hits
Mummikopp

 • INNLEGG POSTET : 18.01.2018, 20:05

Til bursdagen min var jeg så heldig å få mummikopper av mamma og pappa, jeg fikk to 2stk, den rosa hadde jeg allerede ønsket meg siden den er så meg! Og så fikk jeg vell månedens kopp i tillegg mener jeg det var, elsker koppene allerede! Lage kaffi og te på de hver dag. Også er de så fiiiiine. Skal nok begynne å samle på de en dag jeg har råd til en sånn hobby, haha!

Uansett, jeg lever og jeg kommer meg gjennom hverdagen sakte men sikkert. Nå skal jeg straks lage store og gode hveteboller, eller kanskje til og med schillingsboller, vi får se! Det er lenge siden jeg har spist det og laget det så nå gleder jeg meg. Kan dele oppskrift med dere seinere. Håper alle har hatt en fin dag så langt ♥


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Nye treningssko

  • INNLEGG POSTET : 09.01.2018, 21:43

  Disse fine og gode skoene fikk jeg til jul av mamma og pappa, elsker de! Sammen med de så har mamma meldt oss begge på ett løp i Bergen på 10km i februar så her må jeg få kondisen opp igjen. Så da gikk jeg opp og ned Norges bratteste fylkesvei med disse skoene, super deilige å gå med så tror ikke det blir vanskelig å trene fremover! De er jo også super fine da. Liker ikke lilla egentlig, at all. Men denne likte jeg, kombinasjonen med det turkise og lilla var så bra at jeg ikke tenkte over at jeg ikke liker lilla engang, haha! Anyways, nå sitter jeg for første gang siden jeg flyttet hit i stuen. Jeg bruker faktisk stuen, haha! Tv´n er jo på soverommet så da ligger jeg mye heller i sengen og ser på serie, men nå tenkte jeg faktisk at jeg skulle jobbe litt med diverse ting. Har også farge i håret og musikk på! I morgen blir det ny photoshoot med samme mann som sist, gleder meg masse og sitter nå og planlegger sminke, hår og klær, eller ingen klær, who knows! Håper alle har hatt en super dag i dag ♥


 • Publisert i kategorien Nytt
 • New years dress

  • INNLEGG POSTET : 04.01.2018, 15:59

  På nyttårsaften i år gjorde jeg ikke noe spesielt. Jeg chillet hos noen venner og koste meg skikkelig, nøt fyrverkeri og selskapet. Skulle egentlig på en fest, men fikk ikke denne kjolen før nyttårsaften så da gadd jeg ikke. Fikk den i forigårs da, den passet meg perfekt og jeg elsker den! Så behagelig å gå med. Veldig tøyelig og sitter veldig fint inntil kroppen. Puppene vises ikke når man bøyer seg heller, hihi. Du finner kjolen HER. Idag har jeg bare chillet i sengen med risgrøt og serie. I morgen tenkte jeg å prøve meg på trening og så må jeg handle litt mat og gå innom nav. Håper alle har en fin dag.

  PS: Kjærligheten er bra igjen♥


 • Publisert i kategorien Nytt
 • New shoes

  • INNLEGG POSTET : 16.12.2017, 15:05

  På torsdag var jeg hos mine foreldre for å spise middag og snakke med de, eller, mamma var på jobb så ble bare pappa. I alle fall! Jeg hadde jo bursdag på tirsdag og av mamma og pappa fikk jeg en hel haug med ting, skal vise dere alt litt etter litt, først vil jeg vise dere disse skoene! Så fiiine. Og gode! De svarte blir jeg å bruke på regnværs dager og de rosa på finværs dager. Må bare få impregnert de så kan jeg bruke de, wii! Ønsket meg disse skoene, måtte ha noen vintersko da jeg ikke har fra før av, så da var dette ett nyttig ønske! 

  Idag skjer det ikke stort, skal få besøk av kompis som jeg ikke har sett på 5år, haha! Så det blir jo koselig, ellers skal jeg bare slappe 100% av. Nei, vi snakkes, må runde av her! Butikken for å kjøpe tamponger next. 


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Flowers on a rainy day

  • INNLEGG POSTET : 13.12.2017, 12:16

  I det siste har jeg følt meg litt utmattet og likegyldig egentlig. Jeg vil ikke gå ut og jeg føler omtrent ingenting. Så da tenkte jeg at jeg skulle gi meg selv en bursdag og julegave. Fordi, hvorfor ikke? Jeg ville muntre meg selv litt opp og det gjorde jeg! Denne bh´en kjøpte jeg for 249kr på Lindex. Blomstrene dekker akkurat nipplene men ikke mer, haha! Digger det. Klær som er litt avslørende liker jeg best. Men jeg elsker også store og tykke klær, spesielt nå på vinteren når man holder på å dø av kuldesjokk hver gang man går ut døren. I dag regner det her i Bergen, eller, regner og snør om en annen. Dere vet, det typiske Bergens været! Jeg fikk forresten en liten håndstøvsuger til bursdagen min, haha! Fikk den i helgen da så har fått prøvd den litt. Verdens beste bursdagsgave hittil. Den har allerede gjort hverdagen min tusen ganger enklere. All den kattesanden på gulvet og alle hårene etter meg, poof. Gone. Jeg har bodd her siden august og først nå får jeg støvsugd leiligheten, haha! 


 • Publisert i kategorien Nytt
 • New in

  • INNLEGG POSTET : 05.12.2017, 17:41

  Nå har jeg akkurat fått vasket gulvene i leiligheten og kjøkkenet, endelig. Det var blitt krise, uff. Jeg er blitt så sinnsykt lat i det siste nå, not good. Men men, kanskje det bare er en periode? Håper i alle fall det. Igår var jeg ute og spiste med mormor, og siden jeg snart har bursdag ble det den årlige shoppingrunden etter middag! Da ble det denne toppen fra BikBok, kjolen fra VeroModa og en onesie pysjamas fra BikBok! Elsker alt sammen. Kjolen er jo bare perfekt på julaften f.eks, og toppen er jo perfekt for alle fester, haha! Tok ikke bilde av pysjamasen da den ikke ser spesielt vakker ut på kroppen, den er bare veldig søt og god å ha hjemme.


 • Publisert i kategorien Nytt
 • New in fra Bodylab

  • INNLEGG POSTET : 12.11.2017, 16:13

  På fredag fikk jeg disse 3 gode toppingene fra Bodylab! Prøvde de i går tidlig oppå pannekaker og is og alle 3 var helt nydelig. Nye favoritter for min del! De smakte virkelig det de skulle smake. Kommer nok til å prøve enda flere smaker neste gang jeg skal bestille. Du finner de HER.

  Nå er jeg hos mine foreldre, som sikkert de fleste vet er det farsdag og da måtte jeg jo selvfølgelig komme til de på middag og gi pappa en god klem, og så fikk han ett shotteglass hvor det står «far» på, av meg! Tidligere i dag var jeg på en messe for å støtte moren til kompisen min, kjøpte noen sinnsykt fine øredobber av hun som da ble min første julegave i år! Så da har jeg bare 6 julegaver igjen, woho! Alltid digg å få unna julegaver tidlig.


 • Publisert i kategorien Nytt
 • New in fra Lindex

  • INNLEGG POSTET : 02.11.2017, 12:25

  I går fant jeg som sagt en kjempe fin og digg genser på Lindex, den kostet kun 199kr, så jeg grep til! Den er i sånn velur stoff så den er sykt digg å gå med og ikke minst varm! Noe som er viktig nå på vinteren, varme og gode gensre. Jeg tror egentlig jeg har flest av de enn gensre jeg bruker på sommeren, haha! Er jo egentlig kaldt her året rundt spør du meg. Den er i en sånn plomme rød-lilla farge, så denne passet meg ypperlig synes jeg! Den er faktisk litt liten i str føler jeg. Jeg har M og den passer akkurat, en smule kort i armene for hva jeg liker, men det går fint, resten var så pent at det gjør ikke noe! Jeg finner den ikke på nettsiden dems da jeg fant den i butikken.


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Sminkebord - speil

  • INNLEGG POSTET : 25.10.2017, 22:30

  Ååååh, endelig! Endelig fikk jeg speilet jeg har ventet noen mnd på. Så sinnsykt fornøyd og kan nesten ikke vente med å sminke meg foran dette speilet! Perfekt sminkelys inni speilet og speilet er stort! Så deilig å endelig har ett skikkelig sminkespeil for engang skyld. Jeg som sminker meg så ofte og så mye, kan egentlig ikke forstå hvorfor jeg har brukt så lang tid på å fikse ett slikt speil, haha! 
  Nå var jeg så heldig at pappa hadde ett slikt speil liggende etter jobben hans som jeg da fikk, og i dag kom han endelig ned til meg og hang det på plass! Snille pappa´n min ♥ Uendelig takknemlig! Kommer til å passe sinnsykt godt på dette speilet altså, her skal det ikke engang ett fingeravtrykk på, haha! Neste jeg skal fikse på når det gjelder sminkebordet må være ett nytt og større bord som er mer egnet til sminke tenker jeg, men det får vente til jeg har fått tv i leiligheten tenker jeg!


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Klorestativ

  • INNLEGG POSTET : 23.10.2017, 22:00

  Igår fikk Sunshine ett nytt klorestativ som jeg tror hun elsker allerede, haha! Fant det brukt på en side på facebook, så på lørdag kveld var det full budrunde krig. Smart som jeg er la jeg inn siste bud 9min før den skulle slutte, og den andre personen jeg bydde mot la ikke merke til det, så jeg vant! Så nå er Sunshine offisielt det mest bortkjemte dyret i min familie i alle fall, haha! Men hun trengte det, hun hadde ikke ett skikkelig klorestativ så hun fikk ikke kvesset klørne skikkelig, men nå får hun endelig gjort det så nå håper jeg sofaen min får være i fred, hvis hun ikke føler hun må bruke både stativet og sofaen da, haha! Hun er så søt, gud som jeg elsker hun. 


 • Publisert i kategorien Nytt
 • New in fra NewYorker

  • INNLEGG POSTET : 23.10.2017, 18:58

  På lørdag når vi var på kino og burger king var jeg også innom NewYorker hvor jeg fant treningstightser. Hadde sykt dårlig tid og trodde egentlig denne kom til å bli ett bomkjøp siden den kun kostet 149kr. Men den er faktisk sinnsykt god! Sitter fint på kroppen, føles bra ut, sitter fint gjennom en løpetur og styrketrening, ikke for varm og ikke for kald. Denne var rett og slett så deilig at jeg må ta meg en tur på NewYorker og kjøpe flere tightser derfra! Følte meg ekstremt bra i denne og kunne faktisk bare hatt en til chille dager hvor jeg vil bruke noe annet enn bukser men fortsatt se noe lunde okei ut! 

  Nå holder jeg på å se Dollhouse med kompisen min, vi har spist kjempe god og sunn middag med kylling og daal og jeg har fått trent mage og løpt 4,30km ute i naturen! Så i dag er alt på plass, er fortsatt syk men men, det går vell over etter en stund, haha! 


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Gult er kult

  • INNLEGG POSTET : 19.10.2017, 18:56

  Fikk endelig denne genseren i posten i dag og den måtte selvfølgelig testes. Det var så god og stor! Denne er liksom i small, haha, how? Den er i alle fall amazing og fargen på den gjør alt mye bedre. Nelly har vært utsolgt for størrelsen small i evig lang tid men nå var den endelig inne igjen. Du finner den HER

  Nå er jeg nettopp kommet meg inn dørene etter å ha trent, i dag ble det armer, skuldre og litt rygg. I morgen er det magetrening igjen, og jeg gleder meg faktisk veldig. Selv om jeg kjente på slutten av treningen i dag at jeg var litt lei, men i dag ble det 1,5-2timer der den ene timen kun var jogging på tredemøllen, haha! Jaja, hva gjør man ikke for skjønnhet og velvære? Nå er jeg er så sulten at jeg nesten dør, i dag blir det ovnsstekt laks med litt grønnsaker, mmm. Anyways, i morgen reiser jeg og kompisen på hytten og da hører dere nok ikke noe fra meg resten av denne uken, kanskje jeg slenger inn ett kjapt innlegg i morgen engang, ellers snakkes vi til søndag kveld! Love you all ♥


 • Publisert i kategorien Nytt
 • New in fra MakeupMekka

  • INNLEGG POSTET : 13.10.2017, 18:30

  God kveld! I dag fikk jeg en pakke i posten fra MakeupMekka, å herregud som jeg har gledet meg til disse! Spesielt sminkekostene. De ser jo bare helt råbra ut!  Kan si så mye allerede at de føles fantastisk ut, og jeg tror nok disse blir mine nye favoritter. Er også veldig spent på foundation sticken og concealeren. Skal selvfølgelig legge ut mer detaljert hvordan de er på min hud og hvordan kostene er når jeg har fått prøvd dem. Tester nok sminkekostene allerede i morgen tidlig fordi de ser jo bare helt fantastisk ut. Foundationen og concealeren er jeg veldig spent på, er egentlig veldig sikker på at fargen er feil selv om jeg har valgt lysest, men nå har ikke MakeupMekka noe spesielt mange farger ute, veldig synd egentlig. Men men! Får klæsje på litt selvbruning før jeg skal teste de så passer nok fargen. Haha! 

  Nå har jeg faktisk rukket å vært på jobb, vært på butikk, trent hjemme (mage og armer), jogget 10min ute i regneværet, dusjet, frisket opp rødfargen og spist en god salat til middag. Med andre ord en veldig effektiv dag, nå er jeg mildt sagt sliten og tenker rett og slett å bare ligge i sengen og chille resten av kvelden før det blir enda en dag med jobb i morgen, jaja, blir i alle fall penger ut av all denne jobbingen! Haha.

  Foundationstick HER, concealer HER, koster HER.


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Fra forholdsklær til single klær

  • INNLEGG POSTET : 08.10.2017, 20:55

  Bestilte meg noen nye klær tidligere denne uken da jeg virkelig trenger noe nytt i klesskapet, jeg har kun noe jeg liker å kalle for "forholdsklær" og de er ikke spesielt fine eller sexy, de er kun komfortable egentlig. Og nå som jeg er singel og vil pushe meg selv litt ekstra utenfor komfortsonen så trenger jeg noen nye mer sexy klær å gå med, det føler jeg så langt at jeg har klart da! Begge bodyene er i str M noe som passer veldig bra, kanskje litt store men det synes jeg bare er bra. Da kan jeg i alle fall sitte uten å føle at kneppene skal sprette opp, haha! Jeg er forresten vanligvis en M i alt egentlig. Kjolen har jeg i str 34 og den passet ekstremt bra. Den sitter som ett skudd føler jeg, men nå har jeg veldig smal midje og små pupper, har du litt bredere midje og større pupper ville jeg valgt str 36 da strikket i midjen er litt stram. 

  Body 1 HER, body 2 HER, kjole HER.


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Passion fruit

  • INNLEGG POSTET : 07.10.2017, 13:20

  Jeg bare elsker denne duften. Den er så sinnsykt god, gjør at hele leiligheten lukter himmelsk godt, og det trenger jeg virkelig med denne kattedoen jeg fortsatt må ha, haha! Fikk også roser fra han jeg har besøk av i går, og det passet jo bare ekstra godt inn her, så tror jeg alltid egentlig må ha roser i leiligheten sånn at alle bildene jeg tar til bloggen blir fine, haha! Neida, tilbake til duften. Den lukter så godt og frisk, anbefaler alle å ha en slik i hjemme sitt. Jeg har den stående i stuen men leiligheten min er bare 30kvm, så den duften over hele leiligheten. De i butikken sa den kunne være i ett halvt år så jeg er spent på å se om den varer så lenge, den kostet jo 169kr mener jeg så den er jo ikke billig hvis man må kjøpe ny hver mnd. Men om den holder i hele seks mnd så er den billig! Denne er kjøpt på kremmerhuset, de hadde mange flere lukter men det var denne som talte til meg da. 

  Nå skal jeg chille litt mer før jeg må sette ræven i gir for å sminke meg og kle på meg og dra til en bursdagsfest til en gammel barndomsvenninne, det blir så kos! Skal prøve å få tatt bilder av antrekk og makeup til dere. 


 • Publisert i kategorien Nytt
 • BECCA & INGLOT

  • INNLEGG POSTET : 25.08.2017, 22:30

  Jeg har gledet meg i en uke på disse godsakene! Gleder meg enda mer til å prøve de. Trengte ny primer og foundation, higlighteren og duraline er bare for gøy rett og slett. Skal gi dere en update på hvordan disse oppfører seg på min hud og hvordan de er generelt. 

  Ellers skjer det ikke så mye for tiden. Har vært på jobb i dag, og så med en venninne, og nå skal jeg gjøre klart til en lang fjelltur jeg skal på i morgen! Da går jeg opp Fløyen, over vidden og ned Ulriken her i Bergen. Gleder meg sinnsykt mye! Skal ta masse bilder så dere får se. Håper på varme og sol da, ellers kan det kanskje bli litt kjipt. Men men, skal ikke håpe for mye om været her i Bergen, haha! Skal gå med en god kompis og mamma og pappa sin hund, Sol! Siden hunden heter Sol må jo det bli sol på himmelen og, ikke sant? Nei, nå burde jeg sove, god natt! 

  Foundation HER, primer HER, higlighter HER, duraline HER.


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Nytt på sminkebordet

  • INNLEGG POSTET : 19.08.2017, 13:04

  God dag. Som jeg sa i går så har jeg kjøpt litt nytt som jeg tenkte å vise dere i dag, vi begynner med sminken. Disse to tingene har jeg allerede hatt ett par ganger før, men synes alltid de er best og finner ikke noe annet som kan erstatte de. Real Techniques sponge og Mac Prep+Prime Fix+. Svampen bruker jeg til foundation og concealer og løst pudder hvis jeg har det, finnes ikke bedre svamper til foundation og concealer helt ærlig. 
  Mac Prep+Prime Fix+ bruker jeg til nesten alt, som primer under foundation, som en setting spray, for å gjøre enkelte øyenskygger mer pigmenterte og for å holde lengre. Dette er to produkter som jeg alltid vender tilbake til faktisk! 

  Har også en del nye klær som jeg vil vise dere seinere eller i morgen. Stay tuned! Noen som også vil se sminkebordet mitt?


 • Publisert i kategorien Nytt
 • New in - Nelly

  • INNLEGG POSTET : 07.04.2016, 10:54

  Sjekk disse skoene da! Herregud, tror ikke jeg eier noen som er finere enn disse! Nå må jeg bare lære meg å gå med de, hahaha! Jeg har ALDRI gått på høye heler. Jeg har alltid elsket det når andre går med det for det ser så grasiøst ut, og folk som klarer å putte sånne sko inni en hverdag fortjener all respekt av meg. Nå skal jeg faktisk prøve å gå med disse i dag da, i alle fall til jobb, det blir jo spennende siden det kun er nedover bakke til bussen... Er heldigvis sol ute, sikkert ikke varmt, men men. Og så disse brillene da! Så jo bare for meg at jeg kunne gå med de med røde lepper jeg, så vi får nå se hvordan det vil se ut! Hahah, nei, jeg må løpe, vi snakkes! ♥​ 

  / Sko HER / Briller HER / ser at de røde skoene er utsolgt, men de har svart og sand farget!
  #sko #solbriller #fashion #mote #skjønnhet #skjønnhetsblogg 


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Essie summer

  • INNLEGG POSTET : 11.03.2016, 23:45

  Ååååh, nå vil jeg ha sommer! Kjøpte meg fire neglelakker i dag å herregud så fine farger, så lyse og full av sommer vibe! Jeg har brukt "Waltz" på neglene nå i kveld og kan si at dette er en fin hvit farge, den er ikke super pigmentert, men den er hvit! Neglelakken var veldig flytende og enkel å påføre, ble ikke mye søl rundt neglene her i gården! Pleier som regel å søke overalt, har av og til fått i håret og, gudene vet hvordan. 
  Måtte bare dele disse fine neglelakkene! Fikk disse 4 for 100kr, woho! Spør du meg så er det billig, eller hva? Ellers holder jeg på å sovne her jeg sitter nå, så noe særlig mye å si har jeg ikke. Men jeg kommer tilbake i morgen med
  fest look, både sminke og antrekk! Skal også få lagd en "Get Ready With Me" video, men den kommer i så fall ut på søndag. Nei, blæææh, god natt! ♥

  / Waltz / Vanity Fairest / Whisper / ST.Barths Blue /   #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #essie #neglelakk


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Morphe Brushes 35B

  • INNLEGG POSTET : 27.02.2016, 19:29

  Herregud jeg er så glad! De neste ukene kommer det til å bli noen fargerike looker med dette palettet! Har enda ikke testet det, men det skal jeg få gjort en dag neste uke, som jeg gleder meg! Torstein var så snill og bestile denne til meg, håper den lever opp til mine forventninger. Har lest fra mange at de elsker Morhpe Brushes palettene pga pigmentasjon og farger, så nå gleder jeg meg masse! Dette er Morphe Brushes 35B som du kan få kjøpt HER. Det fins dessverre ikke i en fysisk butikk i Norge! Utrolig kjipt! Vil også si at dette palettet har rast ned i pris sist jeg sjekket. Når dette ble bestilt kostet det 209kr, nå koster det 201kr. Det er ca en og en halv uke siden det ble bestilt, haha! 


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #morphebrushes #farger


 • Publisert i kategorien Nytt