Bildedryss

Hadde tatt en del bilder i helgen som jeg ville vise dere! Har hatt det utrolig kjekt i helgen, en av de beste helgene på lenge. Føler jeg har gjort så mye samtidig som jeg har fått slappet av mye.

Fredag: Møte med Adecco, trening i 2 timer, hjem for å dusje og sminke meg, dro til Malin og så dro vi sammen på en fest. Det var en sånn kle deg etter noe annet som begynner på din forbokstav eller kle deg som en slut, jeg valgte slut fordi jeg ikke ville være en and, haha! Malin gikk som “meg selv”. Var utrolig gøy!
Lørdag: Våknet rundt tolv tiden, spiste litt frokost og så dro jeg hjem for å hente skittentøy og gå hjem til mamma og pappa for å vaske en maskin med klær. Var så flink at jeg til og med satte på en maskin som skulle starte 15timer seinere også! Ventet der i to timer for å få hengt opp første maskinen med klær og tok en kopp kaffi i samme slengen. Så dro jeg hjem igjen, møtte en kompis, dusjet og sminket meg for enda en fest! Utrolig kjekk denne festen og, møtte mange kule og snille folk, vi dro også ut på byn seinere på kvelden, fikk pommes frites fra Burger King og en kebab + litt drikke, haha! 
Søndag: Våknet rundt tolv igjen, litt slapp og trøtt, drakk en kopp kaffi, sminket meg og dro ut igjen. Denne gangen var det opp til mamma og pappa igjen for å henge opp andre vasken med klær og sette på enda en vask med klær som jeg nå sitter og venter på igjen. Så nå spiser jeg “frokost” og ser på tv som jeg lengter så sykt etter, haha! Har ikke tv i min leilighet enda, men det kommer vell etterhvert som jeg får ny jobb og litt andre ting på stell. 

Nå sitter jeg bare å synes sykt synd i dem som løper “Langedalen Opp”. Begynte plutselig å pøse ned ute og ser bare masse folk som er kliss våte. Haha! Glad jeg gikk opp før dette været begynte, men gruer meg til å gå ned igjen, håper bare det er opplett da. Ellers i dag skal jeg få besøk av enda en kompis, så skal vi se en skrekkfilm, så må jeg bare få tid til å rense ansiktet mitt. Føler helgens alkohol inntak begynner å ta tak i huden min, uff! 


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg