Decrusto “The ultimate set!”

For noen uker siden bestilte jeg Decrusto sine to masker, krem og en renseskum. Så langt elsker jeg de! Bruker renseskummen hver gang jeg i dusjen, maskene bruker jeg 1-2 dager i uken, kremen bruker jeg hver kveld og morning. Denne hudpleierutinen min har jeg skrevet bedre om HER. Huden min har blitt en god del bedre, ikke helt 100% bra, men det tror jeg faktisk ikke den vil bli før jeg er gammel, haha! Neida, jeg har fortsatt troen på en helt ren hud. Nå har de tilbud på den pakken med alle fire produktene i, anbefales! Du finner pakken HER.

Clear Spot Micellar Cleansing Foam er rik på blant annet kokosnøtt ekstrakt, allantoin og phantenol. Skummets nærende og aktive ingredienser renser og klargjør huden, samt beskytter hudbarrieren og den viktige pH-balansen. Denne bruker jeg som sagt i dusjen. Jeg bruker kun denne de dagene jeg ikke skal gjøre annet enn vanlig daglig rens, altså kun renseskum og krem/serum. Etter dusjen bruker jeg det vanlige serumet mitt fra Clarins og kremen til Decrusto. 

Den Originale Decrusto Black Peel Off Mask bidrar til å minimere porer og forbedre hudens elastisitet og fuktighet. Denne masken fjerner hudormer og urenheter, absorberer overflødig talg og gir en frisk og glatt hud. Det sier de i alle fall på siden dems, og jeg er delvis enig, den fjerner ikke akkurat så mye hudormer, men urenhetene blir mindre eller helt vekke, og masken hjelper virkelig mye på den oljete huden min! Har brukt denne masken i over ett år nå sammen med JorgÓbe masken, elsker begge to! Jeg påfører masker generelt med en sminkekost (foundationbørste f.eks), da blir det mindre grisete. 

Beauty Ghost ? The Original Oxygen Peel Off Mask er den første ansiktsmasken med stabilisert oksygen (04). Denne peel off masken inneholder en unik kombinasjon av næringsstoffer og dypvirkende ingredienser. Masken har en oppstrammende og fuktighetsgivende effekt som etterlater huden med en ny, frisk glød. Vell, denne synes jeg kun er deilig på huden, haha! Den er kjempe vanskelig å påføre da den er veldig klissete, så bruk en kost til å påføre med. Den gjør min hud veldig stram etterpå, så vil ikke si at den gir så veldig mye fukt. Men jeg trenger ikke så mye fukt uansett, så det passer meg perfekt!

Decrusto Liposome Facial Cream er en ansiktskrem med unik og avansert sammensetning av stabilisert oksygen, beta 1,3/ 1,6 glukaner og andre vitaminer og næringsstoffer som bidrar til å bevare ungdommelig frisk og glatt hud. Jeg elsker denne kremen og kommer til å fortsette å bruke den fremover. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg