Glossybox

 • INNLEGG POSTET : 27.01.2016, 10:00

                                                                                                                                                    Samarbeid med Rabble 
Jeg har tidligere sagt at jeg har inngått ett samarbeidsskap med Rabble, noe som er kjempe gøy! Rabble er enn nettside som samler veldig mange rabattkoder og tilbud til mange forskjellige nettbutikker på en og samme sted. Det er jo super smart! Og det er også veldig mange gode tilbud som blir samlet der!
Har dere noengang hørt om Glossybox? Jeg hadde det engang før, og det var kjempe gøy! Glossybox er et skjønnhetsabonnoment hvor man får 5 produkter i en ekse en gang i måneden. Det er super gøy! På denne måten får du testet ut nye produkter, og hvem vet? Kanskje du finner din favoritt en gang! Innholdet varierer fra sminke, hudpleie, kroppspleie og hår. Hadde jeg hatt en fast jobb med fast lønn hadde jeg meldt meg på dette! I alle fall, Rabble har en rabattkode innpå siden dems hvor du får 20% rabatt på den første esken når du starter et løpende abonnement hos Glossybox (ordinær pris 179 kroner)!  (bare trykk på setningen så kommer du til rabattkoden!)♥                                                               
#sminke #skjønnhet #hudpleie #makeup #beauty #skincare #skjønnhetblogg #rabble #glossybox


 • Publisert i kategorien Rabble
 • Forny klesskapet ditt

  • INNLEGG POSTET : 20.01.2016, 09:00

                                                                                                                                                       Samarbeid med Rabble
  Hei igjen dere! Nå tenkte jeg det var på tide med litt klessnakk her på bloggen, klær er vell samme som skjønnhet ikke sant? Jada! Som jeg har sagt en gang før på bloggen så har jeg inngått et samarbeid med Rabble.no, og får derfor muligheten til å dele masse gode tilbud med dere! Dette er en side som samler veldig mange butikker sammen og deler rabattkoder og tilbud på en og samme nettside! Dette er jo helt genialt, ikke sant? Slipper du å få en og en mail om hvor det er tilbud eller om det er noe rabattkode osv, det så kjekt! Jeg benytter meg av denne siden ganske ofte faktisk, bare for å se om det er noe gøy på tilbud, eller mine favoritt butikker har noen rabattkoder tilgjengelig. 

  Nå i nyåret har jeg kjøpt en del nye klær, er jo alltid gøy med noe nytt i klesskapet! Jeg har nå leitet gjennom tre butikker og sett om det er noe jeg kunne tenkt meg, og visst er det det! Er alltid noe man vil ha, eller er det bare meg? Hehe, her er i alle fall det jeg har funnet!

  Dette fant jeg hos Bikbok, Bikbok har forresten 50% rabatt på masse produkter nå! Bare trykk på denne setningen så finner du det! 


  Dette ble funnet hos Nelly, var ikke den kjolen fin og perfekt til vinteren eller? PS, kjøper du for over 500kr får du 10% rabatt med en kode som ligger hos rabble, bare trykk på denne setningen så finner du den!   Dette fant jeg hos Asos, herregud. Var ikke de to første bh'ene søte eller? Og Calvin Klein er jo noe man må få kjøpt en gang i tiden! Asos har forresten opptill 70% rabatt på masse varer nå! Bare trykk på denne linken så finner du det!

  #samarbeid #rabble #tilbud #rabatt #klær #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Rabble
 • Motivasjon til hele året

  • INNLEGG POSTET : 06.01.2016, 10:00

                                                                                                                                                                                                         Samarbeid med Rabble
  Er det noe man sliter litt med i nyåret er det motivasjon til forskjellige ting. F.eks trening, ja, du har kanskje motivasjonen til det den første måneden ikke sant? Men hva med de 11 andre månedene da? Nei, på tide med litt trenings motivasjon kanskje! Det hjelper jo alltid å kjøpe nye klær til treningen, klær med freshe og friske farger, og selvfølgelig sko! Sko er så viktige å ha, gode sko, ikke noe billige uten såler. Hva med dusjen etter treningen som liksom skal være så god? Da trenger du jo såpe til kropp, kanskje en god skrubb og lotion! 

  Hos Rabble finner du masse gode tilbud hos mange forskjellige nettsider som Douglas, Eleven, BikBok, Keepfit, Zalando, Nelly osv. Jeg har gått inn i ett samarbeid med de og får derfor muligheten til å dele masse gode tilbud med dere! Rabble er en super nettside som samler alle rabattkoder og tilbud på en side, det har jeg leitet lenge etter! Nå slipper jeg jo å få mail etter mail fra en og en nettside som har tilbud eller rabattkode, trenger jo bare trykke meg innpå Rabble! Favoritt nettsidene mine hos dem er jo selvfølgelig Douglas, Ellos og Nelly og nå skal jeg vise dere hva dere kan finne der for å få motivasjon til å fortsette med treningen.

  Hos Douglas finner du disse tre som er perfekte å bruke i dusjen og etter dusjen! Du finner Douglas HER. Produktene heter J.S Douglas Sohne.

  Disse treningsklærne er funnet på Ellos, de har masse mer i masse flere farger! Dette er bare hva jeg ville bestilt! Du finner Ellos HER.

  Ser ikke de skoene fine og gode ut eller?! Disse tingene finner du hos Keepfit HER. Kunne godt tenkt meg den baggen selv. 

  #samarbeid #skjønnhet #rabble #rabattkoder #tilbud #trening #training #motivasjon 


 • Publisert i kategorien Rabble • Hei, jeg heter Anne og kommer fra Bergen! Skriver om alt innen sminke og skjønnhet, og poster videoer. For kontakt: Anne_Andersen96@hotmail.com

 • + Følg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits