i morgen, uff. Dette blir en tøff uke! 

Alveshop

Alveshop bli drevet av en søt dame som heter June. Hun lager sinnsykt fine smykker til alle sammen, uansett hva smak du har vil du finne noe du liker her! Hun pleier å stå i forskjellige messer med sin egen stand hvor hun da har de fleste smykkene fremme og har masse gode tilbud! Hun har sin egen facebook side hvor hun legger ut bilder av de forskjellige smykkene med pris, hun legger også ut innlegg om hvor hun skal hvis hun skal stå og selge noen sted. Hun har også info om hvordan smykke skal holde seg fine lengst mulig. Hun lager alle smykkene sine selv! Her er ett sitat fra hennes side:

“Jo bedre du passer på dine smykker – jo lengre holder de seg fine. Smykkens belegg påvirkes av kosmetik, parfyme, vann, alkohol – og medisinbruk, ubalanse i kroppen og svette. Disse faktorene medfører en kjemisk reaksjon i metallet, som er med på å slite belegget av. Derfor anbefaler vi, at du tar av smykkene, når du bader, trener eller sover. Slitasje anses dermed IKKE for produksjonsfeil. Hvis du finner det nødvendig å rense smykkene dine, f.eks. hvis du har vært i kontakt med klorin, parfyme eller hårspray, må du kun bruke litt lunkent vann på en myk klut og tørke godt etterpå. 
IKKE oppbevar smykkene dine i fuktige rom som f.eks bad (soverommet er et ideelt oppbevaringssted) Den beste oppbevaring for smykker er å la dem ligge i en tett plastboks eller tett smykkepose av plast.
Har du anheng o.l med strasstener kan det være lurt å ta på blank neglelakk, dette skal ikke synes og stenene vil holde mye lengre.”

Du finner siden hennes HER.

Messe

Heihei! Nå sitter jeg i bilen på vei til den andre julemessen hvor moren til kompisen min står og selger smykkene hun lager selv. De er kjempe fine! Kjøpte jo som sagt noen øredobber fra hun forje helg, suuuper fine! Skal få tatt noen bilder av messen i dag, har husket kameraet, haha!

Jeg sa jo i går at jeg liksom skulle sette av hele dagen til bloggen, det skjedde jo ikke. Jeg brukte halve dagen på bloggen så stakk jeg på besøk til ett vennepar av meg og var der ut kvelden. Typisk. Sier jeg skal gjøre noe men endrer fort på hva jeg har lyst til å gjøre. Men men! Føler jeg fikk gjort ganske mye i går egentlig, så alt i alt er jeg fornøyd. Nå må jeg runde av her, snart fremme på messen, vi snakkes!

Bluebrownred

Jeg har for første gang på over ett år giddet å fikse håret mitt skikkelig! Hahaha, krøllet det bare da, men jeg pleier aldri å gjøre mer enn å dusje. Pleier ikke engang å børste det. Tok også på meg de fine tunnelene i ørene og chokeren min og så satt jeg meg ned å sminket meg. I begynnelsen så det ut som det ville bli en katastrofe men det ble bra! Ikke det beste jeg har gjort, men men. Ble inspirert av håret mitt og julen i dag! Ja, jeg vet, hadde glemt å skifte tunneler på siste bilde, men shit au. Glemte å sjekke hvordan jeg skal få filmet sminkevideoer til dere da, så det får jeg prøve på igjen en annen dag. Men herregud, sjekk hvor bra kvalitet det er på bildene da? Jeg er utrolig overrasket, føler nesten kameraet gjør meg penere enn jeg egentlig er, haha! Med andre ord var dette virkelig ett godt kjøp.