hits
Todays

 • INNLEGG POSTET : 30.08.2017, 18:30

Idag har jeg ikke gjort annet enn å være på jobb og trene litt på treningssenteret! Begynner å merke at jeg har gått ned i vekt og blir litt mer trent på kroppen, det er så deilig! Spesielt når kollegaer begynner å si at jeg har gått ned i vekt, wiii! Gir motivasjon til tusen det. Revenge body here I come! Nå har jeg nettopp kommet hjem, holder på lage meg litt middag, kyllingkjøttdeig med fullkornsmacaroni. Mmmm, digg! Etter det blir det vell en dusj og så får jeg se til å få fikset neglene mine, for de ser helt forferdelig ut! 

Er det noe spesielt dere vil se på bloggen? 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Hva jeg trener hjemme

  • INNLEGG POSTET : 29.08.2017, 23:00

  Tenkte bare jeg skulle vise dere hva jeg trener når jeg først trener hjemme. Nå som jeg har fått lånt vekter og matte av mine foreldre så er det litt enklere for meg å trene når jeg vil. Jeg har i alle år fulgt en kanal på youtube når jeg skal trene. Har valgt meg tre favoritt videoer som jeg elsker å følge når jeg først skal trene hjemme, da får jeg trent armer, mage og rumpe/lår. Veldig greit! De har mange flere videoer som er greie og følge også, de har f.eks videoer for hele kroppen, eller bare warm up, eller for nybegynner, uten utstyr osv. De har alt! Også forklarer de og viser veldig greit hver enkelt øvelse, noe som er veldig greit da du kan øve deg og få de til helt riktig sånn at du ikke ødelegger deg selv i stedenfor å faktisk bli i bedre form. 

  Nå trener jeg ikke hver dag hjemme, pleier som regel å dra på treningssenteret, men hvis jeg en dag føler for litt trening men ikke har tid eller mulighet til å reise til treningssenteret så er disse tre videoene greie å følge! Ellers pleier jeg å jogge en tur, gå på fjellet eller bare gå ute en liten tur. Litt er bedre enn ingenting! 

 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold
 • BECCA foundation & primer

  • INNLEGG POSTET : 29.08.2017, 22:43

  Jeg likte alt, utenom primeren! Dårligere greier har jeg aldri prøvd før. 
  Primeren gjorde sånn at det ikke gikk an å ta på noen foundation at all. Da ble foundation ujevn, flekkete og noen steder ville ikke foundationen sette seg, helt forferdelig! Prøve primeren med becca foundation og maybelline foundation, ingen av de gikk. Den er utrolig tykk i konsistensen, veldig tørr på huden, da mener jeg VELDIG tørr. Måtte ha kjempe mye for å rekke hele fjeset fordi den tørket inn så utrolig fort, etterlot seg ett skjold oppå huden min og var klissete, helt forferdelig! Veldig dumme 397kr brukt

  Foundationen derimot elsker jeg nå! Trodde den også var helt ekkel og teit da jeg prøvde den på mandag. Men det var visst bare primeren som ødela alt. Når jeg brukte min gode gamle nyx primer sammen med denne foundationen var den helt super! Beste jeg har prøvd på lenge. Jeg har kjempe oljete og kvisete hud nå forresten. Denne foundationen gjorde huden min så fin og jevn og den holdt hele dagen uten å bli litt oljete engang! Etter 7 timer ute og med trening den siste timen, hvor jeg blir kjempe svett, så var den like fin som med en gang jeg påførte den. Fargen var også perfekt for meg, og jeg er bleiiiiik. Veldig bra 397kr brukt, kommer garantert til å kjøpe en ny når denne går tom. Den er forresten veldig tykk i konsistensen så man trenger faktisk litt for å dekke hele ansiktet, noe som egentlig er kjempe dumt men forståelig i og med at den holder seg så bra på oljete hud! Alt i alt er jeg kjempe fornøyd. 

  Highlighteren var super fin som vanlig, men jeg skal få kjøpt den i pudder versjon også sånn at jeg får dobbelt opp med sinnsykt fin highlight! 


 • Publisert i kategorien Review
 • Trening, råd, kino, venner

  • INNLEGG POSTET : 29.08.2017, 17:14

  Pga masse drit som skjedde i går fikk jeg ikke dratt på treningssenteret og jeg var helt utslitt etter alt jeg hadde gjort og tenkt på. Heldigvis har jeg fått låne en treningsmatte og noen vekter av mamma og pappa så jeg kan trene i full fart hjemme, noe som er sykt digg! Så da fikk jeg trent litt mage og rumpe/lår når jeg kom hjem fra jobb og mamma og pappa. Er kommet i en situasjon der alle tankene går på; hvordan skal jeg ha råd til mat denne mnd? Jeg har ikke nok jobb og null sjanse til å få nok jobb, så da må jeg finne meg en ekstra jobb eller helt ny jobb. Så nå går det i full jobbsøking, ringing til bemanningsbyrå osv... Det er utfattelig slitsomt, fysisk og psykisk. Men jeg skal nok klare det på en eller annen måte, har heldigvis gode venner og foreldre som støtter meg så godt de kan!

  Ellers skjer det ikke så mye, hadde overnattingsbesøk av Malin i natt, fikk besøk av Alice tidligere i dag for å fikse neglene hennes, så spiste vi noe spagetti så jeg kjenner jeg skal trene litt i kveld og, haha! Og nå er jeg snart på vei ut dørene for å møte Simon i Bergen så skal vi se Annabelle 2 på kino! Grugleder meg!
  Elsker skrekkfilmer selv om jeg holder på å dø av skrekk hver gang, hvis den er god selvfølgelig. 

  Har også prøvd foundationen og primeren! Skal gi dere en update seinere på hvordan den er. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Jeg SKAL klare det

  • INNLEGG POSTET : 28.08.2017, 11:00

  Jeg er virkelig ikke flink på dette. Men nå skal jeg i alle fall prøve, se om jeg kan klare det. Jeg skal i alle fall pushe meg i en mnd først, med trening annenhver dag og riktig mat hver dag. Det blir slutt på smågodt, chips og brus, for her skal ting strammes opp og formen skal bli bra igjen. Jeg er så lei av å føle meg som drit fordi jeg putter i meg så masse dritt mat, og det kun fordi det er dritt mat som er billigst på butikken. Men jeg må begynne å tenke på helsen min. Jeg har for høyt stoffskiftet og for lite jern/folat, dette gjør meg slapp og ufokusert. Jeg er lei av å måtte sove 12 timer hver dag fordi kroppen min ikke orker en dritt, jeg må reise meg nå, kjerpe meg kraftig. Få denne hevn kroppen alle snakker om at de skal begynne på etter ett forhold har gått skeis. Jeg kommer derfor til å blogge om dagens trening og dagens mat bare så jeg har en liten ekstra motivasjon til å gjøre dette og fortsette med det. Hvis noen har noe tips til sunne frokost, kald lunsj og middag og mellommåltid blir jeg veldig glad! 

  Jeg skal klare det! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Kjære alle hundeeiere; båndtvang

  • INNLEGG POSTET : 27.08.2017, 13:50

  Jeg ser meg nødt til å skrive dette av gode grunner pga flere opplevelser på turen min i går. Opplevelser som var fine og skumle. 

  Tenker dere noe særlig over båndtvangen? Tenker dere noe særlig over deres hund, og andre sin hund? Ser dere situasjonen fra den andre sin side? Nei, det tror jeg ikke det er mange som gjør. Mine foreldre sin hund, Sol, er veldig redd andre hunder faktisk. Og hun kan angripe om en annen hund kommer nærmt uten tillatelse. Dette kan ikke vi noe for, Sol er rett og slett bare redd pga tidligere hendelser. 

  I går på fjellet opplevde vi flere ganger å møte på andre hunder uten bånd med eieren langt bak. Eieren har da ingen kontroll over sin hund. Flere ganger kom fremmede hunder uten bånd løpende mot Sol. Flere ganger ble det kaos og nesten en slosskamp. Dette er ikke vår feil. Sol var i bånd og vi hadde full kontroll over henne, kontrollen har vi så lenge det ikke kommer andre hunder uten bånd mot oss for å hilse. Enkelte steder gjelder båndtvangen hele året, noen steder gjelder båndtvangen kun noen måneder. Jeg vil likevell be alle hundeeiere om å tenke seg om når de går med hunden sin uten bånd. For hva om dere møter på en annen hund som ikke liker dette og kan gå til angrep? Da har ikke dere noen kontroll. 

  Det var også noen ganger vi møtte på andre hunder i bånd hvor eieren stoppet når de så oss og sa de kunne vente så vi kunne gå forbi. Dette var veldig greit for vår del, vi pleier som oftest å stoppe og vente selv når det er noen trange steder, men her var det en annen som gjorde det. Ellers møtte vi også på noen som spurte først om det var greit at de hilste på hverandre. Jeg liker dere! Dere uten bånd på hundene; hva tenker dere? 

  Vær så snill å tenk nøye gjennom det før dere går noen steder uten bånd på hunden. Dere har ingen kontroll hvis en annen hund angriper, mest sannsynlig går deres hund i forsvarsmodus og angriper tilbake. Det kan gå fryktelig galt, og det vil vell ingen? 

  Det er også de menneskene som er redde for hunder. Skal man ikke ha litt respekt da og ha hundene i bånd så det ikke skjer noe gale og ingen blir redde?

  Se ting fra en annen hunde eiers side.


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Fløyen-Vidden-Ulriken

  • INNLEGG POSTET : 27.08.2017, 11:10

  En finere tur i Bergen tror jeg ikke at man får. Vi brukte 6 timer på denne turen, da gikk vi opp fløyen, over vidden til ulriken. Vi begge to var så slitne og hadde vondt overalt og jeg hadde migrene, så å gå ned ulriken og kl.19 skjedde ikke, da tok vi banen ned. Turen er på 16km i kun fjelltereng, klatring noen steder og strategi noen steder (for å ikke bli full i gjørme). Det var veldig kjekt da! Været var super fint helt til rundt 5 tiden i går, men da var vi uansett på slutten så det gjorde ikke noe. 

  Gikk med en veldig god kompis av meg som jeg ikke har fått vært med eller snakket med på to år da han flyttet til Oslo. Nå er han endelig flyttet tilbake til Bergen og vi kan henge så mye vi vil sammen. Fikk tatt noen veldig fine bilder av turen, første bildet er når vi har gått ett stykke fra fløyen igjen, glemte helt å ta bilder oppå fløyen, men men. Andre bildet er fra vi stoppet ca. midt på fjellet og spiste og drakk en del, siste bildet er fra toppen av ulriken! 

  Nå har jeg så vondt i beina og ryggen at jeg skal ikke gjøre noe annet i dag enn å ligge i sengen, av og til gå ut med Sol (hunden) og passe på Sunshine siden hun ikke liker hunder, haha! Ble også sykt solbrent i går, men bare på ene skulderen og i nakken og litt i fjeset, haha! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • BECCA & INGLOT

  • INNLEGG POSTET : 25.08.2017, 22:30

  Jeg har gledet meg i en uke på disse godsakene! Gleder meg enda mer til å prøve de. Trengte ny primer og foundation, higlighteren og duraline er bare for gøy rett og slett. Skal gi dere en update på hvordan disse oppfører seg på min hud og hvordan de er generelt. 

  Ellers skjer det ikke så mye for tiden. Har vært på jobb i dag, og så med en venninne, og nå skal jeg gjøre klart til en lang fjelltur jeg skal på i morgen! Da går jeg opp Fløyen, over vidden og ned Ulriken her i Bergen. Gleder meg sinnsykt mye! Skal ta masse bilder så dere får se. Håper på varme og sol da, ellers kan det kanskje bli litt kjipt. Men men, skal ikke håpe for mye om været her i Bergen, haha! Skal gå med en god kompis og mamma og pappa sin hund, Sol! Siden hunden heter Sol må jo det bli sol på himmelen og, ikke sant? Nei, nå burde jeg sove, god natt! 

  Foundation HER, primer HER, higlighter HER, duraline HER.


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Clarins Graphik Ink Liner - Review

  • INNLEGG POSTET : 25.08.2017, 15:07

  Clarins har kommet ut med en ny eyeliner, og jeg som jobber med Clarins måtte selvfølgelig teste ut den! Den heter Clarins Graphik Ink Liner og er en del av høstlooken dems. Hadde egentlig litt dårlig tid i dag for å prøve den, men jeg kjørte på uansett, mistet nesten bussen og greier.. Oh well, alt for dere! Har tidligere bare testet den på hånden og da virket den sykt bra for meg da. 

  Men så i dag når jeg endelig skulle få prøve den på øynene gikk egentlig alt skeis. Denne var for våt for min del, jeg slet veldig med å få en rett og jevn linje, skulle egentlig bare lage en tynn eyeliner strek og kun bruke mascara i dag, men denne var så våt at det ikke gikk. Med det mener jeg at den føk overalt på øynene, jeg klarte kun å være en tykk strek og da måtte jeg jevne det ut igjen med en vinge, noe som igjen ikke gikk veldig fint. Den brukte også kjempe lang tid på å tørke, var vell ikke helt tørr før 5min etter at jeg påførte den, noe som ikke er helt gunstig om man har det travelt og ikke kan ha øynene lukket i 5min. Er egentlig kjempe skuffet over denne med andre ord. 

  MEN, jeg kom jo på at jeg ikke hadde noe base under lineren, kun rester av foundation, noe som kan ha gjort at lineren ble veldig våt på øyelokket. Til vanlig er en tynn liten eyeliner kjempe enkelt for meg, derfor ble jeg kjempe skuffet når denne var såpass våt at det ikke gikk an å lage en liten tynn strek uten at produktet kom på selve øyelokket. Men jeg skal prøve med base og øyenskygge på mandag, se om den funker bedre med en matt underflate, så jeg kommer med en update på mandag! Den smitter i alle fall ikke av etter noen timer. 


 • Publisert i kategorien Review
 • Hvordan holde på rødfargen uten å skade håret

  • INNLEGG POSTET : 24.08.2017, 16:00

  Det er egentlig sykt enkelt. Ikke at jeg visste de det 3 gangene jeg har hatt rødt hår, men nå vet jeg det! Nå har jeg jo hatt rødt hår i 8mnd allerede, har kun farget det rundt 4 ganger (ettervekst, håret vokser nesten for fort). Og det har gjort at håret mitt ikke har tatt for stor skade av det fargingen. Nå er jo vanlige farger, altså alt utenom der man må bleke håret, mer skånsomt enn bleking. MEN, det skadet fortsatt håret.

  Farger man hår så kommer man ikke unna litt slitasje, sånn er det bare. Men vi kan gjøre noe for å forhindre for mye skade. Jeg bruker altså Revlon Nutri Colour Creme nr.600/Fire red. Den bruker jeg rundt hver andre uke. Den pleier håret og frisker opp rødfargen, som vi alle vet har en tendens til å fade vekk etter x antall hårvask. 

  Denne lukter helt himmelsk, gjør håret silkemykt, pleier håret og du får en smashing farge. Jeg vet at det kun står 3min på den, men jeg har den i 30min bare fordi jeg føler den gir mest farge når jeg har den lengre i. Denne lille greien holder i rundt 3-4mnd for min del. Du skal ta denne i vått hår, eller håndkle tørt hår, altså etter du har dusjet med shampoo og balsam så kniper du håret i håndkle og så tar du denne i. HUSK HANSKER! Den farger av på hender og tøy, så pass på at håret ditt er tørt før du har hvite klær i nærheten. Men altså, får du rødfargen på klær er det ikke krise, det går vekk i vask. Så sant det ikke er helt fersk krem, så når du har den i håret må du være veeeeldig forsiktig. 

  Etter du har hatt den i ønsket lengde skylder du håret ditt i iskaldt vann. Dette er så skjellagene i håret lukker seg og for min del, får håret til å vokse fortere (bare husk å skylde hodebunnen også i så fall), også for at fargen skal holde lengre. Jeg pleier alltid å skylde håret mitt i iskaldt vann etter shampoo og balsam rutinen, føler det gjør sånn at håret ser litt sunnere ut i samme slengen. 

  Du får kjøpt den HER.


 • Publisert i kategorien Beautyhacks
 • SEASIDE

  • INNLEGG POSTET : 24.08.2017, 12:00

  Denne parfymen fikk jeg gratis pga noe greier, var heldigvis en stor luksus prøve så den har holdt i noen mnd allerede for meg! Men den lukter såååå godt! Helt fantastisk. Hvis dere finner den i butikk må dere lukte, kan nesten love dere at dere vil like den. Holder lenge og er ikke for sterk. Den er heller ikke så dyr ser jeg nå, for 30ml koster den 350kr! Da vet i alle fall jeg hva jeg skal kjøpe når jeg får tom for mine parfymer. 
  Du finner den HER.


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Endelig en dag sommer

  • INNLEGG POSTET : 23.08.2017, 20:59

  Igår ente det opp med at Alice ble til 10 på kvelden. Vi var ute med Sunshine, i bånd selvfølgelig siden hun ikke er sterilisert enda. Og så gikk vi rundt i en time eller noe for å leite etter en strand, det som ble en times tur til stranden kunne vært kun 10min, stranden var så nært... I alle fall, vi hadde ikke planlagt å bade siden hallo, det er slutten på august og litt kjølig ute. Men i går var det så varmt at vi tok sjangsen og hoppet uti innsjøen! Det var kun steiner i vannet og da kunne jeg og bade. Jeg hater masse tang og tare og fisk osv i vanlige sjøer, og bader derfor aldri, spesielt ikke hvis jeg ikke kan se ned til bunnen. 
  I alle fall, siden vi ikke hadde planlagt denne badeturen ble det bare til at vi flekket av oss alle klærne utenom undertøyet, vi var alene på stranden så det gikk fint! Jeg hadde jo ikke bh så for min del ble det halvveis naken bading, forfriskende! Haha, etter dette dro vi hjem til meg, tørket oss og slappet av før vi løp til Spar for å hamstre litt på 10-kroners markedet. I går var mildt sagt en sykt travel dag, kan si jeg sov veldig godt i natt! Utrolig koselig dag da, følte for første gang i år at det var sommer. 

  Ellers var idag min første dag på jobb etter ferien, ufattelig slitsomt faktisk! Kjente at jeg heller ville sove til 12, enn å våkne 7.45 i dag. Har vell drukket sånn 3 kopper kaffi i dag for å holde meg selv gående, ikke nok med det men jeg var så flink å trene igjen etter jobb! Nå skal jeg ha to dager fri fra trening så er det på´an igjen! Elsker virkelig trening og gleder meg til resultater for det harde arbeidet viser. Merker allerede på meg selv at jeg føler meg bedre så målet med treningen er klart. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Nellyholic

  • INNLEGG POSTET : 22.08.2017, 13:16

  Her er enda to innkjøp jeg gjorde for ikke så lenge siden! Elsker disse to kjolene, kan bruke de når som helst! Stoffet er fantastisk og, mykt og tungt noe som gjør at kjolen faller fint over kroppen. Disse kjolene jeg har jeg M. 

  Nå har jeg akkurat kommet meg ut av dusjen etter en super treningsøkt. Så nå venter jeg bare på at eggene mine skal bli ferdig kokt og at Alice kommer en kjapp tur innom, så tror jeg at jeg bare skal ta med meg Sunshine ut i hagen og få litt sol på kroppen på min siste feriedag. Jobb i morgen! 
  Noe dere ønsker å lese om?

  SVARTE - HVITE


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • Sometimes the smallest things...

  • INNLEGG POSTET : 22.08.2017, 07:22

  Take up the most room in your heart. 

  Her er da min nyeste tattovering. Denne er i motsetning til de andre jeg har, en mening bak. Ingen kan vell egentlig forstå det, men da jeg så denne quoten på google måtte jeg ha den. Den fikk meg til å tenke på min oldemor, som jeg av forskjellige grunner ikke fikk sett før hun gikk bort. Jeg angrer veldig på at jeg ikke fikk sett hun, og tenker på hun hver eneste dag. Alle de små men gode minnene jeg har av hun, de må jeg passe på at jeg husker.

  Nå skal jeg en kjapp tur til legen og så drar jeg en times tid på trening før jeg må hjem igjen og dusje og sminke meg og så dra ut igjen til en kompis. Legg igjen en kommentar om dere vil lese noe spesielt eller se noe spesielt fra meg så skal jeg se om jeg ikke kan få fikset det. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Antrekk 21.08.17

  • INNLEGG POSTET : 21.08.2017, 13:24

  Nå skal jeg snart ut å ta enda flere tattoveringer men tenkte jeg kunne vise dere antrekket mitt veldig kjapt! Alle disse klærne er forresten noen av de nye klærne mine som jeg skulle vise, haha. Så her er de! Den bh´en elsker jeg! Den er så sinnsykt fin, jeg har ikke de største puppene men denne gjorde de små jeg har veldig pene synes jeg. Legger ved link til alle klærne, utenom buksen for den er kjøpt fysisk på cubus! Kostet kun 299kr, og den er super comfy, myk og behagelig rundt livet. Jeg har forresten bh og genser i størrelse SMALL. Genseren er veldig stor i størrelse føler jeg, så kunne nok gått ned til XS der. Bh´en passer perfekt for meg, bruker vanligvis 75B. 

  BH - GENSER 


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • Nytt på sminkebordet

  • INNLEGG POSTET : 19.08.2017, 13:04

  God dag. Som jeg sa i går så har jeg kjøpt litt nytt som jeg tenkte å vise dere i dag, vi begynner med sminken. Disse to tingene har jeg allerede hatt ett par ganger før, men synes alltid de er best og finner ikke noe annet som kan erstatte de. Real Techniques sponge og Mac Prep+Prime Fix+. Svampen bruker jeg til foundation og concealer og løst pudder hvis jeg har det, finnes ikke bedre svamper til foundation og concealer helt ærlig. 
  Mac Prep+Prime Fix+ bruker jeg til nesten alt, som primer under foundation, som en setting spray, for å gjøre enkelte øyenskygger mer pigmenterte og for å holde lengre. Dette er to produkter som jeg alltid vender tilbake til faktisk! 

  Har også en del nye klær som jeg vil vise dere seinere eller i morgen. Stay tuned! Noen som også vil se sminkebordet mitt?


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Starte med youtube igjen?

  • INNLEGG POSTET : 19.08.2017, 00:15

  Igår var jeg ute og drakk litt, riktig nok med kun en kompis men likevell. Følte for å sminke meg litt mer enn vanlig da, og for første gang på flere mnd sminket jeg meg skikkelig mye og bra, med vipper og øyenskygge og hele pakken... Ganske digg faktisk, elsker følelsen sminken gir meg. Jeg blir alltid så glad, og føler meg så pen med den sminke, hvorfor jeg stoppet skjønner jeg ikke. 

  I alle fall, lurte på om noen vil at jeg skal begynne med makeup videoer igjen? Så på de gamle videoene mine på youtube og mimret litt tilbake, så hvor jeg kunne forbedre meg og følte ett skikkelig savn etter å lage videoer. Det var jo kjempe gøy og ga meg ett lite selvtillits boost når dere komplimenterte det. Kanskje det jeg trenger er å begynne å blogge igjen for fult, med 2-3 innlegg om dagen, ny sminkelook hver dag, spørsmålsrunder og videoer. Hele pakken! Legge mye av min tid og energi ned i det og se hvor jeg kommer, om jeg føler meg bedre etterhvert da. Men å komme inn i den rutinen vil nok ta tid, så hold ut med meg!

  Har kjøpt litt nye klær og sminke denne uken også som jeg tenkte å vise dere!


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Crawl Outta Love

  • INNLEGG POSTET : 14.08.2017, 19:38

  Jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal starte med dette innlegget engang. Men jeg skal i alle fall være brutalt åpen og ærlig, for det trenger jeg nå. 

  Jeg og Torstein kom til ett punkt i livet hvor vi ville gå fremover, vi forlovet oss og prøvde på baby. i 4-5mnd hvis ikke jeg tar helt feil, så innså jeg noe. Jeg hadde ikke opplevd en dritt. Jeg hadde ikke fått gått ut på byn med venner, drukket meg fra sans og samling, gjort noe sprøtt, hatt sex med en jente. Jeg ville oppleve det før jeg slo meg til ro. Så jeg slo opp med Torstein, flyttet hjem igjen til mine foreldre for noen uker. Jeg elsker fortsatt Torstein, han er den eneste jeg kunne slått meg til ro med sånn som jeg holdt på å gjøre, men det var feil, spesielt når jeg ikke hadde fått opplevd hva jeg ville oppleve. Men så ble jeg omtrent med en gang dratt inn i ett nytt forhold, ett forhold jeg trodde jeg hadde lengtet etter i flere år. Faktisk 15år. Jeg ble sammen med min barndomsvenn/kjæreste. Vi elsket hverandre, jeg elsker han fortsatt. Men lite visste jeg at kjærligheten gjorde meg totalt blind og jeg glemte grunnen til at jeg slo opp Torstein. 

  Forholdet ente opp med å bli ett mareritt, jeg flyttet fra han og inn i egen leilighet hvor jeg bor nå. Jeg fikk en katt ut av siste forholdet så det var ikke forgjeves, for den katten elsker jeg høyere enn noe annet nå. Hun heter Sunshine og er 4,5mnd og den eneste som kan trøste meg og holde meg rolig på kveldene. 

  Plutselig har jeg fått en intens angst, den kommer på kvelden når jeg er alene. Jeg sitter da og griner hele kvelden, til jeg blir så sliten at jeg sovner. Jeg har prøvd å unngå å være alene, men jeg har ikke mange nok venner til å være opptatt hver eneste kveld. I dag er altså første kvelden min alene på 2 uker. 

  Angsten kryper seg innpå meg, og jeg er aldri forberedt, det er helt jævlig for å være ærlig. Jeg aner ikke hvorfor den kommer eller hvordan jeg har fått den, jeg vet bare at jeg må gjøre noe nå for snart tørr jeg ikke komme hjem igjen alene. Jeg føler ingen egentlig forstår meg, og jeg aner ikke hvordan jeg formulere meg for at folk skal forstå, så jeg sier ingenting og later som alt er fint. Inni meg er det nemlig en krig. Jeg er så sliten, hodet mitt jobber for spreng hele tiden for at jeg ikke skal være alene på kveldene. 

  Så nå sitter jeg her og har det 1000 ganger værre enn jeg hadde det forje torsdag. Kun fordi jeg har fått sterke følelser for en jente og hun er ute med sine klassekamerater. Fuck følelser, jeg klarer ikke mer av det nå. Hvorfor kan jeg ikke leve livet uten å få følelser for noen og angsten som kommer når jeg er alene? Jeg vet jeg trenger alenetid, men jeg klarer det ikke. 


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger