7 beautyhacks

♥Blend that shadow girl! Blend alltid øyenskyggene, om du ikke får til å blende den mørkeste fargen din kan du prøve å ta en mye lysere øyenskygge og blende den sammen med den mørke fargen. Vet ikke hvorfor dette hjelper, men trust me, det hjelper! 

♥Øv deg på lyse farger før du går inn på den mørkeste og mest svarte fargen du har! Svarte og mørke øyenskygger er så regel ekstra vanskelig å blende ut, men som sagt over, blend den sammen med en mye lysere farge så bør det gå bra!

♥Prøv “baking” om du uansett hva, blir fettete i t sonen og concealeren creaser seg eller du får smilerynker! Dette prøvde jeg en gang og den funker som bare det! Nå kan jeg ikke bruke det siden huden min er blitt ufattelig tørr i denne kulden, men trust me again, det funker! HER er en perfekt video til dere som vil lære dette! 

♥Husk å finne foundation, concealer, pudder, primer til DIN hudtype! Om du ikke vet hva din hudtype er kan du gå sminkefri inn til en makeup butikk og spørre om de muligens kan hjelpe deg, eller du kan gå til en hudpleie å betale for en time med ansiktsbehandling, da får du vite hva hudtype du har. 

♥Bruk en svart eyeliner i pen form på våtlinjen på øyelokkene dine for å gi vippene dine mer volum. Ikke over vippene, men under! Du kan selvfølgelig bruke over og, men dette kan få vippene dine til å virke kortere. 

♥Du kan lære ufattelig mye av å se på sminkevideoer og høre hva de sier. Jeg lærte at min kontur skulle begynne på lik linje som toppen av øret og deretter følge skinnbenet som er under øynene. Den er enkel å kjenne!

♥Du kan bruke teip, kort eller den rette kanten av en tube for å lage en dramatisk øyenskygge look eller rett å slett å hjelpe deg med eyelineren din. HER er en video som viser hvordan!


#beautyhacks #tips #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #sminketips 

14 kommentarer

Siste innlegg