Alt ble mer virkelig

Jeg var på ammekurs i går, det ble jeg anbefalt å ta av jordmor og en venninne og jeg må jo videre anbefale det! Jeg har lest mye om amming rundt på facebook i grupper, og på nettet, men den mest nyttige infoen fikk jeg på dette kurset. Plutselig satt jeg der og tenkte “oj, jeg skal snart bli mamma”, som om jeg ikke har tenkt den tanken før, men i går ble den mer opplysende og virkelig. Nesten som om kurset hjalp meg å innse at jeg skal ha en baby snart, jeg skal snart begynne med denne ammingen som hun snakket så mye om. 
Jeg føler meg egentlig enda mer klar for ammingen nå, enn hva jeg var. Jeg har hørt at mange sliter med det, og det er jo ikke noen forutsetning at jeg ikke skal slite med det heller. Men nå føler jeg mer klar for å prøve og gjøre alt jeg kan for å få det til hvis jeg møter på problemer. Jeg skal ikke gi opp ammingen før jeg har prøvd alt for å si det sånn! 
Men selvfølgelig, går det ikke, så går det ikke. Man er ikke en dårlig mor fordi man ikke får til eller ikke vil amme, det må jeg si! Så ikke misforstå meg. Jeg ønsker å få til ammingen for nærheten og kosen og båndet sin skyld. Jeg har dog fått det inn i meg at det sikkert blir tøft den første uken i hvert fall, men det får bare bli tøft, for jeg skal amme. 
På torsdag skal jeg på fødselsforberedende kurs sammen med mamma, og det gleder jeg meg til! Håper det kurset blir like opplysende som ammekurset var. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg