MakeupMekka VS Anastasia

  • INNLEGG POSTET : 03.04.2016, 10:00

Ja, husker noen av dere at jeg sa i sist video at jeg var bestilt pomaden fra MakeupMekka? Vell, jeg fikk den endelig i går etter mange dagers venting. Så tenkte jeg rett og slett å vise dere forskjell på MakeupMekka sin og Anastasia sin. Nå er MakeupMekka sin MYEEE billigere, 150kr billigere faktisk, så det er jo bare flott det jeg har å si nå om dere er fast tilhenger av Anastasia sin pomade.

♥ MakeupMekka pomaden er like enkel å bruke, ♥ Light/Medium fargen er lik Medium Brown fra Anastasia, ♥ begge to er vannfast. Jeg vil faktisk tørre å påstå at disse to er prikk lik. Nå har faktisk Anastasia pomaden begynt å tørke ut, men den har jeg hatt siden desember og de er kjent for å tørke ut etter noen måneder. Så jeg er litt spent på hvordan MakeupMekka pomaden holder seg, om den også tørker eller ikke. Mitt store håp er at den ikke tørker! Om den gjør det er ikke det krise ettersom jeg er vanligvis vandt til å betale 255kr for Anastasia sin hvert femte måned. Så om jeg kan begynne å betale 99kr hver femte måned er det definitivt bedre! 

Første bilde av bryna er MakeupMekka og siste er Anastasia. 





#makeup #sminke #ksjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #dupe #øyenbryn #makeupmekka #anastasia #dipbrow


  • Publisert i kategorien Review




  • Evagarden gloss og mascara

    • INNLEGG POSTET : 15.03.2016, 21:05

    Fy søren så sliten jeg er nå. Jeg har vært å trent helt alene! Pleier vanligvis å trene sammen med Torstein, men han har blitt så syk at han dro tidligere hjem fra jobben, det skjer sikkert bare en gang i året, tror ikke det skjedde i fjor? Men da vet man at han virkelig er syk. Så han var unnskyldt! Så nå sitter jeg å gomler i meg litt snop som jeg kjøpte for 2,90pr hekto på Rema 1000. Hallo, det er jo gitt vekk! Hadde en fin treningsøkt utenom at alle dudsene der skulle stirre på rumpen siden jeg har brukt tightsen og derfor måtte bruke en shorts på trening i dag, hoho. Litt ubehagelig! 

    Ellers vil jeg veldig gjerne vise dere disse to goodiesene jeg fikk i går på kurset. Mascaraen er jeg blitt forelsket i! 
    Evagarden Extreme volume mascara gir virkelig volum. Men! Om du er som meg og har litt hovne øyne etter en natt med søvn ville jeg ventet med å bruke denne til øynene går ned. For kosten er tykk!! Jeg hadde mascara over hele øyelokket mitt i dag tidlig, haha! Men vippene mine ble så fine og svarte og store at det gjorde ingenting. Bare vent til det tørker og bruk en qtips for å få mascaraen på øyelokket vekk! Denne er behagelig å bruke noe jeg synes er veldig viktig! Jeg har vært borti mascaraer med tynne koster og da har jeg alltid fått vondt fordi jeg alltid treffer øyelokket sin våtlinje... Men denne er virkelig elsk!
    Den drysser ikke, gjør vippene svarte som kull, gir volum OG lengde! 

    Evagarden Gloss Brilliant i fargen 700. Jeg vet ikke hva jeg synes om denne, den holder ikke noe særlig lenge men det forventet jeg ikke heller i og med at det bare er en gloss med farge og glitter i. For det første så hater jeg gloss egentlig, men denne føltes ikke ut som en gloss, mer som en lipsyl! Den var altså ikke klissete. For det andre er det glitter i, liksom, hvorfor? Hvorfor putter produsentene glitter i gloss, leppestift osv? Hvem liker det? Ikke jeg i hvert fall! Men fargen er fin i hvert fall! Ikke i nærheten så mørk som jeg trodde da, noe som var litt skuffende. Den varer ikke lenge, er ikke klissete, den er glitter i og fargen er misledende utifra pakningen. 




    #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #evagarden


  • Publisert i kategorien Review




  • Skuff

    • INNLEGG POSTET : 10.03.2016, 09:00

    Tja, hva skal jeg si? Denne er så ufattelig dårlig at jeg ville egentlig ikke lage plass til den på bloggen. Men dere fortjener å lese litt om hvordan denne var for meg siden jeg sa at jeg skulle gjøre det. 

    Jeg har prøvd alle mulige måter å påføre med, kost og svamp, ingenting blir bra. For det første er det null dekk i det, men kan fins bruker som en highligher. Men føler det blir rimelig dumt å kjøpe hele greien bare for den lyseste fargen, haha, eller hva? Den grønne og røde correctoren var bare ikke bra heller. De korrigerte ingenting for meg rett og slett. Den brune har jeg ikke giddet å prøve siden de andre var såpass dårlige... Jeg er utorlig skuffet over dette palettet og forventet mer siden jeg er rimelig fornøyd med alt andre jeg har prøvd fra catrice. Jeg har tidligere prøvd foundation, pudder, eyeliner, mascara og øyenskygger. Men dette er utrolig skuff og kommer ikke til å bruke det eller kjøpe på nytt! 



    #sminke #makeup #review #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #catrice #dårlig


  • Publisert i kategorien Review




  • MakeupMekka Nail Polish Remover Pads

    • INNLEGG POSTET : 13.02.2016, 18:30

    Haha, denne lørdagen får gå til reviews av ting og tang da jeg faktisk ikke har noe spennende på ageandaen i dag! Nå kommer snart Torstein så jeg slenger bare inn ett kjapt lite review til dere. 
    Makeup Mekka neglelakkfjerner pads ble tatt vell i mot at meg, men ble nok veldig skuffet, men samtidig ikke? Hehe, disse lukter utrolig godt! Og med en gang jeg luktet på de visste jeg at det ikke var noe som stemte her. Disse er utrolig vanskelig å bruke! Du lukter godt ja, men de tørker ut huden rundt neglene mer enn noen annen neglelakkfjerner jeg har brukt, i tillegg må du skrubbe hundre ganger på samme negl for å få av neglelakken. Eller så har jeg bare utrolig god neglelakk? Nei, tror ikke det. Kommer nok ikke til å kjøpe de igjen da. Men om du vil bruke noen minutter på en negl så vil jeg anbefale de. De lukter godt og du kan jo bare påføre håndkrem på etterpå right? Det gjør jeg i alle fall. Men selv om de lukter godt gjør ikke det opp for at jeg må bruke flere minutter på hver negl. Jeg skal ha det kjapt og gale! Heldigvis kostet denne meg bare 5kr, så da var det greit å prøve! Du kan bestille den HER. Ser nå at den har gått opp 15kr siden tirsdag, rart... Jaja!


    #sminke #makeup #neglelakk #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #neglelakkfjerner #makeupmekka


  • Publisert i kategorien Review




  • MakeupMekka NoStress Waterproof Mascara

    • INNLEGG POSTET : 13.02.2016, 12:59

    Skal jeg være helt ærlig er ikke jeg noe særlig fornøyd. Om du vil ha lengde og ikke har noe i mot at kosten er hard og ikke fluffy, da er denne noe for deg. Men jeg vil ha lengde og volum, og så MÅ kosten være fluffy for meg, ellers stikker jeg meg selv innpå øyet tusen ganger. Denne drysser også på meg... Perfekt for å dekke vippene sammen med de falske, men den dryser etter det har gått omtrent 6-7 timer, og jeg vet at veldig mange trenger en mascara som varer i alle fall en arbeids-/skole dag, og de er vell på rundt 8 timer pluss minus buss og bil. Haha, ellers digget jeg designet, så rosa og så enkelt! Så konklusjonen er at om du ikke bruker mascara mer enn 6-7 timer om dagen og vil kun ha lengde, kjør på! Den koster forresten kun 10kr på MakeupMekka sin side HER! Men om du er som meg og må ha fluffy kost, ingen dryssing og volum er ikke denne noe for deg. Den er også vanskelig å få av med kun vann så kan trygt si at den er vannfast! 



    #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #makeupmekka #nostresswaterproofmascara


  • Publisert i kategorien Review




  • Kat Von D, Anastasia eller Sleek?

    • INNLEGG POSTET : 29.01.2016, 10:00

    Nå i det siste har hatt muligheten til å teste tre forskjellige konturerings paletter og tenkte jeg skulle komme til dere å si hvilket jeg synes var best og hvorfor. Håper dere får et lite innblikk i hvilket jeg synes er best og hvorfor! 

    Kat Von D: Kat Von D sitt kontur palett er uten tvil det jeg elsker best, det er så pigmentert at jeg er redd for å duppe kosten for mye nedi! Palettet har perfekte farger, både kalde og varme. Jeg har brukt både varme og kalde farger og kan si jeg merker stor forskjell, jeg er mest glad i de kalde fargene da. Det blir ikke flekkete, altså blir det en fin kontur uten at du trenger å prøve så ekstremt bra! Eneste dumme med dette palettet er at om du går tom for en farge må du kjøpe hele palettet på nytt da du ikke kan kjøpe refill av en farge, det er også ekstremt dyrt da du må kjøpe dette gjennom sephora.com eller på sephora ett annet sted i verden, det finnes ikke i Norge rett å slett. Du kan finne det HER.

    Anastasia: Anastasia er veldig likt Kat Von D sitt, men det er ikke like pigmentert og du må bygge opp fargen. Jeg er ganske skuffet siden dette koster nesten 700kr, jeg forventer jo at det skal være kjempe bra når det koster så mye! Jeg bruker dette ofte uansett i frykt for å få tom for Kat Von D sitt, for som dere ser er det ganske snart tomt... Det som er bra med Anastasia sitt kontur kitt er at det er en highlight farge i, den er bare nydelig og blir brukt ofte fra min side! Du kan også fylle på en og en av fargene etterhvert som du går tom og du kan få det i Norge! Men som sagt, det er ikke like pigmentert. Synes også at de bruke fargene blir litt flekkete på meg uansett hvor mye jeg blender! Du kan få det kjøpt HER.

    Sleek: Sleek er jo ett ganske billig merke da, så hadde ikke store forventninger til dette, men det overrasket meg. Det er faktisk ganske pigmentert til tross for den billige prisen! Du blir heller ikke flekkete at dette. Sleek har jo nettopp kommet ut i HM sine butikker, og jeg ble så glad for det! Jeg hamstret en god del fra Sleek for å si det sånn. Highlight fargen er også suuuuper fin! Den blir brukt så ofte jeg husker på det. Dette palettet må du kjøpe helt nytt om du går tom for en farge, men siden det er såpass billig ser jeg ikke hvorfor det vil bli ett problem! Det er fin farge, her har jeg faktisk i Medium selv om jeg kanskje skulle hatt Light, men men! Jeg har ikke egentlig noe dumt å si om dette, det er såpass billig at å si at det ikke er super pigmentert som Kat Von D sitt blir for dumt. Sleek har også dette palettet med en blush i og! Jeg finner ikke Sleek i nettbutikk, men den er nok i din lokale HM butikk! 

    Filippa og Safir ble vinneren av giveawayen min! Gratulerer til de ♥



    #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #contour #kontur #anbefaling #review


  • Publisert i kategorien Review




  • Gerard Cosmetics - review

    • INNLEGG POSTET : 23.01.2016, 13:26

    Ja, nå har jeg swatchet leppestiftene jeg fikk fra Gerard Cosmetics. Prøvd de to lyseste i går og jeg elsket de. De holdt liksom hele dagen selv om jeg hadde spist så jeg kommer nok til å kjøpe flere av disse! Idag skal jeg prøve den mørkeste for i dag skal jeg på fest sammen med Patzy og Silje! Det blir jo kjekt. Den mørkeste heter Ruby Slipper og den i midten heter Serenity, disse to er liquid lipsticks, er enkle å påføre og varer lenge og de tørker matt, noe som også gjør at de varer lengre! Jeg er i alle fall helt frelst av liquid lipsticks. Den rosa heter Vintage Rose og er en leppestift. Denne var også veldig god og er super fin på leppene! Varer lenge den også. Denne er ikke matt, mer buttery, jeg elsker det så lenge den ikke er altfor bløt! Heheh. 

    UPDATE: Jeg prøvde den mørke en kveld jeg skulle ut, hadde den på i mange timer, og jeg begynte å merke at den var bare altfor tørr. Den sugde ut all fuktighet i leppen min og jeg så ut som en som hadde smurt crayon på leppen, en crayon som var tørr og klumpete. Denne var også glitter i (?) Noe som gjorde den styggere enn vanlig. Jeg ble egentlig veldig skuffet for å si det sånn! Jeg elsket leppestiften, men ikke denne liquid lipsticken som tørket matt. Den ble for tørr og ekkel for meg! 

    IKKE GLEM GIVEAWAYEN ♥



    #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetblogg #gerardcosmetics 


  • Publisert i kategorien Review




  • Anastasia Beverly Hills Illuminator

    • INNLEGG POSTET : 14.01.2016, 19:51

    Jeg er helt ærlig veldig skuffet. Denne var dyr og jeg måtte vente lenge på den. Den ble bestilt før nyttårssaften og ble liksom sendt på nyttårssaften, men den kom ikke før nesten to uker etterpå. I tillegg til det er den ikke noe fin, og det var ikke noe bredt farge utvalg. Denne glitrer, jeg vil ikke glitre, jeg vil skinne! Så denne kommer jeg nok til å selge videre bare fordi den var ikke meg. Som dere ser på bilde under glitrer den mer enn den skinner, og det likte jeg ikke! Dessuten var ikke fargen sterk heller. Altså den var ikke pigmentert, og jeg roterte min kost oppi hundre ganger, likevell ble det ikke noe fint! Du kan finne den HER. Jeg bestilte Riviera og trodde den var rosa, det var den ikke, den var mer brun. Med andre likte jeg virkelig ikke denne siden den glitrer mer enn den skinner, og fargen var ikke det jeg bestilte! 



    #anastasiabeverlyhills #highlighter #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg


  • Publisert i kategorien Review




  • Lancome Teint Miracle - review

    • INNLEGG POSTET : 11.01.2016, 10:00

    Jeg sa jeg skulle poste ett aldri så lite review av den foundationen jeg prøvde i dag. Må jo bare få sagt at jeg er imponert selv om den ikke satt så bra på meg! Den er nok perfekt for dere som sliter med tørr hud hele tiden! Denne ga masse fuktighet og tørket ikke huden ut i det hele tatt. På disse bildene hadde jeg hatt den på meg rundt 7 timer, på meg er jo den på vei til å renne av meg. Men det er fordi min hud egentlig er fet! Men hadde jeg hatt tørr hud så hadde denne sittet på meg hele dagen, det tror jeg! Jeg elsket finishen på den, da jeg tok den på var den semi matt, noe som betyr at den er matt men allikavell har litt glow i seg. Denne foundationen gjorde ikke mine porer større, den gjorde de heller mindre, dere kan jo fortsatt se dem om dere studerer nøye, men jeg har egentlig mye større porer. Den la seg kjempe fint rundt og på nesen min som dere ser, nesen min er egentlig veldig tørr. Derfor er den fortsatt så fin på nesen min! Ja, hva mer kan jeg si? Denne er perfekt for dere med tørr hud! Bare se på min nese, så ser dere at den er veldig fin! Du kan finne den HER. Er ganske sikker på at de har den på kicks og. 



    #review #foundation #lancome #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #beautyblog


  • Publisert i kategorien Review




  • First impressions - skincare

    • INNLEGG POSTET : 09.01.2016, 11:52

    I går fikk jeg enda en pakke i posten, en jeg hadde ventet på lenge og gledet meg lenge til! Jeg hadde høye forventninger til disse produktene, og det med god grunn! Min hud har vært helt i offside denne vinteren siden det har gått fra 10- til 10+ grader så ofte i det siste. Min hud har gått fra super fet til super tørr på null sekund nesten, og det er så irriterende i og med at jeg kun har sminke og hudpleie produkter til min egentlig fete hud! Derfor måtte jeg bestille noe nytt av hudkremer. Jeg prøvde alt dette i natt og kan med glede si at jeg allerede nå ser at det funker på min hud! De tørre områdene som flasser er ikke der lengre og leppene mine er silkemyke! Clinique Superdefense finner du HER. Clinique All About Eyes finner du HER. ElizabethArden Eight Hour Lip Balm finner du HER.




    #hudpleie #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skincare #clinique #elizabetharden


  • Publisert i kategorien Review




  • Clinique High Impact Mascara

    • INNLEGG POSTET : 04.01.2016, 11:32

    Har brukt en mascara siden julaften nå, og jeg må ærlig si, WOW. Fikk den til jul og har prøvd den siden da, jeg er ikke den typen som går uten falske vipper til vanlig, men i dag orker jeg ikke masse sminke, så da så jeg virkelig hvor stor forskjell denne mascaraen gjorde med mine få spinkle vipper! De ser så mye mer fyldig ut. Kosten er myk og deilig å bruke, gjør ikke vondt som noen mascaraer pleier å gjøre. Den er kanskje litt dyr, det vet jeg ikke, men den er i hvert fall verdt å prøve om du har tynne og spinkle vipper som meg! Nå kan jeg endelig føle meg vell uten falske vipper. 


    #review #mascara #sminke #makeup #clinique #skjønnhet #beauty 


  • Publisert i kategorien Review




  • Lancome Teint Idole Ultra 24H review

    • INNLEGG POSTET : 26.12.2015, 09:30

    Ja, jeg lovte dere mitt inntrykk av Lancome foundationen jeg fikk til jul, og her er den! På Bildet hadde jeg hatt den på i rundt 7 timer, og jeg er helt ærlig veldig skuffet. Jeg ble fortalt at denne var god for fet hud, ser det ut som det? Nei, jeg skinner som bare det og foundationen er begynt å gå vekk i hårlinjen og nesen noe som ikke er pent. Den ser ut til å være bra på skinnene mine, der er min hud normal, verken fet eller tørr eller uren. Så denne passer nok best for deg med normal hud! Her hadde jeg også brukt en god primer som vanligvis funker på alle andre foundationene jeg har, også pudder som pleier å funke bra. Også rundt munnen er den begynt å gå vekk som dere sikkert ser. Nei, for en foundation som er så dyr er det ikke verdt pengene! Kommer uansett til å bruke denne opp da, liker ikke kaste vekk noe fordi den ikke funker for min hudtype liksom. Alt i alt: ikke verdt pengene om du har fet, uren eller tørr hud. Om du har normal hud, kjør på!

    #sminke #inntrykk #lancome #makeup #skjønnhet #beauty #foundation #fethud


  • Publisert i kategorien Review




  • Swatches av Naked 3

    • INNLEGG POSTET : 23.12.2015, 11:31

    Tenkte å vise dere swatches av Urban Decay Naked 3 palettet i tilfelle noen av dere vil kjøpe det men er ekstremt usikker på om fargene er fine eller ikke. Det er jo selvfølgelig opp til enhver person! Jeg elsker jo alle fargene i dette palettet som sagt og kommer nok til å bruke dette oftere enn noen andre skygger jeg har. Men back to the point. Det var virkelig ikke enkelt å ta bilder, og dere får se litt av min søte Ole Brumm tattovering, men det får bare være! Det er samme rekkefølge som på bilde av palettet og armen. Dere kan se hva fargene heter og hvordan fargene er på armen, husk at du kan forsterke fargene med litt Fix+ fra MAC! 



    #urbandecay #swatches #naked3 #sminke #skjønnhet #beauty #makeup 


  • Publisert i kategorien Review




  • Chanel or Bourjois?

    • INNLEGG POSTET : 18.12.2015, 14:00

    Witch one? Den dyreste eller den billigste?
    Chanel sin bronzing i krem er super fin og veldig enkel å påføre. Den har veldig lite shimmer i seg, altså, den er ikke helt matt. Men for min del går det helt fint for jeg tar alltid pudder over etterpå! Dessuten ser du ikke shimmeret så godt. Den er veldig dyr da, noe som er litt nedsig, men den er verdt å prøve! Jeg elsker den og den er min all time favoritt! Denne trenger du heller ikke mye av, så vær forsiktig første gang du bruker den, bygg deg heller opp enn å ta for mye! 
    Bourjois sin bronzing i krem er også super fin og i alle fall enkel å bruke! Denne er mer mousse så er mykere konsistens og gjør det derfor tusen ganger enklere å blende ut enn alt annet! Denne er helt matt og er billig! Eneste som er dumt er at du ikke får tak i den i Norge eller på så veldig mange nettsider. Og de nettsidene du får tak i den på må du betale ufattelig mye i frakt og kanskje toll. Denne fikk jeg kjøpt av noen andre på en kjøp og salg av sminke gruppe på facebook som dere finner HER. 

    Alt i alt ville jeg heller gått for Chanel Soleil Tan De Chanel selv om den er dyr. Den er enklere å bruke, finere synes jeg og så er pakningen utrolig pen! Bare se på den da! Du får forresten tak i den på Kicks som jeg vet om! 




  • Publisert i kategorien Review




  • Anastasia Contour Kit - Første inntrykk

    • INNLEGG POSTET : 17.12.2015, 20:26

    Idag fikk jeg testet Anastasia Contour Kit, og jeg må si jeg elsker det! Her trenger du ikke setting pudder eller highlighter utenfor, for alt er inni her! Så deilig ♥ Det føles lett på huden, er lett å blende, og er godt pigmentert. 10/10 her. Det finnes i både krem og pudder. Jeg har bare pudderet, fordi jeg ikke er noe fan av krem konturering da det blir skittent på meg, men jeg kan nok tro at krem konturet i Anastasia er bra det og! Du får nok ikke shimmer i highligheteren der da. Men, jeg elsker dette. Alle fargene passer meg som er kritt hvit, og det er jo enda en bonus! 
    Noen av dere som har prøvd det å vil si sin erfaring? ♥


    #contour #anastasia #sminke #pudder #krem #anbefaling #review


  • Publisert i kategorien Review




  • Test av HM øyenskygge

    • INNLEGG POSTET : 16.12.2015, 20:26

    Idag fikk jeg endelig litt motivasjon til å teste ut den nye øyenskyggen min fra HM sin nye kolleksjon. Det er en singel øyenskygge og den heter In The Red. Jeg har hørt masse bra om de øyenskyggene, om at de var så pigmenterte. Jeg er skuffet. Joda den var jo pigmentert, om du bruker en spray som f.eks Mac Fix+. Men var den rød som jeg trodde? Nei. Den var mer rosa, lakserosa. Jeg leiter og leiter etter en rød øyenskygge, og når jeg testet den på hånden i butikken var den jo rød, bare ikke nå. Ufattelig trist! Men den var pigmentert og fargen var fin, så kommer nok til å bruke den oftere. 
    Alt i alt: Det er en super bra øyenskygge til en veldig billig pris, men den er ikke rød. 

    Og så, over til noe annet. Det var godt å se at så mange likte min anbefaling av selvbruningen! Godt å se at dere liker det jeg skriver om. Jeg har vært ute i hele dag og har ikke fått blogget tidligere, men til gjengjeld får jeg blogge mer i morgen! Eller, jeg skal ikke love noe ettersom jeg jobber 8 timer for dagen og må ta buss 2 timer totalt... Men jeg skal prøve! Hater å mobilblogge, så alle innlegg om morningen er forhåndskrevet om dere ikke har forstått det allerede! Tusen takk for dere som gidder å lese og kommentere hvert eneste innlegg, setter så utrolig mye pris på det! ♥



    #sminke #makeup #hm #skjønnhet #øyenskygge #test #review


  • Publisert i kategorien Review




  • JorgObé Peel Off Mask - Første inntrykk

    • INNLEGG POSTET : 13.12.2015, 17:01

    Da har jeg og Torstein prøvd Peel Off Masken fra JorgObé. Har tatt før, under og etter bilder av begge nesen så dere kan få se selv hva denne masken gjorde! 

    Først vil jeg starte med å si at det viktig å skrubbe og rense huden nøye før du bruker en maske, ellers ligger bare masken utenpå din hud uten å trekke inn og få gjort noe. Da kaster du egentlig bare vekk masken. Den må få trenge seg inn i huden din for å virke og da må det til med rens og skrubb først. DETTE ER VIKTIG. 
    Og så over til første inntrykket. Jeg er ikke super fornøyd med denne heller for å være ærlig. Den gjorde jo litt, tok litt hudormer, men ellers ikke noe særlig stor forskjell. Den var også vanskelig å fjerne, ikke bare å dra av, nei. Her sto vi med negler for å "dra" den av! Jeg så ikke noe stor forskjell på noen av nesene våre, men jeg tror at det må til ett tykkere lag med masken for at den skal funke bedre. Vi tok også kun på nesen ettersom det er kun der vi har hudormer. Nå er den på tilbud til 199kr på Vita forresten, så om du vil prøve den er det nå du må slå til! 
    Jeg synes faktisk det var kjempe gøyt at den var svart da! Den føltes ikke vond ut på huden, svei ikke og huden ble ikke stiv etterpå. Så jeg vil anbefale den til dere med masse hudormer, men husk ett tykt lag og bruk den mer enn en gang for å se forskjell! Jeg skal nok fortsette å bruke den selv om jeg ikke har så masse hudormer da. Har også hørt at noen liker denne for å ta vekk uønsket hårvekst i fjeset! Så neste gang skal jeg prøve den i hele fjeset (utenom bryna) 

    Nå skal jeg vaske alle sminkebørstene mine, har dere også husket dette? 

    #JorgObé #skjønnhet #hudpleie #maske #peeloff #hudormer 


  • Publisert i kategorien Review




  • Første inntrykk av Lush maske

    • INNLEGG POSTET : 13.12.2015, 10:00

    Som noen av dere vet så kjøpte jeg en ansiktsmaske fra Lush i går. Jeg prøvd den selvfølgelig med en gang.
    Det ikke det beste jeg hadde prøvd for å si det sånn. Jeg gjør alltid forarbeid som rens med skum og skrubb før jeg bruker en maske, det er veldig viktig ellers gjør ikke masken noe særlig for huden din. Når jeg tok på denne masken svei den utrolig mye, det roet seg ned når jeg gikk ut av badet, altså når det kom kald vind på huden min. Den var ikke enkel å fordele utover på huden heller, den var klumpete og seig. Jeg har hørt masse bra om Lush og deres produkter, så jeg ble ekstremt skuffet når jeg prøvde denne. Etter det hadde gått 10minutter tok jeg den av med varmt vann som det står på pakken. Den var heller ikke enkel å fjerne fra fjeset og den gjorde ikke noe særlig. Huden føltes helt lik ut som den gjorde før jeg tok på meg masken. Men jeg har kun prøvd denne en gang og skal prøve den flere ganger for å se noe forskjell! Men det var mitt førsteinntrykk, ett dårlig første inntrykk. Betalte heldigvis kun 88kr for denne lille saken, så er vell verdt å prøve en liten stund til! Den blir nok uansett brukt opp, fordi jeg hater å kaste nesten fulle ting. 


    #førsteinntrykk #lush #maske #skjønnhet #rens #hudpleie 


  • Publisert i kategorien Review




  • Resultat av Loreal Infallible 24H-MATTE

    • INNLEGG POSTET : 08.12.2015, 18:30

    Jeg skulle jo legge ut hvordan foundationen er med en gang den er påført, og hvordan den er når jeg er hjemme, altså 12timer etter. Kan trygt si dette er den beste foundation på jord. Den har ikke endret seg! Jeg er fortsatt matt og fin i huden, ingenting er fadet vekk! 12timer etter, er det mulig? Helt utrolig! Jeg er veldig fornøyd altså. Dere trenger ikke pudder over den heller siden den tørker matt! Jeg har kun pudder på haken og under øynene siden jeg tok concealer der, eller er det krem produkter som kontur og highlight! 
    Første bilde er med engang jeg påførte den, mens andre bilde er nå, 12 timer etter! 


  • Publisert i kategorien Review




  • Beste foundationen for fet hud

    • INNLEGG POSTET : 08.12.2015, 09:30

    Er så mange som har fet hud som ikke finner noen foundation som holder hele dagen... Vell, da kan jeg si at jeg har funnet den perfekte! Og en billig og. Ja, for du MÅ ikke nødvendigvis kjøpe en til flere hundre kroner som funker. Denne har faktisk rett farge til meg, jeg som er så bleik! 

    Loreal Infallible 24H-MATTE. Jeg har i fargen Porcelain, altså den lyseste! Denne holder seriøst hele dagen, jeg har en jobb som jeg ofte svettet litt i om morgningen, utrolig trist at sminken skal bli ødelagt så tidlig på dagen, derfor er jeg super glad for å ha funnet denne. Som sagt holder den hele dagen, jeg har til og med trent med den uten at den har fadet vekk, den er matt, tørker fort så vær kjapp med å blende den ut! Den har veldig bra dekk og jeg er ganske sikker på at du kan bygge dekken opp mer om du ønsker det. Denne koster for øyeblikket 118kr på Vita, men ellers koster den 169kr. Det er absolutt ikke gale med tanken på at eneste andre jeg har funnet er Kat Von D lock it foundation og den koster en god del mer! Jeg skal bruke denne i dag så jeg kan legge ut bilde hvordan den er når jeg først sminker meg, og hvordan den er blitt etter jobb og svetting!


  • Publisert i kategorien Review







  • Hei, jeg heter Anne og kommer fra Bergen! Jeg kommer til å skrive om sminke og hudepleie, litt negler kanskje. Men også om mine tanker og følelser. For kontakt: Anne_Andersen96@hotmail.com

  • + Følg denne bloggen


    KATEGORIER


    ARKIV


    SISTE INNLEGG






    hits