Clarins BB Skin Detox Fluid

Dette er den første BB creamen jeg har prøvd som faktisk har en del dekk i seg! Det er så deilig å endelig ha funnet en BB cream med dekk i seg. MEN. Denne er absolutt ikke “light”. Jeg har i fargen 01, noe som er den lyseste man får tak i her i Norge, jeg vet de har 00 på nettet noen steder. Men ja, det står Light på pakken og jeg vil heller si at det er f.eks beige. Den er altfor mørk for meg når jeg ikke bruker selvbruningen så denne kan jeg kun bruke når selvbruningen er på plass! Ellers digger jeg denne.

Den har dekk, den holder hele dagen uten å bli for fett. Den gir en fin og naturlig glowy look, enkel å få ut produkt da det er pumpe på denne tuben! Den er enkel å blende ut, i hvert fall med en beautyblender som jeg bruker til absolutt alle foundations for å unngå for store porer (tips tips). Så jeg vil si denne er ganske verdt pengene! Og så så jeg nå at det er SPF 25 i, noe som er veldig bra siden man helst skal få minst mulig sol i fjeset for å unngå rynker og andre greier jeg ikke kommer på sånn i farten nå, haha!

Ellers kan dere vell se at jeg er blitt så giddalaus at mye sminke om dagen ikke funker så bra for meg. Jeg er så sliten og merker selv at når det er to timer igjen på jobb blir vipper og øyenskygge tungt for meg. Derfor blir det kun mascara på meg! Og derfor er det mer reviews og sånt nå. Men helgen blir bedre siden jeg kanskje skal på en aldri så liten fest på lørdagen, så da skal jeg nok gjøre litt ekstra med sminken og kanskje vise antrekk, hihi ♥


#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #clarins #bbcream

Siste innlegg