hits
Ny kategori

 • INNLEGG POSTET : 30.11.2017, 22:30

Har dere noen ønsker på hva jeg skal skrive om, forklare bedre kanskje eller gjøre noe dere vil se? Bare legg igjen en kommentar så skal jeg se på det og mest sannsynlig skrive om det dere spør om. Jeg har totalt skrivesperre for tiden, kan ha noe med at det er vinter og jeg blir litt down da. Men men, jeg skal prøve å se forbi de mørke gatene, bladene som faller ned fra trærne, snøen og isen og bare være blid. 
Jeg har enda ikke hatt tid eller energi til å sjekke filmingen på kameraet eller sitte meg ned for å filme en video til dere, men det må jeg få gjort snart. Nå har jeg fått fikset en ny kategori på bloggen sånn at alle følelser og meninger blir samlet på ett sted. Så nå mangler jeg bare å finne ut av filmingen på kameraet så er jeg godt i gang til en god blogg, tror jeg og håper jeg, haha! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Trening er som medisin

  • INNLEGG POSTET : 30.11.2017, 21:24

  For meg. Husker jeg en gang for lenge siden skrev om det på en annen blogg jeg hadde, mange år siden altså. Da fikk jeg ekstremt mange hat kommentarer hvor mange sa at jeg ikke kunne si det, det er feil, jeg har ikke kropp til å kunne si det. Altså hallo? Sier hva søren jeg vil, jeg. Treningen jeg gjør er kun for meg selv og jeg trener kun pga meg selv. Treningen for meg får meg til å føle meg bra mens jeg holder på og i lang tid etterpå. Jeg elsker å trene. Treningen er den som holder meg oppe på dårlige dager, den som gir meg styrke psykisk og fysisk, den som gir meg energi, den som gir meg livsglede. 

  Nå sitter jeg i sengen, endelig, har jobbet til seks i dag så var det trening til åtte og så måtte jeg jo dusje og spise, så jeg har først nå satt meg ned for å blogge litt, se litt på tv og bare slappe helt av. I morgen har jeg fri så da skal jeg sove lenge! Nei, jeg skal fikse litt greier ang bloggen så skal jeg legge fra meg macen og se på serie, det blir braaa. Håper alle sammen har en super dag! 


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • Hvis jeg kunne

  • INNLEGG POSTET : 28.11.2017, 18:00

  Hvis jeg kunne gjort hva som helst, så hadde jeg reist langt vekk fra alle sammen og ikke tenkt meg tilbake. Jeg hadde flyttet langt vekk og begynt på nytt, i alle fall prøvd. Men så kan jeg ikke det uansett, for det er ikke bare pengene som er problemet, men også denne angsten. Angsten for angsten, angsten for hva som skjer, angsten for livet. Den forsvinner ikke, den må jeg bare leve med, og det er vanskelig! Enhver person som sliter med angst vet hva jeg mener. Jeg har heller ikke noen tro på at psykologen vil hjelpe meg heller. Selv om det hadde vært greit å kunne høre andre sine meninger og tanker på hva jeg tenker på hver dag så hadde ikke det hjulpet meg på noen måte egentlig. Tror jeg. 

  Nå er det akkurat to uker til bursdagen min! Er veldig spent på hva som vil skje den dagen, men kjenner jeg meg selv rett sitter jeg nok bare i min egen leilighet og spiller sims 4. For ett liv, hæ? Nei, nå er det nok depping på bloggen for denne uken tror jeg! I morgen er det en ny dag og da er det jobb og mage trening som står på planen. Ser jeg må farge håret mitt igjen snart, har fått en forferdelig stygg ettervekst allerede, haha! Håper alle og enhver har det bra!


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Kan jeg gå sånn?

  • INNLEGG POSTET : 28.11.2017, 15:47

  Har merket at jeg sender snapchat til mine nærmeste venner for å spørre om jeg kan gå kledd sånn når jeg har funnet noe nytt. Hvorfor gjør jeg det? Selvfølgelig kan jeg gå sånn om jeg vil liksom. Jeg kan ikke la andre bestemme hva jeg skal gå med. Men selvfølgelig, det finnes jo grenser på hva som er greit i offentligheten og hva som ikke er greit. Ikke at jeg bryr meg så veldig mye om den grensen på hva som ikke er greit. For det som ikke er greit er jo for mye nakenhet eller nippler. Men jeg er en av dem som sier #freethenipple

  Jeg elsker mine nippler og kommer nok aldri til å slutte å vise dem, så her er enda ett bilde av dem! Eller, kun ene men det var fordi poseringen var slik. Nå kommer snart Malin til meg, vi skal spise vegetar burgere og kose oss med film og gossip. Gleder meg! 


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Tenker vi egentlig selv?

  • INNLEGG POSTET : 28.11.2017, 00:43

  Eller er det slik at alt er satt opp for oss? Hvorfor er vi her egentlig? Er det ett mål noen sted? Hva må vi finne ut og finne opp for å komme til målet? Eller er livet bare uendelig langt og tar aldri slutt? Er alt satt opp for oss, sånn at vi tenker ting og finner ut av ting etterhvert som verden tillater det? Hva gjør vi på? Hvorfor gjør vi alt dette?

  Det er ganske utrolig alt vi har funnet ut, gjort og funnet på. Men hva er vitsen hvis det ikke er noen ende på det? Og hvorfor lever vi mennesker i så mange år egentlig? Hva er det som gjør at vi elsker og forelsker oss? Hvorfor gjør vi det?

  Slike spørsmål sitter jeg med hver eneste dag og det ingen svar som gir mening for meg. Noen av de er det ikke engang svar til... Det er helt fucked up.


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Krig

  • INNLEGG POSTET : 23.11.2017, 17:49

  Jeg er fortsatt i ett litt dårlig humør fra i går. Det går bedre men ja, det er bare noe som ikke stemmer. Jeg går på jobb og later som ingenting når det egentlig er en krig inni meg. En krig som bare fortsetter og aldri egentlig stopper. Hender krigen har en dag eller to pause, men det er sjeldent. Hvorfor er det slik? Jeg er så lei. Nå skal jeg straks trene og så skal jeg til kompisen min og overnatte og spille sims 4. I morgen er det ny fri dag som jeg skal nyte som bare det!


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Dårlig dag

  • INNLEGG POSTET : 22.11.2017, 17:55

  Når man har en dårlig dag har man lett for ta alt tungt. I dag på jobb var det egentlig en åpningsfest, kjempe morro og bra for jobben! Men jeg derimot kjente jeg ikke klarte alt i dag. Flere ganger i dag kjente jeg at alt ble veldig tungt, jeg klarte ikke alt stresset og jeg psykisk ikke klarte noe. Dagen i dag har dermed vært ekstremt dårlig, humøret har vært på bunn og blogglysten for i dag er vekke. Jeg elsker jobben samtidig som jeg virkelig hater den... Det er tungt men jeg tror faktisk at jeg må si opp og gå til en psykolog for å få orden på mine tanker og følelser. Som jeg forresten ikke vet hva er engang. Ene dagen føler jeg alt går fint og livet er kjempe bra, mens andre dager er livet drit og alt er kjempe tungt. De dagene det er tungt har jeg ikke lyst til å gjøre en drit. Og det er flere vonde dager enn bra dager, det er forferdelig og jeg vil ikke ha det slik lengre. FML right?


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Jeg er ikke perfekt

  • INNLEGG POSTET : 21.11.2017, 22:28

  Alle streber etter å bli perfekt, eller å bli en annen som de har sett på sosiale medier. Etter jeg sluttet å følge disse instagram kontoene med syke kropper har jeg selv følt meg bedre. Fordi jeg ikke ser noen jeg vil være hver dag. Jeg streber kun etter mine mål, og ikke andre sine. Ikke andre sine kropper, hår og sminke. Jeg er ikke tynn, men jeg er ikke feit heller. Jeg har litt fett og jeg har litt former. Eneste jeg gjør med treningen min nå er å forme kroppen mer, ikke gå ned i vekt eller å ikke ha noe fett på kroppen. Kropper skal ha litt fett, er jo best å klemme og kose på kropper med litt fett, er det ikke? Nå sier jeg ikke at tynne eller store mennesker er stygge altså, snakker kun om meg selv her! 

  Men altså, jeg er ikke perfekt. I mine øyne. Jeg er langt i fra nært målet mitt, men jeg er ikke misfornøyd heller. Jeg elsker kroppen min, og jeg føler meg veldig komfortabel med den. Men det er enkelte dager eller stunder hvor jeg skulle jeg ønske jeg var nærmere målet mitt. Jeg vil jo ha lavere fettprosent, og jeg vil ha mer tydelige muskler. For tro det eller ei, men det er ganske mye muskler i denne kroppen her, men det er kun jeg som ser og kjenner. Men så er det vell kanskje kun meg selv jeg skal tenke på og ikke tenke på hva andre synes om meg, ikke sant? Men sånn er det ikke, innerst inne bryr jeg meg veldig mye om hva andre synes om meg. Jeg aner ikke hvordan man ikke skal tenke sånn. Jeg vet ikke om ett liv uten det. Jeg har alltid brydd meg om hva andre synes om meg, men jeg ser at andre ikke bryr seg om det, det virker i alle fall sånn. Men hvordan kommer seg dit? Der man driter i hva andre mener og sier og kun tenker på seg selv? Jeg vet ikke, men håper jeg klarer å se forbi det en dag... 


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • Nyåpning, kom kom

  • INNLEGG POSTET : 21.11.2017, 20:09

  I morgen er det den store dagen for oss som jobber på Kali Hud & Helseterapi. Vi har nyåpning! Med helt nytt gulv, masse gode tilbud og kake og kaffi til alle besøkende! Så dere som er på Os i Hordaland burde stikke innom oss og se! Skader jo ikke å se, dere får kake og kaffi i alle fall. Jeg gleder meg i alle fall! Alle sammen har jobbet på spreng de siste dagene for å få alt i orden til åpningen, tror alle kjenner på at det skal bli deilig å komme i orden og få inn rutinene igjen. HER er facebook arrangementet. 

  Ellers skjer det ikke stort, jeg har endelig kommet inn igjen i matrutiner og treningsrutiner så nå føler jeg meg enda bedre. Har nå dusjet, renset ansiktet og tatt på selvbruning på overkroppen så nå er jeg egentlig ganske klar for morgendagen! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Orange & Red

  • INNLEGG POSTET : 21.11.2017, 10:10

  Jeg vet, jeg vet. Jeg er elendig på overskrifter, men men! Det går fint, er jo innholdet som teller ikke sant? Nå skal jeg straks løpe på jobb men tenkte jeg måtte vise dere sminken min for dagen nå, jeg er så fornøyd! Det nye øyenskygge palettet var virkelig verdt å vente i to uker på, haha! Elsker det så langt, så masse fine farger som passer meg i og med at det er masse rød, oransje og brun toner der. Kjørte på med egne vipper i dag, orket ikke noe styr med falske vipper + øynene mine må hvile litt fra all det vippelimet. Nei, nå må jeg gå! Håper alle sammen får en super dag♥​


 • Publisert i kategorien Looks
 • To sider

  • INNLEGG POSTET : 20.11.2017, 23:42

  Det er alltid to sider av en person. Eller flere. Jeg har siden jeg viser min familie og siden jeg viser mine venner. 

  Siden jeg viser min familie er en snill, god og uskyldig jente som selvfølgelig gjør alt i verden for at mine foreldre og andre i familien skal være stolt over meg. 
  Men så har jeg siden jeg viser mine venner, siden jeg er mest stolt over, siden hvor jeg fant meg selv. Siden som er gal, naken, ærlig og uærlig. Jeg elsker denne siden av meg selv. 

  Siden jeg fant denne siden av meg selv som jeg viser til venner, har jeg hatt det så sinnsykt mye bedre. Bedre ang. meg selv og jeg tar ikke så hardt i når ting skjer. Jeg gjør istedenfor alt jeg kan for å fikse problemet og lar ting skje... Jeg kan ikke kontrollere alt, jeg kan ikke endre på hvordan jeg er, jeg kan ikke endre på ting jeg har gjort. Ting skjer, ting vil skje. Og for første dag på mange mnd kunne jeg si til pappa, når han spurte om jeg har det bra, ja. Ja, jeg har det bra. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Morphe 35OM

  • INNLEGG POSTET : 20.11.2017, 22:30

  For sånn 2 uker siden bestilte jeg dette fine palettet. I dag fikk jeg det endelig! Fargene blir ikke vist så godt på bildene jeg tok av en eller annen grunn, for å si det sånn at det mer rødt og brunt i og ikke grønt og oransje, haha! Gleder meg kjempe mye til å teste det ut i morgen tidlig, skal ta bilder og vise dere selvfølgelig. Men ja, Morphe øyenskyggene er en av de beste øyenskyggene jeg vet om når det kommer til pigmentene og at det enkelt å blende ut. Har nå 3 paletter fra Morphe og kommer nok å kjøpe flere, haha! Dette er i alle fall det ultimate høstpalettet vil jeg si! 
  Du finner palettet HER og HER.

