Nude tattoo

Først må jeg jo bare si at jeg ikke ønsker noen ufine kommentarer at all. Denne tattoveringen betyr ekstremt mye for meg og ønsker ikke at folk som ikke eier filter skal ødelegge det for meg. 

Denne fine tattoveringen tok jeg på lørdag. Måtte ha den da det var som om noe skrek til meg når jeg så denne på instagram. Den minner meg om meg og min første jente. den første gangen betydde og betyr ekstremt mye for meg, første skikkelige forelskelse i en jente, første jenten jeg kysset og den eneste jeg vil ha rundt meg 24/7. Hun betyr så utrolig mye for meg.

Fult klar over at tattoveringen er ekstremt vågal og dristig, men det er sånn jeg er, jeg elsker slike tattoveringer og det kommer ikke til å bli den siste! I det siste døgnet har jeg fått utrolig mange stygge kommentarer og mld på tattoveringen etter jeg la den ut i facebook gruppe. Folk begynte å si æsj, tenk på barna dine, tenk på folk rundt deg, det blir morro når du er 65år. Disse folkene hater jeg. Virkelig hater, ikke fordi de har sin egen mening men fordi de bare antar at jeg skal ha barn, eller at denne tattoveringen er for alle andre enn meg selv. Og forresten, jeg tror jeg blir den kuleste 65åringen ever. 
Har også fått mld av familie medlemmer som sier at de håper jeg kan skjerme deres barn for denne tattoveringen. Hallo? Det er bare en tattovering. Som jeg er stolt av, som jeg mest sannsynlig kommer til å vise frem. Jeg har full forståelse for at noen ikke liker den fordi den er veldig sånn “in your face” på en måte. Men dere må jo tenke litt om når dere skriver slikt til meg. Tror alle at jeg er så dum? At jeg kommer til å vise denne til 11-12 åringer eller mindre? At jeg ikke har tenkt på fremtiden med denne? Vell, fuck dere som tror dette. 

Kropp er kropp, alle har sett en dame kropp fra man er ung til man er gammel, hvorfor er det så gale å tattovere det da?

Siste innlegg