Makeup Revolution baked highlighter – review

På lørdag kjøpte jeg med en ny highlighter til kun 79kr tror jeg det var, på cubus. Måtte bare ha den for hallo, se på den da! Kvaliteten er faktisk sykt god for den prisen og den holder faktisk kjempe lenge på huden! Den har ett lite gull hint i seg når lyset treffer den, ellers er den bare helt nyyydelig! Min nye favoritt. Den er super pigmentert så jeg må alltid passe på å ikke dynke kosten i den ellers ser jeg ut som enn gul idiot på skinnbeina, nesen og leppen, haha! Så om du vil ha en highlighter for billige penger som holder en stund, kjøp denne! 

Middag til frokost

Idag ble det middag til frokost. Rett og slett fordi jeg måtte jobbe på ett moteshow fra to til halv syv på kvelden og deretter trening, så kom meg ikke hjem før nå og da orker ikke jeg å begynne på noe middag. Så da ble det middag til frokost! Det var sinnsykt digg og anbefaler alle å prøve det en dag, haha! Ellers vet jeg at jeg forsvant fra bloggen i går, jeg orker rett og slett ikke. Ikke hadde jeg noe interresant å si heller, så da ble det bare en fri dag med kun litt handling og chill i sengen. Men nå er jeg tilbake og klar for masse blogg innlegg igjen! Har skeiet veldig ut i helgen og i dag med daim kake, men nå må jeg kjerpe meg og begynne på nytt rett og slett. Men det klarer jeg fint! Jeg begynner jo allerede å merke forskjell på kroppen og da synes jeg det går fint å skeie ut en dag eller to og heller begynne på nytt med dietten. En dag eller to gjør ikke så mye på min kropp. I dag trente jeg mage og bein/rumpe siden jeg ikke rakk eller orket å trene i går. Så blir det full mage i morgen med styrke og kardio, så blir det solarium etterpå, gleder meg! Har gledet meg som en liten unge til BrunogBlid skulle ha denne gratis sol helgen, men så fikk vi jo ikke solt oss i helgen pga bussene og at BrunogBlid var nede. Men nå har de lagt ut enda en kupong som varer ut hele november siden de køddet det så til, deilig! Nå skal jeg spise to knekkebrød og se på mer serie før jeg sover. Hodepinen i dag har vært helt forferdelig, men men, det går vell over etter en god natts søvn. 

Slutty halloween

Igår feiret vi halloween, noe som betyr masse gøy sminke! Den ene dagen i året hvor man kan sminke seg helt ekstremt mye og annerledes og være sin inner bitch! Jeg kledde meg ut som en demon, med store svarte linser, diamanter, svart og hvit sminke, altså det jeg egentlig vil gjøre hver eneste dag med andre ord, så bra synes jeg det ble! Følte meg virkelig fin i går med hele pakken, seinere på kvelden kom jeg på at jeg hadde tatt med meg en diamant shoker som jeg tok på meg, glemte jo selvfølgelig å ta bilder med den på, men men! Ble er vellykket og veldig bra kveld. Er faktisk ikke litt dårlig i dag, litt redusert er jeg jo selvfølgelig, men da er det bra at jeg bare skal chille i sengen med junk food i hele dag, akkurat nå blir badekaret fylt med vann og, så denne dagen blir bare totalt avslappingsdag. 

Jeg er forresten den typen som kler seg slutty på halloween og elsker det. Jeg driter i hva andre sier, jeg elsker det og det er det som betyr noe! Kjolen var bare en body med ett slør over rumpen og foran, den kjøpte jeg for evig lenge siden men har ikke funnet en annledning før nå til å bruke den, den passet så bra og jeg fikk jo vist frem tattoveringen på låret og, hihi. Skulle ønske hver helg var halloween. 

BrunogSur

God morgen alle sammen, eller morgen og morgen. Men ja, dere skjønner. Jeg stå opp åtte i dag egentlig fordi vi skulle ta buss klokken ni for å ta sol i dag, siden alle med solappen får 100kr innpå for å bruke i dag eller i dag, MEN. BrunogBlid er nede, og det har de vært siden sikkert halv ni eller noe, for den funker når jeg sto opp i dag! Så det ble ikke noe sol på oss i dag, men vi fikk med oss Alice hjem igjen så nå venter vi bare på at badet skal bli ledig så vi kan begynne å sminke oss! Håper vi får til noe sol i morgen da, hadde gledet meg så mye til å få fregner igjen, hahah! Ikke for å bli brun, for det blir jeg ikke, men fregner, det er så fint! Utgjør hele looken min føler jeg. Legger med ett random bilde av min lille pus fordi jeg allerede savner henne og ikke har noe annet bilde, haha!

Ex

Skal innrømme at overskriften ikke har en dritt med innlegget å gjøre annet enn at jeg er hos exen igjen, haha! Dagen i dag har gått i ett, jeg gikk tidlig fra jobb i dag da jeg holdt på å svime av bare jeg snudde meg for fort. Det var uansett ikke så mye å gjøre så da fikk jeg lov til å gå. Da stakk jeg rask innom vita exclusive for å handle inn noe sminke jeg var gått tom for, for sånn flere mnd siden, haha! Snakk om å være sløv altså. Unnet meg selv en frozen yoghurt smoothie i dag også, fordi hvorfor ikke liksom, den var sinnsykt god! Var noe mango greier som er min favoritt når det kommer til smoothies. Etter butikken var det rett hjem og pakke ned all sminken og kjolen til festen i morgen, som kommer til å bli rååååbra! Har en så bra plan i hodet ang sminken og klær nå at det kan ikke slå feil føler jeg. Er enda forskjølet da, noe som suger, men men, hva skal man gjøre liksom? Jeg tar nå vitaminene og tranen min så får det gå over når det vil, jeg lever i alle fall. Ble ikke noe trening i dag pga svimmelheten min, men men, det får heller gå! 
Nå sitter jeg og venter på at kompisen min skal bli ferdig med ryddingen og vaskingen så han kan lage middag til meg. Ja, jeg blir bortkjemt her, her får jeg middag uten å bevege en tå. Det er ganske digg å bli kjemt bort av og til, unner alle det av og til! Så her kjemmer vi hverandre bort på tur, ganske digg med en sånn venn ♥ 

