hits
Ukens sminke

 • INNLEGG POSTET : 10.04.2016, 20:10

Altså, denne uken har jeg ikke sminket meg litt unormalt eller penere. Alltid kun litt bb cream, øyenbryn og mascara. Kjeeeedelig! Men jeg har rett og slett ikke gidder noe mer. Vi har enda ikke fått noen lystette gardiner på soverommet og denne uken har vært gaaanske så lys. Nå har vi levert fra oss hunden, allerede avtalt å få passe henne igjen i Mai engang, for da skal Torstein i syden en helg med jobben så heldig som han er... Så da får jeg være enda mer heldig å passe voffen! I morgen er det jobb igjen, kjenner jeg ikke har så lyst siden jeg har jobbet mye mer enn jeg får betalt for denne uken... Jeg er jo kun gjennom praksisplass gjennom nav de tre første månedene, mer opplæring i tre måneder da. Men ja, da får jeg ikke så ufattelig mye betalt og jeg får kun betalt for ukedagene, ikke helger. Så jeg føler meg nesten litt brukt nå.

Nei, blæh! Nå skal jeg se litt på Kardashian, noe som forresten er det dummeste jeg har sett på i mitt liv. Eneste personen jeg liker der er Kourtney eller hvordan det skrives. Alle andre føler jeg bare mer og mer forakt mot, så egoistiske! Spesiell Kylie, for en bitch. Hahah, jaja, vi snakkes i morgen!

#sminke#makeup#skjønnhet#beauty#skjønnhetsblogg#kardashian#hund


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Familie på tre en helg

  • INNLEGG POSTET : 10.04.2016, 12:38

  Ja, da har vi fått oppleve hvordan det kunne vært om meg og Torstein skulle skaffet oss en hund eller baby! For ja, denne hunden er som en baby. Heldigvis en som sover gjennom hele natten da, om hun får sove i sengen med oss. Hahah! Neida, jeg har kost meg masse med Sol. Vi har vært på en lang fjelltur, tok litt lengre tid enn normalt siden jeg ikke fant frem, haha! Så drakk vi vann og spiste hver vår banan på toppen mens hunden gikk rundt og tigget om en annen. Nå sitter jeg i sofaen å ser på tv mens hunden ligger snorkene oppå meg. I dag skal vi i besøk hos min mor og far, levere fra oss Sol og spise kake, for min lillebror har nemlig bursdag på tirsdag!

  #familie#hund#dyr#baby#tur#fjelltur#dårligretningssans#skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Fjelltur

  • INNLEGG POSTET : 09.04.2016, 10:27

  I går fikk jo jeg og Torstein hunden til mamma og pappa med oss hjem, mamma kom på jobben min å hentet meg så snill som hun er, så kjørte vi hjem til meg og Torstein. Torstein var ute med jobben i går, så jeg og mamma gikk en tur med hunden. Det ble ikke en liten tur! Så der gikk vi i kun oppover bakke med gjørme og elver, vanlige sko og vanlige bukser og jakker. Hahaha, skoene mine er litt gjørmete nå, takk gud for at det ikke var de fineste jeg eier. Det ble en veldig fin tur! Når vi kom til toppen kunne vi se hele Bergen, og enda litt mer. Det var bare veldig fint! Tenker å gå den samme turen i dag med Torstein og hunden, som forresten heter Sol. Er så fint vær ute i dag, ingen vind og sol. Er det sommer i dag? Føles sånn! Ikke sånn sommer med bikini og shorts, men varmere er det. Må bare jobbe rundt to timer i dag, handle litt og så er det hjem igjen, så blir det kanskje filmkveld i kveld! Uheldige oss har selvfølgelig ikke nett hjemme. Huseier prøvde å fikse det i går, men ja, han fikk med seg feil boks hjem igjen. Så vi håper på å få fikset det i dag! Derfor hørte dere ikke fra meg i går kveld, haha!

  #fjelltur#bergen#sol#hund#mamma#jobb#nett#skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Litt sunn?

  • INNLEGG POSTET : 08.04.2016, 11:07

  Hahah, å herregud. Sorry, men nå må jeg bare blogge fra telefonen! Jeg får rett og slett ikke tid til å slå på pc'n for tiden. Eller så orker jeg bare ikke. Lange dager på jobb, handling og matlaging, og så er jeg bare død resten av kvelden. I tillegg må jeg jobbe alene i butikken her noe jeg egentlig ikke har lov til helt enda men hun jeg jobber med egentlig er syk så jeg er litt stresset av det og. Vanskelig å holde styr på en hel butikk og kunder! I dag skal jeg få låne hunden til mamma og pappa en hel helg, så satser på at mamma henter meg på jobb med hunden og utstyret så skal vi gå på en fjelltur sammen! Savner mamma mer og mer for hver dag som går, men men. De er ikke så langt unna om det plutselig blir helt krise en dag! Ellers fikk vi endelig litt frukt i hus i går, deilig! Så nå kan vi være litt sunnere enn vi vanligvis er, haha! Jeg har med en kiwi i dag, så istedenfor eple prosjektet som jeg ble ganske lei av, blir det kiwi! Og så måtte jeg bare teste en ny energidrikk som ikke har noe sukker og tilsetningsstoffer i, smakte egentlig helt greit, ikke sånn at jeg kommer til å kjøpe den flere ganger liksom! Nei, nå må jeg gå, er jo egentlig på jobb, haha! Snakkes nok seinere!

  #skjønnhetsblogg#frukt#sunt#tur#mammaogpappa#hund#dyr

 • Publisert i kategorien Blogg
 • New in - Nelly

  • INNLEGG POSTET : 07.04.2016, 10:54

  Sjekk disse skoene da! Herregud, tror ikke jeg eier noen som er finere enn disse! Nå må jeg bare lære meg å gå med de, hahaha! Jeg har ALDRI gått på høye heler. Jeg har alltid elsket det når andre går med det for det ser så grasiøst ut, og folk som klarer å putte sånne sko inni en hverdag fortjener all respekt av meg. Nå skal jeg faktisk prøve å gå med disse i dag da, i alle fall til jobb, det blir jo spennende siden det kun er nedover bakke til bussen... Er heldigvis sol ute, sikkert ikke varmt, men men. Og så disse brillene da! Så jo bare for meg at jeg kunne gå med de med røde lepper jeg, så vi får nå se hvordan det vil se ut! Hahah, nei, jeg må løpe, vi snakkes! ♥​ 

  / Sko HER / Briller HER / ser at de røde skoene er utsolgt, men de har svart og sand farget!
  #sko #solbriller #fashion #mote #skjønnhet #skjønnhetsblogg 


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Antrekk 05.04.16

  • INNLEGG POSTET : 06.04.2016, 10:00

  Jeg elsker denne buksen så den kommer dere til å se mer ut av, siden jeg hadde fri igår fikk jeg tatt noen antrekksbilder til dere, selv føler jeg det var på tide med det igjen etter så lenge uten noen antrekksbilder! Jeg er ikke ekspert på mote altså, jeg bare bruker det jeg selv føler meg komfortabel i. Håper alle får en fin dag, jeg kommer meg ikke hjem før seint i kveld, så mer blogging blir det nok ikke! Kurs igjen, woho...  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #mote #fashion 


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • All blue

  • INNLEGG POSTET : 05.04.2016, 14:10

  Jeg visste bare at jeg ville ha blått i sminken i dag, så here you go. Alt er blått utenom trusen og bh'en min i dag, haha! Elsker looken, bare blå. Ikke så fantastisk kreativ, men annerledes i hvert fall!
  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #blå #blåsminke #kreativ #pent


 • Publisert i kategorien Looks
 • Leilighet tour

  • INNLEGG POSTET : 05.04.2016, 11:30

  Okei, jeg skal lede dere gjennom resten av leiligheten vår. ♥ Først er det gangen vår som jeg da er veldig fornøyd med, liker å se rett på bokhyllen når jeg kommer inn, viser mer at "oj, her bor det folk" ikke sant? Alt må jo ikke være så ryddig, da kan det plutselig ikke se ut som om det bor folk der. ♥ Så kommer vi inn til datarommet vårt, eller kontoret eller hva du nå enn vil kalle det. Torstein er pc entusiast, så her er det ganske heavy'e pc'er. Den som lyser blått er min, fordi jeg elsker blått. ♥ Så kommer vi til badet vårt! Der det blir vasket og hengt opp klær i går kveld så de var ikke tørre nok til å legge sammen, så dere får bare tåle det. Jeg elsker badet vårt! Det er stort og fint og moderne. Nå har jeg faktisk all sminken min oppå vaskemaskinen kun fordi jeg ikke har sminkebord enda, men det kommer vell etterhvert. ♥ Så er det soverommet vårt, der sover vi veldig godt og kaldt. Hahah, har ikke mer å si det, veldig rent og pent der, altså ryddig. ♥ Stuen og kjøkkenet har jo alle sett før, men legger ved bilder av det og så får dere sett det igjen. Hva synes dere da? Selv er jeg veldig fornøyd med tanken på at dette er vår første leilighet sammen! Vi klarer det veldig fint, å bo sammen. Alt går på skinner! 
  #interiør #hus #leilighet #skjønnhet #skjønnhetsblogg #pc #data #inspirasjon


 • Publisert i kategorien Blogg
 • 56.plass, hvorfor det egentlig?

