Stellebord og hodepine

Siden lørdag har det ikke skjedd så mye, jeg overnattet hos mamma og pappa fra lørdag til søndag, gikk på tur med mamma og hunden på søndag, hadde en intens hodepine pga nakken søndag kveld og hele mandag og det er egentlig hovedgrunnen til at jeg ikke har gitt fra meg noe lyd. Mobil og pc ble veeeldig nedprioritert med den hodepinen. I går var jeg likevell med mamma og pappa ut for å hente en moped til lillebroren min hos min tante, og der ble vi i noen timer og snakket og lo.
Hentet også ett stellebord med badekar til meg og min lille i går, utrolig fint! Eneste er at mamma må trekke om på stellematten siden den er veldig slitt, men det er som forventet når man henter noe gitt vekk fra finn. Men wii, nå har jeg endelig litt mer klart til den lille, så nå begynner alt å bli mer virkelig for meg. 

Sliter skikkelig med å tro at jeg er gravid og skal bli mamma, jeg føler meg ikke gravid og selv om jeg har sett på en skjerm at det er noe inni meg som har ett hjerte som slår og bein som sparker og armer som beveger seg, tror jeg ikke mer på det. Men det betyr ikke at jeg ikke gleder meg! Faktisk skulle jeg ønske jeg hadde hatt min baby i armene nå og ikke om 5,5mnd til. Men men, alle går jo gjennom den ventetiden, så da må vell jeg også, haha! 

Ikke glem spørsmålsrunden jeg har! Svarer når jeg har nok spørsmål til ett innlegg ♥​

Siste innlegg