8 ting som kan gjøre starten på dagen bedre

Nå har jeg allerede vært våken i en time og skal straks til å gå til bussen for å rekke jobb, men i alle fall. Jeg fikk plutselig masse blogg ideer nå og inspirasjon og da bare måtte jeg blogge en kjapp tur før jeg drar. Disse åtte tingene gjør jeg hver dag jeg skal på jobb for å gjøre starten på dagen mye bedre. For hvis man har en bra morning så har man mest sannsynlig en bra dag og! Hører det pissregner ute, men men, nå har jeg fått en ny jakke som er varm og vindtett så da klarer jeg meg, takk til mamma som ikke vil bruke den mer ♥ 

Ikke sull om morningen. Suller man så tar ting mye lengre tid og det er ikke ofte man rekker alt man vil gjøre før man går da. Jeg selv suller av og til, men angrer like mye hver dag.
Lag en god og sunn frokost. Frokost er alltid bra om morningen, hvis du ikke klarer å spise med en gang du står opp kan du jo f.eks lage den med deg på bussen eller i bilen.

Ha leiligheten ryddig kvelden før. Jeg blir alltid super glad om jeg våkner tidlig en morning og ser at leiligheten er ryddig og rein, da er det mindre å gjøre etter jobb!
Legg frem klær kvelden før. Da sparer man rett og slett bare masse tid. Spesielt om man er en jente som sliter med å finne klær, haha!

Lag evt. lunsj kvelden før. Det er ikke ofte jeg trenger å gjøre det, da jeg får lunsj på jobb, men her også kan man spare både tid og penger!
Re opp sengen før du går. Her er det samme som å rydde kvelden før, det blir mindre å gjøre etter jobb og man får allerede inn en god rutine om man gjør dette.

Våkn opp litt tidligere for å ta en kopp kaffi. Eller te hvis du heller vil ha det! Jeg synes i alle fall dagen blir tusen ganger bedre med en kopp kaffi.
Ikke tenk negativt! Dette gjelder for alt faktisk, tenker man negativt så blir dagen negativt. Tenker man positiv så blir dagen positiv. 

4 kommentarer

Siste innlegg