Åpen snapchat

Nå skal jeg for en gang skyld sette meg skikkelig godt inn i denne blogg verden. Jeg skal legge ut bilder og videoer til dere på en egen snapchat konto for bloggen og jeg skal oppdatere bloggen oftere. Dette må jeg jo få til, spesielt siden snapchat er på telefonen og den har jeg jo med meg overalt, haha! Gleder meg til å begynne skikkelig med snapchat brukeren, dere må bare følge meg! Alle som vil skal få lov. Idag skal jeg på møte med nav og så skal jeg faktisk ingenting, så da tenkte jeg å shine leiligheten, få fikset litt bloggreier og få fikset litt på meg selv. Bare en kjempe chill tirsdag, håper alle sammen får en fin dag! ♥Brukernavnet mitt på snapchat er “anneablogg” 

6 kommentarer
  1. Legger du virkelig ut slike bilder på snapchat? Jeg mener ikke å kritisere, men jeg spør fordi det bilde er drøyt. Det er greit å ta bilde av seg selv, men ikke på den måten. Er usikker på om du kommer til å forstå hva jeg mener, men tror du skjønner hva jeg mener hvis du tenker deg litt om 🙂

  2. Kristin: Det er greit å ta bilde av seg selv, men ikke på den måten? Neivell, skal vi la vær å ta bilde av oss i det hele tatt da? 🙂 Hva som er drøyt og ugreit for deg, er ikke drøyt eller ugreit for meg. Jeg legger ikke ut slike bilder på snapchat nei, ENDA. Men jeg har jo allerede en instagrambruker til slike bilder, tenker det holder og inni mellom her på bloggen. Ellers er snapchatkontoen til min hverdag og hva jeg interreserer meg for.

  3. Himmel og hav så mye folk skal henge seg opp i når det gjelder andre.
   Bildet viser da ingenting, det er derimot både spennende og artig, nettopp fordi det ikke viser mer enn hva man får se på badestranda om sommeren!
   Tenk så kjekt om folk kunne begynne å passe på seg selv, før de peker på alle andre.
   Gjør som du vil, vis det du vil, og overse frøken prippen over her.
   Håper du får en særdeles fin dag! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg