hits




Makeup Revolution baked highlighter - review

  • INNLEGG POSTET : 31.10.2017, 22:30

P lrdag kjpte jeg med en ny highlighter til kun 79kr tror jeg det var, p cubus. Mtte bare ha den for hallo, se p den da! Kvaliteten er faktisk sykt god for den prisen og den holder faktisk kjempe lenge p huden! Den har ett lite gull hint i seg nr lyset treffer den, ellers er den bare helt nyyydelig! Min nye favoritt. Den er super pigmentert s jeg m alltid passe p ikke dynke kosten i den ellers ser jeg ut som enn gul idiot p skinnbeina, nesen og leppen, haha! S om du vil ha en highlighter for billige penger som holder en stund, kjp denne! 


  • Publisert i kategorien Review




  • MakeupMekka perfecting smooth stick foundation - review

    • INNLEGG POSTET : 17.10.2017, 18:20

    Herregud for noen lange navn MakeupMekka har p produktene sine! Haha, men men, de skal n f lov til kalle produktene hva de vil for den prisen de selger til oss. Jeg er nok en gang overrasket over MakeupMekka. Fargen p foundationen var ikke s mrk som jeg trodde, den var heller ikke s kortvarig som jeg trodde.

    Du smrer den alts bare rett p huden, hvor mye du smrer p m du nesten teste og finne ut av selv. Og s blender du den bare ut med en foundation kost eller beautyblender. Super enkelt og raskt! Den var ogs kjempe fin p huden, fremhevet ingenting som jeg ikke vil ha fremhevet, den dekket middels og ga en ganske dewy look til slutt. Bilde nr.1 en fra rett etter jeg er ferdig med all sminken, bilde nr.2 er rett etter trening og jobb. 
    Den holdt i 12 timer p min hud, n har jeg ogs sttt i oppvasken p jobb i hele dag s jeg har hatt en rimelig fuktig dag + jeg trente litt, svettet ikke ekstremt mye da, s tviler p at den vil holde nr jeg trener hva jeg vanligvis trener, for da renner det svette av meg, men da holder ingen foundations helt rlig, haha!
    Den kaket seg litt p haken og rundt nesen som dere kan se p bilde, ellers er det ikke noe spesielt, den holdt ogs fargen sin fra du pfrte den til du skal ta den av, alts den blir ikke mrkere eller lysere etter pfring. Men n sprs det jo om jeg vil f kviser av denne da, det fr jeg som regel alltid av billige foundations, haha, kan gi dere en update om en uke eller noe! Fra 1-10 poeng vil jeg faktisk gi denne en solid 9er. Du finner den HER. Jeg har i fargen neutral light 02 og jeg er en typisk nordisk jente med en typisk nordisk hud, veldig bleik. Ogs har jeg som sagt tidligere en kombinasjons hud!


  • Publisert i kategorien Review




  • MakeupMekka invisible cover radiant booster mineral concealer - review

    • INNLEGG POSTET : 15.10.2017, 19:29

    Kan vi frst snakke om hvor langt navn denne lille concealeren har? Hahah, herreguuuud, den er kntt liten men har ett s langt navn og en s liten pris. Har n brukt den 2 dager og m helt rlig innrmme at jeg elsker den! Den covrer det jeg vil covre, den er ikke noe fullcover, det er den ikke. MEN, den tar de mrke ringene under ynene perfekt. Den creaser seg heller ikke mer enn normalt, alts, jeg har prvd dyrere concealere som creaser seg mer enn denne. Den er heller ikke trr, den er faktisk bare veldig bra! Fargen var ogs super bra, jeg har den i light og den var virkelig light. Lysere enn min foundation, noe en concealer skal vre. S fra 1-10 poeng vil jeg gi denne en solid 8. Skulle nske den dekket enda litt til, men det er ikke ett must akkurat n. Du finner concealeren HER.

    Har ogs prvd nesten alle kostene og de er som jeg tenkte, mine nye favoritter! Helt super til ansiktsmakeup og yemakeup. Ikke for myke og ikke for harde, bare helt perfekt. Ogs er jo utseende helt fantastisk da! S fra 1-10 poeng vil jeg gi disse en 10er! Du finner kostene HER.


  • Publisert i kategorien Review




  • BECCA foundation & primer

    • INNLEGG POSTET : 29.08.2017, 22:43

    Jeg likte alt, utenom primeren! Drligere greier har jeg aldri prvd fr. 
    Primeren gjorde snn at det ikke gikk an ta p noen foundation at all. Da ble foundation ujevn, flekkete og noen steder ville ikke foundationen sette seg, helt forferdelig! Prve primeren med becca foundation og maybelline foundation, ingen av de gikk. Den er utrolig tykk i konsistensen, veldig trr p huden, da mener jeg VELDIG trr. Mtte ha kjempe mye for rekke hele fjeset fordi den trket inn s utrolig fort, etterlot seg ett skjold opp huden min og var klissete, helt forferdelig! Veldig dumme 397kr brukt

    Foundationen derimot elsker jeg n! Trodde den ogs var helt ekkel og teit da jeg prvde den p mandag. Men det var visst bare primeren som dela alt. Nr jeg brukte min gode gamle nyx primer sammen med denne foundationen var den helt super! Beste jeg har prvd p lenge. Jeg har kjempe oljete og kvisete hud n forresten. Denne foundationen gjorde huden min s fin og jevn og den holdt hele dagen uten bli litt oljete engang! Etter 7 timer ute og med trening den siste timen, hvor jeg blir kjempe svett, s var den like fin som med en gang jeg pfrte den. Fargen var ogs perfekt for meg, og jeg er bleiiiiik. Veldig bra 397kr brukt, kommer garantert til kjpe en ny nr denne gr tom. Den er forresten veldig tykk i konsistensen s man trenger faktisk litt for dekke hele ansiktet, noe som egentlig er kjempe dumt men forstelig i og med at den holder seg s bra p oljete hud! Alt i alt er jeg kjempe fornyd. 

    Highlighteren var super fin som vanlig, men jeg skal f kjpt den i pudder versjon ogs snn at jeg fr dobbelt opp med sinnsykt fin highlight! 


  • Publisert i kategorien Review




  • Clarins Graphik Ink Liner - Review

    • INNLEGG POSTET : 25.08.2017, 15:07

    Clarins har kommet ut med en ny eyeliner, og jeg som jobber med Clarins mtte selvflgelig teste ut den! Den heter Clarins Graphik Ink Liner og er en del av hstlooken dems. Hadde egentlig litt drlig tid i dag for prve den, men jeg kjrte p uansett, mistet nesten bussen og greier.. Oh well, alt for dere! Har tidligere bare testet den p hnden og da virket den sykt bra for meg da. 

    Men s i dag nr jeg endelig skulle f prve den p ynene gikk egentlig alt skeis. Denne var for vt for min del, jeg slet veldig med f en rett og jevn linje, skulle egentlig bare lage en tynn eyeliner strek og kun bruke mascara i dag, men denne var s vt at det ikke gikk. Med det mener jeg at den fk overalt p ynene, jeg klarte kun vre en tykk strek og da mtte jeg jevne det ut igjen med en vinge, noe som igjen ikke gikk veldig fint. Den brukte ogs kjempe lang tid p trke, var vell ikke helt trr fr 5min etter at jeg pfrte den, noe som ikke er helt gunstig om man har det travelt og ikke kan ha ynene lukket i 5min. Er egentlig kjempe skuffet over denne med andre ord. 

    MEN, jeg kom jo p at jeg ikke hadde noe base under lineren, kun rester av foundation, noe som kan ha gjort at lineren ble veldig vt p yelokket. Til vanlig er en tynn liten eyeliner kjempe enkelt for meg, derfor ble jeg kjempe skuffet nr denne var spass vt at det ikke gikk an lage en liten tynn strek uten at produktet kom p selve yelokket. Men jeg skal prve med base og yenskygge p mandag, se om den funker bedre med en matt underflate, s jeg kommer med en update p mandag! Den smitter i alle fall ikke av etter noen timer. 


  • Publisert i kategorien Review




  • MakeupMekka VS Anastasia

    • INNLEGG POSTET : 03.04.2016, 10:00

    Ja, husker noen av dere at jeg sa i sist video at jeg var bestilt pomaden fra MakeupMekka? Vell, jeg fikk den endelig i gr etter mange dagers venting. S tenkte jeg rett og slett vise dere forskjell p MakeupMekka sin og Anastasia sin. N er MakeupMekka sin MYEEE billigere, 150kr billigere faktisk, s det er jo bare flott det jeg har si n om dere er fast tilhenger av Anastasia sin pomade.

    ♥ MakeupMekka pomaden er like enkel bruke, ♥ Light/Medium fargen er lik Medium Brown fra Anastasia, ♥ begge to er vannfast. Jeg vil faktisk trre pst at disse to er prikk lik. N har faktisk Anastasia pomaden begynt trke ut, men den har jeg hatt siden desember og de er kjent for trke ut etter noen mneder. S jeg er litt spent p hvordan MakeupMekka pomaden holder seg, om den ogs trker eller ikke. Mitt store hp er at den ikke trker! Om den gjr det er ikke det krise ettersom jeg er vanligvis vandt til betale 255kr for Anastasia sin hvert femte mned. S om jeg kan begynne betale 99kr hver femte mned er det definitivt bedre! 

    Frste bilde av bryna er MakeupMekka og siste er Anastasia. 





    #makeup #sminke #ksjnnhet #beauty #skjnnhetsblogg #dupe #yenbryn #makeupmekka #anastasia #dipbrow


  • Publisert i kategorien Review




  • Evagarden gloss og mascara

    • INNLEGG POSTET : 15.03.2016, 21:05

    Fy sren s sliten jeg er n. Jeg har vrt trent helt alene! Pleier vanligvis trene sammen med Torstein, men han har blitt s syk at han dro tidligere hjem fra jobben, det skjer sikkert bare en gang i ret, tror ikke det skjedde i fjor? Men da vet man at han virkelig er syk. S han var unnskyldt! S n sitter jeg gomler i meg litt snop som jeg kjpte for 2,90pr hekto p Rema 1000. Hallo, det er jo gitt vekk! Hadde en fin treningskt utenom at alle dudsene der skulle stirre p rumpen siden jeg har brukt tightsen og derfor mtte bruke en shorts p trening i dag, hoho. Litt ubehagelig! 

    Ellers vil jeg veldig gjerne vise dere disse to goodiesene jeg fikk i gr p kurset. Mascaraen er jeg blitt forelsket i! 
    Evagarden Extreme volume mascara gir virkelig volum. Men! Om du er som meg og har litt hovne yne etter en natt med svn ville jeg ventet med bruke denne til ynene gr ned. For kosten er tykk!! Jeg hadde mascara over hele yelokket mitt i dag tidlig, haha! Men vippene mine ble s fine og svarte og store at det gjorde ingenting. Bare vent til det trker og bruk en qtips for f mascaraen p yelokket vekk! Denne er behagelig bruke noe jeg synes er veldig viktig! Jeg har vrt borti mascaraer med tynne koster og da har jeg alltid ftt vondt fordi jeg alltid treffer yelokket sin vtlinje... Men denne er virkelig elsk!
    Den drysser ikke, gjr vippene svarte som kull, gir volum OG lengde! 

    Evagarden Gloss Brilliant i fargen 700. Jeg vet ikke hva jeg synes om denne, den holder ikke noe srlig lenge men det forventet jeg ikke heller i og med at det bare er en gloss med farge og glitter i. For det frste s hater jeg gloss egentlig, men denne fltes ikke ut som en gloss, mer som en lipsyl! Den var alts ikke klissete. For det andre er det glitter i, liksom, hvorfor? Hvorfor putter produsentene glitter i gloss, leppestift osv? Hvem liker det? Ikke jeg i hvert fall! Men fargen er fin i hvert fall! Ikke i nrheten s mrk som jeg trodde da, noe som var litt skuffende. Den varer ikke lenge, er ikke klissete, den er glitter i og fargen er misledende utifra pakningen. 




    #sminke #makeup #skjnnhet #beauty #skjnnhetsblogg #evagarden


  • Publisert i kategorien Review




  • Skuff

    • INNLEGG POSTET : 10.03.2016, 09:00

    Tja, hva skal jeg si? Denne er s ufattelig drlig at jeg ville egentlig ikke lage plass til den p bloggen. Men dere fortjener lese litt om hvordan denne var for meg siden jeg sa at jeg skulle gjre det. 

    Jeg har prvd alle mulige mter pfre med, kost og svamp, ingenting blir bra. For det frste er det null dekk i det, men kan fins bruker som en highligher. Men fler det blir rimelig dumt kjpe hele greien bare for den lyseste fargen, haha, eller hva? Den grnne og rde correctoren var bare ikke bra heller. De korrigerte ingenting for meg rett og slett. Den brune har jeg ikke giddet prve siden de andre var spass drlige... Jeg er utorlig skuffet over dette palettet og forventet mer siden jeg er rimelig fornyd med alt andre jeg har prvd fra catrice. Jeg har tidligere prvd foundation, pudder, eyeliner, mascara og yenskygger. Men dette er utrolig skuff og kommer ikke til bruke det eller kjpe p nytt! 



    #sminke #makeup #review #skjnnhet #beauty #skjnnhetsblogg #catrice #drlig


  • Publisert i kategorien Review




  • MakeupMekka Nail Polish Remover Pads

    • INNLEGG POSTET : 13.02.2016, 18:30

    Haha, denne lrdagen fr g til reviews av ting og tang da jeg faktisk ikke har noe spennende p ageandaen i dag! N kommer snart Torstein s jeg slenger bare inn ett kjapt lite review til dere.
    Makeup Mekka neglelakkfjerner pads ble tatt vell i mot at meg, men ble nok veldig skuffet, men samtidig ikke? Hehe, disse lukter utrolig godt! Og med en gang jeg luktet p de visste jeg at det ikke var noe som stemte her. Disse er utrolig vanskelig bruke! Du lukter godt ja, men de trker ut huden rundt neglene mer enn noen annen neglelakkfjerner jeg har brukt, i tillegg m du skrubbe hundre ganger p samme negl for f av neglelakken. Eller s har jeg bare utrolig god neglelakk? Nei, tror ikke det. Kommer nok ikke til kjpe de igjen da. Men om du vil bruke noen minutter p en negl s vil jeg anbefale de. De lukter godt og du kan jo bare pfre hndkrem p etterp right? Det gjr jeg i alle fall. Men selv om de lukter godt gjr ikke det opp for at jeg m bruke flere minutter p hver negl. Jeg skal ha det kjapt og gale! Heldigvis kostet denne meg bare 5kr, s da var det greit prve! Du kan bestille den HER. Ser n at den har gtt opp 15kr siden tirsdag, rart... Jaja!


    #sminke #makeup #neglelakk #skjnnhet #beauty #skjnnhetsblogg #neglelakkfjerner #makeupmekka


  • Publisert i kategorien Review




  • MakeupMekka NoStress Waterproof Mascara

    • INNLEGG POSTET : 13.02.2016, 12:59

    Skal jeg vre helt rlig er ikke jeg noe srlig fornyd. Om du vil ha lengde og ikke har noe i mot at kosten er hard og ikke fluffy, da er denne noe for deg. Men jeg vil ha lengde og volum, og s M kosten vre fluffy for meg, ellers stikker jeg meg selv innp yet tusen ganger. Denne drysser ogs p meg... Perfekt for dekke vippene sammen med de falske, men den dryser etter det har gtt omtrent 6-7 timer, og jeg vet at veldig mange trenger en mascara som varer i alle fall en arbeids-/skole dag, og de er vell p rundt 8 timer pluss minus buss og bil. Haha, ellers digget jeg designet, s rosa og s enkelt! S konklusjonen er at om du ikke bruker mascara mer enn 6-7 timer om dagen og vil kun ha lengde, kjr p! Den koster forresten kun 10kr p MakeupMekka sin side HER! Men om du er som meg og m ha fluffy kost, ingen dryssing og volum er ikke denne noe for deg. Den er ogs vanskelig f av med kun vann s kan trygt si at den er vannfast!



    #sminke #makeup #skjnnhet #beauty #skjnnhetsblogg #makeupmekka #nostresswaterproofmascara


  • Publisert i kategorien Review




  • Kat Von D, Anastasia eller Sleek?

    • INNLEGG POSTET : 29.01.2016, 10:00

    N i det siste har hatt muligheten til teste tre forskjellige konturerings paletter og tenkte jeg skulle komme til dere si hvilket jeg synes var best og hvorfor. Hper dere fr et lite innblikk i hvilket jeg synes er best og hvorfor!

    Kat Von D: Kat Von D sitt kontur palett er uten tvil det jeg elsker best, det er s pigmentert at jeg er redd for duppe kosten for mye nedi! Palettet har perfekte farger, bde kalde og varme. Jeg har brukt bde varme og kalde farger og kan si jeg merker stor forskjell, jeg er mest glad i de kalde fargene da. Det blir ikke flekkete, alts blir det en fin kontur uten at du trenger prve s ekstremt bra! Eneste dumme med dette palettet er at om du gr tom for en farge m du kjpe hele palettet p nytt da du ikke kan kjpe refill av en farge, det er ogs ekstremt dyrt da du m kjpe dette gjennom sephora.com eller p sephora ett annet sted i verden, det finnes ikke i Norge rett slett. Du kan finne det HER.

    Anastasia: Anastasia er veldig likt Kat Von D sitt, men det er ikke like pigmentert og du m bygge opp fargen. Jeg er ganske skuffet siden dette koster nesten 700kr, jeg forventer jo at det skal vre kjempe bra nr det koster s mye! Jeg bruker dette ofte uansett i frykt for f tom for Kat Von D sitt, for som dere ser er det ganske snart tomt... Det som er bra med Anastasia sitt kontur kitt er at det er en highlight farge i, den er bare nydelig og blir brukt ofte fra min side! Du kan ogs fylle p en og en av fargene etterhvert som du gr tom og du kan f det i Norge! Men som sagt, det er ikke like pigmentert. Synes ogs at de bruke fargene blir litt flekkete p meg uansett hvor mye jeg blender! Du kan f det kjpt HER.

    Sleek: Sleek er jo ett ganske billig merke da, s hadde ikke store forventninger til dette, men det overrasket meg. Det er faktisk ganske pigmentert til tross for den billige prisen! Du blir heller ikke flekkete at dette. Sleek har jo nettopp kommet ut i HM sine butikker, og jeg ble s glad for det! Jeg hamstret en god del fra Sleek for si det snn. Highlight fargen er ogs suuuuper fin! Den blir brukt s ofte jeg husker p det. Dette palettet m du kjpe helt nytt om du gr tom for en farge, men siden det er spass billig ser jeg ikke hvorfor det vil bli ett problem! Det er fin farge, her har jeg faktisk i Medium selv om jeg kanskje skulle hatt Light, men men! Jeg har ikke egentlig noe dumt si om dette, det er spass billig at si at det ikke er super pigmentert som Kat Von D sitt blir for dumt. Sleek har ogs dette palettet med en blush i og! Jeg finner ikke Sleek i nettbutikk, men den er nok i din lokale HM butikk!

    Filippa og Safir ble vinneren av giveawayen min! Gratulerer til de♥



    #sminke #makeup #skjnnhet #beauty #skjnnhetsblogg #contour #kontur #anbefaling #review


  • Publisert i kategorien Review




  • Gerard Cosmetics - review

    • INNLEGG POSTET : 23.01.2016, 13:26

    Ja, n har jeg swatchet leppestiftene jeg fikk fra Gerard Cosmetics. Prvd de to lyseste i gr og jeg elsket de. De holdt liksom hele dagen selv om jeg hadde spist s jeg kommer nok til kjpe flere av disse! Idag skal jeg prve den mrkeste for i dag skal jeg p fest sammen med Patzy og Silje! Det blir jo kjekt. Den mrkeste heter Ruby Slipper og den i midten heter Serenity, disse to er liquid lipsticks, er enkle pfre og varer lenge og de trker matt, noe som ogs gjr at de varer lengre! Jeg er i alle fall helt frelst av liquid lipsticks. Den rosa heter Vintage Rose og er en leppestift. Denne var ogs veldig god og er super fin p leppene! Varer lenge den ogs. Denne er ikke matt, mer buttery, jeg elsker det s lenge den ikke er altfor blt! Heheh.

    UPDATE: Jeg prvde den mrke en kveld jeg skulle ut, hadde den p i mange timer, og jeg begynte merke at den var bare altfor trr. Den sugde ut all fuktighet i leppen min og jeg s ut som en som hadde smurt crayon p leppen, en crayon som var trr og klumpete. Denne var ogs glitter i (?) Noe som gjorde den styggere enn vanlig. Jeg ble egentlig veldig skuffet for si det snn! Jeg elsket leppestiften, men ikke denne liquid lipsticken som trket matt. Den ble for trr og ekkel for meg!

    IKKE GLEM GIVEAWAYEN♥



    #sminke #makeup #skjnnhet #beauty #skjnnhetblogg #gerardcosmetics


  • Publisert i kategorien Review




  • Anastasia Beverly Hills Illuminator

    • INNLEGG POSTET : 14.01.2016, 19:51

    Jeg er helt rlig veldig skuffet. Denne var dyr og jeg mtte vente lenge p den. Den ble bestilt fr nyttrssaften og ble liksom sendt p nyttrssaften, men den kom ikke fr nesten to uker etterp. I tillegg til det er den ikke noe fin, og det var ikke noe bredt farge utvalg. Denne glitrer, jeg vil ikke glitre, jeg vil skinne! S denne kommer jeg nok til selge videre bare fordi den var ikke meg. Som dere ser p bilde under glitrer den mer enn den skinner, og det likte jeg ikke! Dessuten var ikke fargen sterk heller. Alts den var ikke pigmentert, og jeg roterte min kost oppi hundre ganger, likevell ble det ikke noe fint! Du kan finne den HER.Jeg bestilte Riviera og trodde den var rosa, det var den ikke, den var mer brun. Med andre likte jeg virkelig ikke denne siden den glitrer mer enn den skinner, og fargen var ikke det jeg bestilte!



    #anastasiabeverlyhills #highlighter #sminke #makeup #skjnnhet #beauty #skjnnhetsblogg


  • Publisert i kategorien Review




  • Lancome Teint Miracle - review

    • INNLEGG POSTET : 11.01.2016, 10:00

    Jeg sa jeg skulle poste ett aldri s lite review av den foundationen jeg prvde i dag. M jo bare f sagt at jeg er imponert selv om den ikke satt s bra p meg! Den er nok perfekt for dere som sliter med trr hud hele tiden! Denne ga masse fuktighet og trket ikke huden ut i det hele tatt. P disse bildene hadde jeg hatt den p meg rundt 7 timer, p meg er jo den p vei til renne av meg. Men det er fordi min hud egentlig er fet! Men hadde jeg hatt trr hud s hadde denne sittet p meg hele dagen, det tror jeg! Jeg elsket finishen p den, da jeg tok den p var den semi matt, noe som betyr at den er matt men allikavell har litt glow i seg. Denne foundationen gjorde ikke mine porer strre, den gjorde de heller mindre, dere kan jo fortsatt se dem om dere studerer nye, men jeg har egentlig mye strre porer. Den la seg kjempe fint rundt og p nesen min som dere ser, nesen min er egentlig veldig trr. Derfor er den fortsatt s fin p nesen min! Ja, hva mer kan jeg si? Denne er perfekt for dere med trr hud! Bare se p min nese, s ser dere at den er veldig fin! Du kan finne den HER. Er ganske sikker p at de har den p kicks og.



    #review #foundation #lancome #sminke #makeup #skjnnhet #beauty #skjnnhetsblogg #beautyblog


  • Publisert i kategorien Review




  • First impressions - skincare

    • INNLEGG POSTET : 09.01.2016, 11:52

    I gr fikk jeg enda en pakke i posten, en jeg hadde ventet p lenge og gledet meg lenge til! Jeg hadde hye forventninger til disse produktene, og det med god grunn! Min hud har vrt helt i offside denne vinteren siden det har gtt fra 10- til 10+ grader s ofte i det siste. Min hud har gtt fra super fet til super trr p null sekund nesten, og det er s irriterende i og med at jeg kun har sminke og hudpleie produkter til min egentlig fete hud! Derfor mtte jeg bestille noe nytt av hudkremer. Jeg prvde alt dette i natt og kan med glede si at jeg allerede n ser at det funker p min hud! De trre omrdene som flasser er ikke der lengre og leppene mine er silkemyke! Clinique Superdefense finner du HER. Clinique All About Eyes finner du HER. ElizabethArden Eight Hour Lip Balm finner du HER.




    #hudpleie #sminke #makeup #skjnnhet #beauty #skincare #clinique #elizabetharden


  • Publisert i kategorien Review




  • Clinique High Impact Mascara

    • INNLEGG POSTET : 04.01.2016, 11:32

    Har brukt en mascara siden julaften n, og jeg m rlig si, WOW. Fikk den til jul og har prvd den siden da, jeg er ikke den typen som gr uten falske vipper til vanlig, men i dag orker jeg ikke masse sminke, s da s jeg virkelig hvor stor forskjell denne mascaraen gjorde med mine f spinkle vipper! De ser s mye mer fyldig ut. Kosten er myk og deilig bruke, gjr ikke vondt som noen mascaraer pleier gjre. Den er kanskje litt dyr, det vet jeg ikke, men den er i hvert fall verdt prve om du har tynne og spinkle vipper som meg! N kan jeg endelig fle meg vell uten falske vipper.


    #review #mascara #sminke #makeup #clinique #skjnnhet #beauty


  • Publisert i kategorien Review




  • Lancome Teint Idole Ultra 24H review

    • INNLEGG POSTET : 26.12.2015, 09:30

    Ja, jeg lovte dere mitt inntrykk av Lancome foundationen jeg fikk til jul, og her er den! P Bildet hadde jeg hatt den p i rundt 7 timer, og jeg er helt rlig veldig skuffet. Jeg ble fortalt at denne var god for fet hud, ser det ut som det? Nei, jeg skinner som bare det og foundationen er begynt g vekk i hrlinjen og nesen noe som ikke er pent. Den ser ut til vre bra p skinnene mine, der er min hud normal, verken fet eller trr eller uren. S denne passer nok best for deg med normal hud! Her hadde jeg ogs brukt en god primer som vanligvis funker p alle andre foundationene jeg har, ogs pudder som pleier funke bra. Ogs rundt munnen er den begynt g vekk som dere sikkert ser. Nei, for en foundation som er s dyr er det ikke verdt pengene! Kommer uansett til bruke denne opp da, liker ikke kaste vekk noe fordi den ikke funker for min hudtype liksom. Alt i alt: ikke verdt pengene om du har fet, uren eller trr hud. Om du har normal hud, kjr p!

    #sminke #inntrykk #lancome #makeup #skjnnhet #beauty #foundation #fethud


  • Publisert i kategorien Review




  • Swatches av Naked 3

    • INNLEGG POSTET : 23.12.2015, 11:31

    Tenkte vise dere swatches av Urban Decay Naked 3 palettet i tilfelle noen av dere vil kjpe det men er ekstremt usikker p om fargene er fine eller ikke. Det er jo selvflgelig opp til enhver person! Jeg elsker jo alle fargene i dette palettet som sagt og kommer nok til bruke dette oftere enn noen andre skygger jeg har. Men back to the point. Det var virkelig ikke enkelt ta bilder, og dere fr se litt av min ste Ole Brumm tattovering, men det fr bare vre! Det er samme rekkeflge som p bilde av palettet og armen. Dere kan se hva fargene heter og hvordan fargene er p armen, husk at du kan forsterke fargene med litt Fix+ fra MAC!



    #urbandecay #swatches #naked3 #sminke #skjnnhet #beauty #makeup


  • Publisert i kategorien Review




  • Chanel or Bourjois?

    • INNLEGG POSTET : 18.12.2015, 14:00

    Witch one? Den dyreste eller den billigste?
    Chanel sin bronzing i krem er super fin og veldig enkel pfre. Den har veldig lite shimmer i seg, alts, den er ikke helt matt. Men for min del gr det helt fint for jeg tar alltid pudder over etterp! Dessuten ser du ikke shimmeret s godt. Den er veldig dyr da, noe som er litt nedsig, men den er verdt prve! Jeg elsker den og den er min all time favoritt! Denne trenger du heller ikke mye av, s vr forsiktig frste gang du bruker den, bygg deg heller opp enn ta for mye!
    Bourjois sin bronzing i krem er ogs super fin og i alle fall enkel bruke! Denne er mer mousse s er mykere konsistens og gjr det derfor tusen ganger enklere blende ut enn alt annet! Denne er helt matt og er billig! Eneste som er dumt er at du ikke fr tak i den i Norge eller p s veldig mange nettsider. Og de nettsidene du fr tak i den p m du betale ufattelig mye i frakt og kanskje toll. Denne fikk jeg kjpt av noen andre p en kjp og salg av sminke gruppe p facebook som dere finner HER.

    Alt i alt ville jeg heller gtt for Chanel Soleil Tan De Chanel selv om den er dyr. Den er enklere bruke, finere synes jeg og s er pakningen utrolig pen! Bare se p den da! Du fr forresten tak i den p Kicks som jeg vet om!




  • Publisert i kategorien Review




  • Anastasia Contour Kit - Frste inntrykk

    • INNLEGG POSTET : 17.12.2015, 20:26

    Idag fikk jeg testet Anastasia Contour Kit, og jeg m si jeg elsker det! Her trenger du ikke setting pudder eller highlighter utenfor, for alt er inni her! S deilig♥ Det fles lett p huden, er lett blende, og er godt pigmentert. 10/10 her. Det finnes i bde krem og pudder. Jeg har bare pudderet, fordi jeg ikke er noe fan av krem konturering da det blir skittent p meg, men jeg kan nok tro at krem konturet i Anastasia er bra det og! Du fr nok ikke shimmer i highligheteren der da. Men, jeg elsker dette. Alle fargene passer meg som er kritt hvit, og det er jo enda en bonus!
    Noen av dere som har prvd det vil si sin erfaring?♥


    #contour #anastasia #sminke #pudder #krem #anbefaling #review


  • Publisert i kategorien Review