Simple “in-a-hurry-makeup”

SIMPLE IN-A-HURRY-MAKEUP
Ja, i dag fikk jeg det sinnsykt travelt plutselig, og jeg er en sånn person som ikke kan gå ut uten noe sminke… Om det så er kun øyenbryn som skal på, så MÅ det på! Så tenkte jeg, er vell ikke bare meg som plutselig får det travelt av og til? Derfor tenkte jeg å dele hva sminke jeg bruker når jeg får det travelt! Veldig enkel, og produktene jeg bruker er ikke super dyre eller vanskelig å få tak i, heldigvis! Som dere kanskje har fått med dere så har jeg fet hudtype, og sminken pleier å gli vekk etter noen timer, av og til bare noen minutter. Så dere med fet hud, SE HER. 

Hud: Bruker kun concealer fra Maybelline og en bb cream fra Maybelline, og så pudder fra Nyx, også en pudderkost fra Zoeva. (Link på merkenavnene) BB creamen får du tak i de fleste butikker, de andre må du bestille, selv om jeg tror kosten er i Douglas butikken i Oslo (?).
Jeg vet at bb creamen egentlig ikke funker på oljete hud, den er ganske fet, men nyx sitt pudder gjør at jeg kan bruke den bb creamen heldigvis. Siden bb creamen er den beste jeg vet, den føles utrolig lett ut på huden, den dekker ingenting, derfor er det lurt med en lett concealer. 

Bryn: Brow Artist Plumper fra Loreal, Anastasia Beverly Hills Dip Brow, vanlig kost for bryn fra ebay og en skrå kost fra Zoeva. (link på merkenavnene) Jeg vet at Brow Artist Plumper får du tak i butikker som cubus, hm og ja, alle butikker som selger Loreal sine produkter. Igjen tror jeg Zoeva kosten blir solgt på Douglas butikken i Oslo ellers må du bestille på Douglas nettsiden, og Dip Brow får du kjøpt i de fleste Kicks butikker, ellers kan du bestille fra Kicks sin nettside.
Disse produktene bruker jeg hver eneste dag uansett hva. De er de beste jeg vet og de eneste som jeg klarer og får til å bruke på mine bryn. Dip Browen er vanntett og det passer jo bra siden jeg bor i vannfylte Bergen. 

Mascara: Teez mascara som er bestilt fra Coverbrands, kan ikke kjøpes i butikk tror jeg. (link i merkenavn)

RESULTAT

4 kommentarer
    1. Hellene: Nei, det har jeg dessverre ikke! Men har vurdert å lage, så vi får se hva det blir til! kommer til å dele den her i så fall! 🙂 Takk og ha en fin kveld du og! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg