hits
Dagens trening

 • INNLEGG POSTET : 21.03.2018, 16:45

Idag begynte jeg endelig å trene igjen! Var på vei inn dusjen når jeg fant ut at jeg like greit kunne trene før dusjen. Det var deilig! Kjenner det godt i beina og rumpen nå for å si det sånn! Måtte så klart gå ned litt i vekter, men det var ikke mye for å ha tatt 4måneder fri! Nå skal jeg prøve å holde meg til trening 3 dager i uken, kanskje 4 for en dag med kun kardio, men det går jeg se an etterhvert som formen går! Dagens trening gikk slik;

Fulgte først denne videoen for oppvarming
Bodyweight standing calf raise 20 x 3
Dumbbell lunges 2kg 16 x 3
Dumbbell squat 2kg 10 x 3
Mountain Climbers 20 x 3
Rear leg raises 16 x 3
Bridge 45sek

Dette gjør jeg hver dag jeg skal trene rumpe og bein, øker vekter og reps etterhvert som formen blir bedre. Elsker mine treningsprogrammer, så tenkte jeg skulle skrive ned hva jeg gjør hver gang så dere kanskje får litt inspirasjon eller vil følger samme program! Tenker jeg skal trene mandag, onsdag og fredag fremover i 6uker så skal jeg endre program og kanskje trene oftere hvis jeg føler for det. Gleder meg til å se om jeg klarer å gjennomføre disse 6 ukene da, for det gjorde jeg ikke sist! Da ga jeg meg på den femte uken fordi jeg ble forkjølet, og så ble jeg så lat at jeg ikke begynte igjen, haha! Typisk, men skal klare det nå! Har programmene og øvelsene inne på JEFIT appen, veldig enkelt og greit, anbefales! • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • Trening er som medisin

  • INNLEGG POSTET : 30.11.2017, 21:24

  For meg. Husker jeg en gang for lenge siden skrev om det på en annen blogg jeg hadde, mange år siden altså. Da fikk jeg ekstremt mange hat kommentarer hvor mange sa at jeg ikke kunne si det, det er feil, jeg har ikke kropp til å kunne si det. Altså hallo? Sier hva søren jeg vil, jeg. Treningen jeg gjør er kun for meg selv og jeg trener kun pga meg selv. Treningen for meg får meg til å føle meg bra mens jeg holder på og i lang tid etterpå. Jeg elsker å trene. Treningen er den som holder meg oppe på dårlige dager, den som gir meg styrke psykisk og fysisk, den som gir meg energi, den som gir meg livsglede. 

  Nå sitter jeg i sengen, endelig, har jobbet til seks i dag så var det trening til åtte og så måtte jeg jo dusje og spise, så jeg har først nå satt meg ned for å blogge litt, se litt på tv og bare slappe helt av. I morgen har jeg fri så da skal jeg sove lenge! Nei, jeg skal fikse litt greier ang bloggen så skal jeg legge fra meg macen og se på serie, det blir braaa. Håper alle sammen har en super dag! 


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • Jeg er ikke perfekt

  • INNLEGG POSTET : 21.11.2017, 22:28

  Alle streber etter å bli perfekt, eller å bli en annen som de har sett på sosiale medier. Etter jeg sluttet å følge disse instagram kontoene med syke kropper har jeg selv følt meg bedre. Fordi jeg ikke ser noen jeg vil være hver dag. Jeg streber kun etter mine mål, og ikke andre sine. Ikke andre sine kropper, hår og sminke. Jeg er ikke tynn, men jeg er ikke feit heller. Jeg har litt fett og jeg har litt former. Eneste jeg gjør med treningen min nå er å forme kroppen mer, ikke gå ned i vekt eller å ikke ha noe fett på kroppen. Kropper skal ha litt fett, er jo best å klemme og kose på kropper med litt fett, er det ikke? Nå sier jeg ikke at tynne eller store mennesker er stygge altså, snakker kun om meg selv her! 

