Ukens sminke

Altså, denne uken har jeg ikke sminket meg litt unormalt eller penere. Alltid kun litt bb cream, øyenbryn og mascara. Kjeeeedelig! Men jeg har rett og slett ikke gidder noe mer. Vi har enda ikke fått noen lystette gardiner på soverommet og denne uken har vært gaaanske så lys. Nå har vi levert fra oss hunden, allerede avtalt å få passe henne igjen i Mai engang, for da skal Torstein i syden en helg med jobben så heldig som han er… Så da får jeg være enda mer heldig å passe voffen! I morgen er det jobb igjen, kjenner jeg ikke har så lyst siden jeg har jobbet mye mer enn jeg får betalt for denne uken… Jeg er jo kun gjennom praksisplass gjennom nav de tre første månedene, mer opplæring i tre måneder da. Men ja, da får jeg ikke så ufattelig mye betalt og jeg får kun betalt for ukedagene, ikke helger. Så jeg føler meg nesten litt brukt nå.

Nei, blæh! Nå skal jeg se litt på Kardashian, noe som forresten er det dummeste jeg har sett på i mitt liv. Eneste personen jeg liker der er Kourtney eller hvordan det skrives. Alle andre føler jeg bare mer og mer forakt mot, så egoistiske! Spesiell Kylie, for en bitch. Hahah, jaja, vi snakkes i morgen!

#sminke#makeup#skjønnhet#beauty#skjønnhetsblogg#kardashian#hund

Familie på tre en helg

Ja, da har vi fått oppleve hvordan det kunne vært om meg og Torstein skulle skaffet oss en hund eller baby! For ja, denne hunden er som en baby. Heldigvis en som sover gjennom hele natten da, om hun får sove i sengen med oss. Hahah! Neida, jeg har kost meg masse med Sol. Vi har vært på en lang fjelltur, tok litt lengre tid enn normalt siden jeg ikke fant frem, haha! Så drakk vi vann og spiste hver vår banan på toppen mens hunden gikk rundt og tigget om en annen. Nå sitter jeg i sofaen å ser på tv mens hunden ligger snorkene oppå meg. I dag skal vi i besøk hos min mor og far, levere fra oss Sol og spise kake, for min lillebror har nemlig bursdag på tirsdag!

#familie#hund#dyr#baby#tur#fjelltur#dårligretningssans#skjønnhetsblogg

Fjelltur

I går fikk jo jeg og Torstein hunden til mamma og pappa med oss hjem, mamma kom på jobben min å hentet meg så snill som hun er, så kjørte vi hjem til meg og Torstein. Torstein var ute med jobben i går, så jeg og mamma gikk en tur med hunden. Det ble ikke en liten tur! Så der gikk vi i kun oppover bakke med gjørme og elver, vanlige sko og vanlige bukser og jakker. Hahaha, skoene mine er litt gjørmete nå, takk gud for at det ikke var de fineste jeg eier. Det ble en veldig fin tur! Når vi kom til toppen kunne vi se hele Bergen, og enda litt mer. Det var bare veldig fint! Tenker å gå den samme turen i dag med Torstein og hunden, som forresten heter Sol. Er så fint vær ute i dag, ingen vind og sol. Er det sommer i dag? Føles sånn! Ikke sånn sommer med bikini og shorts, men varmere er det. Må bare jobbe rundt to timer i dag, handle litt og så er det hjem igjen, så blir det kanskje filmkveld i kveld! Uheldige oss har selvfølgelig ikke nett hjemme. Huseier prøvde å fikse det i går, men ja, han fikk med seg feil boks hjem igjen. Så vi håper på å få fikset det i dag! Derfor hørte dere ikke fra meg i går kveld, haha!

#fjelltur#bergen#sol#hund#mamma#jobb#nett#skjønnhetsblogg

Litt sunn?

Hahah, å herregud. Sorry, men nå må jeg bare blogge fra telefonen! Jeg får rett og slett ikke tid til å slå på pc'n for tiden. Eller så orker jeg bare ikke. Lange dager på jobb, handling og matlaging, og så er jeg bare død resten av kvelden. I tillegg må jeg jobbe alene i butikken her noe jeg egentlig ikke har lov til helt enda men hun jeg jobber med egentlig er syk så jeg er litt stresset av det og. Vanskelig å holde styr på en hel butikk og kunder! I dag skal jeg få låne hunden til mamma og pappa en hel helg, så satser på at mamma henter meg på jobb med hunden og utstyret så skal vi gå på en fjelltur sammen! Savner mamma mer og mer for hver dag som går, men men. De er ikke så langt unna om det plutselig blir helt krise en dag! Ellers fikk vi endelig litt frukt i hus i går, deilig! Så nå kan vi være litt sunnere enn vi vanligvis er, haha! Jeg har med en kiwi i dag, så istedenfor eple prosjektet som jeg ble ganske lei av, blir det kiwi! Og så måtte jeg bare teste en ny energidrikk som ikke har noe sukker og tilsetningsstoffer i, smakte egentlig helt greit, ikke sånn at jeg kommer til å kjøpe den flere ganger liksom! Nei, nå må jeg gå, er jo egentlig på jobb, haha! Snakkes nok seinere!

#skjønnhetsblogg#frukt#sunt#tur#mammaogpappa#hund#dyr

New in – Nelly

Sjekk disse skoene da! Herregud, tror ikke jeg eier noen som er finere enn disse! Nå må jeg bare lære meg å gå med de, hahaha! Jeg har ALDRI gått på høye heler. Jeg har alltid elsket det når andre går med det for det ser så grasiøst ut, og folk som klarer å putte sånne sko inni en hverdag fortjener all respekt av meg. Nå skal jeg faktisk prøve å gå med disse i dag da, i alle fall til jobb, det blir jo spennende siden det kun er nedover bakke til bussen… Er heldigvis sol ute, sikkert ikke varmt, men men. Og så disse brillene da! Så jo bare for meg at jeg kunne gå med de med røde lepper jeg, så vi får nå se hvordan det vil se ut! Hahah, nei, jeg må løpe, vi snakkes! ♥​ 

/ Sko HER / Briller HER / ser at de røde skoene er utsolgt, men de har svart og sand farget!#sko #solbriller #fashion #mote #skjønnhet #skjønnhetsblogg 

Antrekk 05.04.16

Jeg elsker denne buksen så den kommer dere til å se mer ut av, siden jeg hadde fri igår fikk jeg tatt noen antrekksbilder til dere, selv føler jeg det var på tide med det igjen etter så lenge uten noen antrekksbilder! Jeg er ikke ekspert på mote altså, jeg bare bruker det jeg selv føler meg komfortabel i. Håper alle får en fin dag, jeg kommer meg ikke hjem før seint i kveld, så mer blogging blir det nok ikke! Kurs igjen, woho…#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #mote #fashion 

All blue

Jeg visste bare at jeg ville ha blått i sminken i dag, så here you go. Alt er blått utenom trusen og bh’en min i dag, haha! Elsker looken, bare blå. Ikke så fantastisk kreativ, men annerledes i hvert fall!
#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #blå #blåsminke #kreativ #pent

Leilighet tour

Okei, jeg skal lede dere gjennom resten av leiligheten vår. ♥ Først er det gangen vår som jeg da er veldig fornøyd med, liker å se rett på bokhyllen når jeg kommer inn, viser mer at “oj, her bor det folk” ikke sant? Alt må jo ikke være så ryddig, da kan det plutselig ikke se ut som om det bor folk der. ♥ Så kommer vi inn til datarommet vårt, eller kontoret eller hva du nå enn vil kalle det. Torstein er pc entusiast, så her er det ganske heavy’e pc’er. Den som lyser blått er min, fordi jeg elsker blått. ♥ Så kommer vi til badet vårt! Der det blir vasket og hengt opp klær i går kveld så de var ikke tørre nok til å legge sammen, så dere får bare tåle det. Jeg elsker badet vårt! Det er stort og fint og moderne. Nå har jeg faktisk all sminken min oppå vaskemaskinen kun fordi jeg ikke har sminkebord enda, men det kommer vell etterhvert. ♥ Så er det soverommet vårt, der sover vi veldig godt og kaldt. Hahah, har ikke mer å si det, veldig rent og pent der, altså ryddig. ♥ Stuen og kjøkkenet har jo alle sett før, men legger ved bilder av det og så får dere sett det igjen. Hva synes dere da? Selv er jeg veldig fornøyd med tanken på at dette er vår første leilighet sammen! Vi klarer det veldig fint, å bo sammen. Alt går på skinner! 
#interiør #hus #leilighet #skjønnhet #skjønnhetsblogg #pc #data #inspirasjon

56.plass, hvorfor det egentlig?

Hallo alle sammen, og med alle mener jeg virkelig mange, herregud som lesertallet har steget! Jeg er nr.56 på topplisten over hele Norge, wooooh! Hvorfor det egentlig? Skrev jeg en så god lasagne oppskrift og omtale av MakeupMekka pomaden eller? Uansett, det er motivasjons boost til tusen! 

Idag har vært en sånn dag der jeg ikke egentlig vet hvilket humør jeg har vært i. Sint, frustrert, glad, blid, likegyldig. Mensen all around her! I tillegg har jeg fått betennelse på ene øyet mitt så no makeup for meg! Søren og. Ellers har det vært en fin dag. Har fri i morgen og så får vi kanskje den etterlengtede fine tv’en vår så kanskje jeg endelig skal få sett Blindspot og Bloggerne på en litt større skjerm allerede fra i morgen av! Og så lagde jeg pannekaker til kvelds, deiiiilig. Ja, altså her bryr vi oss ikke om vi blir feit, her bare eter vi hva som helst så lenge vi er sulten. Men vi begynner å drikke vann i stedenfor brus og melk da, men kun fordi det er billigere… Husker dere forresten eple challengen min? Vell, den varte helt til for to uker siden. Altså når jeg flyttet. Vi har kun hatt salat og agurk her, så jeg har faktisk heller spist salat, skinke og agurk, godt det og! Oj, for en babling på meg her. Vell her er noen bilder av mine føtter, sminkeløse trynet (utenom øyenbryn) og en tv løs benk. Bybye ♥#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #sminkeløs #mensen

Inspirasjon #8

Ukens inspirasjon igjen! Synes denne ideen av meg var ganske genial siden jeg selv får så mye inspirasjon ut av å leite etter bilder jeg kan bruke til collage som jeg skal vise dere hver mandag, det er så gøy! Alle bildene er hentet fra WeHeartIt, alle andre ganger har det vært fra forskjellige brukere på instagram. Men skal definitivt begynne å bruke WeHeartIt for der er det faktisk mer og finere bilder føler jeg! Uansett, håper dere har og får en fantastisk fin mandag videre ♥​

#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #negler #vipper #liner #sko #mote #inspirasjon #mat #trening #helse