10 tips

Spar penger uansett hva folkens. I dag fikk jeg lært noe utrolig viktig, innså plutselig at makeup skole er noe jeg virkelig vil gå på. Dette har jeg tenkt på i mange måneder men sjekket ikke før i dag om skolen var støttet av lånekassen, selvfølgelig var den ikke det, og smart som jeg er har jeg ikke spart noenting annet enn på BSU kontoen min… Så nå må jeg klare å hoste opp 44 tusen om jeg virkelig vil gå på den skolen! Og jeg som kun har vikarjobben til jul, som jeg vet i alle fall… Det blir jo gøy videre, blir ikke så mye flytting med kjæresten da! Jeg er ikke glad hvis noen ikke forsto det.

♥Ikke dekk kvisene med masse sminke. Dette gjør at kvisene ikke får puste litt, grunnen til at du får kviser er jo nemlig fordi porer blir tettet igjen og det blir til en betennelse. Så kviser er bare porer som har en betennelse! Ikke klem på de heller, la de få puste, hvis heller frem denne kvisen enn å dekke den og gjøre den værre. 

♥Spis jevnlig, trenger ikke være store måltider, men litt her og der. Ellers kan du gå på en smell en dag med lavt blodsukker og blodtrykk, ikke så gøyt.

♥Bruk Castor Oil på vipper og bryn for å få de tykkere, sterke og lengre. Seriøst, dette funker supert! Jeg elsker det, bruker det hver dag for å få tilbake alle vippene mine, og jeg er snart der! Mer om dette kan dere lese HER.

♥Bruk sterilt saltvann eller fix+ fra MAC for å få øyeskyggen sterkere i fargen. Spesielt hvis det er pigment farger eller løse øyeskygger som noen sier.

♥Spar deg opp til noen high quality børster. Du får som oftest best resultat av sminken da, selvfølgelig må de ikke koste flere hundre for hver børste. Jeg kjøpte ett sett fra Zoeva for litt over 1500kr, og det er ofte tilbud der om du melder deg inn i nyhetsbrevet dems! Anbefaler de børstene på det sterkeste. Du kan finne Zoeva børster HER. Jeg har settet med en sminkebag.

♥Ikke waste tiden din på trening om du virkelig hater det. Om du ikke liker trening, hvorfor trener du da? Du må ikke trene for å bli akseptert av alle andre, bare vær deg selv!

♥Hvis du synes vipper er vanskelig å ta på, finn noen med blankt bånd. Disse vippene er som regel mye mykere og derfor enklere å påføre! 

♥Bruk lipsyl på åpne sår som ligger i sprekker i huden. Disse sårene åpner jo seg bare du beveger deg der du har såret. Jeg har fått flere sånne på haken og derfor har det åpnet seg igjen hver gang jeg smilte. Jeg fant da ut lipsyl gjør skorpen til såret mykere og sprekker ikke like fort. Ha lipsylen på om natten! Da får såret mer tid til å gro og. 

♥Finn en god hudpleie serie som passer DEG. Det nytter ikke å bruke de alle andre synes funker for dem, for alle har forskjellig hudtype! Også behøver det ikke være super dyrt. Jeg bruker Formula serien og der koster hver tube maks 99kr. Billig! 

8 kommentarer

Siste innlegg