Gult er kult

 • INNLEGG POSTET : 19.10.2017, 18:56

Fikk endelig denne genseren i posten i dag og den måtte selvfølgelig testes. Det var så god og stor! Denne er liksom i small, haha, how? Den er i alle fall amazing og fargen på den gjør alt mye bedre. Nelly har vært utsolgt for størrelsen small i evig lang tid men nå var den endelig inne igjen. Du finner den HER

Nå er jeg nettopp kommet meg inn dørene etter å ha trent, i dag ble det armer, skuldre og litt rygg. I morgen er det magetrening igjen, og jeg gleder meg faktisk veldig. Selv om jeg kjente på slutten av treningen i dag at jeg var litt lei, men i dag ble det 1,5-2timer der den ene timen kun var jogging på tredemøllen, haha! Jaja, hva gjør man ikke for skjønnhet og velvære? Nå er jeg er så sulten at jeg nesten dør, i dag blir det ovnsstekt laks med litt grønnsaker, mmm. Anyways, i morgen reiser jeg og kompisen på hytten og da hører dere nok ikke noe fra meg resten av denne uken, kanskje jeg slenger inn ett kjapt innlegg i morgen engang, ellers snakkes vi til søndag kveld! Love you all ♥


 • Publisert i kategorien Nytt
 • New in fra MakeupMekka

  • INNLEGG POSTET : 13.10.2017, 18:30

  God kveld! I dag fikk jeg en pakke i posten fra MakeupMekka, å herregud som jeg har gledet meg til disse! Spesielt sminkekostene. De ser jo bare helt råbra ut!  Kan si så mye allerede at de føles fantastisk ut, og jeg tror nok disse blir mine nye favoritter. Er også veldig spent på foundation sticken og concealeren. Skal selvfølgelig legge ut mer detaljert hvordan de er på min hud og hvordan kostene er når jeg har fått prøvd dem. Tester nok sminkekostene allerede i morgen tidlig fordi de ser jo bare helt fantastisk ut. Foundationen og concealeren er jeg veldig spent på, er egentlig veldig sikker på at fargen er feil selv om jeg har valgt lysest, men nå har ikke MakeupMekka noe spesielt mange farger ute, veldig synd egentlig. Men men! Får klæsje på litt selvbruning før jeg skal teste de så passer nok fargen. Haha! 

  Nå har jeg faktisk rukket å vært på jobb, vært på butikk, trent hjemme (mage og armer), jogget 10min ute i regneværet, dusjet, frisket opp rødfargen og spist en god salat til middag. Med andre ord en veldig effektiv dag, nå er jeg mildt sagt sliten og tenker rett og slett å bare ligge i sengen og chille resten av kvelden før det blir enda en dag med jobb i morgen, jaja, blir i alle fall penger ut av all denne jobbingen! Haha.

  Foundationstick HER, concealer HER, koster HER.


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Fra forholdsklær til single klær

  • INNLEGG POSTET : 08.10.2017, 20:55

  Bestilte meg noen nye klær tidligere denne uken da jeg virkelig trenger noe nytt i klesskapet, jeg har kun noe jeg liker å kalle for "forholdsklær" og de er ikke spesielt fine eller sexy, de er kun komfortable egentlig. Og nå som jeg er singel og vil pushe meg selv litt ekstra utenfor komfortsonen så trenger jeg noen nye mer sexy klær å gå med, det føler jeg så langt at jeg har klart da! Begge bodyene er i str M noe som passer veldig bra, kanskje litt store men det synes jeg bare er bra. Da kan jeg i alle fall sitte uten å føle at kneppene skal sprette opp, haha! Jeg er forresten vanligvis en M i alt egentlig. Kjolen har jeg i str 34 og den passet ekstremt bra. Den sitter som ett skudd føler jeg, men nå har jeg veldig smal midje og små pupper, har du litt bredere midje og større pupper ville jeg valgt str 36 da strikket i midjen er litt stram. 

  Body 1 HER, body 2 HER, kjole HER.


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Passion fruit

  • INNLEGG POSTET : 07.10.2017, 13:20

  Jeg bare elsker denne duften. Den er så sinnsykt god, gjør at hele leiligheten lukter himmelsk godt, og det trenger jeg virkelig med denne kattedoen jeg fortsatt må ha, haha! Fikk også roser fra han jeg har besøk av i går, og det passet jo bare ekstra godt inn her, så tror jeg alltid egentlig må ha roser i leiligheten sånn at alle bildene jeg tar til bloggen blir fine, haha! Neida, tilbake til duften. Den lukter så godt og frisk, anbefaler alle å ha en slik i hjemme sitt. Jeg har den stående i stuen men leiligheten min er bare 30kvm, så den duften over hele leiligheten. De i butikken sa den kunne være i ett halvt år så jeg er spent på å se om den varer så lenge, den kostet jo 169kr mener jeg så den er jo ikke billig hvis man må kjøpe ny hver mnd. Men om den holder i hele seks mnd så er den billig! Denne er kjøpt på kremmerhuset, de hadde mange flere lukter men det var denne som talte til meg da. 

  Nå skal jeg chille litt mer før jeg må sette ræven i gir for å sminke meg og kle på meg og dra til en bursdagsfest til en gammel barndomsvenninne, det blir så kos! Skal prøve å få tatt bilder av antrekk og makeup til dere. 


 • Publisert i kategorien Nytt
 • BECCA & INGLOT

  • INNLEGG POSTET : 25.08.2017, 22:30

  Jeg har gledet meg i en uke på disse godsakene! Gleder meg enda mer til å prøve de. Trengte ny primer og foundation, higlighteren og duraline er bare for gøy rett og slett. Skal gi dere en update på hvordan disse oppfører seg på min hud og hvordan de er generelt. 

  Ellers skjer det ikke så mye for tiden. Har vært på jobb i dag, og så med en venninne, og nå skal jeg gjøre klart til en lang fjelltur jeg skal på i morgen! Da går jeg opp Fløyen, over vidden og ned Ulriken her i Bergen. Gleder meg sinnsykt mye! Skal ta masse bilder så dere får se. Håper på varme og sol da, ellers kan det kanskje bli litt kjipt. Men men, skal ikke håpe for mye om været her i Bergen, haha! Skal gå med en god kompis og mamma og pappa sin hund, Sol! Siden hunden heter Sol må jo det bli sol på himmelen og, ikke sant? Nei, nå burde jeg sove, god natt! 

  Foundation HER, primer HER, higlighter HER, duraline HER.


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Nytt på sminkebordet

  • INNLEGG POSTET : 19.08.2017, 13:04

  God dag. Som jeg sa i går så har jeg kjøpt litt nytt som jeg tenkte å vise dere i dag, vi begynner med sminken. Disse to tingene har jeg allerede hatt ett par ganger før, men synes alltid de er best og finner ikke noe annet som kan erstatte de. Real Techniques sponge og Mac Prep+Prime Fix+. Svampen bruker jeg til foundation og concealer og løst pudder hvis jeg har det, finnes ikke bedre svamper til foundation og concealer helt ærlig. 
  Mac Prep+Prime Fix+ bruker jeg til nesten alt, som primer under foundation, som en setting spray, for å gjøre enkelte øyenskygger mer pigmenterte og for å holde lengre. Dette er to produkter som jeg alltid vender tilbake til faktisk! 

  Har også en del nye klær som jeg vil vise dere seinere eller i morgen. Stay tuned! Noen som også vil se sminkebordet mitt?


 • Publisert i kategorien Nytt
 • New in - Nelly

  • INNLEGG POSTET : 07.04.2016, 10:54

  Sjekk disse skoene da! Herregud, tror ikke jeg eier noen som er finere enn disse! Nå må jeg bare lære meg å gå med de, hahaha! Jeg har ALDRI gått på høye heler. Jeg har alltid elsket det når andre går med det for det ser så grasiøst ut, og folk som klarer å putte sånne sko inni en hverdag fortjener all respekt av meg. Nå skal jeg faktisk prøve å gå med disse i dag da, i alle fall til jobb, det blir jo spennende siden det kun er nedover bakke til bussen... Er heldigvis sol ute, sikkert ikke varmt, men men. Og så disse brillene da! Så jo bare for meg at jeg kunne gå med de med røde lepper jeg, så vi får nå se hvordan det vil se ut! Hahah, nei, jeg må løpe, vi snakkes! ♥​ 

  / Sko HER / Briller HER / ser at de røde skoene er utsolgt, men de har svart og sand farget!
  #sko #solbriller #fashion #mote #skjønnhet #skjønnhetsblogg 


