hits
New Years Eve makeup

 • INNLEGG POSTET : 31.12.2015, 18:19

Godt nytt år alle sammen! Nå har jeg styrt på i en hel evighet med sminke og hår og klær. Idag var ingenting on point, sminken begynte å tulle seg midt i, skyggene ble helt feil i min mening, men det ble vell helt ok til slutt! Vurderte nesten å avlyse hele nyttårssaften. Alle har vell sånne dager! Men denne kunne kommet en dag jeg egentlig ikke skulle noe sted. Jeg og Torstein skal snart spise middag med min familie så er det off to party! Vi har forresten 2 års jubileum i dag! Det er ikke noe spesielt som har skjedd i dag, føler egentlig bare det er en hvilken som helst annen dag. Alle jubileum trenger ikke feires, tror heller vi feirer stort når vi har hatt 10 års jubileum! #makeup #sminke #skjønnhet #beauty #makeupgeek #newyearseve #godtnyttår 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Sans Soucis

  • INNLEGG POSTET : 30.12.2015, 15:21

  Jeg er elendig på fuktighetsgivende kremer. Men nå om vinteren har huden min tatt en drastisk vending, nemlig å gå fra super fet til super tørr! Sminken bare flekker seg og nesen min flasser selv om jeg skrubber så hardt og mye jeg kan. Derfor blir det til at jeg måtte kjøpe ny krem i dag, vet ikke om denne er ny, men har aldri sett eller hørt om den. Og jeg elsker å prøve noe helt nytt! Butikk damen sa i hvert fall at hun elsker denne nå om vinteren. Den er jo beregnet for litt eldre damer da, men siden jeg kun skal bruke denne som en nattkrem vil det nok gå fint. Jeg vet og at rynkekremer er mye fetere enn vanlige dagkremer. Derfor har jeg litt store håp for denne! Har aldri kjøpt en så dyr krem før heller, 250kr. Hallo, kremen jeg bruker til vanlig koster 80kr og kan kjøpes på alle matbutikker. 250kr er jo ikke dyrt, men jeg er jo så vandt til 80kr krem. Kan gi dere en update om hvordan denne funker for meg om dere er interresert! Og om noen har prøvd denne, kan dere fortelle litt om deres erfaring? 

  #Sanssoucis #krem #rynker #nattkrem #fethud #tørrhud #skjønnhet #beauty #pleie #hudpleie


 • Publisert i kategorien Nytt
 • YvesSaintLaurent

  • INNLEGG POSTET : 29.12.2015, 17:21

  Denne lukter ufattelig godt. Min mor sier jeg lukter muffins når jeg går med den, og jeg er elendig på å lukte etter hva som faktisk lukter. Lukten er i alle fall søt! Og så er jo designet på flasken ufattelig fin og da! 

  Jeg er tilbake nå, men har bestemt meg for å blogge så mye jeg klarer. Om jeg blogger flere ganger for dagen kommer jeg til å gå tom for ting å skrive om til slutt. Derfor blir det minst ett innlegg om dagen, hvis dere er heldig kanskje to. Jeg må roe meg litt ned, så jeg fortsatt har litt å skrive om, for akkurat nå blir det ikke til å skrive noe om noe før jeg får noe nytt. Og jeg har ikke råd til å kjøpe noe nytt hele tiden heller! Venter på noe i posten nå, men er vell travelt for posten akkurat nå, men da kommer det nok ett innlegg ut! Nå er jeg så trøtt at jeg så vidt klarer å skrive eller redigere bilder, har vell brukt 20min på dette innlegget allerede... 

  #yvessaintlaurent #parfyme #skjønnhet #duft #blackopium #beauty


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Følg meg overalt

  • INNLEGG POSTET : 27.12.2015, 10:00

  Fri til tirsdag

  • INNLEGG POSTET : 26.12.2015, 16:00

  Tar meg litt blogg fri til tirsdag da jeg de neste dagene ikke skal bruke noe tid på sminke. Jeg og Torstein skal på lan party, det betyr masse spilling, masse snop, masse brus og energidrikker, lite søvn. Dette var vi på i fjord og, håper det blir like koselig nå som sist! Så idag kjørte jeg en enkel look fordi før lan partyet skal min farmor komme til oss å spise middag, da er det greit å se litt stelt ut og ikke som en narkis. Håper dere venter på meg til jeg kommer tilbake da! ♥

  #makeup #sminke #katvond #urbandecay #beauty #skjønnhet #lanparty


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Lancome Teint Idole Ultra 24H review

  • INNLEGG POSTET : 26.12.2015, 09:30

  Ja, jeg lovte dere mitt inntrykk av Lancome foundationen jeg fikk til jul, og her er den! På Bildet hadde jeg hatt den på i rundt 7 timer, og jeg er helt ærlig veldig skuffet. Jeg ble fortalt at denne var god for fet hud, ser det ut som det? Nei, jeg skinner som bare det og foundationen er begynt å gå vekk i hårlinjen og nesen noe som ikke er pent. Den ser ut til å være bra på skinnene mine, der er min hud normal, verken fet eller tørr eller uren. Så denne passer nok best for deg med normal hud! Her hadde jeg også brukt en god primer som vanligvis funker på alle andre foundationene jeg har, også pudder som pleier å funke bra. Også rundt munnen er den begynt å gå vekk som dere sikkert ser. Nei, for en foundation som er så dyr er det ikke verdt pengene! Kommer uansett til å bruke denne opp da, liker ikke kaste vekk noe fordi den ikke funker for min hudtype liksom. Alt i alt: ikke verdt pengene om du har fet, uren eller tørr hud. Om du har normal hud, kjør på!

  #sminke #inntrykk #lancome #makeup #skjønnhet #beauty #foundation #fethud


 • Publisert i kategorien Review
 • Første juledag makeup

  • INNLEGG POSTET : 25.12.2015, 14:56

  Nå må jeg egentlig løpe ut døren fordi vi skal til farmor og spise middag snart, men måtte bare dele denne looken til dere i dag! Ble så fornøyd. Prøve den nye foundationen i dag så kommer til å legge ut første inntrykket mitt seinere, også resultat av hvordan den holdt seg og var gjennom en hel dag. Nå må jeg gå! Bruke Naked 3 palettet og noen MakeupGeek farger, legger det også ut seinere! ♥  #julemiddag #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #naked3 #makeupgeek #lancome


 • Publisert i kategorien Looks
 • 1.juledag

  • INNLEGG POSTET : 25.12.2015, 10:44

  Ååååh, jeg hadde en super julaften! Vi fikk besøk av min mormor og bestefar i år, og det var utrolig kjekt. Vi spiste masse godt pinnekjøtt og riskrem før vi satt oss ned for å åpne gavene og før vi vet ordet av det var klokken elleve! Jeg fikk masse fint, både ting jeg var ønsket meg og ting jeg vil få bruk for! Begynte allerede i går å lese GREY boken, den har jeg siklet etter lenge! Jeg elsker den serien. Og den foundationen var jeg ønsket meg, også den parfymen. Oppi den parfymen fikk jeg prøve av mascara og eyeliner fra YSL tror jeg det står, bokstavene står jo helt oppi hverandre... Denne parfymen synes mamma lukter muffins, jeg kjenner ikke noe muffins lukt da, men okei! Fikk vippeserum og mascara fra Clinique, vippeserumet begynt jeg på allerede i går, må jeg se om det funker! Fikk også en spray for fjeset men den må byttes da den er for tørr hud, og jeg er så fet fra før av. Fikk også votter og skjerf av svigerforeldrene mine, og det passet jo rimelig godt siden jeg fryser omtrent hele tiden! 
  Idag skal vi til farmoren min og spise middag med hun og min onkel, tante, kusine og to fettre, så det blir jo koselig! Blir nok ett sminke innlegg seinere i dag og, beklager for så lite blogging nå disse dagene, men er jo travelt og er ferie! 

  Hvordan hadde dere det på julaften? 
  #julaften #pepperkakeslott #familie #gøy #sminke #makeup #skjønnhet #beauty 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Julaften - Look

  • INNLEGG POSTET : 24.12.2015, 17:31

  Hvorfor blir jeg så hvit i fjeset? Hahah, neida, jeg vet hvorfor. Nå er jeg endelig ferdig med hår, sminke og kjole til jul, så nå kan julemiddag og sånt begynne for min del altså! Gikk bare for en lang eyeliner, store vipper og røde lepper. Kjolen min er burgunder rød som dere kan se så for mye sminke blir bare for mye, haha. Hvordan har deres julaften vært så langt? Jeg venter bare på mormor og bestefar så er jeg klar for å spise! Kjolen min er forresten fra Nelly, den er veldig lang og har en dyp utringning med åpen rygg, jeg elsker den! Har ikke gjort noen ting i dag annet enn å spille sims og se på Greys Anathomy og vente til jeg kan begynne på hår, sminke og kjole. 
  #julaften #kjole #mote #sminke #skjønnhet #makeup #beauty #rødkjole #rødelepper 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Sminke børster til ansikt

  • INNLEGG POSTET : 24.12.2015, 09:00

  Fra topp: Defined Buffer fra Zoeva, Luxe Sheer Cheek fra Zoeva, Luxe Face Definer fra Zoeva, Luxe Highlight fra Zoeva, Luxe Face Paint fra Zoeva, Powder fra Zoeva, Real Techniques Miracle Sponge. 
  Jeg bruker ikke både RT sin svamp og buffer kosten samtidig, jeg pleier å bytte. Hvis jeg vil ha en mer dekkende foundation bruker jeg buffer kosten og hvis jeg vil ha en lett og fresh foundation bruker jeg svampen. Samme gjelser Face Definer og Face Paint, bruker de hver sin dag, jeg bruker Face Paint hvis jeg vil ha en sterk kontur, og Face Definer om jeg vil ha enkel og svak kontur, nærmere bronzing. Zoeva kostene kan du finne HER, og Real Techniques kan du finne HER.

  ØNSKER ALLE EN RIKTIG GOD JUL ♥  #sminke #zoeva #koster #realtechniques #sponge #makeup #skjønnhet #tips 


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Christmas makeup

  • INNLEGG POSTET : 23.12.2015, 16:30

  Hahah, å herregud ser dere hvor hvit jeg ser ut i fjeset på de to første bildene eller? Vell, drit i det, jeg er ikke SÅ hvit! Som dere ser på tredje bilde! Takk til selvbruning og brozing. Nei, nå var det på tide med en jule sminke, var det ikke? En dag igjen til jul og jeg er først nå begynt å tenke på hvordan sminke jeg skal ha! Neida, har tenkt lenge, men har ikke hatt tid om morningen til å gjøre noe ekstra fint som dette, så nå når jeg har fri tenkte jeg å utnytte sjangsen til å vise dere hva jeg virkelig kan! Her jeg brukt Naked 3 palettet og en grønn pigment fra Gosh, som jeg aldri før har brukt, men nå ser jeg hvor fantastisk fin den er, så må vell bruke den oftere. Hva synes dere? Dere kan selvfølgelig bruke en annen leppefarge, nå gikk jeg kun for litt lipsyl siden jeg selv føler meg ikke komfortabel med mye på øynene og mye på leppene, jeg føler det blir for mye og upent på meg!   #makeup #sminke #skjønnhet #jul #christmas #grønn #glitter #beauty 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Swatches av Naked 3

  • INNLEGG POSTET : 23.12.2015, 11:31

  Tenkte å vise dere swatches av Urban Decay Naked 3 palettet i tilfelle noen av dere vil kjøpe det men er ekstremt usikker på om fargene er fine eller ikke. Det er jo selvfølgelig opp til enhver person! Jeg elsker jo alle fargene i dette palettet som sagt og kommer nok til å bruke dette oftere enn noen andre skygger jeg har. Men back to the point. Det var virkelig ikke enkelt å ta bilder, og dere får se litt av min søte Ole Brumm tattovering, men det får bare være! Det er samme rekkefølge som på bilde av palettet og armen. Dere kan se hva fargene heter og hvordan fargene er på armen, husk at du kan forsterke fargene med litt Fix+ fra MAC!   #urbandecay #swatches #naked3 #sminke #skjønnhet #beauty #makeup 


 • Publisert i kategorien Review
 • Creaser øyenskyggen seg?

  • INNLEGG POSTET : 23.12.2015, 09:21

  Null problem! Bare bruk denne over hele øyelokket og under øynene om du skal ha øyenskygge der og problemet er fikset. Jeg har sykt oljete øyelokk og derfor creaser øyenskyggen seg om jeg ikke bruker denne. Jeg har glemt den noen ganger og da har øyenskyggen bare blitt skikkelig stygg og klumpete og strekete etter en time, noe som ikke er kult... Jeg har jo kun prøvd denne da, fordi jeg ikke har sett noe poeng i å prøve noe annet når jeg har noe som funker og det fortsatt er masse i. Men jeg er blitt så glad i Urban Decay nå at jeg tror jeg skal prøve deres primer for øyelokket og se om den er noe bedre! Får vente til neste lønning og kanskje bestille den. Denne jeg bruker nå er fra MAC og heter Pro Longwear Paint Pot i Soft Ochre. De har andre farger og, men denne er perfekt som en base, lik din hudfarge. Konsistensen er veldig tykk og kan fort bli litt tørr om du ikke er så fet som man trodde. Men det funker uansett! Denne varer også ekstremt lenge om du kun har tenkt å bruke den som primer til øynene. Er ikke sikker på hva annet man kan bruke den til egentlig, haha, det har jeg ikke forsket på om jeg kan si det sånn! 
  Har noen av dere prøvd denne eller Urban Decay sin? Hva synes dere?


  #MAC #paintpot #sminke #makeup #beauty #skjønnhet 


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Naked 3

  • INNLEGG POSTET : 22.12.2015, 18:25

  Føler ikke fargene kommer så godt med her, men i virkeligheten er det sykt bra og pigmenterte farger. Prøvde Naked 3 palettet i dag, og de er like god som Makeup Geek, om ikke bedre siden den faktisk er billigere en Makeup Geek! Neida, men seriøst, denne øyeskygge looken er laget med kun Naked 3 palettet. Gikk for en veldig enkel og sexy look i dag, siste dag på jobb, endelig! Juleferie på meg ♥ Og så har jeg fått nytt tastatur til pcn, kan dere gjette hvilket? Det er veldig bloggvennlig om jeg kan si det sånn! Brukte også Urban Decay concealer og foundation idag, og seriøst. De er like god, om ikke bedre som Kat Von D sin foundation. Foundationen til Urban Decay er mye mer flytende og du må bygge opp dekken, men den legger seg så fint på min hud, jeg har forresten fet, normal og uren hud. Denne vil nok ikke funke på tørr hud siden den legger seg stygt akkurat på de stedene jeg er tørr, som på siden av nesen. Concealeren er sinnsykt dekkende så å bygge opp foundationen er nok ikke nødvendig med denne concealeren. For å si det sånn synnes jeg Urban Decay sin concealer er bedre en MAC sin Prolongwear. 
  På leppene brukte jeg Kat Von D studded lipstick i Noble med Clarins instant light natural lip perfector oppå. Fordi Kat Von D sin leppestift var utrolig matt og jeg trenger fukt til leppene mine nå om vinteren. Synes det ble en veldig fin og sexy look! For å si det sånn kommer jeg nok til å prøve flere av Urban Decay sine produkter etterhvert. 
  #makeup #sminke #beauty #skjønnhet #urbandecay 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Er blogg blitt en deppeside?

  • INNLEGG POSTET : 22.12.2015, 09:30

  Vær så snill, ikke hat meg. Forstå heller, les hele teksten før dere dømmer.

  Jeg har ikke blogget lenge, jeg har vært flere måneder vekke fra blogg.no faktisk! Men nå når jeg er en aktiv blogger, gjør mitt beste for å finne lesere som vil like det jeg skriver, finner jeg ingen. Jeg forstår at det er mange som har det vondt her i verden, men hva hjelper det å legge det ut på en offentlig side hvor alle kan se det? Du føler sikkert du får masse støtte, men hvilken støtte er det at folk sitter bak kjermen, kun leser en setning av det du har skrevet og skriver "stakkars deg" "håper det går bedre" osv. 
  Jeg er så lei! Jeg finner nesten, nesten ingen glade, positive, spennende blogger lengre, folk som deler sitt gode humør. Hvor er de blitt av? Jeg ser det hver eneste dag når jeg leiter etter blogger å lese, ja, for jeg leser faktisk. Men ikke om du har skrevet masse deprimerende ting, for jeg vil ikke bli deprimert selv. Og ikke vet jeg hva jeg skal skrive til sånt heller, for hvilken hjelp kan jeg gi med å sitte bak kjermen og skrive "stakkars deg"? 
  Jeg sier ikke at jeg ikke vil disse personene skal dele sin smerte, men del smerten deres med familie, venner, noen dere kan snakke med fysisk, gi en klem til fysisk. Ikke psykisk, for psykisk varer ikke mer en to min så er smerten tilbake. Vend deg heller til noen som kan gi deg en god og lang klem, en som kan sove over hos deg bare for å sørge for at du har det bra. Jeg klarer ikke se på sånt, jeg klarer ikke svare, og jeg klarer ikke vise min medfølelse med disse, jeg kjenner dere ikke. Jeg vet ikke hvem dere er, dere bor mil unna meg. Allikavell vil jeg gi dere alle en god klem og si at det går over, og at du kan ringe meg så skal jeg sørge for at du har det bra. Det kan jeg kun gjøre med mine venner, venner som kan møtes fysisk. 

  #fysisk #psykisk #smerte #skjønnhet #venner #følelser 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Nyx Istanbul

  • INNLEGG POSTET : 21.12.2015, 19:30

  Kjørte en kjempe enkel look i dag med litt eyeliner og vipper og rosa lepper! Dette er forresten favoritt vippene mine, kan dere se hvorfor? De er bare sinnsykt fine og passer til alt! De er ikke for mye og ikke lite. Perfekt. HER finner du de. Billige og super bra, og verdens enkleste å ta på! Hva synes dere om min enkle look? 
  #nyx #istanbul #softmattelipcream #sminke #skjønnhet #beauty #makeup #look


 • Publisert i kategorien Looks
 • Urban Decay

  • INNLEGG POSTET : 21.12.2015, 16:58

  Omg, mine første Urban Decay produkter, herregud som jeg gleder meg til å teste de! Jeg har fått beskjed om at foundation er bra for de med litt fet hud, normal hud og kvisete hud. Men ikke tørr da den kaker seg opp! Men concealeren har jeg siklet etter lenge, men har aldri tatt steget om å kjøpe det, hvorfor? Vet ikke jeg, jeg er treg! Og øyenskygge palettet er bare noe jeg synes var pent og var nysgjerrig på å prøve rett å slett. Foundationen måtte jeg jo ha siden den er perfekt til min hud! Alt er kjøpt på Kicks sin hjemmeside. Gleder meg til å prøve!


  #urbandecay #sminke #makeup #naked3 #skjønnhet #beauty 


 • Publisert i kategorien Nytt
 • 10min sminkelook

  • INNLEGG POSTET : 21.12.2015, 09:30

  Igår skulle jeg til farmor, og jeg var bare altfor trøtt til å sminke meg masse, egentlig til å sminke meg litt engang.. Men bryna mine er ikke blitt farget på en stund og derfor ser det ikke ut som hadde bryn, og jeg hadde fortsatt noen arr på haken etter kviser jeg fikk av den allergiske reaksjonen min... Så da følte jeg at jeg måtte sminke meg litt, freshe meg opp litt. Så jeg brukte Maybelline Dream Pure BB cream, Maybelline Instant Anti-Age Effekt concealer, Nyx Finishing powder, Dior Blush 851 Capri, Mac mineralize skinfinish Lightscapade, Loreal Brow artist plumper, og en mascara kalt Absolute Lashes fra Rusta. Denne looken tar meg maks ti minutter og er perfekt når man ikke orker noe stort men ikke vil se ut som en zombie heller. 

  #sminke #skjønnhet #makeup #MAC #maybelline #loreal #nyx 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Juleforberedelser

  • INNLEGG POSTET : 20.12.2015, 12:14

  Jeg er i full gang til juleforberedelsene altså! Nå har jeg nettopp tatt på to masker, tannbleking og vasket sminkekostene. Effektiv morningen allerede! Har ikke noe store planer om å blogge mye i dag, siden det er søndag og jeg vil bare slappe av uten å måtte tenke på hva jeg skal blogge om, i tillegg til å lage forhåndskrevet innlegg til i morgen når jeg er på jobb. Så i dag blir bare slappe av, litt sims spilling, Greys Anathomy, selv om jeg så på Greys Anathomy i hele går, må det til i dag og! Sto faktisk opp klokken ni i dag og lagde grøt til meg og min bror, selv om været ute er forferdelig stygt har jeg litt julestemning! Gleder meg til å vise dere kjolen og sminken min på julaften, gleder meg til å gi gaven jeg har til hele familien, gleder meg til mormor og bestefar kommer på julaften og jeg gleder meg til Torstein får åpnet sin gave og jeg får åpnet min fra han! Er så mye å glede seg til om dagen. Nei, nå sporer jeg helt av her.
  Som sagt før så er det bare å kommentere hva dere vil jeg skal skrive om, men det må nesten handle om sminke, hudpleie, skjønnhet generelt siden jeg ikke er flink til å skrive om noe annet, som dere ser over. Det blir bare veldig rotete! 
  #smilelab #tannbleking #lush #maske #skjønnhet #hudpleie #tannpleie #jorgobe #peeloff


 • Publisert i kategorien Blogg
 • My "go to" makeup products

  • INNLEGG POSTET : 20.12.2015, 09:30

  Er ikke alltid jeg orker øyenskygge om morningen, og da blir det kun dette som blir brukt. Smashbox photo finish Light, Kat von D lock it foundation, MAC prolongwear concealer, Anastasia contour kit, Mac mineralize skinfinish Lightscapade, Anastasia dipbrow i Medium brown, Loreal artist plumper, Body Shop gel liner, vipper fra Ebay, Nyx Matte finish Fini mat (setting spray), Clarins instant light. Bruker selvfølgelig en mascara og, men den pleier jeg å variere mellom hva jeg bruker. Hvilken som helst mascara funker når man bruker falske vipper, så lenge den er svart og du får blendet dine egne vipper inn i de falske. 

  Bruker du noen av disse? I så fall, hvilke og hva synes du? 


  #sminke #makeup #skjønnhet #mac #katvond #nyx #clarins #smashbox #loreal #bodyshop #anastasia 


 • Publisert i kategorien Blogg