Perfekt søndags spa

Kun meg som har en dag i uken med skikkelig rens i fjeset? Vell, jeg kan nå anbefale noe for dere som vil begynne med det! 
Siden desember i fjor har jeg brukt en rense serie som heter Formula 10.0.6. Den er tilpasset ungdomshud, det vil si en fet og uren hud! Noe som passer meg midt  blinken, siden ja, jeg har kviser og fet hud. Den serien har hjulpet meg ekstremt. Jeg får ikke lengre helt syke kvise utbrudd som jeg gjorde før, nå får jeg bare en her og der inni mellom eller hvis jeg spiser noe jeg ikke egentlig skal ha, som smågodt! Den har også hjulpet min nese som flasser. 

Hver søndag har jeg denne rutinen; først bruker Best Face Forward daily foaming cleanser bare for å få vekk det øverste laget av smuss, kanskje noen sminkerester? Deretter bruker jeg en skrubb, One Smooth Operator pore clearing face scrub, denne dyprenser og får vekk de døde hudcellene som ligger og gjemmer seg i huden din, tro meg, de gjemmer seg spesielt godt når du har fet hud… Deretter bruker jeg en maske, Three Times Sublime 3 in 1 blackhead wash+scrub+mask. Denne bruker jeg som en maske, som en slutt-finish for å få en super myk og glatt hud som er veldig dypt renset. Det er super viktig og rense huden dypt i alle fall en gang i uken, spesielt om du har uren og fet hud. 

Vil anbefale hele denne serien, jeg har flere ting fra denne serien jeg bruker, f.eks en kvise krem, du skal massere over kvisen din før du legger deg, pass på at det tørker så du ikke gnir den vekk i søvne.. og når du våkner bare vasker du med vann over! Det gjør du helt til den forsvinner, og jeg kan love deg at den forsvinner fort med den kremen! De har jo også fuktighets kremer, jeg har ikke funnet så mye hjelp i de, så jeg bruker en rynkekrem fra Nivea. Bruker forresten kun fuktighetskrem om kvelden, ellers blir jeg for fet gjennom dagen. Serien er også billig og drøy i bruk, så vil virkelig anbefale at dere prøver denne serien i minst 2 måneder og ser forskjell! Lag en rutine!

Skulle gjerne vist hva jeg gjør om kvelden og, men jeg har ikke de produktene her jeg er nå, så det får jeg ta en annen dag!


10 kommentarer

Siste innlegg