  #makeup #sminke #morphe #anbefaling #høst #øyenskygge


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Ny uke, nye muligheter

  • INNLEGG POSTET : 20.11.2017, 21:28

  Nå er mandagen snart over og jeg har fått en kjempe bra start på uken! Er så deilig å begynne på rutiner igjen og faktisk ha noe å stå opp til. I dag har jeg utrolig nok ikke vært trøtt i det hele tatt, masse energi til både jobb og trening! Treningen i dag gikk bedre enn den vanligvis har gjort, så det er jo bra for min del, siden jeg nå hadde vært 8 dager uten trening. Nei, denne dagen har bare vært kjempe bra. Har ikke fått sittet meg skikkelig ned før nå da, men da tror jeg at jeg vil sove veldig godt i natt, håper jeg i alle fall! 
  Hentet også en pakke etter trening som jeg selvfølgelig skal vise dere! Ellers sitter jeg nå og bare surrer, blir jo aldri ferdig med å skrive føler jeg, haha! Har også fått tatt i fargebalsamen min da jeg så håret var begynt å bli oransje noen steder, haha, problemet med rødt hår er at fargen går fort ut, men men! Det går fint, det er verdt det. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Red bow and blue eyes

  • INNLEGG POSTET : 19.11.2017, 20:00

  I går var jeg jo som sagt på en julemesse for å støtte moren til kompisen min (som driver Alveshop som jeg har skrever om HER.) Det var en utrolig koselig messe! Masse fint og interresant der, mye som skjedde, de hadde til og med gratis kino for barn der. Det var utrolig mye å se på, fikk lyst på veldig mye men klarte å begrense meg til en flaske gløgg, to røde sløyfer til håret, ett i hårstikk og andre i klemme også 5 glass med syltetøygele som forresten var utrolig gode! Beste jeg har smakt i alle fall. Kjempe mange gode tilbud på den messen.
  Etter messen gikk vi i middagsbesøk til moren til kompisen min og var der en liten stund før vi stakk videre til en kompis. Etter det var det bare til å farte hjem for da skulle jeg ha besøk av tre venner! Utrolig koselig dag i går, følte meg nesten litt gammel da jeg for en gangsskyld ikke dro ut på fest, kanskje litt mer voksen? Haha, who knows! Og nå bare sitter jeg i leiligheten og slapper veldig godt av. I morgen er det på jobb igjen og da blir det jobb hele uken, det kan bli tungt. Samme med trening, treningen begynner på´an igjen i morgen, uff. Dette blir en tøff uke! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Alveshop

  • INNLEGG POSTET : 19.11.2017, 16:35

  Alveshop bli drevet av en søt dame som heter June. Hun lager sinnsykt fine smykker til alle sammen, uansett hva smak du har vil du finne noe du liker her! Hun pleier å stå i forskjellige messer med sin egen stand hvor hun da har de fleste smykkene fremme og har masse gode tilbud! Hun har sin egen facebook side hvor hun legger ut bilder av de forskjellige smykkene med pris, hun legger også ut innlegg om hvor hun skal hvis hun skal stå og selge noen sted. Hun har også info om hvordan smykke skal holde seg fine lengst mulig. Hun lager alle smykkene sine selv! Her er ett sitat fra hennes side:

  "Jo bedre du passer på dine smykker - jo lengre holder de seg fine. Smykkens belegg påvirkes av kosmetik, parfyme, vann, alkohol - og medisinbruk, ubalanse i kroppen og svette. Disse faktorene medfører en kjemisk reaksjon i metallet, som er med på å slite belegget av. Derfor anbefaler vi, at du tar av smykkene, når du bader, trener eller sover. Slitasje anses dermed IKKE for produksjonsfeil. Hvis du finner det nødvendig å rense smykkene dine, f.eks. hvis du har vært i kontakt med klorin, parfyme eller hårspray, må du kun bruke litt lunkent vann på en myk klut og tørke godt etterpå. 
  IKKE oppbevar smykkene dine i fuktige rom som f.eks bad (soverommet er et ideelt oppbevaringssted) Den beste oppbevaring for smykker er å la dem ligge i en tett plastboks eller tett smykkepose av plast.
  Har du anheng o.l med strasstener kan det være lurt å ta på blank neglelakk, dette skal ikke synes og stenene vil holde mye lengre."


