Lipstick wanties

Jeg er virkelig uoppfinsom i dag, så det blir bare til at jeg viser dere mine lipsticks wanties, for ja, jeg har noen wanties i den kategorien! Disse tre har jeg lenge ønsket meg, men de er så utrolig dyre! Jeg forstår hvorfor da, de er jo sykt fine, bare se på designet! Hadde jeg hatt en del millioner i baklommen hadde jeg kjøpt mange Christian Louboutin leppestifter og hengt de opp i juletreet! Men det har jeg dessverre ikke, hahaha, man kan jo drømme! Men jeg er nok på vei siden jeg vant 30kr i lotto i går, hoho! Christian Louboutin kan du finne HER. Dior Addict Fluid Stick kan du finne HER. Michael Kors kan du finne HER. Nettet her jeg er, er litt opp og ned i dag, med det mener jeg at det går av og på hvert 2.min… Så jeg håper dere forstår at bloggingen blir bare dårlig da! Jeg får rett og slett ikke lov at internettet. Åååh, bloggerens store verdens problem er jo nettopp at internettet ikke vil være venn med deg, ikke sant?! 

#leppestift #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #lipstick

Skjørt fra SheIn

Ville bare tipse dere om ett fantastisk fint skjørt jeg bestilte på SheIn! Herregud, jeg bruker aldri skjørt. Da mener jeg aldri! Men har veldig lyst til det, da jeg synes det ser så sofistikert ut ! Så for en stund siden bestilte jeg noe jeg tenkte kunne bli ett super fint skjørt som jeg kunne bruke! Og det var, jeg er sykt overrasket. Dette er ikke det første jeg har kjøpt fra SheIn, har kjøpt en del andre klær, og jeg har vært fornøyd hver gang!

Nå sitter jeg faktisk på bussen med en pratesyk kjæreste så jeg kommer alltid ut av det jeg skriver! Men ja, noen som ble hardt rammet av stormen i går eller? I så fall håper jeg dere har det godt nå og ingen store skader er skjedd! Her skjedde det ikke noe spesielt før klokken fire i natt da tordnet og lynte det og pøste ned og blåste. Strømmen gikk faktisk og ett lite minutt! Vi var nok heldig i forhold til mange andre… Jaja! HER finner dere skjørtet! Utrolig fint! Jeg har skjørtet i størrelse M, bruker vanligvis L i bukser, håper det hjalp dere som kanskje vil ha skjørtet!

Kat Von D, Anastasia eller Sleek?

Nå i det siste har hatt muligheten til å teste tre forskjellige konturerings paletter og tenkte jeg skulle komme til dere å si hvilket jeg synes var best og hvorfor. Håper dere får et lite innblikk i hvilket jeg synes er best og hvorfor! 

Kat Von D: Kat Von D sitt kontur palett er uten tvil det jeg elsker best, det er så pigmentert at jeg er redd for å duppe kosten for mye nedi! Palettet har perfekte farger, både kalde og varme. Jeg har brukt både varme og kalde farger og kan si jeg merker stor forskjell, jeg er mest glad i de kalde fargene da. Det blir ikke flekkete, altså blir det en fin kontur uten at du trenger å prøve så ekstremt bra! Eneste dumme med dette palettet er at om du går tom for en farge må du kjøpe hele palettet på nytt da du ikke kan kjøpe refill av en farge, det er også ekstremt dyrt da du må kjøpe dette gjennom sephora.com eller på sephora ett annet sted i verden, det finnes ikke i Norge rett å slett. Du kan finne det HER.

Anastasia: Anastasia er veldig likt Kat Von D sitt, men det er ikke like pigmentert og du må bygge opp fargen. Jeg er ganske skuffet siden dette koster nesten 700kr, jeg forventer jo at det skal være kjempe bra når det koster så mye! Jeg bruker dette ofte uansett i frykt for å få tom for Kat Von D sitt, for som dere ser er det ganske snart tomt… Det som er bra med Anastasia sitt kontur kitt er at det er en highlight farge i, den er bare nydelig og blir brukt ofte fra min side! Du kan også fylle på en og en av fargene etterhvert som du går tom og du kan få det i Norge! Men som sagt, det er ikke like pigmentert. Synes også at de bruke fargene blir litt flekkete på meg uansett hvor mye jeg blender! Du kan få det kjøpt HER.

Sleek: Sleek er jo ett ganske billig merke da, så hadde ikke store forventninger til dette, men det overrasket meg. Det er faktisk ganske pigmentert til tross for den billige prisen! Du blir heller ikke flekkete at dette. Sleek har jo nettopp kommet ut i HM sine butikker, og jeg ble så glad for det! Jeg hamstret en god del fra Sleek for å si det sånn. Highlight fargen er også suuuuper fin! Den blir brukt så ofte jeg husker på det. Dette palettet må du kjøpe helt nytt om du går tom for en farge, men siden det er såpass billig ser jeg ikke hvorfor det vil bli ett problem! Det er fin farge, her har jeg faktisk i Medium selv om jeg kanskje skulle hatt Light, men men! Jeg har ikke egentlig noe dumt å si om dette, det er såpass billig at å si at det ikke er super pigmentert som Kat Von D sitt blir for dumt. Sleek har også dette palettet med en blush i og! Jeg finner ikke Sleek i nettbutikk, men den er nok i din lokale HM butikk! 

Filippa og Safir ble vinneren av giveawayen min! Gratulerer til de ♥


#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #contour #kontur #anbefaling #review

Soft cut crease

Idag tenkte jeg at jeg skulle prøve noe nytt! Nemlig en cut crease, det er super vanskelig! Her gjelder det å være nøyaktig. Jeg har laget en video når jeg gjør dette, men den kommer ikke opp før i morgen! Jeg må øve litt mer på dette da, men det var fun! Tok meg faktisk 36 minutter å gjøre dette, så jeg har en lang redigerings prosess forann meg! Har noen av dere prøvd dette før?
#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #thebalm #inglot #skjønnhetsblogg 

Makeup INSPIRASJON

Trengte litt inspirasjon selv siden jeg bare går her hjemme om dagene og venter på at noen arbeidsplasser vil ha bruk for meg eller gi meg en sjangse, så tenkte jeg bare hvorfor ikke sette sammen en collage til dere og! Likte veldig godt den rosa øyenskygge looken selv, men jeg har ikke så fine rosa farger, hahah, får vell vente til jeg får kjøpt fargerike øyenskygger. Men dette fikk meg i alle fall til å ville sminke meg litt mer de neste dagene!

#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #inspirasjon 

Pixi Mattelustre Lipstick

                                                                                                                                       Samarbeid med Eleven.no
Jeg er månedens eleven Girl, besøk bloggen til eleven HER for å se hvordan du kan bli en du også.
Jeg har sammen med Eleven valgt ut noen produkter som jeg fikk lov til å teste ut for meg selv, for dere og for Eleven. Jeg har gledet meg masse til å fortelle dere om dette og nå kan jeg endelig det! Jeg har fire andre produkter som må testes, og jeg gleder meg masse! Dette er jo bare super gøy for både meg og dere som leser min blogg, håper jeg i alle fall, hehe! Jeg har blandt annet ansikts- og kropps produkter som må testes, ansiktsproduktene vil jeg vente en stund med før jeg legger noe ut om siden man må teste hudpleieprodukter helst noen uker før man bedømmer dem! Men kroppsproduktene skal jeg få blogget om så snart jeg har testet dem! 

Jeg fikk denne i posten i går, å herregud jeg er frelst. Denne har vart i flere timer og jeg har spist flytende greier, jeg har drukket masse, sleiket meg på leppene, prøvd å vaske den av med vanlig håndsåpe og vann. Men den satt uansett! Jeg er bare overrasket over hvor god denne var. Trodde helt ærlig at denne ikke skulle være så god i og med at jeg aldri egentlig har hørt om merket Pixi, men denne er jo super god! Den har en fin farge, er ikke matt noe som betyr at den tørker ikke ut leppene, men den er heller ikke altfor kremete! Den er super enkel å påføre og! Den er litt dyr, men jeg vil si det er verdt det om du vil ha en leppestift som varer dagen ut uansett hva! Du kan finne den HER.

#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #pixi #samarbeid #eleven

How ’bout them APPLES? Anbefaling

Nå har jeg fått testet ut dette blush palettet en del ganger, på meg selv og andre! Og jeg må si jeg elsker det. Det er perfekt for en hverdagsblush uten å måtte overdrive! Den har jo masse forskjellige farger så det blir enkelt å sminke andre med forskjellig hudfarge og! Så langt er mine favoritter Cider og Candy til min hvite hud! Jeg bruker denne selvfølgelig før all pudder som skal på huden siden disse er krem produkter. Jeg har ikke prøvd produktene på leppene, men det tenker jeg nok at jeg skal gjøre engang! Kommer vell en update i dette innlegget når det er gjort. Blushene varer hele dagen og selv om du påfører vanlig pudder over går den ikke vekk, den blir svakere om du har påført for mye selvfølgelig! Blushene er enkle å blende ut, noe som selvfølgelig er ett stort pluss! Begynner å lure på om The Balm begynner å bli mitt favoritt merke! Har ingen dårlige erfaring så langt. Jeg påfører blushene med en liten stippling børste fra Zoeva. Jeg bruker ikke noe form for pudder blush oppå da jeg føler det er nok med krem! Man skal jo helst ikke overdrive med blush heller. Du finner palettet HER.


#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #thebalm #produkt #review

Yesterdays makeup

Beklager for så sein oppdatering også har jeg bare ett mobilbilde! Min dag i dag er ikke super for øyeblikket pga noen private ting, så jeg tror ikke jeg vil være i “humør” til å blogge noe særlig i dag. Men gårsdagens sminke kan jeg i alle fall vise! Jeg gikk for en ganske mørk look i går, og jeg elsket det! Jeg har forresten skrevet en update på liquid lipsticken fra Gerard Cosmetics HER. Øyenskyggene er kun Makeup Geek skygger, de er mine absolutte favoritter! Highlighteren jeg bruker er Becca Champagne pop, den er bare helt nydelig! Ellers da, har dere hatt en fin fin helg? Og har dere husket å vaske sminkekostene deres? For det har jeg! 

HUSK GIVEAWAYEN! Vinneren blir trukket på onsdag! 


#makeup #sminke #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #makeupgeek #gerardcosmetics