  • INNLEGG POSTET : 04.04.2016, 23:03

  Hallo alle sammen, og med alle mener jeg virkelig mange, herregud som lesertallet har steget! Jeg er nr.56 på topplisten over hele Norge, wooooh! Hvorfor det egentlig? Skrev jeg en så god lasagne oppskrift og omtale av MakeupMekka pomaden eller? Uansett, det er motivasjons boost til tusen! 

  Idag har vært en sånn dag der jeg ikke egentlig vet hvilket humør jeg har vært i. Sint, frustrert, glad, blid, likegyldig. Mensen all around her! I tillegg har jeg fått betennelse på ene øyet mitt så no makeup for meg! Søren og. Ellers har det vært en fin dag. Har fri i morgen og så får vi kanskje den etterlengtede fine tv'en vår så kanskje jeg endelig skal få sett Blindspot og Bloggerne på en litt større skjerm allerede fra i morgen av! Og så lagde jeg pannekaker til kvelds, deiiiilig. Ja, altså her bryr vi oss ikke om vi blir feit, her bare eter vi hva som helst så lenge vi er sulten. Men vi begynner å drikke vann i stedenfor brus og melk da, men kun fordi det er billigere... Husker dere forresten eple challengen min? Vell, den varte helt til for to uker siden. Altså når jeg flyttet. Vi har kun hatt salat og agurk her, så jeg har faktisk heller spist salat, skinke og agurk, godt det og! Oj, for en babling på meg her. Vell her er noen bilder av mine føtter, sminkeløse trynet (utenom øyenbryn) og en tv løs benk. Bybye ♥
  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #sminkeløs #mensen


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Inspirasjon #8

  • INNLEGG POSTET : 04.04.2016, 15:00

  Ukens inspirasjon igjen! Synes denne ideen av meg var ganske genial siden jeg selv får så mye inspirasjon ut av å leite etter bilder jeg kan bruke til collage som jeg skal vise dere hver mandag, det er så gøy! Alle bildene er hentet fra WeHeartIt, alle andre ganger har det vært fra forskjellige brukere på instagram. Men skal definitivt begynne å bruke WeHeartIt for der er det faktisk mer og finere bilder føler jeg! Uansett, håper dere har og får en fantastisk fin mandag videre ♥​

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #negler #vipper #liner #sko #mote #inspirasjon #mat #trening #helse


 • Publisert i kategorien Inspirasjon
 • Hjemmelaget lasagne - oppskrift

  • INNLEGG POSTET : 04.04.2016, 10:00

  Åååh, nam! Denne var sååå god! Så jeg må bare dele oppskriften med dere. Ser den ikke god ut? 

  ♥ 2 pk kyllingkjøttdeig
  ♥ En halv squash
  ♥ En boks hakkete tomater
  ♥ Revet ost
  ♥ 3dl Creme fraiche
  ♥ Lasagne plater


  Stek kjøttdeigen, ha på litt salt om det ikke allerede er salt i kjøttdeigen. Bland en boks hakkete tomater og 3dl creme fraiche sammen med kjøttdeigen. Skjær squahsen i biter, tykke men små! Så blander du alt i en form. Vi hadde halve siden med kun squash og halve med kun lasagne plater. Siden med Squash i bare blander du alt sammen i en røre oppi formen, siden med lasagne plater bygger du opp; kjøttdeig, lasagne plater og så kjøttdeig igjen. Så har du så mye ost du vil oppå alt sammen! Ha den i ovnen på 175grader i 30-35min.
  Som tilbehør kan du ha den salaten du liker. Nå hadde ikke vi noe tilbehør fordi vi rett og slett glemte det... Jaja!   #mat #lasagne #oppskrift #matlaging #helgemat #nam #skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Oppskrifter
 • Red party makeup

  • INNLEGG POSTET : 03.04.2016, 14:10

  Jeg må bare seriøst klippe håret mitt snart. Andre ser det ikke men det gjør jeg! Håret på den korte siden skal være ovenfor øret, nå ligger det over øret og plager liv skiten ut av meg. Men frisør er dyrt... Noen i Bergensområde som kan klippe meg gratis i helger? ♥ Hahah, jaja. Ellers gikk gårsdagen bedre enn forventet! Folk avlyste i siste liten selvfølgelig, ikke alle, men noen og noen ble syk. Men det kom folk og folk inviterte folk og plutselig ble det masse folk og god stemning! Alt i alt en god kveld som varte til fire i natt, haha! Vi har allerede fått ryddet og vasket og fått en god lukt i leiligheten igjen, så nå skal jeg nyte fri dagen min før jobb igjen i morgen, vi snakkes folkens! Og ja, her bruker jeg MakeupMekka sin bryns pomade, min nye favoritt! 


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #redlips #revlon 


 • Publisert i kategorien Looks
 • MakeupMekka VS Anastasia

  • INNLEGG POSTET : 03.04.2016, 10:00

  Ja, husker noen av dere at jeg sa i sist video at jeg var bestilt pomaden fra MakeupMekka? Vell, jeg fikk den endelig i går etter mange dagers venting. Så tenkte jeg rett og slett å vise dere forskjell på MakeupMekka sin og Anastasia sin. Nå er MakeupMekka sin MYEEE billigere, 150kr billigere faktisk, så det er jo bare flott det jeg har å si nå om dere er fast tilhenger av Anastasia sin pomade.

  ♥ MakeupMekka pomaden er like enkel å bruke, ♥ Light/Medium fargen er lik Medium Brown fra Anastasia, ♥ begge to er vannfast. Jeg vil faktisk tørre å påstå at disse to er prikk lik. Nå har faktisk Anastasia pomaden begynt å tørke ut, men den har jeg hatt siden desember og de er kjent for å tørke ut etter noen måneder. Så jeg er litt spent på hvordan MakeupMekka pomaden holder seg, om den også tørker eller ikke. Mitt store håp er at den ikke tørker! Om den gjør det er ikke det krise ettersom jeg er vanligvis vandt til å betale 255kr for Anastasia sin hvert femte måned. Så om jeg kan begynne å betale 99kr hver femte måned er det definitivt bedre! 

  Første bilde av bryna er MakeupMekka og siste er Anastasia. 

  #makeup #sminke #ksjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #dupe #øyenbryn #makeupmekka #anastasia #dipbrow


 • Publisert i kategorien Review
 • Clarins new self tanning lotion

  • INNLEGG POSTET : 02.04.2016, 16:53

  Denne er faktisk bare noen uker gammel, fikk vite om den på Clarins kurset jeg var på, og når den kom i butikken fikk jeg en prøve på den. Jeg ble så glad og fornøyd med resultatet at jeg kjøpte den selv! Du får ikke se fargen med en gang du påfører, men dagen etter har du en fin og naturlig brunfarge med en fin glød! Jeg brukte den på armene, brystet og fjeset og har følt nå i går og i dag at jeg ikke trenger foundation for å gjøre meg selv brunere! Eneste jeg har brukt på huden de to siste dagene er en bb cream bare for å nøytralisere rødheter. Med andre ord elsker jeg denne! Den har heller ikke en sterk parfyme eller typisk selvbruning lukt. Det er pittelitt lukt på den men det setter seg ikke på huden din! Og så er det sant det som står på den; Den tilfører fukt i 24 timer. Jeg har telt og følt, og kan helt ærlig si at det er helt sant! Første bilde er før og siste bilde er etter. Men det ser dere vell, hehe! 

  Nå er jeg og Torstein snart klar for hjemmelaget lasagne med squash i halve og plater i halve, jeg liker ikke platene, haha! Den er uansett veldig god. Skal jeg kanskje gi dere oppskriften? Vi får se hva jeg gjør! Etter middag blir det sminke og klær og så er vi klar for fest! Hoho, vi snakkes i morgen!   #selvbruning #sminke #skjønnhet #beauty #makeup #skjønnhetsblogg #clarins #selftanning #ny


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Shellack

  • INNLEGG POSTET : 01.04.2016, 19:45

  Åååh, i dag har jeg hatt en fantastisk dag! Helt til jeg sovnet på bussen hjem og havnet tre busstopp unna og måtte vente 20min på buss tilbake i stiv kuling og norda vind. Hahah, ellers er alt fint i dag. Jobb gikk veldig fint, rolig og greit, fikk shellack på jobb, haha, jeg tror jeg har verdens beste jobb! I alle fall for meg. Jeg har også kjøpt ny selvbruning som jeg skal skrive mer om i morgen, fikk en test av den i går på jobb og prøvde den med engang, elsker den virkelig! Så da måtte jeg bare kjøpe den i dag siden det enda var 25% på selvbruning på jobb denne uken, hoho. Skal på jobb igjen i morgen og så er det innflytningsfest! Gleder meg masse til å se alle venner igjen. Blir ikke mye tid til venner når man jobber såpass mye om dagen. 

  Ellers, hva synes dere om negle mine? Jeg elsker de! Lurer på om jeg selv skal kjøpe en UV lampe og sånt å begynne med negledekor på fritiden. Vi får se hva jeg gjør! Høres i alle fall veldig gøy ut for min del. Sorry for så dårlig bilde, ble akkurat for mørkt for ett bilde uten blits og uten blits ble da skurrete nå.. men dere ser nå fargene!

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #shellack #neglelakk #neglefin 


 • Publisert i kategorien Blogg