Gucci-Lacoste-Hugo Boss-Clarins

For en fantastisk kveld jeg har hatt da! Sjefen ringte i går og spurte om jeg husket av det var Clarins kurs i dag, det hadde jeg selvfølgelig glemt siden jeg ikke har jobber der på snart en mnd nå, haha! Men det gikk fint for jeg hadde heldigvis ikke laget noen andre planer da. Så da ble jeg hentet rundt halv seks i dag for å dra på kurs. 

Kurset startet kl.18 på ett hotell i Bergen, der fikk vi en kjempe digg middag på resturangen til hotellet, satt der vell i en times tid før vi gikk ned til lokalet vi skulle være i. Det ble først holdt ett lite mini kurs av en dame som jobber med forskjellige parfyme merker, da fikk vi en kjapp innføring i forskjellige parfymer som skal komme ut, som har kommet ut og hva de inneholder osv. Vi fikk prøve og lukte på forskjellige parfymer, noen var helt forferdelig mens andre var helt himmelsk. Den første vi fikk lukte på var Gucci Bloom, min favoritt! Også fikk vi jo den i en goodie bag selvfølgelig, herregud! Designet var bare så søtt og lukten var enda mer himmelsk, lukt av masse blomstre. Fikk også en dusjsåpe fra Lacoste og to body lotion fra Hugo Boss! Gleder meg så sykt til å teste ut alt.

Da klokken ble 20 var det endelig tid for Clarins nyheter! Masse nytt å glede seg til, noe som allerede er i butikken og. Alt virker helt fantastisk, spesielt de 3 nye maskene de har kommet ut med. SOS maskene, en for å gi fukt til huden, en for å rense huden og en for å berolige huden. Jeg ville jo egentlig prøve den for å rense huden da det er det jeg trenger, men vi fikk i stedenfor SOS Hydra, altså den som gir fukt til huden. Helt greit! Hallo, de slo virkelig på stortromma denne gangen. Pleier bare å få 2 full size produkter på kursene de holder, klager ikke uansett, jeg elsker det! Men i dag fikk vi faktisk 4 full size produkter hvor den ene er en super dyr (synes jeg) serum! Den heter double serum. Serumet kunne man bruke som en kur om man er under 25år, noe jeg er, så da skal jeg bruke den som en kur for å se om huden min blir bedre på noen måte. Da tenker jeg på det at jeg er litt tørr, litt oljete, har store porer og får kviser i ny og ne. Vi fikk også den nye lineren som jeg allerede har kjøpt og reviewet, den leser du om HER. Også fikk vi en lip oil som jeg nesten ikke kan vente med å prøve i natt! Har altfor tørre lepper så denne bør bare være god, haha! Skal selvfølgelig gi en review om hver enkelt produkt når jeg har fått testet de skikkelig ut. 

Fikk også 2 nye nipple piercinger i posten som var finere enn forventet. Så nå gleder jeg meg til å pynte opp nipplene med mer enn bare en liten stang, haha! De er kjøpt på Wish og kommer opp egentlig med engang man søker på nipple piercings. 

Jeg kom meg ikke hjem før klokken ble 22 i dag, så nå skal jeg rett og slett bare fjerne sminken og legge meg. I morgen skal jeg prøve å stå opp tidlig for å trene og komme meg til min aller beste venninne i god tid så jeg får en god del timer med hun, gleder meg! Håper alle har hatt en fin dag! 

2 kommentarer

Siste innlegg