Red lips

Som vanlig “glemte” jeg vekk bloggen i dag. Neida, jeg har vært på jobb og så kurs til halv ni, så nå har jeg bare spist en veldig sein middag og besøkt huseier og deres nye valp! Valpen er så søøøøt, får så lyst på hund selv, haha! Men det må nesten bli en stund til nå. Jaja! Ellers er jeg dødsliten idag, har ikke sovet skikkelig hele uken, siden jeg flyttet egentlig, og nå er jeg drit lei. Håper virkelig jeg får sovet bedre i natt siden jeg enda har to dager igjen på jobb! 

Den gode tingen i dag da var at jeg har fått noen tusen igjen på skatten, hoho, heldige meg! Første gang jeg får igjen på noe, jeg er alltid uheldig, nå har jeg riktig nok aldri vært med på å få igjen eller minus fra skatten da jeg kun jobbet ett helt år i fjord. Kan nesten vedde på at jeg går i minus neste år siden jeg var så heldig i år! Hahah, skjønner dere hva jeg mener eller? Nå ble jeg avbrutt av Torstein så jeg husker ikke helt hva jeg skrev her.. Jeg gidder ikke lese om igjen heller og skjønner det godt om dere ikke gidder å lese alt heller om mitt kjedelig arbeidsfulle liv.. Hahah, god natt! Leppestiften er forresten fra Revlon i fargen Love That Red. Ble så inspirert av Taylor Swift i natt.


#sminke #makeup #skjønnhets #beauty #skjønnhetsblogg #redlips #revlon #leppestift

Oppskrift: Blomkålsuppe

Jeg elsker å lage mat. Spesielt mat fra bunnen av! Jeg elsker å teste meg selv på matlagingsfronten, og i dag testet jeg den skikkelig ut! Jeg fikk en halvveis oppskrift av min farmor på en blomkålsuppe. Dere kan jo bare tenke dere var jeg mener med halvveis. Sånn her så oppskriften ut;

♥Kok opp blomkål og stilker for seg selv. ♥Smelt så smør. ♥Hell vannet fra blomkålen ut når du kjenner de er litt myke, ikke for myke! ♥Så må du helle i fløte og litt melk oppi en panne sammen med smeltet smør og litt mel og litt kraft fra stilkene. Altså må du kjenne deg til både konsistent og smak her helt uten noe så og så mye dl og ml og ts og ss. ♥Jeg brukte også litt salt og pepper for å få litt mer smak på! Når du merker av sausen er tykk nok og god nok heller du i blomkålen. 
♥Jeg brukte 3dl matfløte og pittelitt melk, hvor mye vet jeg ikke. Brukte også ett helt blomkålhode. Smøret var vell ca.75ml eller 100ml? Mel var ca. 3ss. Og så er det bare å smake og føle seg frem, haha! 

Resultatet ble i alle fall kjempe godt og jeg skal skrive den opp i oppskrift boken min! Denne skal lages igjen. Nå sitter jeg helt alene i leiligheten og har ikke peiling på hva jeg skal gjøre på.. Kjøkkenet er gjort rent etter dagens middag og badet ble gjort i går, samt gulv i alle rom. Vi har enda ikke tv så er ikke mye å gjøre annet enn å sitte på pc’n. Nå har vi riktig nok bestilt oss en tv da, satser på at den kommer på fredag! Håper virkelig det, vil kunne se film på enn 55 tommer flatskjerm på søndag bakfull eller hangover and you name it. 

#mat #matlaging #brainstorm #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #blomkålsuppe #food

Rengjøring & jobb

Jeg er egentlig dødstrøtt nå og er egentlig innom bare for å si HEI jeg har ikke glemt dere. Jeg har bare rett og slett vært travelt opptatt hele dag, først jobb, så middag og vafler hos mamma og pappa, så hjem og vaske bad, både vegger og gulv ble vasket i dag… Blæh, men det var verdt det. Skal jeg være helt ærlig så har vi vært litt uheldig med leiligheten når det kommer til renslighet. De forje leietakerne sa bare “hade” og gikk uten å vaske, så det var drit opp etter veggen på do og gulv, kjøkkenet ble skuret med salmiakk dagen vi flyttet hit for det var seriøst, altså, jeg kunne aldri tenkt meg å lage mat der. Men ja, det er dårlig gjort ovenfor både huseier og de forje leietakerne. Skulle nesten forlangt at huseier betalte rengjøringsproduktene vi bruker nå! Haha, neida. Går fint, vi er lykkelig ♥ Nei NÅ… må jeg legge meg. Enda en dag på jobb i morgen, blæh.. Dumt med ferie merker jeg, blir så vanskelig å begynne på jobb igjen etterpå da. 

#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #jobb #work #memes #fri #skjønnhetsblogg
 

Inspirasjon #7

Ble ikke mye bilder denne uken! Pleier å leite uken før etter masse inspirasjons bilder, og noen uker finner jeg masse, mens andre uker finner jeg lite. Nå har jeg jo vært ganske opptatt med flyttingen da, men jeg leitet litt på lørdagen og fant noe fint til slutt! Nå er jeg på jobb, så dette er riktig nok forhåndsskrevet siden jeg, vell, jeg jobber nå, haha! Håper alle får en fin tirsdag så snakkes vi seinere! ♥​

#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #interiør #mat #inspirasjon #skjønnhetsblogg 

Blue nails

Trodde virkelig jeg skulle komme 110% tilbake til bloggfronten, men haha, det tar tid å legge til seg den vanen igjen! I dag jeg og min far hentet ett gratis tvbord så nå venter vi bare på tv! Den blir vell kjøpt i løpet av uken hvis alt går som planlagt, haha! Ellers i dag jeg lakket neglene siden jeg skal på jobb igjen i morgen, da må jeg jo se litt skikkelig ut. Og så har jeg vært på trening med Torstein og lagd middag ofc. Nå bare venter jeg på at klokken skal bli så mye at jeg kan legge meg, haha! Sover virkelig ikke godt om dagen, noe som er utrolig trist siden sengen er dødsgoooood. Kan være fordi vi enda ikke har fått lystette gardiner og har kun hvite som gjør rommet enda lysere enn det egentlig er… Oh well! Elsket virkelig denne neglelakken, har falt skikkelig for Essie neglelakkene jeg har så tror jeg må kjøpe inn flere en annen gang! Jeg aner ikke hvor de merkene kommer fra, satt jo drit lenge å ventet på neglelakken skulle tørke, LoL. Fargen heter St.Barths Blue.

#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #neglelakk #essie #nail

Rynkene tyter frem og lilla hår

Føler jeg ser skikkelig gammel ut på disse bildene, gudene vet hvorfor… Rynkene bare tyter frem, kan trygt si at jeg sliten etter flyttingen! Har ikke blitt mye søvn de siste nettene fordi det er så sinnsykt uvant å sove uten å høre noen utenfor… Bare det å våkne om morningen og gå ut i stuen uten å se at pappa sitter der er rart. For ja, han satt alltid i stuen hjemme når jeg våknet om morningen! Kaller det fortsatt mitt hjem, det er jo det, det er jo der mine foreldre og søsken bor og jeg selv har bodd i over 3 år.

Ellers vil jeg bare si at ja jeg har fått lilla hår. Jeg glemte lillashampooen i håret i går når jeg dusjet fordi jeg… sovnet? Nei, jeg barberte beina mine og glemte vell egentlig alt. Hahah! Jaja, gått det vekk i noen dusjer. Har nettopp kommet hjem fra farmor og fikk en brus og karbonade så snill som hun er ♥ Gleder meg til brødskive med karbonade i morgen! Nå skal jeg legge meg ned i sofaen med resten av påskeegget mitt og brus og ser på Private Practice! Blir aldri ferdig med den serien! Noen som vet hvor mange sesonger det er? 


#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg 

Sneak peak – leilighet

Wow, så mange dager fri fra alle tanker om blogg. Det har vært deilig å bare tenke på flyttingen og få fikset ting og tang! Vi har nå bodd her i 3 dager, blir 4 i dag, og dette er første natten jeg har fått sovet skikkelig godt siden tirsdag! Hahah, det har vært tungt. Men også deilig å vite at vi endelig, etter to år og 3 måneder bor sammen. Og jeg kan gjøre hva f*** jeg vil med leiligheten! Eller, interiør messig tenker jeg nå. Er fortsatt litt ting som ikke er på plass enda, som f.eks så har vi ikke tv i stuen, så ene hjørnet i stuen er veldig tomt! Men det må vi nesten ta om en måned eller to eller mer, tv er ikke noe som haster for vår del! Ellers er jeg super fornøyd med leiligheten vår, den er stor og varm, vi går ikke oppi hverandre noe som er enda mer deilig! Lagde også verdens beste pizza på fredag, men glemte å ta bilder av den så det blir ikke bilder og oppskrift helt enda. Men tror ikke det blir siste gang vi lager den pizzaen! Ellers dere, får dere ha en fin påske, så snakkes vi nok seinere med en makeuplook! Har ikke sminket meg denne uken at all… PS: Vi skal selvfølgelig male stuebordet en gang i tiden og!


#leilighet #interiør #skjønt #kult #koselig #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg

Inspirasjon #6

Nå skal jeg straks til leiligheten å hente nøkkel og se over leiligheten en gang for alle før jeg og Torstein flytter inn på torsdag! Wiii, jeg gleder meg sånn! Og ja, jeg jobber i dag, imorgen og onsdag så mye blogging blir det ikke selv om alle andre har påskeferie nå. Og så skal jeg flytte på torsdag så blir vell ikke mye blogging ellers denne uken heller, skal nå prøve! Her er i alle fall ukens inspirasjon! Klarer dere å se hvilket bilde jeg brukte som inspirasjon i sist video? Hvis ikke jeg viste den i videoen, det husker jeg ikke, haha!

#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #inspirasjon #mandag

Antrekk 19.03.16

Oh yes. Det kom ett lite minutt med opplett tid her! Hahah, endelig, ventet i hele dag. Var ikke så veldig varmt ute da, uheldigvis… Jeg som har hatt sommer vibe hele uken når jeg har sittet inne på jobb og sett ut vinduene på den fine solen og folk som har funnet frem vårjakkene… Jaja! 

/ Topp New Yorker / Bukse HM / Sko DNA eller VANS /


#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #mote #fashion #klær