Clinique Superbalanced makeup teint

Okei, så på tirsdag fikk jeg denne skjønnheten i posten, noe jeg var gledet meg så masse til! Og det med god grunn. Kan ikke si noe dårlig om denne foundationen annet at tuten er vanskelig og du for fort for mye produkt ut i og med at det ikke er noe pumpe på denne. Denne har medium til full dekke, den passer perfekt til både tørr og fet hud, noe som er helt super siden jeg har begge deler for øyeblikket. Jeg bestile jo feil farge så denne var for mørk for meg, men bare noen dråper med Body Shop Shade Adjust drops så er det i orden! Dette er nok min nye favoritt foundation for å være helt ærlig. Jeg påførte denne med en beauty blender og Real Techniques Expert face brush, men likte best når jeg brukte en beauty blender for da fikk jeg mer dekk og de tørre flakene i fjeset ble ikke så ekstremt tydelig. Den holdt fint hele dagen, i går brukte jeg den i 10 timer uten at den forsvant noen sted i fjeset. Konklusjon: Perfekt for fet og tørr hud, medium til full dekke, ikke pumpe. 

Nå sitter jeg med en hund på fanget siden mamma og pappa gikk ut av huset, Sol blir så lei seg da, ja, det er hunden min som heter Sol! Noen av dere som har prøvd denne før? 


#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #clinique 

5 kommentarer
  1. Den så utrolig fin ut på også! og veldig greit at den både dekker bra, og er for tørr og fet hud 😀
   kjedelig at du kjøpte feil farge, men godt du får brukt den likevel^^

  2. Jeg har den. Den er utrolig god! Den holder lenge, og jeg er helt enig i alt du skriver om den. Det eneste er at den kan bli ganske tung for huden slik at rynker blir mer tydelige, om man ikke er forsiktig med å bruke veldig lite produkt. Men er generelt super fornøyd! 🙂

  3. Ja, men den er jo utrolig flott om man bare passer på å ikke bruke for mye (selv om det kan være litt vanskelig pga flasken :P). Og den dekker utrolig fint! En av de bedre jeg har vært borti.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg