Tips og triks

Har du tørr hud? Kan det være fordi du ikke har drukket nok vann i det siste? Det har jeg! Og jeg er ikke flink til å drikke vann, men det må bli skjerpings på om huden min skal slutte å være tørr for her hjelper ikke skrubb og masker!

Min nese for øyeblikket, har ikke drukket vann på flere dager, uker! Så folkens, drikk vann!! Dette har også gjort at jeg har mistet en del av min konsentrasjon, problemet mitt er at jeg ikke liker vann og er tom for saft. Hahah! Kanskje jeg skal kjøpe saft igjen…

Gikk du tom for eyeliner nå? Du kan faktisk bruke din mascara til eyeliner! Bare bruk en eyeliner kost og kost over mascara børsten så du får litt mascara på eyeliner kosten din.

Du kan også bruke liquid lipsticks som eyeliner! Lite tips om du ikke har rød eyeliner, men du har rød liquid lipsticks. Bare gjør samme som med mascaraen!

Jeg har hørt at du kan ta isbit under øynene om du sliter med poser under øynene. Du kan visst også ta en skje i fryseren kvelden før og bruke den under øynene og. Selv har ikke jeg gjort det siden jeg ikke sliter med poser under øynene, men det kan være vært å prøve!

Du kan bruke egg og olje som hårmaske for å tilføre fuktighet til håret! Du finner oppskrifter på hjemmelaget hårmasker overalt. De er super gode! Nesten bedre enn de som koster flere hundre, tusen kroner i frisørsalongen. Om du bruker vanlig olje som man har på kjøkkenet eller olje spesielt til huden spiller ingen rolle. Begge deler tilfører fukt!

Bruk olje, sukker og salt som en ansiktsskrubb. Denne gir fuktighet til huden noe som er supert. Sukker og saltet er bare der for å virke som kornene i skrubben som tar vekk døde hud celler. Om du bruker vanlig olje som man har på kjøkkenet eller olje spesielt til huden spiller ingen rolle. Begge deler tilfører fukt!

Har du tusen små prikker under øynene når du har sminket deg? Det kan være det hjelper med å bruke en øyekrem før du påfører sminken. Det hjalp i hvert fall meg!

Husk å rens fjeset ditt hver morning og kveld! Om det kun er med vann om morningen går fint, men du må i alle fall bruke ansiktsrens i form av såpe minst en gang for dagen om du ønsker ett reint og fint fjes, også om du sliter med kviser! 

#sminke #makeup #tipsogtriks #skjønnhet #skjønnhetsblogg 

7 kommentarer

Siste innlegg