Ebay – Guide til vipper

Fikk et spørsmål om jeg kunne legge ut litt tips til vipper man kan kjøpe på ebay for en billig penge, og at du får det du skal ha da selvfølgelig! Her er noen vipper jeg elsker selv! 1 HER. 2 HER. 3 HER. 4 HER. 5 HER. 6 HER. 7 HER. 8 HER. 9 HER.

Ps: Jeg bruker Duo vippelim som du får kjøpt på kicks, cubus o.l. 

IKKE GLEM GIVEAWAYEN ♥

♥. Husk å se etter om selgeren er politelig eller ikke. Det ser du ut ifra feedbacken, er det 97% good feedback er det greit, er det top rated selger med stjerne og alt, kan du i hvert fall stole på den selgeren! Om du finner en som ikke har solgt noe særlig, eller som har men har veldig mange dårlige feedback kan du ikke stole på den. Du kan jo selvfølgelig prøve, men jeg råder deg til å holde deg unna de! 

♥. Om du ikke liker når de er harde anbefaler jeg deg å leite etter vippene som har hvit “tråd” eller som er av mink. Jeg selv foretrekker de da disse er super enkle å påføre og billige og gode å ha på! Spesielt de med mink hår, de er ekstra myke og behagelig. 

♥. For ett førstegangs kjøp vil jeg anbefale å kjøpe store pakker om ganger. Prøv deg litt frem og finn dine favoritter! Vippene er ikke så dyre heldigvis, så her kan man ha råd til å tabbe seg ut litt. Men pass på at det er top rated selger! 

#ebay #vipper #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #ebayguide

16 kommentarer

Siste innlegg