Hvordan farge bryn profesjonelt

Vil du slippe å dra til salong for å få farget bryna hver mnd og betale flere hundre kroner for noe du egentlig kunne gjort selv? Greit å gå det gjort en eller to ganger på salong bare for å få bryna formet skikkelig og få sett hvordan fargen skal være på bryna, men det er virkelig ikke nødvendig å gjøre det hver eneste mnd. Synes jeg da! Jeg har gjort det selv i ett år eller noe nå, og det er så greit. Mye billigere og bedre synes jeg! Så jeg gikk på nettet og fant DETTE geniale settet med alle farger du trenger til både bryn og vipper! Det er profesjonelt fargesett så det holder lengre enn disse fargene du får på f.eks cubus, hvis du reagerer på de fra cubus kan det hende du ikke reagerer på dette settet. Jeg reagerer i alle fall ikke på dette sette! På meg holder fargen like lenge som i salonger, 4-6 uker, kommer an på hvor kjapp hårveksten er. Her skal jeg prøve å forklare så godt jeg kan hvordan du får farget bryna dine på best mulig måte!

♥Steg 1: Du starter med å velge en farge du vil ha på bryna dine, jeg bruker kun brun fargen, men du kan gjerne bruke svart, grått og blåsvart, du kan også blande de for en spesiell farge! Har du svart hår er det kanskje best å bruke kun svart, har du litt grålig og svart hår kan du blande svart og grått 50/50 for en ikke så intens farge. Så tar du ca.10mm av fargen oppi blandeskålen som følger meg, drypper ca.10 dråper med developeren og blander de to sammen til du får en fin blanding uten klumper. 

♥Steg 2: Når du har blandet fargen er du egentlig klar til å begynne. Pass på å ha en eller to qtips i nærheten i tilfelle du søler eller vil gjøre kantene skarpere og mer presis. Du følger rett og slett bare formen på dine egne bryn eller lager en ny form for så å nappe det som er utenfor fargen etterpå. Jeg har allerede en kjempe fin form og pleier å nappe småhår hver morning faktisk, kun fordi jeg alltid misser etter hår der og der, haha! Men ja, så slenger du på fargen med kosten som følger med kittet og bruker så en qtips etterpå for å gjøre formen finere. Lurt å ta ett og ett bryn for fargen setter seg ganske fort på huden.

♥Steg 3: Du lar fargen være på i minst 5min, jeg sitter gjerne med fargen i 10-15min bare fordi jeg elsker veldig skarpe bryn på meg selv, så her må du nesten teste og faile selv. Etter det har gått så og så lang tid bruker du 2 våte pads for å fjerne fargen. Brett padsene sånn at du kan bruke den reine siden etter du har fjernet meste parten bare for å ruske litt i bryna så du er sikker på at du har fjernet all fargen. Og vóila! Du er ferdig.

Som sagt så finner du setter HER. Virkelig verdt eneste øre!

Siste innlegg