Min fortid er fortid

Etter jeg annonserte at jeg er gravid og venter mitt første barn har jeg fått høre mye rart… Som at tattoveringene mine er en grunn for at andre skal sende bekymringsmeldinger til barnevernet og at mine tidligere lettkledde bilder også er en grunn til at barnevernet skal blandes inn. Også er det noen som er nysgjerrig på hvem barnefar er siden jeg har hatt sex med forskjellige mennesker. 

Beklager, men hvem barnefar er har ikke dere noe med, heller ikke hvem har hatt sex med. Dette er min blogg, ikke barnefar sin og i hvert fall ikke en blogg hvor jeg snakker om mitt sexliv. 

Men altså, hvis dere tror tattoveringene og bildene definerer meg som mor tar dere grundig feil. Jeg har slettet tidligere innlegg og bilder her på bloggen samt min instagram konto rett og slett fordi det ikke er meg lengre. Etter jeg ble gravid endret jeg meg helt. Jeg merket det ikke før nå egentlig, men jeg ser nå at siden første dag jeg gikk gravid og ikke visste det endret jeg meg. Jeg kuttet ut mennesker som ikke var ideel for meg pga diverse grunner. Jeg kuttet ut røyk, tattoveringer og mye annet som ikke akkurat er så bra når man er gravid. 

Jeg endret plutselig mening om så mye forskjellig som jeg ikke engang skal begynne å skrive om her for det er så mye. Jeg endret meg helt som person. Jeg ble med en gang overbeskyttende, jeg klarte plutselig og se hva jeg egentlig ville. Ingenting av dette kan man egentlig forstå før man blir gravid selv. Jeg gleder meg til tiden fremover! Min psyke har blitt veldig bra i det siste, jeg går regelmessig til psykolog nå og får hjelp for depresjonen jeg havnet i. Jeg kan ikke lengre si jeg er deprimert og har samme tanker og følelser som før, livet mitt er bra nå, veldig bra faktisk. Og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har hatt det så bra fysisk og psykisk som nå! 

Jeg klarer nesten ikke vente med å bli mamma og ha mitt eget barn i armene mine, jeg klarer nesten ikke vente til mitt liv begynner for fult. 

Min fortid er fortid. Det er nå som teller. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg