MakeupMekka perfecting smooth stick foundation – review

Herregud for noen lange navn MakeupMekka har på produktene sine! Haha, men men, de skal nå få lov til å kalle produktene hva de vil for den prisen de selger til oss. Jeg er nok en gang overrasket over MakeupMekka. Fargen på foundationen var ikke så mørk som jeg trodde, den var heller ikke så kortvarig som jeg trodde.

Du smører den altså bare rett på huden, hvor mye du smører på må du nesten teste og finne ut av selv. Og så blender du den bare ut med en foundation kost eller beautyblender. Super enkelt og raskt! Den var også kjempe fin på huden, fremhevet ingenting som jeg ikke vil ha fremhevet, den dekket middels og ga en ganske dewy look til slutt. Bilde nr.1 en fra rett etter jeg er ferdig med all sminken, bilde nr.2 er rett etter trening og jobb. 
Den holdt i 12 timer på min hud, nå har jeg også stått i oppvasken på jobb i hele dag så jeg har hatt en rimelig fuktig dag + jeg trente litt, svettet ikke ekstremt mye da, så tviler på at den vil holde når jeg trener hva jeg vanligvis trener, for da renner det svette av meg, men da holder ingen foundations helt ærlig, haha!
Den kaket seg litt på haken og rundt nesen som dere kan se på bilde, ellers er det ikke noe spesielt, den holdt også fargen sin fra du påførte den til du skal ta den av, altså den blir ikke mørkere eller lysere etter påføring. Men nå spørs det jo om jeg vil få kviser av denne da, det får jeg som regel alltid av billige foundations, haha, kan gi dere en update om en uke eller noe! Fra 1-10 poeng vil jeg faktisk gi denne en solid 9´er. Du finner den HER. Jeg har i fargen neutral light 02 og jeg er en typisk nordisk jente med en typisk nordisk hud, veldig bleik. Også har jeg som sagt tidligere en kombinasjons hud!

2 kommentarer

Siste innlegg