  Men altså, jeg er ikke perfekt. I mine øyne. Jeg er langt i fra nært målet mitt, men jeg er ikke misfornøyd heller. Jeg elsker kroppen min, og jeg føler meg veldig komfortabel med den. Men det er enkelte dager eller stunder hvor jeg skulle jeg ønske jeg var nærmere målet mitt. Jeg vil jo ha lavere fettprosent, og jeg vil ha mer tydelige muskler. For tro det eller ei, men det er ganske mye muskler i denne kroppen her, men det er kun jeg som ser og kjenner. Men så er det vell kanskje kun meg selv jeg skal tenke på og ikke tenke på hva andre synes om meg, ikke sant? Men sånn er det ikke, innerst inne bryr jeg meg veldig mye om hva andre synes om meg. Jeg aner ikke hvordan man ikke skal tenke sånn. Jeg vet ikke om ett liv uten det. Jeg har alltid brydd meg om hva andre synes om meg, men jeg ser at andre ikke bryr seg om det, det virker i alle fall sånn. Men hvordan kommer seg dit? Der man driter i hva andre mener og sier og kun tenker på seg selv? Jeg vet ikke, men håper jeg klarer å se forbi det en dag... 


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • 6 basis ingredienser til en lavkarbo diett

  • INNLEGG POSTET : 11.11.2017, 11:06

  Siden jeg begynte på lavkarbo dietten min har jeg sett i alle oppskrifter at det er kun disse 6 ingrediensene som går om og om igjen. Selvfølgelig blir ikke alle brukt samtidig men ja. Disse ingrediensene blir jo selvfølgelig ikke kun brukt om man er på lavkarbo, de blir jo brukt for dem som har glutenallergi f.eks, eller dem som bare vil være ekstra sunn!

  ♥Mandelmel, kokosmel, maismel og havregryn har samme bruksområde egentlig, noen ganger blander man to av melene sammen og noen ganger bruker man kun ett mel. Disse er faktisk litt dyre, men man skal heldigvis ikke ha så mye i hver oppskrift så man kjøper ikke en sånn hver uke liksom. I lengden blir det faktisk billigere. 
  ♥Sukrin er jo bare enkelt og greit ett annet alternativ for sukker, så der det skal være sukker i oppskriften passer denne inn.
  ♥Fiberhusk er jeg faktisk ikke helt sikker på hva er, jeg vet bare at man bruker denne i omtrent ALLE oppskriftene, haha!

  Hvis du vil se oppskriftene jeg har lagt ut med disse ingrediensene kan du gå HER og HER.


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • Trust the processes

  • INNLEGG POSTET : 09.11.2017, 09:42

  I det siste har begynt å føle på ett nederlag. Ett nederlag fordi kroppen min har stoppet å endre seg synlig. Jeg føler meg bedre, men samtidig ikke. Visste ikke at det gikk an å være så forvirret over om jeg skal like kroppen min eller ikke. Men nå har jeg bare gått på samme program i snart 4 uker så jeg kan vell ikke si så veldig mye. Jeg får nesten bare prøve å grave frem motivasjonen min til å fortsette. Også denne dumme tålmodigheten da, som jeg aldri har hatt før. 

  Jeg ser alle disse instagram bildene av andre fitness modeller, eller modeller generelt og føler meg nesten litt ekkel? Ekkel fordi jeg sitter der og nesten tilber disse damene. Selv om jeg innerst inne vet at hvis jeg virkelig setter fingeren ned og gjør alt etter boken kan jeg også bli sånn. Men jeg har ikke lyst. Dette innlegget begynner å ikke gi noen mening at all. Jeg elsker kroppen min, men samtidig ikke. Og jeg skulle ønske jeg brydde meg mer om meg selv enn alle andre på instagram som nesten garantert er kjempe flink til å redigere bilder av seg selv. 


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • Drikk vann!

