Fløyen-Vidden-Ulriken

En finere tur i Bergen tror jeg ikke at man får. Vi brukte 6 timer på denne turen, da gikk vi opp fløyen, over vidden til ulriken. Vi begge to var så slitne og hadde vondt overalt og jeg hadde migrene, så å gå ned ulriken og kl.19 skjedde ikke, da tok vi banen ned. Turen er på 16km i kun fjelltereng, klatring noen steder og strategi noen steder (for å ikke bli full i gjørme). Det var veldig kjekt da! Været var super fint helt til rundt 5 tiden i går, men da var vi uansett på slutten så det gjorde ikke noe. 

Gikk med en veldig god kompis av meg som jeg ikke har fått vært med eller snakket med på to år da han flyttet til Oslo. Nå er han endelig flyttet tilbake til Bergen og vi kan henge så mye vi vil sammen. Fikk tatt noen veldig fine bilder av turen, første bildet er når vi har gått ett stykke fra fløyen igjen, glemte helt å ta bilder oppå fløyen, men men. Andre bildet er fra vi stoppet ca. midt på fjellet og spiste og drakk en del, siste bildet er fra toppen av ulriken! 

Nå har jeg så vondt i beina og ryggen at jeg skal ikke gjøre noe annet i dag enn å ligge i sengen, av og til gå ut med Sol (hunden) og passe på Sunshine siden hun ikke liker hunder, haha! Ble også sykt solbrent i går, men bare på ene skulderen og i nakken og litt i fjeset, haha! 

2 kommentarer

Siste innlegg