New Years Eve makeup

Godt nytt år alle sammen! Nå har jeg styrt på i en hel evighet med sminke og hår og klær. Idag var ingenting on point, sminken begynte å tulle seg midt i, skyggene ble helt feil i min mening, men det ble vell helt ok til slutt! Vurderte nesten å avlyse hele nyttårssaften. Alle har vell sånne dager! Men denne kunne kommet en dag jeg egentlig ikke skulle noe sted. Jeg og Torstein skal snart spise middag med min familie så er det off to party! Vi har forresten 2 års jubileum i dag! Det er ikke noe spesielt som har skjedd i dag, føler egentlig bare det er en hvilken som helst annen dag. Alle jubileum trenger ikke feires, tror heller vi feirer stort når vi har hatt 10 års jubileum! #makeup #sminke #skjønnhet #beauty #makeupgeek #newyearseve #godtnyttår 

Sans Soucis

Jeg er elendig på fuktighetsgivende kremer. Men nå om vinteren har huden min tatt en drastisk vending, nemlig å gå fra super fet til super tørr! Sminken bare flekker seg og nesen min flasser selv om jeg skrubber så hardt og mye jeg kan. Derfor blir det til at jeg måtte kjøpe ny krem i dag, vet ikke om denne er ny, men har aldri sett eller hørt om den. Og jeg elsker å prøve noe helt nytt! Butikk damen sa i hvert fall at hun elsker denne nå om vinteren. Den er jo beregnet for litt eldre damer da, men siden jeg kun skal bruke denne som en nattkrem vil det nok gå fint. Jeg vet og at rynkekremer er mye fetere enn vanlige dagkremer. Derfor har jeg litt store håp for denne! Har aldri kjøpt en så dyr krem før heller, 250kr. Hallo, kremen jeg bruker til vanlig koster 80kr og kan kjøpes på alle matbutikker. 250kr er jo ikke dyrt, men jeg er jo så vandt til 80kr krem. Kan gi dere en update om hvordan denne funker for meg om dere er interresert! Og om noen har prøvd denne, kan dere fortelle litt om deres erfaring? 

#Sanssoucis #krem #rynker #nattkrem #fethud #tørrhud #skjønnhet #beauty #pleie #hudpleie

YvesSaintLaurent

Denne lukter ufattelig godt. Min mor sier jeg lukter muffins når jeg går med den, og jeg er elendig på å lukte etter hva som faktisk lukter. Lukten er i alle fall søt! Og så er jo designet på flasken ufattelig fin og da! 

Jeg er tilbake nå, men har bestemt meg for å blogge så mye jeg klarer. Om jeg blogger flere ganger for dagen kommer jeg til å gå tom for ting å skrive om til slutt. Derfor blir det minst ett innlegg om dagen, hvis dere er heldig kanskje to. Jeg må roe meg litt ned, så jeg fortsatt har litt å skrive om, for akkurat nå blir det ikke til å skrive noe om noe før jeg får noe nytt. Og jeg har ikke råd til å kjøpe noe nytt hele tiden heller! Venter på noe i posten nå, men er vell travelt for posten akkurat nå, men da kommer det nok ett innlegg ut! Nå er jeg så trøtt at jeg så vidt klarer å skrive eller redigere bilder, har vell brukt 20min på dette innlegget allerede… 

#yvessaintlaurent #parfyme #skjønnhet #duft #blackopium #beauty

Fri til tirsdag

Tar meg litt blogg fri til tirsdag da jeg de neste dagene ikke skal bruke noe tid på sminke. Jeg og Torstein skal på lan party, det betyr masse spilling, masse snop, masse brus og energidrikker, lite søvn. Dette var vi på i fjord og, håper det blir like koselig nå som sist! Så idag kjørte jeg en enkel look fordi før lan partyet skal min farmor komme til oss å spise middag, da er det greit å se litt stelt ut og ikke som en narkis. Håper dere venter på meg til jeg kommer tilbake da! ♥

#makeup #sminke #katvond #urbandecay #beauty #skjønnhet #lanparty

Lancome Teint Idole Ultra 24H review

Ja, jeg lovte dere mitt inntrykk av Lancome foundationen jeg fikk til jul, og her er den! På Bildet hadde jeg hatt den på i rundt 7 timer, og jeg er helt ærlig veldig skuffet. Jeg ble fortalt at denne var god for fet hud, ser det ut som det? Nei, jeg skinner som bare det og foundationen er begynt å gå vekk i hårlinjen og nesen noe som ikke er pent. Den ser ut til å være bra på skinnene mine, der er min hud normal, verken fet eller tørr eller uren. Så denne passer nok best for deg med normal hud! Her hadde jeg også brukt en god primer som vanligvis funker på alle andre foundationene jeg har, også pudder som pleier å funke bra. Også rundt munnen er den begynt å gå vekk som dere sikkert ser. Nei, for en foundation som er så dyr er det ikke verdt pengene! Kommer uansett til å bruke denne opp da, liker ikke kaste vekk noe fordi den ikke funker for min hudtype liksom. Alt i alt: ikke verdt pengene om du har fet, uren eller tørr hud. Om du har normal hud, kjør på!

#sminke #inntrykk #lancome #makeup #skjønnhet #beauty #foundation #fethud

Første juledag makeup

Nå må jeg egentlig løpe ut døren fordi vi skal til farmor og spise middag snart, men måtte bare dele denne looken til dere i dag! Ble så fornøyd. Prøve den nye foundationen i dag så kommer til å legge ut første inntrykket mitt seinere, også resultat av hvordan den holdt seg og var gjennom en hel dag. Nå må jeg gå! Bruke Naked 3 palettet og noen MakeupGeek farger, legger det også ut seinere! ♥#julemiddag #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #naked3 #makeupgeek #lancome

1.juledag

Ååååh, jeg hadde en super julaften! Vi fikk besøk av min mormor og bestefar i år, og det var utrolig kjekt. Vi spiste masse godt pinnekjøtt og riskrem før vi satt oss ned for å åpne gavene og før vi vet ordet av det var klokken elleve! Jeg fikk masse fint, både ting jeg var ønsket meg og ting jeg vil få bruk for! Begynte allerede i går å lese GREY boken, den har jeg siklet etter lenge! Jeg elsker den serien. Og den foundationen var jeg ønsket meg, også den parfymen. Oppi den parfymen fikk jeg prøve av mascara og eyeliner fra YSL tror jeg det står, bokstavene står jo helt oppi hverandre… Denne parfymen synes mamma lukter muffins, jeg kjenner ikke noe muffins lukt da, men okei! Fikk vippeserum og mascara fra Clinique, vippeserumet begynt jeg på allerede i går, må jeg se om det funker! Fikk også en spray for fjeset men den må byttes da den er for tørr hud, og jeg er så fet fra før av. Fikk også votter og skjerf av svigerforeldrene mine, og det passet jo rimelig godt siden jeg fryser omtrent hele tiden! 
Idag skal vi til farmoren min og spise middag med hun og min onkel, tante, kusine og to fettre, så det blir jo koselig! Blir nok ett sminke innlegg seinere i dag og, beklager for så lite blogging nå disse dagene, men er jo travelt og er ferie! 

Hvordan hadde dere det på julaften? 
#julaften #pepperkakeslott #familie #gøy #sminke #makeup #skjønnhet #beauty 

Julaften – Look

Hvorfor blir jeg så hvit i fjeset? Hahah, neida, jeg vet hvorfor. Nå er jeg endelig ferdig med hår, sminke og kjole til jul, så nå kan julemiddag og sånt begynne for min del altså! Gikk bare for en lang eyeliner, store vipper og røde lepper. Kjolen min er burgunder rød som dere kan se så for mye sminke blir bare for mye, haha. Hvordan har deres julaften vært så langt? Jeg venter bare på mormor og bestefar så er jeg klar for å spise! Kjolen min er forresten fra Nelly, den er veldig lang og har en dyp utringning med åpen rygg, jeg elsker den! Har ikke gjort noen ting i dag annet enn å spille sims og se på Greys Anathomy og vente til jeg kan begynne på hår, sminke og kjole. 
#julaften #kjole #mote #sminke #skjønnhet #makeup #beauty #rødkjole #rødelepper 

Sminke børster til ansikt

Fra topp: Defined Buffer fra Zoeva, Luxe Sheer Cheek fra Zoeva, Luxe Face Definer fra Zoeva, Luxe Highlight fra Zoeva, Luxe Face Paint fra Zoeva, Powder fra Zoeva, Real Techniques Miracle Sponge. 
Jeg bruker ikke både RT sin svamp og buffer kosten samtidig, jeg pleier å bytte. Hvis jeg vil ha en mer dekkende foundation bruker jeg buffer kosten og hvis jeg vil ha en lett og fresh foundation bruker jeg svampen. Samme gjelser Face Definer og Face Paint, bruker de hver sin dag, jeg bruker Face Paint hvis jeg vil ha en sterk kontur, og Face Definer om jeg vil ha enkel og svak kontur, nærmere bronzing. Zoeva kostene kan du finne HER, og Real Techniques kan du finne HER.

ØNSKER ALLE EN RIKTIG GOD JUL ♥#sminke #zoeva #koster #realtechniques #sponge #makeup #skjønnhet #tips