  Du finner siden hennes HER.


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Messe

  • INNLEGG POSTET : 18.11.2017, 12:32

  Heihei! Nå sitter jeg i bilen på vei til den andre julemessen hvor moren til kompisen min står og selger smykkene hun lager selv. De er kjempe fine! Kjøpte jo som sagt noen øredobber fra hun forje helg, suuuper fine! Skal få tatt noen bilder av messen i dag, har husket kameraet, haha!

  Jeg sa jo i går at jeg liksom skulle sette av hele dagen til bloggen, det skjedde jo ikke. Jeg brukte halve dagen på bloggen så stakk jeg på besøk til ett vennepar av meg og var der ut kvelden. Typisk. Sier jeg skal gjøre noe men endrer fort på hva jeg har lyst til å gjøre. Men men! Føler jeg fikk gjort ganske mye i går egentlig, så alt i alt er jeg fornøyd. Nå må jeg runde av her, snart fremme på messen, vi snakkes!


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Bluebrownred

  • INNLEGG POSTET : 17.11.2017, 15:04

  Jeg har for første gang på over ett år giddet å fikse håret mitt skikkelig! Hahaha, krøllet det bare da, men jeg pleier aldri å gjøre mer enn å dusje. Pleier ikke engang å børste det. Tok også på meg de fine tunnelene i ørene og chokeren min og så satt jeg meg ned å sminket meg. I begynnelsen så det ut som det ville bli en katastrofe men det ble bra! Ikke det beste jeg har gjort, men men. Ble inspirert av håret mitt og julen i dag! Ja, jeg vet, hadde glemt å skifte tunneler på siste bilde, men shit au. Glemte å sjekke hvordan jeg skal få filmet sminkevideoer til dere da, så det får jeg prøve på igjen en annen dag. Men herregud, sjekk hvor bra kvalitet det er på bildene da? Jeg er utrolig overrasket, føler nesten kameraet gjør meg penere enn jeg egentlig er, haha! Med andre ord var dette virkelig ett godt kjøp. 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Oppgitt over meg selv

  • INNLEGG POSTET : 17.11.2017, 11:47

  Åååh, jeg blir faktisk veldig oppgitt over meg selv. Her går jeg og sier bloggingen blir så mye bedre når jeg har fått kamera og alt, men så er jeg nesten aldri hjemme lengre, får ikke prøvd kamera i dagslys og det er selvfølgelig min feil. I dag har jeg dedikert dagen til bloggen, så jeg tenkte jeg skulle få testet ut filmingen på kameraet, kanskje jeg får filmet noe til dere, eller jeg bare sminker meg og tester ut kameraet på bedre bilder der. Noe skal jeg i alle fall få gjort med bloggen i dag! Lover. 

  Ellers har jeg nettopp våknet skikkelig, fått spist frokost og spilt mobilspill, som jeg har blitt totalt hekta på, haha! Egentlig litt plagsomt å være så avhengig av ett mobilspill, er jo så fort gjort å bare ligge i sengen og spille i stedenfor å faktisk gjøre noe nyttig. Jaja, jeg skal nå få ræven i gir og gjøre noe nyttig ut av dagen. Veldig glad i dere som gidder å følge med på min blogg selv om jeg er sinnsykt dårlig på bloggingen i det siste, haha! Hold ut med meg please ♥


 • Publisert i kategorien Blogg
 • 20 SPØRSMÅL

  • INNLEGG POSTET : 15.11.2017, 19:00

  Hvor gammel er du? 20år, snart 21år da. 

  Hvor er du oppvokst? Arna! En liten by utenfor Bergen.

  Hva jobber du med? Jobber egentlig fast på en hudpleiesalong/butikk hvor jeg står i resepsjonen og butikken.

  Kan du leve av bloggen? Nei, ikke enda, but wait ;-) 

  Hvor er du om 5 år? Håper jeg er flyttet sammen med den personen jeg skal leve resten av livet mitt med, kanskje med 4 katter og 2 hunder.

  Nattklubb eller fest? Hjemmefest er seriøst best! Du slipper alt det maset og lydnivået på en nattklubb, du slipper alle de menneskene som skal komme seg her og der, ååååh. Nei, hjemmefest er definitivt best.

  Favoritt snacks? Kan jeg si hvit sjokolade? Haha, ellers elsker jeg disse små mellombarene da!

  Nettavisen, eller Nouw? Ingen, haha

  Er du sosial? Veldig sosial! De første to månedene i leiligheten jeg bor i nå var jeg ikke alene en eneste dag. Men nå setter jeg pris på alenetid, men er som oftest med noen hver eneste dag uansett, haha!

  Hva er den største opplevelsen du har hatt? Tror ikke jeg har hatt noen stor opplevelse som er verdt å huske på enda, men turene jeg har hatt med min familie til Montenegro sitter brent i hodet mitt. Turene var kjempe fine og jeg skulle ønske vi kunne dratt dit igjen, men alle de hjemløse kattene og hundene der satt virkelig ett preg igjen i meg. 

  Hvilken dag er din favorittdag? Dager hvor jeg ikke gjør en dritt er faktisk best. Men jeg er for rastløs til å sitte på ræven hele dagen uten å gjøre noe, har jeg ikke noe å gjøre en dag så finner jeg alltid en flekk her og der som jeg kan vaske på, haha! 

  Har du noen tatoveringer? Jeg har vell 10stk nå tror jeg... Ikke mindre i alle fall, haha!

  Sivilstatus? Hemmelig ;-)

  Favoritt tilbehør? Ingenting, eller hvis jeg skal på fest har jeg jo choker i diamant, tunneler i ørene i diamant og industrial med diamant.

  Favorittby? Ikke funnet en som jeg har vært i enda, men jeg har alltid elsket Sydney da!

  Hva spiser du helst til frokost? Knekkebrød med smørost av noe slag og bringebær syltetøy!

  Hva bruker du helst penger på? Etter alt dritet som må betales så kjøper jeg inn masse digg mat og tester ut mye nytt på matfronten, men også sminke hvis det er noe igjen etter maten.

  Har du noen favorittdyr? Mine to puser er mine favoritter ♥

  Hva irriterer deg mest? Folk som ikke gjør ting på min måte eller de som går i grupper og skal blokkere hele gaten ved å gå 1 km/t. Haha! Kan egentlig ikke ramse opp alt som irriterer meg, men ting som ikke går min vei irriterer meg. 

  Skal du på noen ferier i sommer? Har ikke planlagt noenting enda, men jeg SKAL reise fra Norge, hvor vet jeg ikke enda. Men jeg må få reist, ellers klikker det helt for meg. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Galkattedame

  • INNLEGG POSTET : 15.11.2017, 17:22

  Jeg kan vell kanskje innrømme at jeg er på nippet til å bli en gal kattedame. Fordi! Jeg vil ha flere katter... Men altså, jeg skal ikke få flere, holder vell med disse to søtingene til jeg får meg mann og stort hus og greier, da kan jeg heller tenke på å skaffe meg flere katter, i hvert fall en eller to irske ulvehunder! Ja, jeg er veldig glad i dyr. 

  Ellers skjer det ikke så mye, kameraet er så bra at jeg tørr nesten ikke ta bilder av meg selv fordi det finner alle feilene med meg, haha! Neida, men kameraet er så bra at det går an å ta bilder av porene i huden i kjempe bra kvalitet liksom. Kan med andre ord si jeg er kjempe fornøyd og det er virkelig verdt alle pengene! Ellers kan jeg også si at jeg har en dårlig hudperiode, så jeg tviler på at det kommer noe sminkevideo denne uken i alle fall. Er det noe jeg virkelig sliter med meg selv som jeg helst ikke vil vise så er det huden min, jeg har kjempe masse problemer med den, jeg gjør alt det riktige og har til å med prøvd å gjøre det feile, men da blir huden enda værre. Bedre å bare holde seg på riktig spor og se om det bedrer seg etter noen måneder eller år, huden min er i alle fall en ting jeg alltid redigerer på, på bilder. Da mener jeg ikke masse overredigering, men bare å fjerne kviser rett og slett. De kan være ekle og det er faktisk ikke alle som liker å se det, så da later jeg heller som at jeg har kjempe fin hud med noen arr her og der. Samfunnet er blitt sånn og jeg har alltid vært sånn. 


 • Publisert i kategorien Blogg