Overtrøtt = hyper?

Nå sitter jeg og sipper på min tredje kaffe kopp i dag og lurer på om jeg har funnet ut ett nytt stadie av trøttheten. Nemlig hyper ETTER overtrøtt. Kom hjem for rundt en time siden, sov noen solide 20min på bussen og holder nå på å dø egentlig, men samtidig ikke. For jeg er super klar for nesten alt! Alt annet enn trening. Uff, 2 dagen min uten trening denne uken, og det er greit så lenge jeg ikke gir meg helt, noe det som oftest ender opp med å gjøre. Men nei, jeg skal nok klare å få til noen øvelser her hjemme sånn som jeg føler meg nå! Eneste jeg ikke klarer er å løpe/jogge, eller gå generelt, er så sliten i beina, herregud. Tror aldri jeg har vært så sliten før, utenom den dagen jeg og Simon gikk opp fløyen, over vidden til ulriken da. DA var jeg sliten. Nå er jeg bare nesten like sliten, men men, en dag igjen så er det helg for min del.

Sov ekstremt lite i natt, sikkert derfor jeg er ekstra død nå + jeg måtte jobbe overtid i dag, haha! Jaja, ekstra penger. Skal ikke se vekk i fra at Sunshine får vaksiner, bli sterilisert og chippet neste mnd altså, lover godt! Kontaktpersonen min i Adecco sjekker allerede opp vakter neste uke, hadde jo vært drit bra om jeg fikk noen vakter neste uke og, 2 “fulle” lønninger på en mnd er bra! 

Jeg var jo som sagt på en photoshoot i går, noe som gikk i starten sykt dårlig fordi jeg er tydligvis kun fotogen når det gjelder selfies, men etter 300 bilder begynte jeg å bli mer komfortabel og jeg har 7 bilder jeg virkelig elsker! Skal legge de ut så snart jeg får de ferdig redigert og slikt fra fotografen! Han skal jeg fortsette å gå til, super hyggelig fyr. Nei nå skal jeg drikke ferdig kaffeen og vaske badet, vaske sminkebørstene, ta noen styrkeøvelser, dusje og rense ansiktet, mmm, bare slappe av kveld rett og slett! 

Ny jobb

Så i går fikk jeg mld fra min kontaktperson i Adecco at jeg kunne få jobbe hos Gate Gourmet, jeg takket selvfølgelig ja, og derfor har jeg ikke blogget. Haha! Måtte plutselig skrive under 3 papirer som først måtte skrives ut, signere på, skanne inn igjen + skanne inn legitimasjon og referanser. Og da måtte jeg til mine foreldre, for jeg har selvfølgelig ingen skriver eller skanner, hvilken 20åring har det? Klarte jo også og forsove meg til halv tolv, da ble det rett på trening i en og en halv time, løpe hjem for å dusje og stelle meg for så å gå opp til mine foreldre før klokken fem, for da skulle jeg ta bussen til byen for å gå på kino! Rakk alt så vidt og ble en sein kveld siden jeg ikke rakk å sende inn alt før ti tiden i går, måtte jo også file vekk neglene mine, for negler er ikke lov på ett kjøkken… 
Anyways, fin første dag på jobb i dag, ekstremt slitsomt å måtte stå oppreist hele dagen, ikke helt vandt til det, haha. Tidligere jobber har bare vært kosejobber i forhold til denne, skal kun jobbe til og med lørdag da og jeg får frokost og lunsj gratis der, god frokost og lunsj! Også selvfølgelig litt ekstra i lommeboken, hehe. Har også vært på en liten trening igjen i dag, begynner endelig å komme meg i gang igjen etter 2 uker med sykdom og latskap, matvanene er endret og jeg føler meg bedre! Nå er jeg så trøtt og sliten at jeg bare må legge meg før ny jobbedag i morgen + en photoshoot som jeg gleder meg sykt mye til! Bilder fra photoshooten vil jeg selvfølgelig legge ut her. 

12 fun facts om meg

På shopping er jeg… som regel aldri, hvis jeg er det er jeg super stresset pga alle menneskene på butikkene.

På byen er jeg… stille og danser på stolen med drikke i hånden, sjekker ut mennesker.

På skolen er jeg… ikke lengre, heldigvis!

Hjemme alene er jeg… glad og alltid sulten, haha! Alltid enten serie eller musikk på i bakgrunnen mens jeg planlegger uken. Alltid sminkefri og nudist. 

På facebook er jeg… alltid aktiv, svarer alltid etter rundt 2 min med mindre jeg ser en melding med en gang.

På flyet er jeg… irritert over alle som stresser og gleder meg til å komme frem til der jeg skal.
 
I diskusjoner er jeg… høylytt og sier alltid min mening! Kan bli rimelig frustrert hvis jeg sier noe og ingen hører, haha.
 
På toget er jeg… stille og avslappet med musikk på ørene og kaffe latte i hånden.

På biltur er jeg… stille i baksetet med musikk på ørene og i full tenkemodus. 

På ferie er jeg… som regel i syden da, med bikini og øreplugger og solkrem, kanskje en god bok, på solsengen for å desperat prøve å få farge.
 
Akkurat nå er jeg… i sengen under dynen med hodepine og musikk på macen.

På jobb er jeg… alltid på farten og alltid smilende mot kunder!

Du gjør meg hel

Hver gang jeg ikke hjemme med deg mangler jeg noe. Hver gang jeg er på jobb eller trening mangler jeg noe. Jeg mangler deg. Min solskinn på en grå dag. Min solskinn på en ensom dag. Min solskinn på en sint dag. Min solskinn på hver eneste dag i mitt liv. Du fyller tomrommet i mitt hjertet. Du gjør meg hel.

The weekend #2

Tror jeg bare skal droppe helt å blogge i helgene og snakke om alt som har skjedd på søndager. Får visst aldri helt tid til blogge skikkelig fredager og lørdager, har alltid så mye planer disse dagene, haha!

Fredag denne helgen stakk jeg rett og slett av på en hytte med en kompis og hans far. Vi kom ikke frem før seint fredag så da ble det bare pølser og brød til middag og litt prat før vi fant sengen. Lørdag var det så sinnsykt fint vær at vi bare måtte ut i hagen og jobbe litt, kutte opp noen trær som har falt om og ryddet hagen, så dro jeg og kompisen min ut på fisketur i to timer eller noe! Har lengtet så sykt etter å fiske igjen, det er jo så koselig og kjekt! Jeg fikk en liten makrell ellers var det lite fisk i sjøen denne gangen. Kom tilbake til hytten litt seint på kvelden men da hadde resten av gjengen lagd klar boller og pizza og lagt frem chips og sjokolade og cola, mmm. Glemte jo selvfølgelig fisken igjen på hytten så den lukter sikkert drit godt neste gang, skulle jo ta den med meg hjem i dag og spise den, haha! Jaja, ligger fint i kjøleskapet den. Og i dag har vi fartet rundt siden halv ett til halv åtte, måtte kjøre om hele Bergen og Omegn pga sykkel VM, så stress! Har nå fått dusjet og farget bryna og renset ansiktet så nå skal jeg bare slappe helt av med serie og Sunshine og sjokolade ♥ 
Har dere hatt en fin helg?

Man staver den ikke. Man føler den.

De siste dagene har jeg slitt sykt mye med denne sinnsyke forkjølelsen. Ingen tett og rennende nese, nei, bare kraftig hosting, feber og øreverk om en annen og slapp. Vært sånn siden forje tirsdag så i dag dro jeg til legen og fikk hostesaft som jeg skal ta om kvelden slik at jeg får sove. Og så måtte jeg ta en del tester av halsen og blodet. Ellers denne uken har jeg vært med venner og møtt en fra Badoo, veldig hyggelig kar, og alltid gode venner.
Må ikke glemme Sunshine da som skal kose 24/7 og knuse blomsterpotter og leke med pynten min selv om jeg er syk og ikke ønsker pelsen hennes i fjeset eller ødelagt ting. Elsker hun uansett da! Hun er fast selskap i alt jeg gjør! Sitter jeg på do? Jaja, hun får sitte på fanget da. Lager jeg mat? Jaja, hun får sitte oppå føttene mine da. Blogger jeg? Jaja, hun får sitte på fanget eller brystet mitt da. Dusjer jeg? Jaja, hun får bli med i dusjen da! Hun er helt gal, selskapssyk hele tiden. Vet ikke hva jeg ville frem til med innlegget, ville vell bare gi beskjed om at jeg lever men jeg klarer ikke egentlig å være på pc og mobil når jeg er syk, haha. Kan i alle fall si at jeg har virkelig fått kjent på kjærlighet fra venner og pus i det siste ♥

Nasse Nøff: Hvordan staver man kjærlighet? 
Ole Brum: Man staver den ikke. Man føler den.

Min neste skrift tattovering kanskje?

Nude tattoo

Først må jeg jo bare si at jeg ikke ønsker noen ufine kommentarer at all. Denne tattoveringen betyr ekstremt mye for meg og ønsker ikke at folk som ikke eier filter skal ødelegge det for meg. 

Denne fine tattoveringen tok jeg på lørdag. Måtte ha den da det var som om noe skrek til meg når jeg så denne på instagram. Den minner meg om meg og min første jente. den første gangen betydde og betyr ekstremt mye for meg, første skikkelige forelskelse i en jente, første jenten jeg kysset og den eneste jeg vil ha rundt meg 24/7. Hun betyr så utrolig mye for meg.

Fult klar over at tattoveringen er ekstremt vågal og dristig, men det er sånn jeg er, jeg elsker slike tattoveringer og det kommer ikke til å bli den siste! I det siste døgnet har jeg fått utrolig mange stygge kommentarer og mld på tattoveringen etter jeg la den ut i facebook gruppe. Folk begynte å si æsj, tenk på barna dine, tenk på folk rundt deg, det blir morro når du er 65år. Disse folkene hater jeg. Virkelig hater, ikke fordi de har sin egen mening men fordi de bare antar at jeg skal ha barn, eller at denne tattoveringen er for alle andre enn meg selv. Og forresten, jeg tror jeg blir den kuleste 65åringen ever. 
Har også fått mld av familie medlemmer som sier at de håper jeg kan skjerme deres barn for denne tattoveringen. Hallo? Det er bare en tattovering. Som jeg er stolt av, som jeg mest sannsynlig kommer til å vise frem. Jeg har full forståelse for at noen ikke liker den fordi den er veldig sånn “in your face” på en måte. Men dere må jo tenke litt om når dere skriver slikt til meg. Tror alle at jeg er så dum? At jeg kommer til å vise denne til 11-12 åringer eller mindre? At jeg ikke har tenkt på fremtiden med denne? Vell, fuck dere som tror dette. 

Kropp er kropp, alle har sett en dame kropp fra man er ung til man er gammel, hvorfor er det så gale å tattovere det da?

Favoritt sanger

Jeg har bokstavelig talt ingenting annet interresant å komme med nå for tiden. Jeg er fortsatt syk, leser boken jeg kjøpte i går og hører på musikk. Skjer ikke noe spesielt annet, hjemme fra jobb i dag og rett og slett fordi jeg ikke har stemme og hoster bare jeg puster… Haha, hardt liv! Godt jeg har musikk og boken ellers hadde dette blitt ekstremt kjedelig. Hater å være syk! Har ikke trent siden mandag heller så føler meg jo helt død nå. Oh well, gi meg en lyd om det er noe spesielt dere vil lese om eller se så skal jeg vurdere om det er noe jeg kan få til. 

 
 
 
 

HOMO

I dag er jeg litt friskere enn jeg var i går. I går ble jeg bare mer og mer syk utover dagen, endte opp med skyhøy feber. Det var helt forferdelig, jeg har egentlig aldri feber, er mange år siden sist og kan ikke huske at det var så jævlig å ha feber. Kald og varm om en annen, kun en dusj som hjalp, alle ledd i kroppen var vonde og hodet var blytungt. Heldigvis kom en kompis over for å hjelpe meg, lagde en god kylling og pasta salat til meg og puste litt med meg før jeg sovnet rundt to i natt. Tok meg fri fra jobb i dag bare for å la kroppen hvile litt til og komme seg helt. 
Så i dag ble det en tur på butikk hvor jeg fant denne boken! Herregud som jeg gleder meg til å lese den, den virker så bra og coveret på den var jo kjempe fint. Midt i blinken for meg som nettopp “kom ut av skapet” som bifil. Kostet kun 169kr og jeg fant den på Coop Extra. Kan gi dere en tilbakemld på hvordan den var når jeg har fått lest hele boken ferdig. 

TORO Scones

God morgen alle sammen! Idag er jeg faktisk ikke helt pigg. Jeg har sovet ekstremt dårlig fordi jeg ikke har kunne svelget eller pustet med munnen fordi halsen min er så vond! Begynner helt sikkert å bli forkjølet, så da holder jeg meg unna trening i dag. Kommer ikke til å klare å yte mitt beste nå i denne formen uansett, kjenner at bare å spise eller gå er ekstremt tungt i dag, hodet mitt føles ut som en murstein rett og slett. Men jeg var pigg nok til å lage meg en kjempe god frokost da!

Hadde fått denne pakken av mamma på søndag, ikke hatt tid til å lage det før i dag, men i dag måtte jeg for jeg hadde ikke noe annet å spise til frokost, haha! Frokost er jo veldig viktig. Det eneste du trenger til denne er 2,5dl vann. Thats it. Du blander posens innhold med 2,5dl vann, deler deigen i to og flater dem litt ut, så deler du de to delene i 4 med en kniv, ikke kjær helt gjennom. Så tar du den i ovnen på 220C på midterste rille i 15min, og vips, du har en super god og sunn frokost! De hever seg litt i ovnen så lurt å flate de litt ekstra ut før du kjærer i dem.