Get ready with me – video

Ja, videoen er ikke akkurat topp kvalitet og ikke det beste, ingenting jeg viste frem til kameraet ville fokusere, og da ble da bare full speed gjennom alt, men jeg skal prøve å forklare så godt jeg kan! Slutten med vippepåføringen og mascara kom heller ikke med da kameraet sluttet å filme, kjipt! Men men. Bedre lykke neste gang, kanskje! Nå får dere jo også min youtube kanal som har vært med meg gjennom mange år, så er nok noen flaue videoer der og… Kos dere!

Face:
Jeg bruker Nyx Angel Veil primer i hele fjeset, deretter bruker jeg Urban Decay Naked Skin foundation sammen med Urban Decay Naked Skin concealer og påfører dette med Real Techniques Sponge. Jeg setter alt dette med Nyx HD finishing powder med Real Techniques setting brush. Deretter bruker jeg Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade i fargen Medium Brown sammen med Zoeva 322 Brow Line. Kosten jeg bruker til å koste bryna på plass er bare en som er kjøpt på ebay. Jeg setter brynene med Loreal Brow Artist Plumper i fargen Medium/Dark. For en soft kontur bruker jeg Kat Von D Shade & Light Contour palettet mitt, og bruker fargen Subconscious, jeg bruker Real Techniques Blush Brush til dette. Så bruker jeg min fine highlight combo, nemlig Mac Mineralize Skinfinish i Lightscapade og The Balm Mary-Lou manizer, jeg bruker Zoeva 105 Luxe Highlight børsten til dette. Og så prøvde jeg The Balm How’ bout Them Apples? idag, brukte Cider i dag, nyyydelig farge! Brukte Zoeva 127 Luxe Sheer Cheek børsten til dette. 

Eyes: 
Palettet jeg brukte i dag er The Balm Nude Tude palettet, helt fantastisk akkurat som Nude Dude palettet. Først påførte jeg en primer, nemlig The Balm Put A Lid On It. Deretter brukte jeg Fearless over hele øyelokket, denne skyggen er fra Nude Dude palettet, jeg brukte Zoeva 222 Luxe All Over Shader til dette. Så brukte jeg Sultry fra Nude Tude palettet i creasen, jeg påførte og blendet denne fargen med Zoeva 221 Luxe Soft Crease børsten min, husk å blende godt! Derettet påførte jeg Seductive fra Nude Tude palettet over øyelokket, da brukte jeg Makeup Mekka Blending Brush 201 kost. Etter dette blendet jeg creasen igjen så ikke den nye fargen skulle ha noen harde kanter i creasen, bruke da Zoeva 221 Luxe Soft Crease børsten, jeg brukte ikke mer skygge da! Deretter brukte jeg Seductive igjen under øynene, jeg brukte Zoeva 226 Smudger børsten til dette. Brukte også Sultry under øynene igjen bare for å blende ekstra godt og da bruker jeg Zoeva 221 Luxe Soft Crease børsten. Jeg bestemte meg i siste liten for å ta litt svart på i ytterste delen av øyet, brukte da Serious fra Nude Tude palettet til dette, da brukte jeg Makup Mekka Blending Brush 201, jeg blendet det sammen med de andre fargene med Zoeva 221 Luxe Soft Crease børsten. Så brukte jeg Inglot AMC Eyeliner Gel og lagde en tynn liner sammen med en kost jeg har funnet på ebay. Jeg bruker så YvesSaintLaurent Dessin Du Regard Eye Pencil Waterproof i våtlinjene på øynene. 

IKKE GLEM GIVEAWAYEN ♥


#sminke #makeup #video #sminkevideo #skjønnhet #beauty #skjønnhetblogg #nybegynner

7 kommentarer

Siste innlegg