Evagarden gloss og mascara

Fy søren så sliten jeg er nå. Jeg har vært å trent helt alene! Pleier vanligvis å trene sammen med Torstein, men han har blitt så syk at han dro tidligere hjem fra jobben, det skjer sikkert bare en gang i året, tror ikke det skjedde i fjor? Men da vet man at han virkelig er syk. Så han var unnskyldt! Så nå sitter jeg å gomler i meg litt snop som jeg kjøpte for 2,90pr hekto på Rema 1000. Hallo, det er jo gitt vekk! Hadde en fin treningsøkt utenom at alle dudsene der skulle stirre på rumpen siden jeg har brukt tightsen og derfor måtte bruke en shorts på trening i dag, hoho. Litt ubehagelig! 

Ellers vil jeg veldig gjerne vise dere disse to goodiesene jeg fikk i går på kurset. Mascaraen er jeg blitt forelsket i! 
Evagarden Extreme volume mascara gir virkelig volum. Men! Om du er som meg og har litt hovne øyne etter en natt med søvn ville jeg ventet med å bruke denne til øynene går ned. For kosten er tykk!! Jeg hadde mascara over hele øyelokket mitt i dag tidlig, haha! Men vippene mine ble så fine og svarte og store at det gjorde ingenting. Bare vent til det tørker og bruk en qtips for å få mascaraen på øyelokket vekk! Denne er behagelig å bruke noe jeg synes er veldig viktig! Jeg har vært borti mascaraer med tynne koster og da har jeg alltid fått vondt fordi jeg alltid treffer øyelokket sin våtlinje… Men denne er virkelig elsk! Den drysser ikke, gjør vippene svarte som kull, gir volum OG lengde! 

Evagarden Gloss Brilliant i fargen 700. Jeg vet ikke hva jeg synes om denne, den holder ikke noe særlig lenge men det forventet jeg ikke heller i og med at det bare er en gloss med farge og glitter i. For det første så hater jeg gloss egentlig, men denne føltes ikke ut som en gloss, mer som en lipsyl! Den var altså ikke klissete. For det andre er det glitter i, liksom, hvorfor? Hvorfor putter produsentene glitter i gloss, leppestift osv? Hvem liker det? Ikke jeg i hvert fall! Men fargen er fin i hvert fall! Ikke i nærheten så mørk som jeg trodde da, noe som var litt skuffende. Den varer ikke lenge, er ikke klissete, den er glitter i og fargen er misledende utifra pakningen. 
#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #evagarden

8 kommentarer

Siste innlegg