Preggo fashion #1

Holdt faktisk på å glemme hele bloggen igjen, skylder på at jeg deler hjernen min med babyen og derfor ikke eier hukommelse lengre. 

Merker at det er en god stund siden jeg tok bilder sist, for de bildene jeg trodde ble kjempe bra, ble bare drit. Haha! Så beklager, jeg tror jeg må bruke en dag på å “øve” opp igjen ferdighetene med kameraet. Oh well, tenkte jeg skulle vise dere litt hva klær jeg går med nå med stor mage og ett par kilo ekstra på kroppen. For ja, det er ikke sånn at jeg kun har fått mage denne graviditeten. Jeg har lagt utrolig mye på meg og på grunn av det har jeg slitt ekstremt med å finne klær som passer meg, egentlig har jeg bare slitt ekstremt med å innse at jeg må nok gå noen størrelser opp i bukser og gensre nå. MEN, det går helt fint. Jeg prøver å ha en stemme i bakhodet som forteller meg at jeg kan trene vekk en del av kiloene etter fødsel en gang, jeg får nok ikke kroppen helt tilbake, men litt tilbake skal den! 

Jeg bærer, eller gror tross alt ett lite menneske, gir næring til ett lite menneske. 
Anyways, skjorten jeg har på meg er fra H&M, samme er buksen men den tror jeg ikke er i butikk lengre da jeg bare har kjøpt den brukt via finn.no faktisk! Buksene jeg har er kun kjøpt via finn.no for å kjøpe nye gravidebukser som kun blir brukt i noen måneder – 1år kanskje for så å støve ned er unødvendig og faktisk litt waste av penger. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg