hits
Makeup Revolution baked highlighter - review

 • INNLEGG POSTET : 31.10.2017, 22:30

På lørdag kjøpte jeg med en ny highlighter til kun 79kr tror jeg det var, på cubus. Måtte bare ha den for hallo, se på den da! Kvaliteten er faktisk sykt god for den prisen og den holder faktisk kjempe lenge på huden! Den har ett lite gull hint i seg når lyset treffer den, ellers er den bare helt nyyydelig! Min nye favoritt. Den er super pigmentert så jeg må alltid passe på å ikke dynke kosten i den ellers ser jeg ut som enn gul idiot på skinnbeina, nesen og leppen, haha! Så om du vil ha en highlighter for billige penger som holder en stund, kjøp denne! 


 • Publisert i kategorien Review
 • Middag til frokost

  • INNLEGG POSTET : 31.10.2017, 21:15

  Idag ble det middag til frokost. Rett og slett fordi jeg måtte jobbe på ett moteshow fra to til halv syv på kvelden og deretter trening, så kom meg ikke hjem før nå og da orker ikke jeg å begynne på noe middag. Så da ble det middag til frokost! Det var sinnsykt digg og anbefaler alle å prøve det en dag, haha! Ellers vet jeg at jeg forsvant fra bloggen i går, jeg orker rett og slett ikke. Ikke hadde jeg noe interresant å si heller, så da ble det bare en fri dag med kun litt handling og chill i sengen. Men nå er jeg tilbake og klar for masse blogg innlegg igjen! Har skeiet veldig ut i helgen og i dag med daim kake, men nå må jeg kjerpe meg og begynne på nytt rett og slett. Men det klarer jeg fint! Jeg begynner jo allerede å merke forskjell på kroppen og da synes jeg det går fint å skeie ut en dag eller to og heller begynne på nytt med dietten. En dag eller to gjør ikke så mye på min kropp. I dag trente jeg mage og bein/rumpe siden jeg ikke rakk eller orket å trene i går. Så blir det full mage i morgen med styrke og kardio, så blir det solarium etterpå, gleder meg! Har gledet meg som en liten unge til BrunogBlid skulle ha denne gratis sol helgen, men så fikk vi jo ikke solt oss i helgen pga bussene og at BrunogBlid var nede. Men nå har de lagt ut enda en kupong som varer ut hele november siden de køddet det så til, deilig! Nå skal jeg spise to knekkebrød og se på mer serie før jeg sover. Hodepinen i dag har vært helt forferdelig, men men, det går vell over etter en god natts søvn. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Slutty halloween

  • INNLEGG POSTET : 29.10.2017, 14:17

  Igår feiret vi halloween, noe som betyr masse gøy sminke! Den ene dagen i året hvor man kan sminke seg helt ekstremt mye og annerledes og være sin inner bitch! Jeg kledde meg ut som en demon, med store svarte linser, diamanter, svart og hvit sminke, altså det jeg egentlig vil gjøre hver eneste dag med andre ord, så bra synes jeg det ble! Følte meg virkelig fin i går med hele pakken, seinere på kvelden kom jeg på at jeg hadde tatt med meg en diamant shoker som jeg tok på meg, glemte jo selvfølgelig å ta bilder med den på, men men! Ble er vellykket og veldig bra kveld. Er faktisk ikke litt dårlig i dag, litt redusert er jeg jo selvfølgelig, men da er det bra at jeg bare skal chille i sengen med junk food i hele dag, akkurat nå blir badekaret fylt med vann og, så denne dagen blir bare totalt avslappingsdag. 

  Jeg er forresten den typen som kler seg slutty på halloween og elsker det. Jeg driter i hva andre sier, jeg elsker det og det er det som betyr noe! Kjolen var bare en body med ett slør over rumpen og foran, den kjøpte jeg for evig lenge siden men har ikke funnet en annledning før nå til å bruke den, den passet så bra og jeg fikk jo vist frem tattoveringen på låret og, hihi. Skulle ønske hver helg var halloween. 


 • Publisert i kategorien Looks
 • BrunogSur

  • INNLEGG POSTET : 28.10.2017, 13:47

  God morgen alle sammen, eller morgen og morgen. Men ja, dere skjønner. Jeg stå opp åtte i dag egentlig fordi vi skulle ta buss klokken ni for å ta sol i dag, siden alle med solappen får 100kr innpå for å bruke i dag eller i dag, MEN. BrunogBlid er nede, og det har de vært siden sikkert halv ni eller noe, for den funker når jeg sto opp i dag! Så det ble ikke noe sol på oss i dag, men vi fikk med oss Alice hjem igjen så nå venter vi bare på at badet skal bli ledig så vi kan begynne å sminke oss! Håper vi får til noe sol i morgen da, hadde gledet meg så mye til å få fregner igjen, hahah! Ikke for å bli brun, for det blir jeg ikke, men fregner, det er så fint! Utgjør hele looken min føler jeg. Legger med ett random bilde av min lille pus fordi jeg allerede savner henne og ikke har noe annet bilde, haha!


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Ex

  • INNLEGG POSTET : 27.10.2017, 21:26

  Skal innrømme at overskriften ikke har en dritt med innlegget å gjøre annet enn at jeg er hos exen igjen, haha! Dagen i dag har gått i ett, jeg gikk tidlig fra jobb i dag da jeg holdt på å svime av bare jeg snudde meg for fort. Det var uansett ikke så mye å gjøre så da fikk jeg lov til å gå. Da stakk jeg rask innom vita exclusive for å handle inn noe sminke jeg var gått tom for, for sånn flere mnd siden, haha! Snakk om å være sløv altså. Unnet meg selv en frozen yoghurt smoothie i dag også, fordi hvorfor ikke liksom, den var sinnsykt god! Var noe mango greier som er min favoritt når det kommer til smoothies. Etter butikken var det rett hjem og pakke ned all sminken og kjolen til festen i morgen, som kommer til å bli rååååbra! Har en så bra plan i hodet ang sminken og klær nå at det kan ikke slå feil føler jeg. Er enda forskjølet da, noe som suger, men men, hva skal man gjøre liksom? Jeg tar nå vitaminene og tranen min så får det gå over når det vil, jeg lever i alle fall. Ble ikke noe trening i dag pga svimmelheten min, men men, det får heller gå! 
  Nå sitter jeg og venter på at kompisen min skal bli ferdig med ryddingen og vaskingen så han kan lage middag til meg. Ja, jeg blir bortkjemt her, her får jeg middag uten å bevege en tå. Det er ganske digg å bli kjemt bort av og til, unner alle det av og til! Så her kjemmer vi hverandre bort på tur, ganske digg med en sånn venn ♥ 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Tired as f***

  • INNLEGG POSTET : 27.10.2017, 08:18

  Jeg er så død denne uken. Mulig det har noe med sukkerabstinenser eller bare generelt livet. Ikke vet jeg, vet bare at jeg er så trøtt at alle muskler og ledd i hele kroppen verker etter å legge seg nedpå i 24timer for en gang skyld. DET er lenge siden jeg har gjort! Trenger det virkelig føler jeg, derfor har jeg planlagt søndagen som den dagen. I morgen blir det solarium i 30min og så blir det Halloween fest! Herreguuuud som jeg gleder meg. Skal huske å ta masse bilder av både antrekk og sminke så dere får se. Skal til og med sminke min bestekompis så jeg kan jo spørre om jeg får ta bilder av den sminken og legge ut og. Skal bli digg med en skikkelig fest igjen nå.

  Idag er jeg på jobb til bare halv tre heldigvis, så er det hjem og pakke ned kostyme og sminke så blir det trening, litt handling og så rett til kompisen min for å overnatte. Gleder meg nesten litt for mye, dette har jeg ventet på i en måned nå haha! Uansett, nå må jeg drikke opp kaffen min før den blir kald og pausen er over. Håper dere får en fin dag!


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Sminkebord - speil

  • INNLEGG POSTET : 25.10.2017, 22:30

  Ååååh, endelig! Endelig fikk jeg speilet jeg har ventet noen mnd på. Så sinnsykt fornøyd og kan nesten ikke vente med å sminke meg foran dette speilet! Perfekt sminkelys inni speilet og speilet er stort! Så deilig å endelig har ett skikkelig sminkespeil for engang skyld. Jeg som sminker meg så ofte og så mye, kan egentlig ikke forstå hvorfor jeg har brukt så lang tid på å fikse ett slikt speil, haha! 
  Nå var jeg så heldig at pappa hadde ett slikt speil liggende etter jobben hans som jeg da fikk, og i dag kom han endelig ned til meg og hang det på plass! Snille pappa´n min ♥ Uendelig takknemlig! Kommer til å passe sinnsykt godt på dette speilet altså, her skal det ikke engang ett fingeravtrykk på, haha! Neste jeg skal fikse på når det gjelder sminkebordet må være ett nytt og større bord som er mer egnet til sminke tenker jeg, men det får vente til jeg har fått tv i leiligheten tenker jeg!


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Ovnsstekt laks m/ stekte grønnsaker

  • INNLEGG POSTET : 25.10.2017, 20:49

  Idag lagde jeg noe jeg vil si er den beste laksen jeg noen sinne har smakt for å være ærlig. Den var så god at dere bare må teste det ut! 

  Du trenger:
  ♥Laksefilet
  ♥Squash
  ♥Søtpaprika
  ♥Asparges
  ♥Cherrytomater
  ♥Spinat
  ♥Sesamfrø
  ♥Diverse krydder (aromat, salt og pepper)
  ♥Sitronsaft
  ♥Kesam

  Dynk laksen i sesamfrø, litt sitronsaft, salt og pepper, annet krydder hvis du vil ha det. Stek de i ovnen på 220grader i 15min.
  Kutt opp alle grønnsakene du ønsker å ha, stek de med litt olivenolje eller annen olje og krydre dem med f.eks aromat som jeg brukte. Stek grønnsakene til de begynner å bli myke og stekt. 
  Så er det bare til å servere med litt kesam som dipp. 

  Tips: Har du flere laksefileter igjen kan du lage en digg salat og bruke laksen oppi der, da har du plutselig lunsj til dagen etterpå! Perfekt om man er alene og kun får kjøpt 2-4pk på butikken. 


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • Leilighetstour - video

  • INNLEGG POSTET : 24.10.2017, 19:30

  Her fikk jeg endelig lastet opp videoen av leiligheten min, enjoy!

 • Publisert i kategorien Video
 • Bodylab

  • INNLEGG POSTET : 24.10.2017, 16:34

  Bodylab sine produkter er helt fantastisk gode, om de funker vet jeg jo ikke heeelt enda, men smaker godt gjør det! Hahah, så i dag fikk jeg mer av buublegum PreWorkout greien, en DietShake Strawberry og Pancake&Waffle mix med banan og kokos smak. Prøve pannekakene nå i sted og de var sinnsykt gode! Smakte virkelig bananen og kokosen. Jeg hadde til og med kesam og spinat inni da for litt mer mat. Det er så enkelt som å måle opp 75gram pulver med 100ml vann i en shaker og riste for så å bare helle over i pannen, sykt enkelt og sykt digg! Så det var middagen min i dag, haha! Tenkte jeg skulle teste ut DietShaken i morgen, gir dere en lyd da hvordan den smaker!

  Ellers skjer det ikke så mye her i gården, jeg har trent bein og rumpe i dag, ble en liten løpetur ut før regnet tok helt over, men noe lang løpetur ble det ikke ettersom jeg fortsatt er syk. Men litt trening er bedre enn ingen trening! Nå har jeg besøk av Alice som sitter og fikser sine egne negler, pleier å være jeg som fikser de men siden hun hadde så lyst til å lære seg selv skal hun heller få lov til det, haha! Jeg har forresten også filmet en liten leilighets-tour video til dere i dag også! Den kommer vell opp i kveld eller i morgen tenker jeg, må nesten se når jeg får tid.

  DietShake HER. Pancake&Waffle mix HER. PreWorkout HER.


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • Made in the 90´s

  • INNLEGG POSTET : 24.10.2017, 13:00

  Elsker å ta bilder av kroppen min gjennom forandringen den går gjennom nå. Mye som skjer og mye som fortsatt skal skje! Denne kroppen skal bli enda mer fit enn den er, ikke at jeg ikke er kjempe fornøyd nå, men jeg vil alltid prøve å bli bedre enn jeg er, dessuten er trening og kosthold noe jeg elsker å drive med på fritiden siden jeg føler meg så fantastisk når dagen er omme. Flere som føler det på samme måte? Jeg begynte faktisk først med trening kun 2 ganger i uken og bare bytte ut sukker med sukkererstatning, nå er jeg helt inn i treningen 5 dager i uken og lavkarbo hver dag. Ikke at jeg følger så sinnsykt nøye med på kaloriene, bare jeg begrenser porsjonene og spiser mer magert kjøtt og grønnsaker er jeg i bunn og grunn kjempe fornøyd, og ikke minst kun drikke vann!


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • Klorestativ

  • INNLEGG POSTET : 23.10.2017, 22:00

  Igår fikk Sunshine ett nytt klorestativ som jeg tror hun elsker allerede, haha! Fant det brukt på en side på facebook, så på lørdag kveld var det full budrunde krig. Smart som jeg er la jeg inn siste bud 9min før den skulle slutte, og den andre personen jeg bydde mot la ikke merke til det, så jeg vant! Så nå er Sunshine offisielt det mest bortkjemte dyret i min familie i alle fall, haha! Men hun trengte det, hun hadde ikke ett skikkelig klorestativ så hun fikk ikke kvesset klørne skikkelig, men nå får hun endelig gjort det så nå håper jeg sofaen min får være i fred, hvis hun ikke føler hun må bruke både stativet og sofaen da, haha! Hun er så søt, gud som jeg elsker hun. 


 • Publisert i kategorien Nytt
 • New in fra NewYorker

  • INNLEGG POSTET : 23.10.2017, 18:58

  På lørdag når vi var på kino og burger king var jeg også innom NewYorker hvor jeg fant treningstightser. Hadde sykt dårlig tid og trodde egentlig denne kom til å bli ett bomkjøp siden den kun kostet 149kr. Men den er faktisk sinnsykt god! Sitter fint på kroppen, føles bra ut, sitter fint gjennom en løpetur og styrketrening, ikke for varm og ikke for kald. Denne var rett og slett så deilig at jeg må ta meg en tur på NewYorker og kjøpe flere tightser derfra! Følte meg ekstremt bra i denne og kunne faktisk bare hatt en til chille dager hvor jeg vil bruke noe annet enn bukser men fortsatt se noe lunde okei ut! 

  Nå holder jeg på å se Dollhouse med kompisen min, vi har spist kjempe god og sunn middag med kylling og daal og jeg har fått trent mage og løpt 4,30km ute i naturen! Så i dag er alt på plass, er fortsatt syk men men, det går vell over etter en stund, haha! 


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Cabin with the ex

  • INNLEGG POSTET : 22.10.2017, 21:46

  Hytten med exen er jo alltid gøy, spesielt kosen som kommer med det. Dette er andre gangen jeg er med han og hans far på hytten deres. Det er så koselig og koble helt av fra verden rundt oss, kun tenke på oss. Denne helgen var vi med faren han sin dame og faren han sine to barn, så var det meg og min gode "kompis" som jeg liker å kalle han. Ble en del drikke og brett spill i helgen. I går var vi også på kino og burger king da hans lillebror hadde bursdag på fredag. Vi så Geostorm, veldig god film! Jeg klarte jo også torsdag kveld å bli syk igjen. Trodde det var allergi da jeg hadde 3 små katteunger rundt halsen min i noen timer når jeg begynte å nyse og snufse, men på fredag var jeg altså potta tett og forskjølt. Da var det rett på D vitamin tyggetabletter og nesespray og satse på at jeg ble frisk i løpet av helgen. Er fortsatt litt tett og snufsete, men er definitivt bedre, så nå klarer jeg jobb og trening i morgen håper jeg, haha!

  Hvis jeg skal begynne å forklare forholdet mellom meg og min ex må jeg helt tilbake til 1.klasse på barneskolen, det er jo 15år siden så det blir en god del år og gå gjennom noe jeg ikke gidder. Bare vit at vi er ekstremt gode venner som ikke vil bli skilt på noen som helst måte uansett hva søren som skjer mellom oss. Vi er altfor glad i hverandre til å la småting og andre mennesker ødelegge vårt vennskap. Ett tettere bånd mellom to mennesker skal man leite lenge etter! Jeg trenger han og han trenger meg, sånn er det, haha! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Nelly wanties

  • INNLEGG POSTET : 21.10.2017, 12:20

  Nå er jeg på hytten, i dag skal vi på kino og ut og spise for lillebroren til kompisen min har bursdag, woho! Det blir jo litt gøy, noe annet enn å bare sitte inne hele dagen, hehe! Anyways, har samlet noen ting fra Nelly som jeg har sååå lyst på, så mye fint! 

  1 HER. 2 HER. 3 HER. 4 HER. 5 HER. 6 HER. 7 HER. 8 HER. 9 HER


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • New pussy

  • INNLEGG POSTET : 20.10.2017, 11:58

  Om ca.2 mnd får jeg kanskje en ny pusekatt, en pjusken nr.2. Nr 2 fordi storebroren hans er prikk lik denne søte lille karen. Han falt jeg pladask for og jeg tror han likte meg og ettersom han sov oppi nakken min i hele går kveld. Nå er han bare 1mnd gammel så han er veeeldig liten, så sensitiv som jeg er begynte jeg jo å grine når jeg så disse tre små tassene løpe rundt i leiligheten til kompisen min, så søøøte. Han her skjegler litt tror jeg, men det er bare sjarmerende spør du meg. 

  Ellers skjer det ikke så mye her i gården altså. Sto opp halv syv i dag på en fridag bare for å rekke å trene før vi stikker på hytten, haha! Trening er life. Fant også ut at jeg tydligvis har gått ned nesten 10kilo på 3mnd og det er først denne uken jeg endret på kostholdet, haha! Sykt bra da, er veldig stolt over meg selv faktisk. Og det er lov av og til! Nå har jeg nettopp spist ett knekkebrød med bringebær syltetøy så nå skal jeg planlegge litt innlegg til dere i helgen så jeg ikke blir helt spøkelse haha! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Gult er kult

  • INNLEGG POSTET : 19.10.2017, 18:56

  Fikk endelig denne genseren i posten i dag og den måtte selvfølgelig testes. Det var så god og stor! Denne er liksom i small, haha, how? Den er i alle fall amazing og fargen på den gjør alt mye bedre. Nelly har vært utsolgt for størrelsen small i evig lang tid men nå var den endelig inne igjen. Du finner den HER

  Nå er jeg nettopp kommet meg inn dørene etter å ha trent, i dag ble det armer, skuldre og litt rygg. I morgen er det magetrening igjen, og jeg gleder meg faktisk veldig. Selv om jeg kjente på slutten av treningen i dag at jeg var litt lei, men i dag ble det 1,5-2timer der den ene timen kun var jogging på tredemøllen, haha! Jaja, hva gjør man ikke for skjønnhet og velvære? Nå er jeg er så sulten at jeg nesten dør, i dag blir det ovnsstekt laks med litt grønnsaker, mmm. Anyways, i morgen reiser jeg og kompisen på hytten og da hører dere nok ikke noe fra meg resten av denne uken, kanskje jeg slenger inn ett kjapt innlegg i morgen engang, ellers snakkes vi til søndag kveld! Love you all ♥


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Proteinrundstykker

  • INNLEGG POSTET : 19.10.2017, 13:42

  Disse tar bare 30min å lage totalt med stekingen og så er de sinnsykt gode og sunne! 

  Oppskrift på ca.7 mellomstore
  ♥5dl havregryn
  ♥250g cottage cheese
  ♥3 egg
  ♥1 ts bakepulver
  ♥2 ss sesamfrø
  ♥1 klype salt
  ♥Solsikkekjerner 

  Sett stekeovnen på 200grader.
  Bare bland alt sammen og rull de ut som noen boller på stekeplaten. 
  Topp de med hva du ønsker (sesamfrø, solsikkekjerner, linfrø)
  La de steke på midterste rille i 15-20min. 

  Og voila! Du har frokost, lunsj og kvelds. 


 • Publisert i kategorien Oppskrifter
 • Today´s diet is tomorrow´s body

  • INNLEGG POSTET : 19.10.2017, 12:58

  Tidligere i dag var jeg på postkontoret og hentet en pakke fra Proteinfabrikken som jeg har gledet meg til hele uken. Og det var en enda søtere pakke enn jeg trodde, haha! Se daaaa, alt er jo rosa! Nå føler jeg meg som en skikkelig rosa blogger nesten, men er jo ikke det, langt i fra, haha! Nå skal jeg i alle fall klare denne dietten min veldig bra tror jeg, gleder meg til å teste ut alt og se om det skjer noen endringer med hjelp av disse tingene. Jeg har funnet ut at jeg på 2mnd har gått ned veldig mye faktisk, men nå er det stoppet helt opp så tror kroppen min trenger litt hjelp med å bli kvitt det siste ekstra fettet på magen, hoftene og armene. Så da håper jeg dette setter litt fart på greiene og gir meg min drømmekropp!

  Akkurat nå sitter jeg å venter på at noen proteinrundstykker skal bli ferdig i ovnen, skal selvfølgelig legge ut oppskrift til dere seinere, så bare stay tuned! Ellers skal jeg på trening om litt mer enn en time, så har eeeegentlig litt dårlig tid, haha! Må jo pakke til denne hytteturen og spise lunsj, jaja! Få sette ræven i gir.

  Du finner settet HER.


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • Todays

  • INNLEGG POSTET : 18.10.2017, 23:38

  Synes det er litt greit å bare lage slike enkle innlegg om dagen min også en gang i blandt, selv om det til tider kan bli sinnsykt kjedelig, men men! I dag fikk jeg en pakke i posten fra BodyLab med verdens beste protein shaker, herregud. Aldri smakt bedre, salted caramel milkshake, sinnsykt god når jeg er snopesyk eller rett etter trening generelt egentlig! Du finner den HER.

  Ellers i dag har jeg vært på jobb, dro innom lagunen for å handle mandelmel og kokosmel til litt forskjellig matlaging. Som dere kanskje har skjønt har jeg endelig gått skikkelig inn for lavkarbo dietten, og det funker! Begynte på mandag, men føler meg allerede veldig mye bedre fysisk og psykisk. Løper lengre og bedre, styrketreningen er enklere og funker bedre, ja, alt er bare veldig bra for tiden! Jeg har fått en god rutine ang trening og maten nå og da er egentlig alt på stell føler jeg. Jobben går også super bra, får vakter hver uke så da klarer jeg meg fint i mnd. Sunshine fikk ny eske i dag som hun elsker selvfølgelig, haha! Så søt. Nå hadde jeg nettopp besøk for å slå av en prat bare, i morgen er det fri og da blir det baking og trening med en god kompis før vi stikker hjem til han og gjør oss klar for hyttetur i helgen! Som jeg gleder meg, åååh. Hyttetur er jo så koselig! Da kan man koble helt av fra alt av sosiale medier og mennesker generelt, bare sjø og natur og gode venner. Nei, uff, nå må jeg se til å komme meg i seng og sove. Sove vil si at jeg ligger en time eller to og ser på serier som jeg ikke har fått tid til i det hele tatt den siste tiden, må catche up på så sinnsykt mye, burde egentlig bare sette av en dag til serietitting, haha! Anyways, som jeg babler.

  Liker dere at jeg deler oppskrifter så ofte på forskjellige ting som jeg lager? Jeg elsker i alle fall å prøve ny mat og lage alt fra bunnen av, det kan bli dyrt men det er definitivt best for kroppen i lengden altså! Merker det så mye på psyken min, matlaging for life. 


 • Publisert i kategorien Blogg