  • INNLEGG POSTET : 06.11.2017, 23:15

  Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har besvimt eller nesten-besvimt fordi jeg har drukket for lite vann. For noen år siden fikk jeg også anfall da jeg og min familie var i Montenegro fordi hadde drukket så lite vann. Etter det har jeg vært kjempe redd for å glemme det, det var utrolig skummel opplevelse og unner ingen det! Så nå drikker jeg gjerne 4-5flasker (500ml) om dagen for å ikke besvime eller nesten-besvime. Men også fordi jeg merker huden min og psyken og det fysiske er mye bedre med noen glass vann innabords! Her er noen grunnet til å drikke mer vann:

  ♥Vann slukker tørsten mest effektivt
  ♥Kroppen trenger vann for at alle deler av det avanserte kroppsmaskineriet skal virke bra
  ♥Vann er gratis, kalorifritt og lett tilgjengelig i Norge
  ♥Vann gjør at du tåler varmen bedre
  ♥Vann kan gjøre at du får mindre vondt i hodet
  ♥Vann under treningsøkten er nødvendig for å ikke blir dehydrert og for å orke mer og holde lenger (Er treningsøkten lang trenger du også tilskudd av næringsstoffer)
  ♥Vann etter treningsøkten er helt nødvendig for at kroppen skal komme seg raskt og blir klar for nye prestasjoner
  ♥Vann er bra for tennene
  ♥Vann er bra for å huden
  ♥Vann er nødvendig for å tenke klart

  Og hvis du sliter med å få i deg mer vann kan disse tipsene være nyttige. Selv har jeg alltid en flaske full med vann i kjøleskapet fordi jeg klarer kun iskaldt vann. Jeg drikker også alltid en flaske (500ml) om morningen til frokosten, da får jeg en kjempe god start på morningen! Jeg har også av og til oppi en type saft (uten sukker selvfølgelig) eller litt sitron saft bare for å varier litt slik at jeg ikke blir kjempe lei av vanlig vann hele tiden. Det er faktisk kjempe godt, og du vil ikke angre hvis du bytter ut all brus med vann for å si det slik!

  ♥Ha alltid med deg en vannflaske på skolen, jobben, på tur og ellers.
  ♥Drikk litt hver time.
  ♥Sett en mugge eller flaske med vann i kjøleskapet, hvis du liker at vannet er helt kaldt.
  ♥Det er ofte lettere å drikke vann hvis det ikke er så iskaldt.
  ♥Varier med å smaksette vannet med en sitronskive, litt sitronmelisseblad, en skive melon eller et par jordbær.
  ♥Drikk primært vann uten tilsetning, siden syretilsetninger kan skade tennene.
  ♥Server vannet i flotte mugger og legg gjerne i isbiter.
  ♥Drikk gjerne et glass vann før måltidet og før du legger deg.
  ♥Drikk vann som drikke til middagen.
  ♥Drikk et glass vann ved siden av hvis du drikker kaffe, te eller annen drikke som er vanndrivende.


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • Ovnsstekt laks m/ stekte grønnsaker

  • INNLEGG POSTET : 25.10.2017, 20:49

  Idag lagde jeg noe jeg vil si er den beste laksen jeg noen sinne har smakt for å være ærlig. Den var så god at dere bare må teste det ut! 

  Du trenger:
  ♥Laksefilet
  ♥Squash
  ♥Søtpaprika
  ♥Asparges
  ♥Cherrytomater
  ♥Spinat
  ♥Sesamfrø
  ♥Diverse krydder (aromat, salt og pepper)
  ♥Sitronsaft
  ♥Kesam

  Dynk laksen i sesamfrø, litt sitronsaft, salt og pepper, annet krydder hvis du vil ha det. Stek de i ovnen på 220grader i 15min.
  Kutt opp alle grønnsakene du ønsker å ha, stek de med litt olivenolje eller annen olje og krydre dem med f.eks aromat som jeg brukte. Stek grønnsakene til de begynner å bli myke og stekt. 
  Så er det bare til å servere med litt kesam som dipp. 

  Tips: Har du flere laksefileter igjen kan du lage en digg salat og bruke laksen oppi der, da har du plutselig lunsj til dagen etterpå! Perfekt om man er alene og kun får kjøpt 2-4pk på butikken. 


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • Bodylab

  • INNLEGG POSTET : 24.10.2017, 16:34

  Bodylab sine produkter er helt fantastisk gode, om de funker vet jeg jo ikke heeelt enda, men smaker godt gjør det! Hahah, så i dag fikk jeg mer av buublegum PreWorkout greien, en DietShake Strawberry og Pancake&Waffle mix med banan og kokos smak. Prøve pannekakene nå i sted og de var sinnsykt gode! Smakte virkelig bananen og kokosen. Jeg hadde til og med kesam og spinat inni da for litt mer mat. Det er så enkelt som å måle opp 75gram pulver med 100ml vann i en shaker og riste for så å bare helle over i pannen, sykt enkelt og sykt digg! Så det var middagen min i dag, haha! Tenkte jeg skulle teste ut DietShaken i morgen, gir dere en lyd da hvordan den smaker!

  Ellers skjer det ikke så mye her i gården, jeg har trent bein og rumpe i dag, ble en liten løpetur ut før regnet tok helt over, men noe lang løpetur ble det ikke ettersom jeg fortsatt er syk. Men litt trening er bedre enn ingen trening! Nå har jeg besøk av Alice som sitter og fikser sine egne negler, pleier å være jeg som fikser de men siden hun hadde så lyst til å lære seg selv skal hun heller få lov til det, haha! Jeg har forresten også filmet en liten leilighets-tour video til dere i dag også! Den kommer vell opp i kveld eller i morgen tenker jeg, må nesten se når jeg får tid.

  DietShake HER. Pancake&Waffle mix HER. PreWorkout HER.


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • Made in the 90´s

  • INNLEGG POSTET : 24.10.2017, 13:00

  Elsker å ta bilder av kroppen min gjennom forandringen den går gjennom nå. Mye som skjer og mye som fortsatt skal skje! Denne kroppen skal bli enda mer fit enn den er, ikke at jeg ikke er kjempe fornøyd nå, men jeg vil alltid prøve å bli bedre enn jeg er, dessuten er trening og kosthold noe jeg elsker å drive med på fritiden siden jeg føler meg så fantastisk når dagen er omme. Flere som føler det på samme måte? Jeg begynte faktisk først med trening kun 2 ganger i uken og bare bytte ut sukker med sukkererstatning, nå er jeg helt inn i treningen 5 dager i uken og lavkarbo hver dag. Ikke at jeg følger så sinnsykt nøye med på kaloriene, bare jeg begrenser porsjonene og spiser mer magert kjøtt og grønnsaker er jeg i bunn og grunn kjempe fornøyd, og ikke minst kun drikke vann!


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • Today´s diet is tomorrow´s body

  • INNLEGG POSTET : 19.10.2017, 12:58

  Tidligere i dag var jeg på postkontoret og hentet en pakke fra Proteinfabrikken som jeg har gledet meg til hele uken. Og det var en enda søtere pakke enn jeg trodde, haha! Se daaaa, alt er jo rosa! Nå føler jeg meg som en skikkelig rosa blogger nesten, men er jo ikke det, langt i fra, haha! Nå skal jeg i alle fall klare denne dietten min veldig bra tror jeg, gleder meg til å teste ut alt og se om det skjer noen endringer med hjelp av disse tingene. Jeg har funnet ut at jeg på 2mnd har gått ned veldig mye faktisk, men nå er det stoppet helt opp så tror kroppen min trenger litt hjelp med å bli kvitt det siste ekstra fettet på magen, hoftene og armene. Så da håper jeg dette setter litt fart på greiene og gir meg min drømmekropp!

  Akkurat nå sitter jeg å venter på at noen proteinrundstykker skal bli ferdig i ovnen, skal selvfølgelig legge ut oppskrift til dere seinere, så bare stay tuned! Ellers skal jeg på trening om litt mer enn en time, så har eeeegentlig litt dårlig tid, haha! Må jo pakke til denne hytteturen og spise lunsj, jaja! Få sette ræven i gir.

  Du finner settet HER.


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • Lavkarbo fylte pannekaker

  • INNLEGG POSTET : 16.10.2017, 22:06

  Idag lagde jeg seriøst verdens beste middag. Gjorde virkelig kjedelige pannekaker til noe nytt, bedre og sunnere! De er også veldig mektige, jeg spiste bare en av disse tre jeg lagde så nå har jeg middag i 2 dager til, haha! Jeg hadde hakkede tomater i fyllet, men tror det funker best med tomatpuré da mitt fyll ble litt for vannete. 

  Pannekakene
  (ca 3 stk)
  ♥1,5 dl maismel
  ♥2 egg
  ♥0,5 ts fiberhusk
  ♥0,5 ts salt
  ♥ca. 2 dl lett fløte, eventuelt litt vann, men røren må ikke bli for tynn, tykk røre er litt lettere å steke.

  Visp sammen ingrediensene og stek pannekakene på svak varme godt på hver side. Legg et kjøkkenhåndkle over pannekakene mens du steker kjøttdeigen.

  Fyll
  ♥1 fedd hvitløk 
  ♥en håndfull spinat
  ♥400 gram kyllingkjøttdeig
  ♥ca. 4 ss tomatpuré
  ♥litt aromat (etter smak)
  ♥hvitløkskrydder
  ♥sukrin, eller annen søtning
  ♥ca. 2 dl vann
  ♥revet lett hvitost/ mozzarella til å toppe pannekakene

  Sett stekeovnen på 200 grader.
  Stek kyllingkjøttdeigen godt med litt aromat og hvitløkskrydder.
  Tilsett så revet hvitløk, tomatpuré, spinat, sukrin og litt vann oppi kyllingkjøttdeigen. La det putre til det blir en litt tykk konsistens på. 
  Legg en og en pannekake oppi en ildfast form og legg fylle inni før du ruller pannekakene sammen og legger de inntil hverandre i formen. Dryss litt lett ost på toppen og stek de i midten av ovnen i 10min.

  Bon appetit!


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • Lavkarbo burger - Cloud bread

  • INNLEGG POSTET : 16.10.2017, 12:58

  I går lagde jeg og en kompis verdens sunneste og beste burger noen sinne. At jeg orket forstår jeg ikke for jeg var meget utslitt etter jobb i går, det ble i alle fall noen ekstremt sunne kyllingburgere helt laget i fra bunnen av. Det smakte mer omelett med kyllingburger men men, godt var det og sunt er det! 

  Cloud bread
  ♥ 3 egg
  ♥ 100 gr. kremost ( Philadelfia eller noe annet)
  ♥ litt salt
  ♥ 1/2 ts. Fiberhusk ( kan droppes)

  ♥ Separer eggehviten og plommene og legg de i hver sin bolle. Visp eggehvitene med litt salt i. Det skal bli helt stivt.
  ♥ Bland eggeplommer og kremosten godt, og bland inn fiberhusk om du ønsker det.
  ♥ Vend deretter inn den stivpiskede eggehviten forsiktig inn i eggeplomme blandingen. Behold så mye luft som mulig i eggehvitene.
  ♥ Legg 6-8 cloud bread på en stekeplate. Husk å bruke bakepapir.
  ♥ Stek midt i ovnen på 150grader i ca.25min - til de blir gyldne. 

  Disse brødene kan brukes til f.eks mini pizza, pølsebrød, brød, til taco osv. Bare fantasien stopper deg der! Selve kyllingburgerne var bare kyllingkjøttdeig blandet med ett egg og krydder som du vil ha. Del den i 2-4, vi fikk 3 store, stek de pittelitt før du vender de i litt mel og steker de helt ferdig. Melet er sånn at de blir mer crispy, vi har brukt grovt mel. Deretter har du det du ønsker på burgeren din, vi hadde ikke ost så den ble ekstremt sunn. 


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • Mellombar

  • INNLEGG POSTET : 11.10.2017, 21:55

  Åååå, bare må tipse dere om denne god saken her! Selv spiser jeg den mellom lunsj og middag siden det er da jeg trener og det går som oftest litt mange timer mellom måltidene. Da er denne veldig grei å hive i seg i farten sånn at jeg får litt energi til treningen! Det er bare 99kcal i en sånn bar, jeg vet de har 2 andre og med mindre kcal i, men de liker ikke jeg pga den mørke sjokoladen, mens her er det lys sjokolade og kokos, mmm. De koster 26kr på kiwi, helt supert! Billig og godt og sunt. 


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • Workout in my underwear

  • INNLEGG POSTET : 11.10.2017, 09:27

  Er det bare jeg som elsker å trene i undertøy hjemme? Det er så mye friere og letter å gjøre ting da føler jeg. I alle fall, det ble en liten treningsøkt i går kveld før jeg gikk og la meg, da trente jeg armer og mage, videoene jeg fulgte finner du HER og HER. Sunshine er selvfølgelig alltid med på treningen her hjemme, med en gang jeg tar frem matten så sitter hun seg oppå og venter spent! Det er så gøy og søtt, haha!

  Nå skal jeg snart sminke meg og gjøre meg klar til å dra til Silje først så skal jeg heller trene i kveld. I morgen jeg så tidlig opp som kl.5 for å dra på jobb. Jeg elsker det da! Da er jeg ferdig på jobb halv tre og får trent rett etter jobb uten å være helt død. Har man tidlig vakt på jobb så blir det en del pauser med kanskje 2 timer mellomrom hvor vi faktisk jobber, og da rekker man egentlig ikke å bli så sliten. Uansett, vet dere hva? Bokstavelig talt rett etter jeg var lagt ut innlegget i går skulle jeg prøve nipple piercingene, de var selvfølgelig for små. Det suger jo ganske heftig, var gledet meg i over en mnd nå, haha! Jaja, får kjøpe ny i større str. 


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • Gucci-Lacoste-Hugo Boss-Clarins

  • INNLEGG POSTET : 10.10.2017, 23:17

  For en fantastisk kveld jeg har hatt da! Sjefen ringte i går og spurte om jeg husket av det var Clarins kurs i dag, det hadde jeg selvfølgelig glemt siden jeg ikke har jobber der på snart en mnd nå, haha! Men det gikk fint for jeg hadde heldigvis ikke laget noen andre planer da. Så da ble jeg hentet rundt halv seks i dag for å dra på kurs. 

  Kurset startet kl.18 på ett hotell i Bergen, der fikk vi en kjempe digg middag på resturangen til hotellet, satt der vell i en times tid før vi gikk ned til lokalet vi skulle være i. Det ble først holdt ett lite mini kurs av en dame som jobber med forskjellige parfyme merker, da fikk vi en kjapp innføring i forskjellige parfymer som skal komme ut, som har kommet ut og hva de inneholder osv. Vi fikk prøve og lukte på forskjellige parfymer, noen var helt forferdelig mens andre var helt himmelsk. Den første vi fikk lukte på var Gucci Bloom, min favoritt! Også fikk vi jo den i en goodie bag selvfølgelig, herregud! Designet var bare så søtt og lukten var enda mer himmelsk, lukt av masse blomstre. Fikk også en dusjsåpe fra Lacoste og to body lotion fra Hugo Boss! Gleder meg så sykt til å teste ut alt.

  Da klokken ble 20 var det endelig tid for Clarins nyheter! Masse nytt å glede seg til, noe som allerede er i butikken og. Alt virker helt fantastisk, spesielt de 3 nye maskene de har kommet ut med. SOS maskene, en for å gi fukt til huden, en for å rense huden og en for å berolige huden. Jeg ville jo egentlig prøve den for å rense huden da det er det jeg trenger, men vi fikk i stedenfor SOS Hydra, altså den som gir fukt til huden. Helt greit! Hallo, de slo virkelig på stortromma denne gangen. Pleier bare å få 2 full size produkter på kursene de holder, klager ikke uansett, jeg elsker det! Men i dag fikk vi faktisk 4 full size produkter hvor den ene er en super dyr (synes jeg) serum! Den heter double serum. Serumet kunne man bruke som en kur om man er under 25år, noe jeg er, så da skal jeg bruke den som en kur for å se om huden min blir bedre på noen måte. Da tenker jeg på det at jeg er litt tørr, litt oljete, har store porer og får kviser i ny og ne. Vi fikk også den nye lineren som jeg allerede har kjøpt og reviewet, den leser du om HER. Også fikk vi en lip oil som jeg nesten ikke kan vente med å prøve i natt! Har altfor tørre lepper så denne bør bare være god, haha! Skal selvfølgelig gi en review om hver enkelt produkt når jeg har fått testet de skikkelig ut. 

  Fikk også 2 nye nipple piercinger i posten som var finere enn forventet. Så nå gleder jeg meg til å pynte opp nipplene med mer enn bare en liten stang, haha! De er kjøpt på Wish og kommer opp egentlig med engang man søker på nipple piercings. 

  Jeg kom meg ikke hjem før klokken ble 22 i dag, så nå skal jeg rett og slett bare fjerne sminken og legge meg. I morgen skal jeg prøve å stå opp tidlig for å trene og komme meg til min aller beste venninne i god tid så jeg får en god del timer med hun, gleder meg! Håper alle har hatt en fin dag! 


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • Sunn eplesnacks

  • INNLEGG POSTET : 06.10.2017, 16:57

  Nå får jeg snart besøk av en venn så skal vi lage noe digg middag, begge har vært på hversin trening i dag så det blir sikkert bare middag og så sovner vi sikkert foran en film i sengen, haha! Typisk. Ellers ville jeg bare tipse dere om denne digge snacksen jeg lagde før jeg dro på trening i dag, skikkelig energi bombe rett og slett! Er bare eple kuttet opp i båter med kanel og sukrin på toppen. Sykt digg og definitiv noe jeg skal lage mer av! Har forresten kuttet ut all vanlig sukker med sukrin, tenker det er smart ettersom jeg nå skal sette fokuset mitt helt på treningen og kostholdet mitt, prøve i alle fall! Det blir jo litt dyrere, men tenker jeg skal klare det om jeg setter opp ett budsjett i mnd og forholdet meg til det + jobbe mest mulig på den nye jobben min!


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • Hva jeg trener hjemme

  • INNLEGG POSTET : 29.08.2017, 23:00

  Tenkte bare jeg skulle vise dere hva jeg trener når jeg først trener hjemme. Nå som jeg har fått lånt vekter og matte av mine foreldre så er det litt enklere for meg å trene når jeg vil. Jeg har i alle år fulgt en kanal på youtube når jeg skal trene. Har valgt meg tre favoritt videoer som jeg elsker å følge når jeg først skal trene hjemme, da får jeg trent armer, mage og rumpe/lår. Veldig greit! De har mange flere videoer som er greie og følge også, de har f.eks videoer for hele kroppen, eller bare warm up, eller for nybegynner, uten utstyr osv. De har alt! Også forklarer de og viser veldig greit hver enkelt øvelse, noe som er veldig greit da du kan øve deg og få de til helt riktig sånn at du ikke ødelegger deg selv i stedenfor å faktisk bli i bedre form. 

  Nå trener jeg ikke hver dag hjemme, pleier som regel å dra på treningssenteret, men hvis jeg en dag føler for litt trening men ikke har tid eller mulighet til å reise til treningssenteret så er disse tre videoene greie å følge! Ellers pleier jeg å jogge en tur, gå på fjellet eller bare gå ute en liten tur. Litt er bedre enn ingenting! 

 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold