For en dag

Wow, er ikke før nå jeg sitter foran både pc og mobil. Hahah! Har vært på jobb til fem i dag og deretter trening så nå der jeg rimelig sliten! Vil takke alle som ønskte meg lykke til i forje innlegg ♥ Jobben gikk overraskende bra, var en god del nytt som jeg aldri har vært borti før, men det får jeg lære meg litt mer etter hvert! Ellers har jeg ikke en dritt å blogge om. All min energi ble brukt på jobb og trening i dag (dessverre). Vet ikke helt hvordan jeg skal sjonglere jobb, blogg og trening nå om mørketiden. Blir ikke noen fine bilder i mørket, men men. Det får bare være sånn i ukedagene, får heller gjøre en ekstra god jobb i helgene, eller hva? Hehe, nei, vi snakkes i morgen. Nå må jeg og Torstein hoppe i dusjen og sove (?) Ja, sove så tidlig. Neida, kommer nok til å se på serie eller noe. Uff ,som jeg maser! Nei, hade!! ♥ (ps: jeg aner virkelig ikke hvordan jeg ble så hvit i fjeset når foundationen er for mørk for meg egentlig, what happened.. hahah! Ser dere musklene på armen min, popper frem allerede, haha, jeg bare tuller)


#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #jobb #blogg #skjønnhetsblogg #trening

Ukens inspirasjon

I dag blir dagen min litt hektisk, blir ikke mye blogging med andre ord. For i dag er dagen jeg begynner å jobbe igjen! Jeg grugleder meg, hehe. Er nok på vei dit på (forhåndskrevet innlegg). Etter jobb, som forresten blir klokken 5 i dag, skal jeg møte Torstein på trening og trene lenge og hardt. Så jeg er nok ikke hjemme igjen før i hvert fall ni om kvelden… Uff, skal nå få prøvd å gi en lyd til dere hvis jeg ikke sovner med en gang jeg kommer hjem. Håper dere får eller har en fin dag! ♥​

#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #inspirasjon 

Hvordan behandler jeg mitt hår?

Jeg kom på hva jeg ville skrive om til dere rett etter forje innlegg, så jeg løp ut og tok noen bildene før jeg glemte alt IGJEN! Hahah. Surre hodet. Skal egentlig ta en shining av rommet mitt, allerede ryddet og byttet på sengen, mangler bare støvsuge nå. Så blir det rett i dusjen! Sitter å nyter en shake fra Forever nå, sååå godt! Vanilje i mitt hjerte ♥ I alle fall, haha, her er mine hårrutiner.

Annenhver dusj har jeg en med full lilla kur og en med vanlig shampoo og balsam. Dette er så jeg holder på gråfargen lengre men ikke blir helt lilla i prossesen! Jeg bruker Fudge lilla shampoo, lilla balsam og lilla kur. Jeg pleier å ha i shampooen i rundt 2 min før jeg skylder det ut, mens jeg har det i barberer jeg under armene bare for å gjøre noe mens jeg venter. Balsamen har jeg i i 5min før jeg skylder den ut med KALDT vann (!!!) Mitt hår fikk motsatt effekt av denne når jeg vasket det ut med varmt vann, men med kaldt vann blir håret kaldt å fint. Samme gjelder kuren, har litt i tuppene i 5min før jeg skylder ut med kaldt vann. Shampooen kan du fint skylde ut med varmt vann. Om du har veldig slitt hår vil jeg virkelig ikke anbefale å ha i lilla shampooen i mer enn 2 min da kan håret ditt bli lilla, tro meg! Slitt hår trekker til seg mer farge enn friskt hår da skjellagene i håret er mer åpent når håret er slitt. Mens jeg gjør denne rutiner pleier jeg å barbere hele meg, bein, under armer osv. Det jeg synes er så fint med Fudge shampooen og balsamen er at du kan få de i 300ml OG 1L. Jeg selv har kjøpt shampooen i 1L etter jeg først prøvde 300ml. Du kan få kjøpt alle tre HER. Du får også tak i iallefall shampooen i noen frisørsalonger, men anbefaler å bestille fra FeelUnique da det er MYE billigere der! Du må bare vente maks 2 uker. 

Når jeg ikke har i lillakuren har jeg i disse to produktene. Jeg elsker de! De er litt dyre, spesielt om du har langt hår og trenger mye produkt. Selv kan jeg ha disse to i noen måneder før de går tom. John Frieda 7Day/Jours* VOLUME shampoo og balsam. Hvis jeg føler håret trenger ekstra pleie bruker jeg Fugde sin lilla kur i noen minutter (den har ikke noe farge i seg så man kan fint bruke denne oftere enn lilla shampoo og balsamen). Jeg bruker bare den vanlige shampooen i håret som vanlig, tar den i og skrubber godt i hodebunnen og i lengden, skylder ut med en gang omtrent. Balsamen lar jeg være i i rundt 3-4min. Skylder begge ut med varmt vann. Om jeg har i Fudge kuren gjør jeg samme som jeg sa over her, har i 5min og skylder med kaldt vann! Du kan få kjøpt disse to HER. Ser at det er 20% på alle produktene fra John Frieda, løp å bestill! 

#sminke #makeup #hår #hair #rutine #skjønnhet #beauty #fudge #lillashampoo #skjønnhetsblogg

Favoritt youtubere

I går hadde jeg en plan om hva jeg skulle blogge om i dag, men nå er det selvfølgelig glemt og jeg har brukt noen timer på å prøve å huske det. Neste gang får jeg huske å skrive ned hva jeg ville skrive om. Hahah! Men jeg tenkte heller å vise dere hvilke youtubere som er mine favoritter for tiden. Jeg ser på rundt 50 youtubere og jeg liker vell egentlig alle, men de jeg liker best er under her, noen av de dere liker å se på? 

Lauren Curtis har jeg fulgt i rundt to år nå, jeg elsker alt med hun! Hun er morsom, søt og veldig flink! 

Batalash Beauty har jeg fulgt i kun noen måneder men jeg elsker disse jentene. Selv om jeg skulle ønske de postet litt mer videoer, men men. Alt til sin tid ikke sant? De lager ikke vanlige kjedelige smoky eyes liksom, disse er unike! 

NikkieTutorials er bare sinnsykt flink på sminke, og jeg elsker tips hun gir og at hun kan kødde så masse og være så “confident” på kamera! 

Jaclyn Hill er bare utrolig flink hun også. Hun er morsom å se på og jeg har lært mye av henne!

Jamie Genevieve liker jeg fordi hun er så tøff. Tørr å bruke så mye sminke offentlig og være seg selv! 

#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg 

Morphe Brushes 35B

Herregud jeg er så glad! De neste ukene kommer det til å bli noen fargerike looker med dette palettet! Har enda ikke testet det, men det skal jeg få gjort en dag neste uke, som jeg gleder meg! Torstein var så snill og bestile denne til meg, håper den lever opp til mine forventninger. Har lest fra mange at de elsker Morhpe Brushes palettene pga pigmentasjon og farger, så nå gleder jeg meg masse! Dette er Morphe Brushes 35B som du kan få kjøpt HER. Det fins dessverre ikke i en fysisk butikk i Norge! Utrolig kjipt! Vil også si at dette palettet har rast ned i pris sist jeg sjekket. Når dette ble bestilt kostet det 209kr, nå koster det 201kr. Det er ca en og en halv uke siden det ble bestilt, haha! 


#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #morphebrushes #farger

Antrekk 27.02.16

Ojsann! Ble litt seint i dag ja, og i går ble det ikke noe særlig… Hahah, shit happens, right? I alle fall, vi var så trøtt i går etter trening og signering av leiekontrakten på leiligheten at vi bare gikk rett i dusjen, spiste middag og la oss ned i sengen for å se film og deretter sovne. Deilig det og av og til! I dag har jeg ikke gjort noe særlig heller, kledd på meg og sminket meg bare for å gå ut å ta noen bilder i det fine dagslyset! Har dere noen ideer til hva jeg kan skrive litt om? Jeg er helt blank. 

/ Genser BikBok / Bukse HM / Sko Zalando /


#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #mote #fashion #skjønnhetsblogg #antrekk #outfit

Treningssminke

Jeg har aldri vært den som liker å sminke seg noe særlig for å dra på trening, jeg gjør alltid bare litt på bryna og slenger på noe hudsminke. Idag ble det en veldig lett foundation, concealer under øynene, litt bryns mascara og mascara. Helt perfekt spør du meg! Hva pleier dere å bruke når dere skal på trening? Vanligvis går jeg uten sminke, men nå er treningssenteret 30min unna med buss, siden jeg og Torstein meldte oss inn i ett nærmere leiligheten, og da vil jeg ikke se ut som en død person på bussen… Hahah! Flere som kjenner seg igjen?


#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #trening #helse

Clinique Superbalanced makeup teint

Okei, så på tirsdag fikk jeg denne skjønnheten i posten, noe jeg var gledet meg så masse til! Og det med god grunn. Kan ikke si noe dårlig om denne foundationen annet at tuten er vanskelig og du for fort for mye produkt ut i og med at det ikke er noe pumpe på denne. Denne har medium til full dekke, den passer perfekt til både tørr og fet hud, noe som er helt super siden jeg har begge deler for øyeblikket. Jeg bestile jo feil farge så denne var for mørk for meg, men bare noen dråper med Body Shop Shade Adjust drops så er det i orden! Dette er nok min nye favoritt foundation for å være helt ærlig. Jeg påførte denne med en beauty blender og Real Techniques Expert face brush, men likte best når jeg brukte en beauty blender for da fikk jeg mer dekk og de tørre flakene i fjeset ble ikke så ekstremt tydelig. Den holdt fint hele dagen, i går brukte jeg den i 10 timer uten at den forsvant noen sted i fjeset. Konklusjon: Perfekt for fet og tørr hud, medium til full dekke, ikke pumpe. 

Nå sitter jeg med en hund på fanget siden mamma og pappa gikk ut av huset, Sol blir så lei seg da, ja, det er hunden min som heter Sol! Noen av dere som har prøvd denne før? 


#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #clinique 

Todays

Idag tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på noe nytt. Nemlig dipliner. Jeg bruker sikkert 10min lengre tid enn vanlig, og jeg er likevell ikke sikker på om jeg er fornøyd eller ikke… Hahah! Så derfor spør jeg dere, ble det fint? 

Ellers i dag skal jeg være med min gamle bestevenninne som endelig er tilbake i Bergen etter at hun stakk av fra meg til Oslo med kjæresten (ironi her). Hahaha, så jeg gleder meg til å se hun igjen. Ellers vet jeg ikke hva som skjer. Btw: Siste bilde er sånn jeg føler meg hver gang etter å ha tatt minst 50 bilder av meg selv for å bli fornøyd med kun 3 stk… I dette tilfelle ble jeg ikke fornøyd med noen og ga bare opp, så sorry for dårlig bilder! #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #foreverliving #dipliner