Tired as f***

Jeg er så død denne uken. Mulig det har noe med sukkerabstinenser eller bare generelt livet. Ikke vet jeg, vet bare at jeg er så trøtt at alle muskler og ledd i hele kroppen verker etter å legge seg nedpå i 24timer for en gang skyld. DET er lenge siden jeg har gjort! Trenger det virkelig føler jeg, derfor har jeg planlagt søndagen som den dagen. I morgen blir det solarium i 30min og så blir det Halloween fest! Herreguuuud som jeg gleder meg. Skal huske å ta masse bilder av både antrekk og sminke så dere får se. Skal til og med sminke min bestekompis så jeg kan jo spørre om jeg får ta bilder av den sminken og legge ut og. Skal bli digg med en skikkelig fest igjen nå.

Idag er jeg på jobb til bare halv tre heldigvis, så er det hjem og pakke ned kostyme og sminke så blir det trening, litt handling og så rett til kompisen min for å overnatte. Gleder meg nesten litt for mye, dette har jeg ventet på i en måned nå haha! Uansett, nå må jeg drikke opp kaffen min før den blir kald og pausen er over. Håper dere får en fin dag!

Sminkebord – speil

Ååååh, endelig! Endelig fikk jeg speilet jeg har ventet noen mnd på. Så sinnsykt fornøyd og kan nesten ikke vente med å sminke meg foran dette speilet! Perfekt sminkelys inni speilet og speilet er stort! Så deilig å endelig har ett skikkelig sminkespeil for engang skyld. Jeg som sminker meg så ofte og så mye, kan egentlig ikke forstå hvorfor jeg har brukt så lang tid på å fikse ett slikt speil, haha! 
Nå var jeg så heldig at pappa hadde ett slikt speil liggende etter jobben hans som jeg da fikk, og i dag kom han endelig ned til meg og hang det på plass! Snille pappa´n min ♥ Uendelig takknemlig! Kommer til å passe sinnsykt godt på dette speilet altså, her skal det ikke engang ett fingeravtrykk på, haha! Neste jeg skal fikse på når det gjelder sminkebordet må være ett nytt og større bord som er mer egnet til sminke tenker jeg, men det får vente til jeg har fått tv i leiligheten tenker jeg!

Ovnsstekt laks m/ stekte grønnsaker

Idag lagde jeg noe jeg vil si er den beste laksen jeg noen sinne har smakt for å være ærlig. Den var så god at dere bare må teste det ut! 

Du trenger:
♥Laksefilet
♥Squash
♥Søtpaprika
♥Asparges
♥Cherrytomater
♥Spinat
♥Sesamfrø
♥Diverse krydder (aromat, salt og pepper)
♥Sitronsaft
♥Kesam

Dynk laksen i sesamfrø, litt sitronsaft, salt og pepper, annet krydder hvis du vil ha det. Stek de i ovnen på 220grader i 15min.
Kutt opp alle grønnsakene du ønsker å ha, stek de med litt olivenolje eller annen olje og krydre dem med f.eks aromat som jeg brukte. Stek grønnsakene til de begynner å bli myke og stekt. 
Så er det bare til å servere med litt kesam som dipp. 

Tips: Har du flere laksefileter igjen kan du lage en digg salat og bruke laksen oppi der, da har du plutselig lunsj til dagen etterpå! Perfekt om man er alene og kun får kjøpt 2-4pk på butikken. 

Bodylab

Bodylab sine produkter er helt fantastisk gode, om de funker vet jeg jo ikke heeelt enda, men smaker godt gjør det! Hahah, så i dag fikk jeg mer av buublegum PreWorkout greien, en DietShake Strawberry og Pancake&Waffle mix med banan og kokos smak. Prøve pannekakene nå i sted og de var sinnsykt gode! Smakte virkelig bananen og kokosen. Jeg hadde til og med kesam og spinat inni da for litt mer mat. Det er så enkelt som å måle opp 75gram pulver med 100ml vann i en shaker og riste for så å bare helle over i pannen, sykt enkelt og sykt digg! Så det var middagen min i dag, haha! Tenkte jeg skulle teste ut DietShaken i morgen, gir dere en lyd da hvordan den smaker!

Ellers skjer det ikke så mye her i gården, jeg har trent bein og rumpe i dag, ble en liten løpetur ut før regnet tok helt over, men noe lang løpetur ble det ikke ettersom jeg fortsatt er syk. Men litt trening er bedre enn ingen trening! Nå har jeg besøk av Alice som sitter og fikser sine egne negler, pleier å være jeg som fikser de men siden hun hadde så lyst til å lære seg selv skal hun heller få lov til det, haha! Jeg har forresten også filmet en liten leilighets-tour video til dere i dag også! Den kommer vell opp i kveld eller i morgen tenker jeg, må nesten se når jeg får tid.

DietShake HER. Pancake&Waffle mix HER. PreWorkout HER.