My skincare rutine

Alle produktene får man kjøpt i vanlig makeup butikk eller salong. Bioline varer må man nok dra inn i en hudpleiesalong som fører dette for å få tak i. Marc Inbane går også under Bioline men det er ikke alle som har dette, beklager det! 

Daglig: til daglig rens bruker jeg Clarins One-Step Facial Cleanser på en våt pads over hele ansiktet, dette er etter jeg har fjernet all sminken med en vanlig sminkeserviett. Så venter jeg til den fra Clarins har tørket før jeg tar på Bioline De-Ox Essential C Cream over hele ansiktet og så bruker jeg Überlash vippeserum langs vippekanten og på vippene for å styrke de opp igjen etter mascara bruken. Dette gjør jeg hver kveld og morning, bare at morningen dropper jeg vippeserum. 

2 dager i uken: også har vi disse to dagene i uken hvor jeg renser huden ekstra godt, disse to dagene vasker jeg også sminkekostene og beauty blenderen sånn at jeg ikke renser ansiktet forgjeves. Ikke vitsi å rense ansiktet hvis du ikke renser sminkekostene man bruker hver dag man sminker seg.
♥ I alle fall, da bruker jeg Marc Inbane Facial Exfoliator som er en skrubb, skrubber godt i hele fjeset, kanskje spesielt godt på haken og nesen før jeg så skyller den av med varmt vann.
♥ Varmt vann er for å åpne porene så de er klare for masken. Jeg pleier ikke å blande maskene, det jeg gjør er å bruke den en ene dagen og andre den andre dagen.
♥ Tirsdag/onsdag er gjerne dagen jeg bruker å rense skikkelig godt, da bruker jeg Bioline Primaluce Brightening Illuminating Mask over hele ansiktet, lar den sitte på i rundt 20min før jeg skylder den av med varmt vann igjen og tar på kremen.
♥ Søndag bruker jeg også på å rense ansiktet skikkelig, da bruker jeg JorgÓbe Peel Of Mask, denne bruker jeg kun på nesen, pannen og haken. Lar den sitte på til den har tørket og river den så av fra haken og oppover. Så tar jeg på kremen. 

Eneste grunnen til at jeg gjør dette så grundig og ofte er fordi jeg har en uren hud, og sliter veldig mye med dette. Men gjør jeg alt dette hver uke og holder meg til faste dager pleier huden min å holde seg bra, gjør jeg ikke dette blir huden min forferdelig med veldig vonde og store kviser. Dere trenger kanskje ikke gjøre dette hver eneste dag eller den grundige rensen to dager i uken. Det pleier som regel å holde å rense huden en gang om dagen (etter sminken er tatt av) og grundig en dag i uken. 

Masken jeg har på bilde er Primaluce.

Siste innlegg