Overtrøtt = hyper?

Nå sitter jeg og sipper på min tredje kaffe kopp i dag og lurer på om jeg har funnet ut ett nytt stadie av trøttheten. Nemlig hyper ETTER overtrøtt. Kom hjem for rundt en time siden, sov noen solide 20min på bussen og holder nå på å dø egentlig, men samtidig ikke. For jeg er super klar for nesten alt! Alt annet enn trening. Uff, 2 dagen min uten trening denne uken, og det er greit så lenge jeg ikke gir meg helt, noe det som oftest ender opp med å gjøre. Men nei, jeg skal nok klare å få til noen øvelser her hjemme sånn som jeg føler meg nå! Eneste jeg ikke klarer er å løpe/jogge, eller gå generelt, er så sliten i beina, herregud. Tror aldri jeg har vært så sliten før, utenom den dagen jeg og Simon gikk opp fløyen, over vidden til ulriken da. DA var jeg sliten. Nå er jeg bare nesten like sliten, men men, en dag igjen så er det helg for min del.

Sov ekstremt lite i natt, sikkert derfor jeg er ekstra død nå + jeg måtte jobbe overtid i dag, haha! Jaja, ekstra penger. Skal ikke se vekk i fra at Sunshine får vaksiner, bli sterilisert og chippet neste mnd altså, lover godt! Kontaktpersonen min i Adecco sjekker allerede opp vakter neste uke, hadde jo vært drit bra om jeg fikk noen vakter neste uke og, 2 “fulle” lønninger på en mnd er bra! 

Jeg var jo som sagt på en photoshoot i går, noe som gikk i starten sykt dårlig fordi jeg er tydligvis kun fotogen når det gjelder selfies, men etter 300 bilder begynte jeg å bli mer komfortabel og jeg har 7 bilder jeg virkelig elsker! Skal legge de ut så snart jeg får de ferdig redigert og slikt fra fotografen! Han skal jeg fortsette å gå til, super hyggelig fyr. Nei nå skal jeg drikke ferdig kaffeen og vaske badet, vaske sminkebørstene, ta noen styrkeøvelser, dusje og rense ansiktet, mmm, bare slappe av kveld rett og slett! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg