hits
Overtrøtt = hyper?

 • INNLEGG POSTET : 29.09.2017, 16:53

Nå sitter jeg og sipper på min tredje kaffe kopp i dag og lurer på om jeg har funnet ut ett nytt stadie av trøttheten. Nemlig hyper ETTER overtrøtt. Kom hjem for rundt en time siden, sov noen solide 20min på bussen og holder nå på å dø egentlig, men samtidig ikke. For jeg er super klar for nesten alt! Alt annet enn trening. Uff, 2 dagen min uten trening denne uken, og det er greit så lenge jeg ikke gir meg helt, noe det som oftest ender opp med å gjøre. Men nei, jeg skal nok klare å få til noen øvelser her hjemme sånn som jeg føler meg nå! Eneste jeg ikke klarer er å løpe/jogge, eller gå generelt, er så sliten i beina, herregud. Tror aldri jeg har vært så sliten før, utenom den dagen jeg og Simon gikk opp fløyen, over vidden til ulriken da. DA var jeg sliten. Nå er jeg bare nesten like sliten, men men, en dag igjen så er det helg for min del.

Sov ekstremt lite i natt, sikkert derfor jeg er ekstra død nå + jeg måtte jobbe overtid i dag, haha! Jaja, ekstra penger. Skal ikke se vekk i fra at Sunshine får vaksiner, bli sterilisert og chippet neste mnd altså, lover godt! Kontaktpersonen min i Adecco sjekker allerede opp vakter neste uke, hadde jo vært drit bra om jeg fikk noen vakter neste uke og, 2 "fulle" lønninger på en mnd er bra! 

Jeg var jo som sagt på en photoshoot i går, noe som gikk i starten sykt dårlig fordi jeg er tydligvis kun fotogen når det gjelder selfies, men etter 300 bilder begynte jeg å bli mer komfortabel og jeg har 7 bilder jeg virkelig elsker! Skal legge de ut så snart jeg får de ferdig redigert og slikt fra fotografen! Han skal jeg fortsette å gå til, super hyggelig fyr. Nei nå skal jeg drikke ferdig kaffeen og vaske badet, vaske sminkebørstene, ta noen styrkeøvelser, dusje og rense ansiktet, mmm, bare slappe av kveld rett og slett! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Ny jobb

  • INNLEGG POSTET : 27.09.2017, 22:41

  Så i går fikk jeg mld fra min kontaktperson i Adecco at jeg kunne få jobbe hos Gate Gourmet, jeg takket selvfølgelig ja, og derfor har jeg ikke blogget. Haha! Måtte plutselig skrive under 3 papirer som først måtte skrives ut, signere på, skanne inn igjen + skanne inn legitimasjon og referanser. Og da måtte jeg til mine foreldre, for jeg har selvfølgelig ingen skriver eller skanner, hvilken 20åring har det? Klarte jo også og forsove meg til halv tolv, da ble det rett på trening i en og en halv time, løpe hjem for å dusje og stelle meg for så å gå opp til mine foreldre før klokken fem, for da skulle jeg ta bussen til byen for å gå på kino! Rakk alt så vidt og ble en sein kveld siden jeg ikke rakk å sende inn alt før ti tiden i går, måtte jo også file vekk neglene mine, for negler er ikke lov på ett kjøkken... 
  Anyways, fin første dag på jobb i dag, ekstremt slitsomt å måtte stå oppreist hele dagen, ikke helt vandt til det, haha. Tidligere jobber har bare vært kosejobber i forhold til denne, skal kun jobbe til og med lørdag da og jeg får frokost og lunsj gratis der, god frokost og lunsj! Også selvfølgelig litt ekstra i lommeboken, hehe. Har også vært på en liten trening igjen i dag, begynner endelig å komme meg i gang igjen etter 2 uker med sykdom og latskap, matvanene er endret og jeg føler meg bedre! Nå er jeg så trøtt og sliten at jeg bare må legge meg før ny jobbedag i morgen + en photoshoot som jeg gleder meg sykt mye til! Bilder fra photoshooten vil jeg selvfølgelig legge ut her. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • 12 fun facts om meg

  • INNLEGG POSTET : 25.09.2017, 20:48

  På shopping er jeg... som regel aldri, hvis jeg er det er jeg super stresset pga alle menneskene på butikkene.

  På byen er jeg... stille og danser på stolen med drikke i hånden, sjekker ut mennesker.

  På skolen er jeg... ikke lengre, heldigvis!

  Hjemme alene er jeg... glad og alltid sulten, haha! Alltid enten serie eller musikk på i bakgrunnen mens jeg planlegger uken. Alltid sminkefri og nudist. 

  På facebook er jeg... alltid aktiv, svarer alltid etter rundt 2 min med mindre jeg ser en melding med en gang.

  På flyet er jeg... irritert over alle som stresser og gleder meg til å komme frem til der jeg skal.
   
  I diskusjoner er jeg... høylytt og sier alltid min mening! Kan bli rimelig frustrert hvis jeg sier noe og ingen hører, haha.
   
  På toget er jeg... stille og avslappet med musikk på ørene og kaffe latte i hånden.

  På biltur er jeg... stille i baksetet med musikk på ørene og i full tenkemodus. 

  På ferie er jeg... som regel i syden da, med bikini og øreplugger og solkrem, kanskje en god bok, på solsengen for å desperat prøve å få farge.
   
  Akkurat nå er jeg... i sengen under dynen med hodepine og musikk på macen.

  På jobb er jeg... alltid på farten og alltid smilende mot kunder!


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Du gjør meg hel

  • INNLEGG POSTET : 25.09.2017, 13:48

  Hver gang jeg ikke hjemme med deg mangler jeg noe. Hver gang jeg er på jobb eller trening mangler jeg noe. Jeg mangler deg. Min solskinn på en grå dag. Min solskinn på en ensom dag. Min solskinn på en sint dag. Min solskinn på hver eneste dag i mitt liv. Du fyller tomrommet i mitt hjertet. Du gjør meg hel.


 • Publisert i kategorien Blogg
 • The weekend #2

  • INNLEGG POSTET : 24.09.2017, 21:30

  Tror jeg bare skal droppe helt å blogge i helgene og snakke om alt som har skjedd på søndager. Får visst aldri helt tid til blogge skikkelig fredager og lørdager, har alltid så mye planer disse dagene, haha!

  Fredag denne helgen stakk jeg rett og slett av på en hytte med en kompis og hans far. Vi kom ikke frem før seint fredag så da ble det bare pølser og brød til middag og litt prat før vi fant sengen. Lørdag var det så sinnsykt fint vær at vi bare måtte ut i hagen og jobbe litt, kutte opp noen trær som har falt om og ryddet hagen, så dro jeg og kompisen min ut på fisketur i to timer eller noe! Har lengtet så sykt etter å fiske igjen, det er jo så koselig og kjekt! Jeg fikk en liten makrell ellers var det lite fisk i sjøen denne gangen. Kom tilbake til hytten litt seint på kvelden men da hadde resten av gjengen lagd klar boller og pizza og lagt frem chips og sjokolade og cola, mmm. Glemte jo selvfølgelig fisken igjen på hytten så den lukter sikkert drit godt neste gang, skulle jo ta den med meg hjem i dag og spise den, haha! Jaja, ligger fint i kjøleskapet den. Og i dag har vi fartet rundt siden halv ett til halv åtte, måtte kjøre om hele Bergen og Omegn pga sykkel VM, så stress! Har nå fått dusjet og farget bryna og renset ansiktet så nå skal jeg bare slappe helt av med serie og Sunshine og sjokolade ♥ 
  Har dere hatt en fin helg?


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Man staver den ikke. Man føler den.

  • INNLEGG POSTET : 21.09.2017, 15:58

  De siste dagene har jeg slitt sykt mye med denne sinnsyke forkjølelsen. Ingen tett og rennende nese, nei, bare kraftig hosting, feber og øreverk om en annen og slapp. Vært sånn siden forje tirsdag så i dag dro jeg til legen og fikk hostesaft som jeg skal ta om kvelden slik at jeg får sove. Og så måtte jeg ta en del tester av halsen og blodet. Ellers denne uken har jeg vært med venner og møtt en fra Badoo, veldig hyggelig kar, og alltid gode venner.
  Må ikke glemme Sunshine da som skal kose 24/7 og knuse blomsterpotter og leke med pynten min selv om jeg er syk og ikke ønsker pelsen hennes i fjeset eller ødelagt ting. Elsker hun uansett da! Hun er fast selskap i alt jeg gjør! Sitter jeg på do? Jaja, hun får sitte på fanget da. Lager jeg mat? Jaja, hun får sitte oppå føttene mine da. Blogger jeg? Jaja, hun får sitte på fanget eller brystet mitt da. Dusjer jeg? Jaja, hun får bli med i dusjen da! Hun er helt gal, selskapssyk hele tiden. Vet ikke hva jeg ville frem til med innlegget, ville vell bare gi beskjed om at jeg lever men jeg klarer ikke egentlig å være på pc og mobil når jeg er syk, haha. Kan i alle fall si at jeg har virkelig fått kjent på kjærlighet fra venner og pus i det siste ♥

  Nasse Nøff: Hvordan staver man kjærlighet? 
  Ole Brum: Man staver den ikke. Man føler den.


  Min neste skrift tattovering kanskje?


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Nude tattoo

  • INNLEGG POSTET : 18.09.2017, 12:57

  Først må jeg jo bare si at jeg ikke ønsker noen ufine kommentarer at all. Denne tattoveringen betyr ekstremt mye for meg og ønsker ikke at folk som ikke eier filter skal ødelegge det for meg. 

  Denne fine tattoveringen tok jeg på lørdag. Måtte ha den da det var som om noe skrek til meg når jeg så denne på instagram. Den minner meg om meg og min første jente. den første gangen betydde og betyr ekstremt mye for meg, første skikkelige forelskelse i en jente, første jenten jeg kysset og den eneste jeg vil ha rundt meg 24/7. Hun betyr så utrolig mye for meg.

  Fult klar over at tattoveringen er ekstremt vågal og dristig, men det er sånn jeg er, jeg elsker slike tattoveringer og det kommer ikke til å bli den siste! I det siste døgnet har jeg fått utrolig mange stygge kommentarer og mld på tattoveringen etter jeg la den ut i facebook gruppe. Folk begynte å si æsj, tenk på barna dine, tenk på folk rundt deg, det blir morro når du er 65år. Disse folkene hater jeg. Virkelig hater, ikke fordi de har sin egen mening men fordi de bare antar at jeg skal ha barn, eller at denne tattoveringen er for alle andre enn meg selv. Og forresten, jeg tror jeg blir den kuleste 65åringen ever. 
  Har også fått mld av familie medlemmer som sier at de håper jeg kan skjerme deres barn for denne tattoveringen. Hallo? Det er bare en tattovering. Som jeg er stolt av, som jeg mest sannsynlig kommer til å vise frem. Jeg har full forståelse for at noen ikke liker den fordi den er veldig sånn "in your face" på en måte. Men dere må jo tenke litt om når dere skriver slikt til meg. Tror alle at jeg er så dum? At jeg kommer til å vise denne til 11-12 åringer eller mindre? At jeg ikke har tenkt på fremtiden med denne? Vell, fuck dere som tror dette. 

  Kropp er kropp, alle har sett en dame kropp fra man er ung til man er gammel, hvorfor er det så gale å tattovere det da?


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Favoritt sanger

  • INNLEGG POSTET : 14.09.2017, 16:11

  Jeg har bokstavelig talt ingenting annet interresant å komme med nå for tiden. Jeg er fortsatt syk, leser boken jeg kjøpte i går og hører på musikk. Skjer ikke noe spesielt annet, hjemme fra jobb i dag og rett og slett fordi jeg ikke har stemme og hoster bare jeg puster... Haha, hardt liv! Godt jeg har musikk og boken ellers hadde dette blitt ekstremt kjedelig. Hater å være syk! Har ikke trent siden mandag heller så føler meg jo helt død nå. Oh well, gi meg en lyd om det er noe spesielt dere vil lese om eller se så skal jeg vurdere om det er noe jeg kan få til. 


   

   

   

   

 • Publisert i kategorien Blogg
 • HOMO

  • INNLEGG POSTET : 13.09.2017, 17:10

  I dag er jeg litt friskere enn jeg var i går. I går ble jeg bare mer og mer syk utover dagen, endte opp med skyhøy feber. Det var helt forferdelig, jeg har egentlig aldri feber, er mange år siden sist og kan ikke huske at det var så jævlig å ha feber. Kald og varm om en annen, kun en dusj som hjalp, alle ledd i kroppen var vonde og hodet var blytungt. Heldigvis kom en kompis over for å hjelpe meg, lagde en god kylling og pasta salat til meg og puste litt med meg før jeg sovnet rundt to i natt. Tok meg fri fra jobb i dag bare for å la kroppen hvile litt til og komme seg helt. 
  Så i dag ble det en tur på butikk hvor jeg fant denne boken! Herregud som jeg gleder meg til å lese den, den virker så bra og coveret på den var jo kjempe fint. Midt i blinken for meg som nettopp "kom ut av skapet" som bifil. Kostet kun 169kr og jeg fant den på Coop Extra. Kan gi dere en tilbakemld på hvordan den var når jeg har fått lest hele boken ferdig. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • TORO Scones

  • INNLEGG POSTET : 12.09.2017, 11:55

  God morgen alle sammen! Idag er jeg faktisk ikke helt pigg. Jeg har sovet ekstremt dårlig fordi jeg ikke har kunne svelget eller pustet med munnen fordi halsen min er så vond! Begynner helt sikkert å bli forkjølet, så da holder jeg meg unna trening i dag. Kommer ikke til å klare å yte mitt beste nå i denne formen uansett, kjenner at bare å spise eller gå er ekstremt tungt i dag, hodet mitt føles ut som en murstein rett og slett. Men jeg var pigg nok til å lage meg en kjempe god frokost da!

  Hadde fått denne pakken av mamma på søndag, ikke hatt tid til å lage det før i dag, men i dag måtte jeg for jeg hadde ikke noe annet å spise til frokost, haha! Frokost er jo veldig viktig. Det eneste du trenger til denne er 2,5dl vann. Thats it. Du blander posens innhold med 2,5dl vann, deler deigen i to og flater dem litt ut, så deler du de to delene i 4 med en kniv, ikke kjær helt gjennom. Så tar du den i ovnen på 220C på midterste rille i 15min, og vips, du har en super god og sunn frokost! De hever seg litt i ovnen så lurt å flate de litt ekstra ut før du kjærer i dem. 


 • Publisert i kategorien Oppskrifter
 • Navy blue nails

  • INNLEGG POSTET : 11.09.2017, 23:37

  Idag slo jeg løpe rekorden min! Fredag løp jeg 7,30km på 55min, i dag løp jeg 7,52km på 55min, til tross for all den drikken og røyken i helgen! Føler meg veldig flink, haha. Lov å skryte litt av seg selv! Ellers trente jeg rygg og armer i dag, god trenings økt og gleder meg til treningen i morgen, da blir det enda mer løping og rumpe og bein. 
  Jeg kom hjem rundt halv ni i dag, da spiste jeg middag og dusjet og så satt jeg i gang med neglene mine i ni tiden, ble ferdig først for en halv time siden så det tok meg altså 2 timer! Det er falske tupper med akryl og gelefarge hvis noen skulle lure! Veldig fornøyd med neglene denne gangen, føler alt ble så fint gjennomført og fargen var perfekt.Håper bare de ikke knekker, haha! Hva synes dere?


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Good morning

  • INNLEGG POSTET : 11.09.2017, 11:41

  God morgen alle sammen! Eller, jeg sto opp for snart 2 timer siden da, men jeg er utrolig treg om morningen. Jeg begynner ikke før om en time på jobb, noe som er syyykt deilig, men jeg skal jobbe til 18.00 i dag da. Jaja, gleder meg bare til etter jobb, for da skal jeg trene igjen! Er blitt helt avhengig jeg, elsker å trene og nå kan jeg plutselig trene i 2-3 timer hver dag uten problemer, og det er aldri ett ork lengre. Utrolig digg å ha det sånn. 
  Skulle egentlig stå opp klokken ni i dag for å være skikkelig morgen fugl og bake scones og rydde og hele pakken, men Sunshine har holdt meg våken i nesten hele natt, fordi jeg aner ikke, hun er så liten så hun vil leke og kose hele tiden.. Sovnet med hun på brystet i går kveld og våknet med hun oppå fjeset. Typisk natt her hos meg! Er egentlig som å ha en liten baby faktisk, våkner hele tiden om natten og legger meg seint fordi Sunshine ikke vil sove tidlig, osv... Koselig er det da! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Bildedryss

  • INNLEGG POSTET : 10.09.2017, 14:28

  Hadde tatt en del bilder i helgen som jeg ville vise dere! Har hatt det utrolig kjekt i helgen, en av de beste helgene på lenge. Føler jeg har gjort så mye samtidig som jeg har fått slappet av mye.

  Fredag: Møte med Adecco, trening i 2 timer, hjem for å dusje og sminke meg, dro til Malin og så dro vi sammen på en fest. Det var en sånn kle deg etter noe annet som begynner på din forbokstav eller kle deg som en slut, jeg valgte slut fordi jeg ikke ville være en and, haha! Malin gikk som "meg selv". Var utrolig gøy!
  Lørdag: Våknet rundt tolv tiden, spiste litt frokost og så dro jeg hjem for å hente skittentøy og gå hjem til mamma og pappa for å vaske en maskin med klær. Var så flink at jeg til og med satte på en maskin som skulle starte 15timer seinere også! Ventet der i to timer for å få hengt opp første maskinen med klær og tok en kopp kaffi i samme slengen. Så dro jeg hjem igjen, møtte en kompis, dusjet og sminket meg for enda en fest! Utrolig kjekk denne festen og, møtte mange kule og snille folk, vi dro også ut på byn seinere på kvelden, fikk pommes frites fra Burger King og en kebab + litt drikke, haha! 
  Søndag: Våknet rundt tolv igjen, litt slapp og trøtt, drakk en kopp kaffi, sminket meg og dro ut igjen. Denne gangen var det opp til mamma og pappa igjen for å henge opp andre vasken med klær og sette på enda en vask med klær som jeg nå sitter og venter på igjen. Så nå spiser jeg "frokost" og ser på tv som jeg lengter så sykt etter, haha! Har ikke tv i min leilighet enda, men det kommer vell etterhvert som jeg får ny jobb og litt andre ting på stell. 

  Nå sitter jeg bare å synes sykt synd i dem som løper "Langedalen Opp". Begynte plutselig å pøse ned ute og ser bare masse folk som er kliss våte. Haha! Glad jeg gikk opp før dette været begynte, men gruer meg til å gå ned igjen, håper bare det er opplett da. Ellers i dag skal jeg få besøk av enda en kompis, så skal vi se en skrekkfilm, så må jeg bare få tid til å rense ansiktet mitt. Føler helgens alkohol inntak begynner å ta tak i huden min, uff!  • Publisert i kategorien Blogg
 • Black makeup

  • INNLEGG POSTET : 09.09.2017, 20:05

  Nå skal jeg snart ut igjen på fest, med andre folk i dag da, haha! Festen i går var drit bra, perfekt og alt var super bra. Våknet rundt tolv i dag og spiste litt og tok bussen hjem igjen for å hente skittentøyet mitt for så å gå igjen. Gikk da ca.900m rett oppover for å komme meg til mamma og pappa, som av en eller annen grunn valgte å bo på toppen av Norges bratteste fylkesvei. Haha! Godt trening dagen derpå da. Fikk vasket en maskin med klær før jeg måtte hjem igjen og møte en fyr, og nå har de siste 2 timene bare sminket meg og dusjet og drukket litt. Gikk for en helt svart øyenskygge i dag, fordi hvorfor ikke, haha!


 • Publisert i kategorien Looks
 • Blue-grey makeup

  • INNLEGG POSTET : 08.09.2017, 17:24

  Nå skal jeg snart fly uten dørene, neida, jeg skal gå ut dørene. I alle fall, skal snart på fest med Malin som sikkert blir sykt kjekt! Gleder meg til å se hun igjen. Og til denne fest anledningen har jeg da sminket meg en god del ekstra enn hva jeg pleier, må jo se pen ut for jenta mi ♥ Har også stæsjet opp ørene mine med litt pynt, haha! 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Sunn middagspai (glutenfri)

  • INNLEGG POSTET : 07.09.2017, 21:23

  Hei! Hadde veldig lyst til å dele denne paien med dere, lagde den i går riktig nok men er først nå jeg har fått tid til å sitte meg ned for å skrive oppskriften til dere. 

  BUNN:
  ♥ 400g glutenfritt grovt mel
  ♥ 2ss fiberhusk
  ♥ 200g margarin/smør
  ♥ 2dl vann

  FYLL:
  ♥ 1pk kyllingkjøttdeig eller 8 kyllingfilét
  ♥ 2 fedd hvitløk
  ♥ 400g ruccola
  ♥ 10stk egg
  ♥ 6dl melk
  ♥ 2ss margarin
  ♥ Salt og pepper
  ♥ Revet ost

  Start med å blande 2ss fiberhusk med 2dl vann og la det stå noen minutter (det sveller). Deretter blander du alt i en food processor. Legg paideigen i kjølekapet mens du lager fyllet. 
  Ha margarin eller olje i en varm stekepanne. Vent til margarinen slutter å bruse, og stek kyllingbitene og finhakket løk. Eller stek kyllingkjøttdeigen som vanlig og tilsett finhakket løk når kjøttdeigen nærmer seg ferdig. Tilsett renset og vasket ruccola og fres det til ruccola faller sammen. 
  Sett ovnen på 200°C. Trykk deigen i en paiform og forstek paien i 15min. Legg så kyllingbitene/kyllingkjøttdeigen på den forstekte bunnen. Hell så over sammenvispet egg, melk, salt og pepper. Dryss litt ost på toppen og stek paien videre i 25min til den er gyllenbrun. 


 • Publisert i kategorien Oppskrifter
 • My life = stress

  • INNLEGG POSTET : 06.09.2017, 20:54

  Suger ræv helt ærlig. Synes i alle fall jeg, føler ikke jeg får til noe som helst for tiden. Eneste jeg får til er å være med venner og trene hver dag, men jeg går jo ikke ned i vekt eller får særlige resultater generelt av treningen, venner er nå greit, de er bra å ha. Men hva med jobben da? Nå skal jo vi stenge butikken fra 18.sept i en mnd eller to pga en vannlekkasje som vi har hatt, så da har jeg jo kanskje en sjanse til å få meg en ny jobb. Men pga denne lekkasjen og at vi må holde stengt i så lang tid må vi som arbeider der få penger i fra NAV. Så det er jo sinnsykt stort styr der, og jeg måtte skrive under ny kontrakt i dag fordi NAV trengte det. Det er egentlig sykt dumt, for hva om jeg får ny jobb med en gang og begynner med en gang da? Nei da må jeg fortsatt jobbe her jeg jobber nå i en mnd før jeg får lov til å gå... Helt sløkket alt sammen egentlig, blir gal.

  Vet ikke hvordan dette skal ende... Jeg har fortsatt håp om ny fulltidsjobb, fast. Men det er jo helt ekstremt vanskelig å få tak i en sånn jobb, men det er det jeg trenger nå for at alt skal begynne å falle til ro og jeg kan slappe av og sove en hel natt uten problemer, for nå sover jeg kanskje to timer sammenhengende og våkner i full panikk. Og det kun fordi jeg ikke har penger til mat i mnd, this it fantastic. 


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • My skincare rutine

  • INNLEGG POSTET : 05.09.2017, 18:00

  Alle produktene får man kjøpt i vanlig makeup butikk eller salong. Bioline varer må man nok dra inn i en hudpleiesalong som fører dette for å få tak i. Marc Inbane går også under Bioline men det er ikke alle som har dette, beklager det! 

  Daglig: til daglig rens bruker jeg Clarins One-Step Facial Cleanser på en våt pads over hele ansiktet, dette er etter jeg har fjernet all sminken med en vanlig sminkeserviett. Så venter jeg til den fra Clarins har tørket før jeg tar på Bioline De-Ox Essential C Cream over hele ansiktet og så bruker jeg Überlash vippeserum langs vippekanten og på vippene for å styrke de opp igjen etter mascara bruken. Dette gjør jeg hver kveld og morning, bare at morningen dropper jeg vippeserum. 

  2 dager i uken: også har vi disse to dagene i uken hvor jeg renser huden ekstra godt, disse to dagene vasker jeg også sminkekostene og beauty blenderen sånn at jeg ikke renser ansiktet forgjeves. Ikke vitsi å rense ansiktet hvis du ikke renser sminkekostene man bruker hver dag man sminker seg.
  ♥ I alle fall, da bruker jeg Marc Inbane Facial Exfoliator som er en skrubb, skrubber godt i hele fjeset, kanskje spesielt godt på haken og nesen før jeg så skyller den av med varmt vann.
  ♥ Varmt vann er for å åpne porene så de er klare for masken. Jeg pleier ikke å blande maskene, det jeg gjør er å bruke den en ene dagen og andre den andre dagen.
  ♥ Tirsdag/onsdag er gjerne dagen jeg bruker å rense skikkelig godt, da bruker jeg Bioline Primaluce Brightening Illuminating Mask over hele ansiktet, lar den sitte på i rundt 20min før jeg skylder den av med varmt vann igjen og tar på kremen.
  ♥ Søndag bruker jeg også på å rense ansiktet skikkelig, da bruker jeg JorgÓbe Peel Of Mask, denne bruker jeg kun på nesen, pannen og haken. Lar den sitte på til den har tørket og river den så av fra haken og oppover. Så tar jeg på kremen. 

  Eneste grunnen til at jeg gjør dette så grundig og ofte er fordi jeg har en uren hud, og sliter veldig mye med dette. Men gjør jeg alt dette hver uke og holder meg til faste dager pleier huden min å holde seg bra, gjør jeg ikke dette blir huden min forferdelig med veldig vonde og store kviser. Dere trenger kanskje ikke gjøre dette hver eneste dag eller den grundige rensen to dager i uken. Det pleier som regel å holde å rense huden en gang om dagen (etter sminken er tatt av) og grundig en dag i uken. 

  Masken jeg har på bilde er Primaluce.


 • Publisert i kategorien Hudpleie
 • Hverdags-makeup

  • INNLEGG POSTET : 05.09.2017, 14:04

  Tenkte jeg kjapt skulle vise dere hva jeg bruker til hverdagssminken min. Jeg bruker ikke concealer lengre da jeg føler jeg ikke trenger det, foundationen dekker nok rett og slett. Ikke bruker jeg vanlig pudder heller da foundationen er tørr nok og creaser seg ikke uansett. Jeg bruker kun det ene lyse pudderet i kontur palettet mitt for under øynene og haken faktisk, ellers ikke noe mer pudder enn blush, highlighter og kontur. Føler egentlig jeg bruker lite sminke i forhold til hva jeg pleide å bruke før, da gikk jeg all out, med concealer, løst pudder, øyenskygge og vipper hver dag, av og til liner, haha! At jeg orket alt det før om morningen forstår jeg ikke, nå foretrekker jeg egentlig å sove lengre.

  Anyways, her er alt jeg bruker hver dag, mye er billig og holder kjempe lenge og er super bra, noe som er sykt bra! Noe er dyrt og like bra som det billige og holder like lenge. Jeg elsker i alle fall alt som er her og pleier faktisk å kjøpe det om igjen om jeg går tom bare fordi jeg ikke finner noe annet som er bra. Jeg har kombinert hud forresten. Alt dette kan man finne på Douglas.no eller Sephora.com. 


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Coffee Break

  • INNLEGG POSTET : 05.09.2017, 13:03

  Idag har allerede vært en veldig effektiv dag. Jeg har vært på møte med Adecco, som forresten gikk kjempe fint! Gleder meg til å kanskje begynne hos dem, så har jeg vært å handlet kattemat, ost og melk, og diverse dusj produkter. Så nå har jeg og Sunshine det vi trenger resten av måneden, eller, jeg har jo ikke mat, men det kommer etterhvert, haha! Så nå har jeg spist lunsj, tatt oppvasken og laget meg kaffi i min(e) fine kaffi kopper. Halv tre blir det trening igjen med kompisen min, så blir det vell bare å komme meg hjem for å dusje og bake boller og slappe av med ansiktsmaske igjen.

  Er det forresten noen som vil se hudpleierutinen min?


 • Publisert i kategorien Blogg