Pinup

Har noen tips på hvordan jeg kan ta bra bilder av sminken? Jeg får det ikke til, hår i hele fjeset! Ser også at jeg må nappe bryn og finne ny vinkel osv.. Veldig sent blogg innlegg, men sånn er det når man jobber og skal hente og pakke julegaver! 

Smashbox Photo Finish Primer Light
Kat Von D lock it foundation
Mac pro longwear concealer
Chanel soleil tan de chanel
Kat von D Shade & Light contur palett
Hourglass ambient lighting palette (Incandescent light)
Anastasia Beverly Hills Dip Brow i ebony
Loreal brow Artist plumper
Loreal Super Liner superstar
Teez Desert Metals Mascara
Nyx Matte Finish fini mat 
Revlon lipstick i 725 Loce That Red


Nytt design

Å herregud jeg har nesten glemt hvor mye arbeid det er med blogg! Nå har jeg endelig fått endret design og styrt på i kodene med linker og bilde, headeren får være sånn til jeg finner ut hvordan eller hva jeg skal gjøre der! Jeg har også laget facebook side som dere finner under headeren i følg meg og så facebook. Der ligger også instagrammen min om noen er interresert! 

Om det er noe dere vil jeg skal skrive om må dere bare skrike ut! Nå skal jeg snart legge ut hvilke highlighter jeg bruker, så vent i spenning! Mailen min ligger også under profilbilde på kontakt meg linken. 

Likte dere designe mitt? 

Perfekt søndags spa

Kun meg som har en dag i uken med skikkelig rens i fjeset? Vell, jeg kan nå anbefale noe for dere som vil begynne med det! 
Siden desember i fjor har jeg brukt en rense serie som heter Formula 10.0.6. Den er tilpasset ungdomshud, det vil si en fet og uren hud! Noe som passer meg midt  blinken, siden ja, jeg har kviser og fet hud. Den serien har hjulpet meg ekstremt. Jeg får ikke lengre helt syke kvise utbrudd som jeg gjorde før, nå får jeg bare en her og der inni mellom eller hvis jeg spiser noe jeg ikke egentlig skal ha, som smågodt! Den har også hjulpet min nese som flasser. 

Hver søndag har jeg denne rutinen; først bruker Best Face Forward daily foaming cleanser bare for å få vekk det øverste laget av smuss, kanskje noen sminkerester? Deretter bruker jeg en skrubb, One Smooth Operator pore clearing face scrub, denne dyprenser og får vekk de døde hudcellene som ligger og gjemmer seg i huden din, tro meg, de gjemmer seg spesielt godt når du har fet hud… Deretter bruker jeg en maske, Three Times Sublime 3 in 1 blackhead wash+scrub+mask. Denne bruker jeg som en maske, som en slutt-finish for å få en super myk og glatt hud som er veldig dypt renset. Det er super viktig og rense huden dypt i alle fall en gang i uken, spesielt om du har uren og fet hud. 

Vil anbefale hele denne serien, jeg har flere ting fra denne serien jeg bruker, f.eks en kvise krem, du skal massere over kvisen din før du legger deg, pass på at det tørker så du ikke gnir den vekk i søvne.. og når du våkner bare vasker du med vann over! Det gjør du helt til den forsvinner, og jeg kan love deg at den forsvinner fort med den kremen! De har jo også fuktighets kremer, jeg har ikke funnet så mye hjelp i de, så jeg bruker en rynkekrem fra Nivea. Bruker forresten kun fuktighetskrem om kvelden, ellers blir jeg for fet gjennom dagen. Serien er også billig og drøy i bruk, så vil virkelig anbefale at dere prøver denne serien i minst 2 måneder og ser forskjell! Lag en rutine!

Skulle gjerne vist hva jeg gjør om kvelden og, men jeg har ikke de produktene her jeg er nå, så det får jeg ta en annen dag!


