Gravidoppdatering – 39uker

Termin: 27.12.18

På vei: 38 + 1

Igjen til termin: 16dager igjen!

Kjønn: Gutt

Navn: Har navn klart, men avslører ikke før den lille er født ♥

Aktivitet i magen: Han har det veldig trangt, men gir daglig beskjed på at han lever og trives, masse knuffing og flytting av rumpen!

Babyens søvnmønster: Jeg tror han sover når jeg sover faktisk, merker mest bevegelser på morningen og ettermiddag og litt på kvelden.

Vann/ hevelser i kroppen: Nei, heldigvis sluppet unna dette nå i slutten av svangerskapet, var jo veldig plaget en stund i andre trimester, men ikke nå lengre.

Mors søvn: Jeg sover ufattelig godt for tiden, sover lenge og godt. Hender jeg våkner fordi jeg får sinnsykt vondt i ryggen, men da er det bare til å bytte side å sove videre, også er det ikke behagelig å snu seg pga bekkenløsningen, men jeg snur meg ikke i søvne lengre, så da går det fint, haha! Våkner ofte av at jeg må på do og, men alt i alt sover jeg ufattelig godt.

Humør: Jeg er veldig grinete og blir lett stresset for tiden, ellers er jeg rolig og nesten litt “care” (?).

Nytt utstyr denne uken: Ingenting, men det er fordi jeg har alt!

Utstyr som enda mangler: Ingenting, nå har jeg absolutt alt jeg vil trenge.

Vektøkning: 26,5kilo.

Neste kontroll: 18.12.

Plager: Sliten, klarer ikke barbere meg lengre, tung i hodet, varm og kald om en annen.

Strekkmerker: Har fått litt mer på lårene, ellers er det samme som før, lår, pupper og hofter.

Kynnere: Er begynt å bli litt plaget med ofte kynnere, men de er ikke spesielt vonde eller ubehagelig lengre, jeg må bare passe på strekke meg sånn at det blir “plass” til kynnerne, haha!

Barnerom: Babyen kommer til å sove på samme rom som meg, lurte på samsoving de første ukene eller mnd, vi får se!

Tanker om fødselen: Jeg er fortsatt helt rolig ang fødselen og tenker ikke spesielt over det, eneste jeg har tenkt mer på en smertelindringsform. Blir mer og mer sikker på at jeg skal prøve meg uten epidural og mer og mer sikker på at jeg vil prøve badekar.

Cravings: Fortsatt iskaffe, må ha en hver morning.

Høygravid: Japp.

Utålmodig: Ekstremt utålmodig! Jeg vil ha gutten ut!

Sykehusbag: Den ble jeg endelig ferdig med i dag, eneste jeg må huske på, på dagen, er at jeg må pakke med tannkost, deo, hudkrem, mobillader og kameraet.

Tungt: Ja, altså, okei, her er ett eksempel: Jeg skulle barbere beina forje uke, endte opp med å måtte sitte på gulvet og gjøre det, selv da var det vanskelig å treffe alle plasser fordi jeg ikke er like myk som jeg pleide å være. Også når jeg da skulle reise meg igjen måtte jeg krype ut av dusjen og holde meg opp etter vaskemaskinen for å komme meg opp! Et øyeblikk trodde jeg at jeg måtte ringe noen for å hjelpe meg, noe som bare hadde vært flaut siden personen da måtte brutt seg inn ytterdøren siden den var låst og så sett meg naken, takk gud jeg kom meg opp på egen hånd. Men det gjør jeg ikke igjen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg