Babyshower

Forje søndag ble jeg overrasket kraftig. Jeg forventet absolutt ingen babyshower, hadde slått meg til ro med at det ikke ville komme faktisk. Jeg har ikke akkurat mange venner, i hvert fall ikke mange ekte og virkelige venner som er der for meg, MEN, de jeg har slo virkelig til! Jeg kom til venninnen min og forventet egentlig en ganske avslappet søndag med ansiktsmaske, skrekkfilm og snop, hadde til og med tatt med meg ansiktsmaske for anledningen. 

Men der ble jeg lurt! Egentlig forstår jeg ikke hvorfor jeg ikke skjønte det, for hun røpte seg selv ganske mange ganger når jeg tenker meg om. Som f.eks at typen hennes skulle helt ut til Os for å hente noen bildeler hos sin onkel, han har ikke familie på Os, men derfor kunne han hente meg på formiddagen så jeg slapp å sitte på buss i 1,5t. Hun skulle også ha meg til å gå med kjole, når jeg spurte hvorfor fikk jeg som svar at vi kunne ta bilder av meg, og jeg var helt med! Jeg kom ikke i kjole da, det følte jeg ikke for når dagen kom, men jeg fikk låne en kjole så vi fikk tatt noen bilder likevel.

Så der kom jeg, klar for en avslappende dag, men så var alt pyntet med ballonger, cupcakes og gaver, og min mor, søster og to venninner sto og ventet. Jeg ble faktisk så overrasket at jeg ble målløs og endte opp med å grine, og det har aldri skjedd før. Grine av glede altså! 

Fikk så masse fint av dem, jeg er helt rørt over at jeg har så gode mennesker rundt meg ♥ Han fikk en del klær, teppe, sokker, sutteklut og bitering, babynest som mamma har vært så flink å sy, hun har også strikket hentesett og den fine grønne bodyen med ender på, tror også hun har sydd ene buksen også men jeg er ikke sikker, mamma er såpass flink at det vanskelig å skille mellom kjøpt og hjemmesydd av og til! Fikk også en bleiekake så nå har jeg en haug med bleier til den første tiden, det blir vell brukt opp regner jeg med, haha! Fikk også regntrekk til barnevognen + ett sånt bånd med refleks som jeg fester i min arm og vognen, så hvis jeg sklir og glipper vognen henger den i alle fall på armen min! Han fikk også en kjempe fin body med print på, print av babyboy, føtter og navnet hans, navnet hans er selvfølgelig ikke vist her, det er hemmelig til han blir født. 

Kunne ikke bedt om en bedre babyshower med bedre mennesker ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg