Todays

Idag har jeg ikke gjort annet enn å være på jobb og trene litt på treningssenteret! Begynner å merke at jeg har gått ned i vekt og blir litt mer trent på kroppen, det er så deilig! Spesielt når kollegaer begynner å si at jeg har gått ned i vekt, wiii! Gir motivasjon til tusen det. Revenge body here I come! Nå har jeg nettopp kommet hjem, holder på lage meg litt middag, kyllingkjøttdeig med fullkornsmacaroni. Mmmm, digg! Etter det blir det vell en dusj og så får jeg se til å få fikset neglene mine, for de ser helt forferdelig ut! 

Er det noe spesielt dere vil se på bloggen? 

Hva jeg trener hjemme

Tenkte bare jeg skulle vise dere hva jeg trener når jeg først trener hjemme. Nå som jeg har fått lånt vekter og matte av mine foreldre så er det litt enklere for meg å trene når jeg vil. Jeg har i alle år fulgt en kanal på youtube når jeg skal trene. Har valgt meg tre favoritt videoer som jeg elsker å følge når jeg først skal trene hjemme, da får jeg trent armer, mage og rumpe/lår. Veldig greit! De har mange flere videoer som er greie og følge også, de har f.eks videoer for hele kroppen, eller bare warm up, eller for nybegynner, uten utstyr osv. De har alt! Også forklarer de og viser veldig greit hver enkelt øvelse, noe som er veldig greit da du kan øve deg og få de til helt riktig sånn at du ikke ødelegger deg selv i stedenfor å faktisk bli i bedre form. 

Nå trener jeg ikke hver dag hjemme, pleier som regel å dra på treningssenteret, men hvis jeg en dag føler for litt trening men ikke har tid eller mulighet til å reise til treningssenteret så er disse tre videoene greie å følge! Ellers pleier jeg å jogge en tur, gå på fjellet eller bare gå ute en liten tur. Litt er bedre enn ingenting! 

BECCA foundation & primer

Jeg likte alt, utenom primeren! Dårligere greier har jeg aldri prøvd før. 
Primeren gjorde sånn at det ikke gikk an å ta på noen foundation at all. Da ble foundation ujevn, flekkete og noen steder ville ikke foundationen sette seg, helt forferdelig! Prøve primeren med becca foundation og maybelline foundation, ingen av de gikk. Den er utrolig tykk i konsistensen, veldig tørr på huden, da mener jeg VELDIG tørr. Måtte ha kjempe mye for å rekke hele fjeset fordi den tørket inn så utrolig fort, etterlot seg ett skjold oppå huden min og var klissete, helt forferdelig! Veldig dumme 397kr brukt

Foundationen derimot elsker jeg nå! Trodde den også var helt ekkel og teit da jeg prøvde den på mandag. Men det var visst bare primeren som ødela alt. Når jeg brukte min gode gamle nyx primer sammen med denne foundationen var den helt super! Beste jeg har prøvd på lenge. Jeg har kjempe oljete og kvisete hud nå forresten. Denne foundationen gjorde huden min så fin og jevn og den holdt hele dagen uten å bli litt oljete engang! Etter 7 timer ute og med trening den siste timen, hvor jeg blir kjempe svett, så var den like fin som med en gang jeg påførte den. Fargen var også perfekt for meg, og jeg er bleiiiiik. Veldig bra 397kr brukt, kommer garantert til å kjøpe en ny når denne går tom. Den er forresten veldig tykk i konsistensen så man trenger faktisk litt for å dekke hele ansiktet, noe som egentlig er kjempe dumt men forståelig i og med at den holder seg så bra på oljete hud! Alt i alt er jeg kjempe fornøyd. 

Highlighteren var super fin som vanlig, men jeg skal få kjøpt den i pudder versjon også sånn at jeg får dobbelt opp med sinnsykt fin highlight! 

Trening, råd, kino, venner

Pga masse drit som skjedde i går fikk jeg ikke dratt på treningssenteret og jeg var helt utslitt etter alt jeg hadde gjort og tenkt på. Heldigvis har jeg fått låne en treningsmatte og noen vekter av mamma og pappa så jeg kan trene i full fart hjemme, noe som er sykt digg! Så da fikk jeg trent litt mage og rumpe/lår når jeg kom hjem fra jobb og mamma og pappa. Er kommet i en situasjon der alle tankene går på; hvordan skal jeg ha råd til mat denne mnd? Jeg har ikke nok jobb og null sjanse til å få nok jobb, så da må jeg finne meg en ekstra jobb eller helt ny jobb. Så nå går det i full jobbsøking, ringing til bemanningsbyrå osv… Det er utfattelig slitsomt, fysisk og psykisk. Men jeg skal nok klare det på en eller annen måte, har heldigvis gode venner og foreldre som støtter meg så godt de kan!

Ellers skjer det ikke så mye, hadde overnattingsbesøk av Malin i natt, fikk besøk av Alice tidligere i dag for å fikse neglene hennes, så spiste vi noe spagetti så jeg kjenner jeg skal trene litt i kveld og, haha! Og nå er jeg snart på vei ut dørene for å møte Simon i Bergen så skal vi se Annabelle 2 på kino! Grugleder meg!
Elsker skrekkfilmer selv om jeg holder på å dø av skrekk hver gang, hvis den er god selvfølgelig. 

Har også prøvd foundationen og primeren! Skal gi dere en update seinere på hvordan den er. 

Jeg SKAL klare det

Jeg er virkelig ikke flink på dette. Men nå skal jeg i alle fall prøve, se om jeg kan klare det. Jeg skal i alle fall pushe meg i en mnd først, med trening annenhver dag og riktig mat hver dag. Det blir slutt på smågodt, chips og brus, for her skal ting strammes opp og formen skal bli bra igjen. Jeg er så lei av å føle meg som drit fordi jeg putter i meg så masse dritt mat, og det kun fordi det er dritt mat som er billigst på butikken. Men jeg må begynne å tenke på helsen min. Jeg har for høyt stoffskiftet og for lite jern/folat, dette gjør meg slapp og ufokusert. Jeg er lei av å måtte sove 12 timer hver dag fordi kroppen min ikke orker en dritt, jeg må reise meg nå, kjerpe meg kraftig. Få denne hevn kroppen alle snakker om at de skal begynne på etter ett forhold har gått skeis. Jeg kommer derfor til å blogge om dagens trening og dagens mat bare så jeg har en liten ekstra motivasjon til å gjøre dette og fortsette med det. Hvis noen har noe tips til sunne frokost, kald lunsj og middag og mellommåltid blir jeg veldig glad! 

Jeg skal klare det! 

Fløyen-Vidden-Ulriken

En finere tur i Bergen tror jeg ikke at man får. Vi brukte 6 timer på denne turen, da gikk vi opp fløyen, over vidden til ulriken. Vi begge to var så slitne og hadde vondt overalt og jeg hadde migrene, så å gå ned ulriken og kl.19 skjedde ikke, da tok vi banen ned. Turen er på 16km i kun fjelltereng, klatring noen steder og strategi noen steder (for å ikke bli full i gjørme). Det var veldig kjekt da! Været var super fint helt til rundt 5 tiden i går, men da var vi uansett på slutten så det gjorde ikke noe. 

Gikk med en veldig god kompis av meg som jeg ikke har fått vært med eller snakket med på to år da han flyttet til Oslo. Nå er han endelig flyttet tilbake til Bergen og vi kan henge så mye vi vil sammen. Fikk tatt noen veldig fine bilder av turen, første bildet er når vi har gått ett stykke fra fløyen igjen, glemte helt å ta bilder oppå fløyen, men men. Andre bildet er fra vi stoppet ca. midt på fjellet og spiste og drakk en del, siste bildet er fra toppen av ulriken! 

Nå har jeg så vondt i beina og ryggen at jeg skal ikke gjøre noe annet i dag enn å ligge i sengen, av og til gå ut med Sol (hunden) og passe på Sunshine siden hun ikke liker hunder, haha! Ble også sykt solbrent i går, men bare på ene skulderen og i nakken og litt i fjeset, haha! 

BECCA & INGLOT

Jeg har gledet meg i en uke på disse godsakene! Gleder meg enda mer til å prøve de. Trengte ny primer og foundation, higlighteren og duraline er bare for gøy rett og slett. Skal gi dere en update på hvordan disse oppfører seg på min hud og hvordan de er generelt. 

Ellers skjer det ikke så mye for tiden. Har vært på jobb i dag, og så med en venninne, og nå skal jeg gjøre klart til en lang fjelltur jeg skal på i morgen! Da går jeg opp Fløyen, over vidden og ned Ulriken her i Bergen. Gleder meg sinnsykt mye! Skal ta masse bilder så dere får se. Håper på varme og sol da, ellers kan det kanskje bli litt kjipt. Men men, skal ikke håpe for mye om været her i Bergen, haha! Skal gå med en god kompis og mamma og pappa sin hund, Sol! Siden hunden heter Sol må jo det bli sol på himmelen og, ikke sant? Nei, nå burde jeg sove, god natt! 

Foundation HER, primer HER, higlighter HER, duraline HER.

Clarins Graphik Ink Liner – Review

Clarins har kommet ut med en ny eyeliner, og jeg som jobber med Clarins måtte selvfølgelig teste ut den! Den heter Clarins Graphik Ink Liner og er en del av høstlooken dems. Hadde egentlig litt dårlig tid i dag for å prøve den, men jeg kjørte på uansett, mistet nesten bussen og greier.. Oh well, alt for dere! Har tidligere bare testet den på hånden og da virket den sykt bra for meg da. 

Men så i dag når jeg endelig skulle få prøve den på øynene gikk egentlig alt skeis. Denne var for våt for min del, jeg slet veldig med å få en rett og jevn linje, skulle egentlig bare lage en tynn eyeliner strek og kun bruke mascara i dag, men denne var så våt at det ikke gikk. Med det mener jeg at den føk overalt på øynene, jeg klarte kun å være en tykk strek og da måtte jeg jevne det ut igjen med en vinge, noe som igjen ikke gikk veldig fint. Den brukte også kjempe lang tid på å tørke, var vell ikke helt tørr før 5min etter at jeg påførte den, noe som ikke er helt gunstig om man har det travelt og ikke kan ha øynene lukket i 5min. Er egentlig kjempe skuffet over denne med andre ord. 

MEN, jeg kom jo på at jeg ikke hadde noe base under lineren, kun rester av foundation, noe som kan ha gjort at lineren ble veldig våt på øyelokket. Til vanlig er en tynn liten eyeliner kjempe enkelt for meg, derfor ble jeg kjempe skuffet når denne var såpass våt at det ikke gikk an å lage en liten tynn strek uten at produktet kom på selve øyelokket. Men jeg skal prøve med base og øyenskygge på mandag, se om den funker bedre med en matt underflate, så jeg kommer med en update på mandag! Den smitter i alle fall ikke av etter noen timer. 

Hvordan holde på rødfargen uten å skade håret

Det er egentlig sykt enkelt. Ikke at jeg visste de det 3 gangene jeg har hatt rødt hår, men nå vet jeg det! Nå har jeg jo hatt rødt hår i 8mnd allerede, har kun farget det rundt 4 ganger (ettervekst, håret vokser nesten for fort). Og det har gjort at håret mitt ikke har tatt for stor skade av det fargingen. Nå er jo vanlige farger, altså alt utenom der man må bleke håret, mer skånsomt enn bleking. MEN, det skadet fortsatt håret.

Farger man hår så kommer man ikke unna litt slitasje, sånn er det bare. Men vi kan gjøre noe for å forhindre for mye skade. Jeg bruker altså Revlon Nutri Colour Creme nr.600/Fire red. Den bruker jeg rundt hver andre uke. Den pleier håret og frisker opp rødfargen, som vi alle vet har en tendens til å fade vekk etter x antall hårvask. 

Denne lukter helt himmelsk, gjør håret silkemykt, pleier håret og du får en smashing farge. Jeg vet at det kun står 3min på den, men jeg har den i 30min bare fordi jeg føler den gir mest farge når jeg har den lengre i. Denne lille greien holder i rundt 3-4mnd for min del. Du skal ta denne i vått hår, eller håndkle tørt hår, altså etter du har dusjet med shampoo og balsam så kniper du håret i håndkle og så tar du denne i. HUSK HANSKER! Den farger av på hender og tøy, så pass på at håret ditt er tørt før du har hvite klær i nærheten. Men altså, får du rødfargen på klær er det ikke krise, det går vekk i vask. Så sant det ikke er helt fersk krem, så når du har den i håret må du være veeeeldig forsiktig. 

Etter du har hatt den i ønsket lengde skylder du håret ditt i iskaldt vann. Dette er så skjellagene i håret lukker seg og for min del, får håret til å vokse fortere (bare husk å skylde hodebunnen også i så fall), også for at fargen skal holde lengre. Jeg pleier alltid å skylde håret mitt i iskaldt vann etter shampoo og balsam rutinen, føler det gjør sånn at håret ser litt sunnere ut i samme slengen. 

Du får kjøpt den HER.

SEASIDE

Denne parfymen fikk jeg gratis pga noe greier, var heldigvis en stor luksus prøve så den har holdt i noen mnd allerede for meg! Men den lukter såååå godt! Helt fantastisk. Hvis dere finner den i butikk må dere lukte, kan nesten love dere at dere vil like den. Holder lenge og er ikke for sterk. Den er heller ikke så dyr ser jeg nå, for 30ml koster den 350kr! Da vet i alle fall jeg hva jeg skal kjøpe når jeg får tom for mine parfymer. 
Du finner den HER.