Simple “in-a-hurry-makeup”

SIMPLE IN-A-HURRY-MAKEUP
Ja, i dag fikk jeg det sinnsykt travelt plutselig, og jeg er en sånn person som ikke kan gå ut uten noe sminke… Om det så er kun øyenbryn som skal på, så MÅ det på! Så tenkte jeg, er vell ikke bare meg som plutselig får det travelt av og til? Derfor tenkte jeg å dele hva sminke jeg bruker når jeg får det travelt! Veldig enkel, og produktene jeg bruker er ikke super dyre eller vanskelig å få tak i, heldigvis! Som dere kanskje har fått med dere så har jeg fet hudtype, og sminken pleier å gli vekk etter noen timer, av og til bare noen minutter. Så dere med fet hud, SE HER. 

Hud: Bruker kun concealer fra Maybelline og en bb cream fra Maybelline, og så pudder fra Nyx, også en pudderkost fra Zoeva. (Link på merkenavnene) BB creamen får du tak i de fleste butikker, de andre må du bestille, selv om jeg tror kosten er i Douglas butikken i Oslo (?).
Jeg vet at bb creamen egentlig ikke funker på oljete hud, den er ganske fet, men nyx sitt pudder gjør at jeg kan bruke den bb creamen heldigvis. Siden bb creamen er den beste jeg vet, den føles utrolig lett ut på huden, den dekker ingenting, derfor er det lurt med en lett concealer. 

Bryn: Brow Artist Plumper fra Loreal, Anastasia Beverly Hills Dip Brow, vanlig kost for bryn fra ebay og en skrå kost fra Zoeva. (link på merkenavnene) Jeg vet at Brow Artist Plumper får du tak i butikker som cubus, hm og ja, alle butikker som selger Loreal sine produkter. Igjen tror jeg Zoeva kosten blir solgt på Douglas butikken i Oslo ellers må du bestille på Douglas nettsiden, og Dip Brow får du kjøpt i de fleste Kicks butikker, ellers kan du bestille fra Kicks sin nettside.
Disse produktene bruker jeg hver eneste dag uansett hva. De er de beste jeg vet og de eneste som jeg klarer og får til å bruke på mine bryn. Dip Browen er vanntett og det passer jo bra siden jeg bor i vannfylte Bergen. 

Mascara: Teez mascara som er bestilt fra Coverbrands, kan ikke kjøpes i butikk tror jeg. (link i merkenavn)

RESULTAT

Vipper

Lets talk lashes! 

Er det bare meg som elsker falske vipper? De gjør så mye med hele looken, gjør den mer hel synes jeg. Men nå har jeg brukt falske vipper så mye at jeg må ha en pause for mine egne vippe sin del… Rett og slett fordi jeg utrolig nok klarer å lime de falske sammen med de ekte så når jeg skal ta de falske av river jeg med noen av mine egne. Så jeg skal la de hvile til julaften og den tiden der når det faktisk er nødvendig med falske vipper. 
NÅ har jeg Torstein i bakgrunnen som maser på meg så jeg glemmer alt jeg skulle skrive, så dere får bedømme selv hva falske vipper gjør for dere! 

Ja, jeg fikk tatt noen bilder av meg selv med kameraet mitt, og ser dere hvor godt sminken fortsatt satt? Der hadde det gått 16timer faktisk! Smashbox primeren er super god! Dere kan lese min fulle review HER.


(Er hvite rammer rundt, instagram vet dere… Beklager, har ingen high quality bilder med falske vipper… Men snart blir det!)

Smashbox Photo Finish Primer

Ikke drep meg, kameraet har vært på i gud vet hvor mange dager så det må lades og da blir det mobilkvalitet, sååå dårlig, unnskyld ♥
Idag prøvde jeg en ny primer, jeg synes det er utrolig vanskelig å finne en god primer, spesielt siden jeg har oljete hud og pleier å svette litt på jobben min.. Jeg er som regel ute nesten 12timer for dagen, med buss til jobb, jobb, og buss hjem igjen, så vil jo virkelig at sminken skal holde seg matt med kun shimmer fra highlighteren min! Gikk tom for min beste og hadde derfor ingen å bruke i dag og jeg måtte da kjøpe ny igår. Pleide å bruke en fra Catrice, men da må jeg bestille, og jeg måtte ha den i dag, så det ble litt vanskelig. 

Fikk beskjed fra Kicks at denne var best for oljete hud, det er Smashbox Photo Finish Primer Light jeg snakker om. Helt ærlig, må si jeg er overrasket over hvor bra den funker! Har nå gått over 12timer og sminken sitter fortsatt på fin, den er blitt litt dewy, men det gjør ingenting, så lenge ikke sminken renner av med hårlinjen som den så ofte gjør… Og ja, jeg sminker meg faktisk klokken fire om morningen, begynner på jobb halv 7 og jeg må ta buss en time til jobben… Hardt liv!
Teksturen til primeren var super lett og enkel å påføre, jeg brukte fingrene og “gnir” den egentlig inn, gnir den ekstra godt inn i huden i t-sonen min. Denne gjør ikke porene mindre og fjerner ikke rødheter, noe den heller ikke skal gjøre, da må dere kjøpe noen av de andre typene.
Heldigvis har ikke jeg det problemet!

Bildet under er altså fra nå, ser dere hvor fin sminken fortsatt sitter?! Jeg er amazed. Ja, jeg bruker ikke vipper nå, tenkte å la mine egne vipper på hvile seg ekstra godt til julaften, DA blir det fine vipper! 

Lurer dere på noe er det bare å spørre! ♥ Gi også beskjed om det er noe dere vil jeg skal skrive om.


Herregud, jeg har ikke peilig på om hashtags på blogg fortsatt er noe, men det bryr vi oss ikke om!
#sminke#smashbox#primer#skjønnhet

Wanties

Det er under en måned til jul, herregud! Tiden går så innmari fort, jeg klarer såvidt å følge med… Men enda viktigere, det er 2 uker til jeg blir 19år, jeg gleder meg! Jeg vet jeg får en Egon date med Torstein, det blir da min gave fra han siden Egon date i seg selv er så dyrt. Men Egon er min favoritt resturant ♥

Vell, siden det snart er jul og bursdag tenkte jeg at jeg kunne slenge inn noen “wanties” 

♥. Lancome Teint Idole Ultra 24H. ♥.Polaroid Zip bærbar skriver. ♥. Mr.Grey Book. ♥.Penger 

Nytt liv

Wow, shit. Jeg vurdere å komme tilbake nå, for fult. Mye har skjedd siden sist jeg skrev noe her inne, og den gangen var jeg helt knust og trodde alt var over, igjen. Men jeg lever og er lykkeligere enn noen gang før!

  • Jeg elsker livet mitt, jeg og Torstein er sammen, vi har det bedre enn noen gang.
  • Jeg har fått vikar jobb på en skole, vært der siden februar siden så uffatelig mangen blir sykemeldt for tiden!
  • Mitt hår har gått gjennom mange forandringer,farget det brunt, farget det rødt, avfarget det og ble blond, er nå nesten hvit med noen blå toner i, håret er betydligere kortere. Og jeg DIGGER det.
  • To nye tattoveringer, en liten og en stor.
  • En ny piercing i øret.
  • MASSE ny high end sminke. (#makeupaddict)
  • Huden min er blitt myyyye bedre, får en kvise når mensen kommer. #FINALLY
  • Flytter inn med Torstein til sommeren i en egen leilighet selvfølgelig, holder på å leite enda da!
  • Har fått bedre bryn, takk gud for det!

Hvis det er noe dere vil jeg skal fordype meg i, fortelle litt mer om, si ifra så skal jeg selvfølgelig gjøre det! Bloggen blir nok mer om sminke nå, kanskje andre ting og, men mest sminke. Jeg vet ikke om jeg kan si jeg er en selvlært makeupartist? Men vil si jeg er blitt veldig flink hvis jeg får lov å skryte litt av meg selv!