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Essie summer

  • INNLEGG POSTET : 11.03.2016, 23:45

  Ååååh, nå vil jeg ha sommer! Kjøpte meg fire neglelakker i dag å herregud så fine farger, så lyse og full av sommer vibe! Jeg har brukt "Waltz" på neglene nå i kveld og kan si at dette er en fin hvit farge, den er ikke super pigmentert, men den er hvit! Neglelakken var veldig flytende og enkel å påføre, ble ikke mye søl rundt neglene her i gården! Pleier som regel å søke overalt, har av og til fått i håret og, gudene vet hvordan. 
  Måtte bare dele disse fine neglelakkene! Fikk disse 4 for 100kr, woho! Spør du meg så er det billig, eller hva? Ellers holder jeg på å sovne her jeg sitter nå, så noe særlig mye å si har jeg ikke. Men jeg kommer tilbake i morgen med
  fest look, både sminke og antrekk! Skal også få lagd en "Get Ready With Me" video, men den kommer i så fall ut på søndag. Nei, blæææh, god natt! ♥

  / Waltz / Vanity Fairest / Whisper / ST.Barths Blue /   #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #essie #neglelakk


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Morphe Brushes 35B

  • INNLEGG POSTET : 27.02.2016, 19:29

  Herregud jeg er så glad! De neste ukene kommer det til å bli noen fargerike looker med dette palettet! Har enda ikke testet det, men det skal jeg få gjort en dag neste uke, som jeg gleder meg! Torstein var så snill og bestile denne til meg, håper den lever opp til mine forventninger. Har lest fra mange at de elsker Morhpe Brushes palettene pga pigmentasjon og farger, så nå gleder jeg meg masse! Dette er Morphe Brushes 35B som du kan få kjøpt HER. Det fins dessverre ikke i en fysisk butikk i Norge! Utrolig kjipt! Vil også si at dette palettet har rast ned i pris sist jeg sjekket. Når dette ble bestilt kostet det 209kr, nå koster det 201kr. Det er ca en og en halv uke siden det ble bestilt, haha! 


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #morphebrushes #farger


 • Publisert i kategorien Nytt
 • New in

  • INNLEGG POSTET : 24.02.2016, 13:00

  Er det noe jeg ikke har så er det ett concealer palette med forskjellige farger, en nude eye"liner" og en foundation i glass form uten pumpe, så det var jammen på tide! Gleder meg til å få testet ut disse produktene, kommer selvfølgelig til å skrive om de eller kanskje vise de i en video, vi får se! Var på tide jeg fikk noe nytt i sminke"skapet" mitt, haha!  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #mote #fashion #clinique #macfactor #catrice


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Winnie the Pooh shoes

  • INNLEGG POSTET : 16.02.2016, 09:00

  Jeg kunne ikke bare gå forbi når jeg så disse skjønne og morsomme skoene. Jeg MÅTTE ha de. Jeg kan ikke kun ha en tattovering av Ole Brumm, neida, for jeg må også ha sko! Si ifra om noen finner en voksen genser med Ole Brumm på. Da jeg var liten kalte jeg faktisk Ole Brumm for Ommelom. Jeg har faktisk vurdert å tattovere det under tattoveringen, hvem vet? Kanskje jeg er gal nok til å gjøre det, haha! I alle fall, disse har jeg siklet lenge etter egentlig, fant de først på JunkYard, men de er visst utsolgt for jeg fant de ikke igjen i går natt. Så derfor måtte jeg innom DNA skobutikken i Bergen sentrum og kjøpe disse. De kostet 700kr, men det var så verdt pengene! Kommer til å bruke disse i alle finværsdager. Hva synes dere?  #skjønnhet #beauty #mote #fashion #skjønnhetsblogg #olebrumm #barnesko #voksensko #vans


 • Publisert i kategorien Nytt
 • MakeupMekka

  • INNLEGG POSTET : 12.02.2016, 12:02

  Jeg bestilte meg litt nytt fra Makeup Mekka på tirsdag og fikk det allerede onsdag, det digget jeg! Kontur kittet var på tilbud til 99kr og resten kosten meg kun 5kr hver! Det digget jeg, så da tok jeg sjangsen. Tenker jeg skal skrive litt mer om produktene når jeg har fått testet de litt mer, akkurat nå gjør jeg meg klar til å lage to videoer til dere siden det kun har vært en video denne uken, noe som er litt kjipt i min mening! Første videoen som er av øyenskygge looken for valentinsdagen kommer nok opp i kveld! 
  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #makeupmekka


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Michael Kors Hint

  • INNLEGG POSTET : 02.02.2016, 13:26

  Vet ærlig talt ikke om jeg liker denne neglelakken eller ikke. Fargen er skikkelig rar, men om det er fordi jeg har super korte og ugly negler nå, vet jeg ikke! Fargen er i Hint. Neglelakker er jo som regel finere når man har litt lengde på neglene, men mine var slemme og knakk i helgen... Men i alle fall, den var enkel å bruke i alle fall! Ble ikke like mye søl her som det pleier å bli, hahah! Designet er i alle fall super fint. 
  Heldige meg vant ett gavekort for litt siden og bestemte meg derfor for å bruke pengene på noe tull, som neglelakk fra Michael Kors, trenger jo ikke, men den er fin å se på! Men når jeg fikk den var den allerede åpnet, så gullkorken går av så jeg må skru den opp med den ekstra hvite korken under gullkorken, hvis noen forsto det? I tillegg er det tørket neglelakk utenpå glasset, men jeg er så lat at jeg ikke orker å dra helt til byen igjen for at de skal sende den tilbake og så må jeg vente en uke på ny, hahah, noen som har det sånn og? I alle fall, jeg er tom for ideer, jeg sitter bare hjemme for tiden og føler derfor ikke trangen til å lage noen sminkelooker, og da mister jeg helt inspirasjonen... Noen tips?
  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #neglelakk #michaelkors #skjønnhetsblogg 


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Gerard Cosmetics

  • INNLEGG POSTET : 22.01.2016, 10:00

  Endelig kom de, de jeg har ventet på så lenge. Gerard Cosmetics leppestift og to liquid lipsticks, omg. Se så fiiine! Skal heller gjøre en swats til dere en annen dag når jeg skal bruke de. Nå må de få varme seg opp! Stakkars har vært i postkassen ute i 5- grader i 2 timer... Neida. Designet er jo drit fint! Det kan jeg si! Skal heller skrive litt mer om hvordan de er på leppen osv en annen gang. ♥

  IKKE GLEM GIVEAWAYEN   #sminke #makeup #gerardcosmetics #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #leppestift


 • Publisert i kategorien Nytt
 • House of Lashes

  • INNLEGG POSTET : 18.01.2016, 17:09

  Når jeg kom hjem ventet disse to vippene på meg, og herregud så fine! Jeg er forelsket i det allerede og gleder meg masse til å teste de. De var litt dyrere enn ebay vipper, men jeg ville teste disse siden jeg har så masse om de! Noen av disse er kommet inn på HM, men ikke alle, og ikke de fineste i min mening, derfor måtte jeg heller bare bestille disse to på HouseofLashes sin hjemmeside. Du kan finne Heartbreaker HER, og Siren kan du finne HER. De tok 4 arbeidsdager å få de for meg. Du kan bestille 3 par av disse vippene for 9 dollar og få fri frakt og du slipper å tenke på toll siden totall prisen blir under 350kr da. Bestiller du for mer enn 350kr må du være klar over at den kan komme toll i posten for å få pakken hentet! 


  #houseoflashes #vipper #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Nytt
 • New in

  • INNLEGG POSTET : 17.01.2016, 13:28

  Jeg begynte å få så dårlig plass til alle leppestiftene mine at jeg måtte kjøpe meg en sånn her greie, og det er jeg sjeleglad for at jeg gjorde! Denne ble faktisk bestilt på ebay for 2 uker siden, betalte vell 30kr for denne, altså, du trenger ikke gå i en dyr butikk og betale over 100kr for disse om du klarer å vente to-tre uker! Venter noen ebay pakker til, enda en sorterings greie og litt til, gleder meg! Og så har jeg selvfølgelig kjøpt andre The Balm øyenskygge palettet nemlig Nude Tude, så nå har jeg både Nude Dude og Nude Tude! Rikelig med øyenskygger å velge mellom. Og så måtte jeg grabbe med meg blush palettet også! Her har jeg nok missforstått da jeg trodde det var litt cream og litt pudder, men alt er i cream form, noe som helt greit! For palettet i seg selv er jo så utrolig søtt uansett! Og så måtte jeg ha påfyll at min favoritt lilla shampoo, og nå bestilte jeg like godt 1L så jeg slipper å bekymre meg for det på en gooood stund! HER finner du leppestift sorteringen, HER finner du Nude Tude, og HER finner du How' bout Them Apples? og HER finner du shampooen. Nå har jeg testet webkameraet mitt og funnet litt ut av ting og tang, så tror nok jeg skal prøve litt mer i kveld og så får jeg se om jeg får laget noe sminkevideo til dere!


  #sminke #hår #makeup #hair #newin #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #thebalm 


 • Publisert i kategorien Nytt
 • New in - Anastasia og Lush

  • INNLEGG POSTET : 14.01.2016, 10:00

  På tirsdag fikk jeg endelig kjøpt noe annet fra Lush som jeg prøvde samme dag med Silje! Jeg kjøpte meg en leppeskrubb da mine lepper har altfor masse tørre flak på som jeg gjerne vil ha vekk. Jeg skal skrive litt mer utdypende om den seinere eller når jeg har fått testet den ut litt flere ganger! Og igår når jeg kom hjem igjen fikk jeg en etterlengtet pakke i posten fra BeautyBay! Nemlig Anastasia Beverly Hills Illuminator i fargen Riviera, Den er sååå fin! Skal skrive litt mer om den også når jeg har fått testet den, ellers stikker jeg bare hodet innom før jeg stikker til tattovøren min for å bli ferdig med tattoveringen en gang for alle! Åh som jeg gleder meg! 


  #anastasia #lush #sminke #hudpleie #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg 


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Pakke i posten

  • INNLEGG POSTET : 05.01.2016, 11:19

  Endelig er kameraet ferdig ladet og jeg kunne ta bilder av mine nyeste innkjøp! Jeg har ikke prøvd noe av det utenom kostene, ikke akkurat disse, men noen andre fra Real Techniques har jeg prøvd og jeg elsker de kostene! Derfor bestilte jeg fire nye. The balm Put A Lid On It og Nude Dude palettet gleder jeg meg kjempe masse til å prøve! Har hørt masse bra og da tenkte jeg at jeg kunne like så godt prøve de selv, har ikke engang swatchet øyenskyggene enda! Nyx Angel Veil har jeg hørt skal være en god dupe av Hourglass Mineral Veil Primeren, og den fra Hourglass fikk jeg prøve av en gang, og jeg elsker den. Men den er dessverre kun å få tak i på Sephora og den var så dyr at moms og frakt ble dyrt, derfor prøver jeg heller Nyx sin! Gel liner trengte jeg, den fra Body Shop var virkelig ikke god, den er allerede tørket ut, så da tenkte jeg å prøve denne fra Inglot. Vippene vet jeg er gode, for Ardell sine vipper er bare fantastisk å påføre! 

  Har dere prøvd noe av dette og vil gi meg litt tips?  #sminke #makeup #thebalm #inglot #realtechniques #nyx #ardell #skjønnhet #beauty


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Shelas Fragrance Candle

  • INNLEGG POSTET : 04.01.2016, 17:03

  Var nettopp i posten og hentet en stor og gledelig pakke fra BliVakker! Bestilte den lenge før nyttår, før jul tror jeg, men fikk den først i dag, klager ikke! Jeg er utrolig fornøyd med alt jeg fikk. Fikk ikke tatt mer bilder enn av duftlyset jeg fikk med meg da kameraet bestemte seg for å ville lade. Men det kommer nok i morgen! Nå sitter jeg bare å nyter det nye duftlyset mitt, som forresten er helt utrolig sukkersøtt! Det er tre veker i! Hæææ, aldri sett det før, men jeg digger det! Kanskje det kan komme litt god lukt og varme på rommet mitt nå? Jeg elsker det, dumme er at det koster 200kr pr stk, så vi får se hvor lenge denne holder og om den er så god som jeg nå påstår at den er, kanskje jeg bestiller meg flere om en måneds tid?  #duftlys #candle #shelas #blivakker #skjønnhet #sminke #beauty #makeup


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Sans Soucis

  • INNLEGG POSTET : 30.12.2015, 15:21

  Jeg er elendig på fuktighetsgivende kremer. Men nå om vinteren har huden min tatt en drastisk vending, nemlig å gå fra super fet til super tørr! Sminken bare flekker seg og nesen min flasser selv om jeg skrubber så hardt og mye jeg kan. Derfor blir det til at jeg måtte kjøpe ny krem i dag, vet ikke om denne er ny, men har aldri sett eller hørt om den. Og jeg elsker å prøve noe helt nytt! Butikk damen sa i hvert fall at hun elsker denne nå om vinteren. Den er jo beregnet for litt eldre damer da, men siden jeg kun skal bruke denne som en nattkrem vil det nok gå fint. Jeg vet og at rynkekremer er mye fetere enn vanlige dagkremer. Derfor har jeg litt store håp for denne! Har aldri kjøpt en så dyr krem før heller, 250kr. Hallo, kremen jeg bruker til vanlig koster 80kr og kan kjøpes på alle matbutikker. 250kr er jo ikke dyrt, men jeg er jo så vandt til 80kr krem. Kan gi dere en update om hvordan denne funker for meg om dere er interresert! Og om noen har prøvd denne, kan dere fortelle litt om deres erfaring? 

  #Sanssoucis #krem #rynker #nattkrem #fethud #tørrhud #skjønnhet #beauty #pleie #hudpleie


 • Publisert i kategorien Nytt

 • hits