Hvordan oppnå den perfekte selvbruningen

Du trenger kun en god skrubb, en body lotion, en god selvbruning og en hanske. De 4 basic tingene som man børr ha for en selvbrunings dag uten å få masse skjolder og flekker. Selvbruning er noe jeg har gjort i altfor mange år vil jeg påstå. Det er veldig avhengighetsskapende altså. Etter alle disse årene er det først i år jeg klarer å få til selvbruning hver gang uten skjolder og flekker. Og det med hjelp av disse gode produktene + tolmodighet. Tolmodighet trenger man fordi man skal helst smøre seg med bodylotion en dag før selvbruningen skal på, og selvbruningen skal på dagen før du skal noe, for det overflødige må vaskes av dagen etter påføring. Det vil altså si at det for meg tar 2 dager å få en fin farge. 

Dag 1 skal du dusje som normalt og skrubbe der du skal påføre selvbruningen, skrubb godt, spesielt albuer, kne, bak kne, i armhulen, på armene generelt og brystet. Disse stedene pleier det å bli lettest flekkete og skjoldete hvis man ikke er god på skrubbingen. Etter skrubben skal du smøre deg med body lotion så ingenting er tørt og ru neste dag. Er det tørt noen steder kan det bli enda lettere skjoldete og flekkete.

Dag 2 skal du påføre selvbruningen, hvis du vil kan du dusje først så du får en helt clean hud som er litt lettere å jobbe med, det gjør i alle fall jeg. Bare ikke påfør noe body lotion rett før selvbruningen. Selvbruningen bør man aller helst påføre med en god hanske da det er lettere å fordele alt og få selvbruningen på alle plasser. Når du har fått på alt på alle steder skal man tørke før man tar på seg klær og legger seg nedi sengen og sofaen, du skal altså helst stå stiv som en stokk og lufttørke før du begynner å bøye armer og bein og tar på klær. 

Dag 3 er dagen du sikkert skal noe som gjorde at du først og fremst ville påføre deg selv all denne jobben. Så da må du dusje av deg all den overflødige fargen, ikke skrap mot huden når du skal tørke deg. Dabb heller lett på huden så ikke all fargen forsvinner med en gang. Så er du good to go! Du kan ta på noe body lotion også så du ikke føler deg så tørr, enkelte selvbruninger har en tendens til å tørke ut huden føler jeg. 

Produktene jeg har funnet ut er best for meg er ganske dyre men sååå verdt det! Jeg aner ikke hvor man kan få kjøpt Marc Inbane selvbrunings sprayen eller hansken, den har jeg selv kjøpt der jeg jobber. Det er Bioline som fører merket og de har ikke nettsalg så vidt jeg vet. Da må man nesten bare finne en salong som har Bioline og håpe de har Marc Inbane, selvbruningssprayen ligger på 400-500kr og hansen er vell noe under 200kr. Hansken kan man vaske og bruke flere ganger, selv har jeg hatt min i 1år. Bare til å hive den på finvask i vaskemaskinen eller vaske den lett i vasken med vann og såpe. Body lotionen og skrubben min er fra Clarins som man kan få kjøpt på parfymerier og salonger som fører Clarins. Så i sted at Kicks har tilbud på denne store body lotionen til 245kr, så løp å kjøp! 

Jeg har brukt selvbruningen på bildet under, naturlig og fin brunfarge som ikke skjolder seg. Er egentlig ett spøkelse, dere vet, den typiske nordiske huden som aldri vil ta til seg noen form for sol, melanin finnes ikke i den nordiske huden, haha!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg